Hva syns dere?:))

 
Dette må dere virkelig prøve ut sammen med vaniljesaus. Anbefales veeeldig. ENJOYY! Hva synes dere?


Heyhey!
Dette er alle videoene meg og Kristine har filmet sammen! - Pluss ''The yoga chellange'' også da, som av en eller anne grunn er blokkert i dette landet. Noe som betyr at den dessverre er borte vekk, why the fuq? Vi hadde over 2k views, og så er den borte vekk... Men, det går alltid ann å lage en ny eller hva. Uansett, dette er i hvertfall alle videoen meg og Kristine har filmt sammen til nå. Den siste vi filmet sammen var jo ''Taste random shit'' - challenge. Hva synes dere forresten? Og spørsmålet mitt er: Hva slags videoer vil dere at vi skal lage? Har dere noen tips? SHOUT IT OUT! I tillegg har vi hatt noen store tanker om å lage vår egen kanal, men hva kan vi kalle den? KOM MED FORSLAG! - Det hadde betydd mykje! 
KOS DYKKEN! Enjoyy hahah lol
Ååh, jeg kjenner jeg blir rørt hver gang jeg ser på videoen! Det uten tvil den fineste videoen jeg har sett i hele mitt liv, og den er bare ubeskrivelig. #LoveHasNoLabels ♥
Q: Hva synes dere selv om videoen?:) 


Hahhaha, fritids. Denne videoen ble da filmet i går da jeg var hos Kristine. Så langt jeg vet drev vi med yoga greiene i rundt en time, true shit. Det ble litt yogatrening og greier. Og vi endte opp med å filme det. Så mye latter har det ikke vært på evigheter, og nå er videoen her. ENJOY!
Synes om videoen? Blogges:*
Nå får dere lure hva det skal bli, ikke så vanskelig kanskje? Hehe

Blogges!
(Ta på 720 på kvalitet!) Endelig er den ute, haha one month later liksom. 

Blogges:)
Heihei!
Look what I have to ya guys! Nemlig en video, yay. Det er en stund siden vi lagde video og la det ut her på bloggen. Så hvorfor ikke lage en video. Da jeg ikke for så lenge siden var hos Kristine tenkte vi at vi kunne lage en ny "would you rather" video pågrunn av at den forrige ble så dårlig, ifølge Kristine. I tillegg får dere høre den ordentlige stemmen min for første gang på lenge, jeg hater stemmen min bare så det er sagt! 
For det første er ikke alle svarene ment sånn seriøst, så ikke ta alle svarene skikkelig serøse haha. Og for det andre er det så vittig når vi sier "Så ja.." samtidig i videoen, og i tillegg ikke reagere på det haha. Men uansett, nyt videoen og gjerne kommenter om dere vil ha en del to eller en annen video. Gjerne kom med forslag til hva slags video vi kan lage:))
Blogges kanskje senere:**Håper du vet jeg savner deg Sofia :** Ta på 720px i tannhjulet for best mulig kvalitet :)

 

- Kristine ♥
Husk å ta på 720p HD for best kvalitet:)

Om dere likte vidoen må dere kommentere, og i tilegg hvis dere har noen tips til hva vi kan gjøre neste gang så bare føy det med:)
SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits