D.IY: Lag noe gøy eller søtt og del det på bloggen. Gjerne vis dem hvordan du lagde den også. Er det noe som er gøy å gjøre når du kjeder deg, eller har gått tom for ideer om hva du kan blogge om er det å lage et "DIY" innlegg perfekt. (Jeg har også faktisk tenkt til å lage et sånt innlegg snart, men må jo bare komme på hva jeg skal lage først hehe)

Inspirasjon: Gå inn på weheartit eller tumblr eller forså vidt hvor som helst og finn inspo bilder! Både er det gøy for deg og leserne å se på fine biler! Bruker weheartit 24/7 til å se/hearte bilder.

Wants: Finn noen klær du kunne tenke deg å ha og lag et typisk "wanties" innlegg. Uansett tipper jeg at vi alle stadig finner ting på nettet vi ønsker oss ikkesant, så kjør på og lag et sånt innlegg! Junkyard, Nelly, Zalando og Abercrombie (pluss mange flere) er sider jeg besøker jevnt og trutt. 

Dine favorittprofiler på IG/Weheartit/Tumblr: Finn dine faorittbrukere på Instagram eller Weheartit eller Tumblr og del de med leserne dine. Dessuten kan du jo også skrive hvorfor du akkurat liker de brukerne så godt i forhold til andre. Er det noe spesielt ved dem som gjør at de skiller seg ut? Hvorfor?

Latest Insta: Del din siste IG bilder, og skriv en liten kommentar til hvert bilde. Alltid gøy for leserne dine å se dine nyeste bider fra din Instagram, og ikke minst må du huske å dele den just in case noen ikke helt ena vet hva du heter på Instagram!

Hva du er avhengig av og hvorfor: Jeg er avhengig av tusen ting. Kanskje jeg burde lage et sånt innlegg, or nah? Lol. Men i hvertfall syntes jeg at det er litt gøy å lese om hva folk er avhengig av og hvorfor. Grunnen er jo fordi vi alle er avhengig av noe forskjellig, kanskje ikke alt, men i hvertfall er det alltid litt gøy å lese om det.

Fortell om ditt første kyss eller kjærlighet: Kanskje litt awkward for noen, og kanskje bare lett som bare det for noen andre. Min kjærlighets historie hadde vært like lang som bibelen, så jeg tror nok ikke jeg skal satse på det. Men for de som leser tror jeg det kan være litt spennende eller hva? haha. 

Din bucket liste: Finn ut hva du vil gjøre og lag en bucket liste av det. Finn bilder som passer til det du vil gjøre og del det på bloggen!

Favorittplagg fra klesskapet: Finn frem dine favorittplagger fra skapet ditt og skriv hvorfor akkurat det er et av favoritt plaggene dine. Skriv gjerne også hvor du kjøpte det, og om du husker hvor mye det kostet ca kan man bare slenge det med.

Linkerunde: Er det lenge siden du har hatt linkerunde på bloggen din? Da tenker jeg det er på tide. På denne måten får du sett gjennom blogger og valgt ut din favoritt. Ikke minst er dette en god mulighet for deg og bloggen din til å få flere lesere:)

Q: Hva syntes dere om tipsene?:) Gog helg!
Are you the one?:Ex on the  beach:Faking it:Catfish:Jeg liker best å se på ''Are you the one?'' og ''Ex on the beach''! Men ellers er ''Faking it'' også ganske bra! Har ikke sett så utrolig mange episoder av ''Faking it'', men så langt synes jeg det er veldig bra. Jeg kan heller ikke vente til de viser sesong 4 av catfish på MTV. 

Q: Har dere sett noen av disse tv seriene, og hvilken liker dere best?:)
Stress. Ved å høre på musikk hver dag i minst 10 minutter kan hjelpe hjernen ved å håndtere stress.

 Kyssing. Kyssing er bra for tenne dine. Når man kysser en annen person øker mengden med spytt, som deretter fjerner plakk fra tennene. 

Automat. Når du skal kjøpe noe fra en automat (brusautomat f.eks), sett inn den minst veridifulle kronen i tilfelle maskinen ikke funker, så du slipper å miste mye penger. 

Toast/ostesmørbrød. Bak ostesmørbrød/toast mellom to stekeovnsplater. Toasten(ene) vil bli sprøe utenpå og cheesy inni. I tillegg kan man lage mange på en gang. 

Sjekker han/hun deg ut eller ikke..? Om du har en mistanke på om han/hun sjekker deg ut må du gjespe. Gjesper personen etter deg betyr det at personen sjekket deg ut fordi gjesping er smitsomt. 

Sove. Man sover raskere ved å sove på høyre side enn ved å sove på venstre side. 

Vitamin B. Ta vitamin B under sommeren. Insekter liker ikke lukten man får av det, og deretter vil mygg og andre stikkende insekter holde seg unna. 

Nuggets. Det er billigere å bestille to pakker med 4 nuggets, enn én pakke med 6 nuggts. 

Kaffe. Når du bestiller kaffe burde du spørre dem om du kan få en medium i en stor kopp. De vil som regel ved et uhell helle oppi for mye. Du vil da få en billig og stor kaffe. 

Trøtt? Hold pusten helt til du ikke greier mer, det vil øke hjerterytmen. 
Expelled:

Felix (Cameron Dallas) er en legendarisk badass/prankster som alltid kommer seg ut av trøbbel med glans. Men etter hans tredje streik/anmerkning på skolen, har rektoren fått nok og støter ham (kaster han ut av skolen). Han tenker ut en plan med sin bror (Marcus Johns), bestevenn (Matt Shively), ny venn (Lia Marie Johnson) og klassekamerat/ex (Andrea Russet) for å skjule det fra sine foreldre. If I stay:

Mia hall (Chloë Grace Moretz), trodde den vanskeligste avgjørelsen hun noensinne ville ha å gjøre ville være å forfølge sine musikalske drømmer ved å komme inn på Julliard eller følge hjertet hennes til å være med kjærligheten i hennes liv, Adam (Jamie Blackey), en vokalist/gitarist. Men en bilulykke endrer alt på et øyeblikk, og nå henger Mia's liv i balanse. Suspendert på liv og død, møter hun et valg som vil avgjøre hennes framtid.Bad neighbours:

Nye forldre Mac (Seth Rogen) og Kelly (Rose Byrne) flytter til forstedene når de tar imot et spedbarn datter inn i deres liv. Alt går bra med paret, helt til Delta Psi Beta brorskap flytter inn i nabohuset. Mac og Kelly ønsker ikke å virke ukule, og de prøver sitt beste med å komme overens med frat president Teddy (Zac Efron) og resten av gutta. Men når paret ringer politiet under en spesielt hes frat fest, blir det en fullskala krig mellom dem.The last song:

Fremmedgjort fra sin far (Greg Kinnear) i flere år, er tenåringen Ronnie (Miley Cyrus) ikke fornøyd da hennes mor sender henne og hennes yngre bror ned til faren for å kunne tilbringe sommeren med ham. Mens hennes far bruker en felles kjærlighet til musikk for å prøve å få kontakt med henne, finner Ronnie romanse med en kjekk gutt (Liam Hemsworth).

Q: Noen av dere som har sett en av disse filmene?:) Blogges!
♥Knust/ødelagt noe? Nettsiden "Fixitclub.com" viser deg trinn etter trinn hvordan man reparere omtrent allt. 

Tyggegummi i håret. Bruk en isbit og gni det på tyggisen i håret. Tyggegummien vil stivne, og deretter blir det lettere å fjerne den. Samme metode kan brukes på tyggis under sko.

Forbedre smaken. Før du varmer opp pasta eller ris i mikroen burde du sprute/dryppe litt vann over. Det vil føre til at det smaker mye bedre.

Pakke på vei. På "Boxoh.com" kan du spore opp pakken din ved å taste inn sporings nummeret.

Hukommelse. Ved å tro på at du selv har god hukommelse, vil hjelpe deg til å få bedre hukokmmelse.

Redusere stress. Lukten av en appelsin kan redusere stress. Ved å lukte eller spise en appelsin kan redusere opp til 70%.

Sukker. Sukker kan helbrede brent tunge. 

Hodehvileren. Om du noen gang skulle bli fanget i en bil under vann burde du bruke hodehvileren for å knuse vinduet. (yolo å få vite det)

Forbedre synet. Kiwi inneholder lutein, en antioksidant som kan hjelpe deg med å forbedre synet. 

Upoppelige bobler. Bland 6 kopper med vann, 1 kopp med korn sirup og 2 kopper med vanlig såpe (salo). Have fun.

Blogges!
Avokado:

Det kan være litt rart å ha det som utgjør guacamole over hele ansiktet, men når du ser hva den kan gjøre med deg vil du nok bli hekta. Bruk en organisk avokado, slik at du unngår å smøre plantevern-stoff på huden din. Selv om en avokado ofte er oppført som en frukt du ikke trenger å kjøpe økologisk, er det fortsatt en god idé å sørge for at jorda og frøene ikke inneholder giftstoffer som ender opp i kjøttet, og deretter på ansiktet.

Hvorfor det funker:

Det sunne enumettet fett som avokado inneholder hjelper huden din ved den antioksidanter den inneholder til å bidra å minske forkomsten av fine linjer knyttet til rynker, og frukten selv bidrar til å fukte huden fin, redusere et kjedelig utseende. 

♥       ♥       ♥       ♥

Olivenolje:

Olivenolje er en av de sunneste oljene du kan konsumere, men det gjør også underverker lokalt og huden bare absolutt elsker det. Dette inkluderer huden i ansiktet ditt, og en enkel oliven olje ansiktsmaske kan endre måten du ser på denne oljen. Ideelt sett vil du ønske å bruke organisk oliven olje, som kan være litt dyrere, men siden du gnir det inn i huden din er det godt å være kresen.

Hvorfor det funker: 

Olivenolje vil ikke tette porene slik mange andre ansiktsprodukter gjør. Du vil dra nytte av den antiinflammatorisk egenskaper den har, reduserer røde flekker og bidrar til å bekjempe regn på rynker med sine antioksidanter. Det er også svært fuktighetsgivene for huden din, noe som vil hjelpe det se mer sunt og levende.

Q: Hva synes dere om tipsene?:)

Blogges!
For disse hjemmelagde ansiktsmaskene trengs det bare en ingrediens, men det etterlater huden din føle seg bedre og se bedre ut. Du har sannsynligvis disse elementene i ditt hus fra før av, slik at du kan begynne med det i dag for gode og raske resultater. Etter min opplevelse med tipsene blir ansiktet også veldig mykt, og fresh blir det også! 

Honning: 

Honning er et fantastiske produkt som har vært i tusen år, og vitenskapere prøver fremdeles å finne ut alle de gode tingene den kan gjøre mot kroppen vår. En av disse tingene er at det hjelper huden på en rekke måter, noe som er grunnen til at det gjør det til en utrolig bra ansiktsmaske. Pågrunn av sin tykke konsistens, er det lett å bruke honning som en ansiktsmaske. Den inneholder antioksidanter og fukter huden, noe som gjør det til et godt valg for vanlig bruk. Honning har også en svært lav forkomst av å forårsake noen bivirkninger, med mindre du er allergisk mot bier eller aspirin.

Hvorfor det funker: 

Honning har antibakterielle og soppdreoende egenskaper som bidrar til bidrar til å rense ansiktet ditt. Den inneholder også anzymer som huden din vil absorbere. Pass på å bruke rå økologisk honning, slik at disse enzymene vil være på plass. Behandlet honning ødelegger enzymer og vil gi begrensende resultater.

♥       ♥       ♥       ♥

Sitron:

Sitron tilsettes ofte til rensing produkter på grunn av sin rene lukt, men det er også et godt rensemiddel for huden på grunn av sin surhet og vitaminer. Du kan lage en ansiktsmaske ut av sitronsaften alene som vil bidra å rense huden din og forminsker døde hudceller. Hvis du finner ut av sitronsaft er for mye å håndtere på ansiktet ditt, kan du prøve å fortynne det med renset vann til du kommer til en konsistens som fungerer godt for deg. Som alltid, er økologiske sitroner anbefalt når det skal på huden din.

Hvorfor det funker: 

Sitron har en sammentrekkende effekt på huden og vil fungere som en exofoliant takket være sitronsyre den inneholder. Den kan være litt hard/sterk på huden, så det kan være lurt å følge opp med en beroligende maske.

Q: Hva synes dere om tipsene, og vil dere ha mere tips om dette temaet?:)

Blogges!
Telefonnummer. Om du vil sjekke om telefonnummeret du har fått er riktig kan du gjenta nummeret til eieren ukorrekt. Om hun/han sier det  (ukorrekte nummeret) er riktig  betyr det sansynligvis at nummeret du har fått er "fake".

Sår hals. Litt forkjølet og har vondt i halsen? Spis 3-4 marsmallows, gellatin hjelper nemlig mot irritasjon og forminsker sår hals:)

Effektiv lading. Ta på flymodus når du lader for å la mobilen lades mye fortere. 

Kvise. Putt en eller to dråper Listerine på kvisen og om ikke lenge vil den forsvinne. 

Fake tatovering. Ønsker du deg en tatovering? Step 1: Lag tatoveringen din med en Sharpie penn. Step 3: Gni baby pudder på området. Step 3: Spray hårspray på det:) Vips der har du det, og det vil vare i ca en måned eller lenger!

Huske. Det blir lettere å huske et ord du har glemt om du knytter kevene dine. 

Sov fortere. Tell fra 99 og ned hvis du ikke får sove, de fleste greier som regel ikke å komme ned til 50:)

Offentlige doer. Neste gang du går på et offentlig do (der det finnes flere en en do) burde du ta doen som har døren lukket, de pleier som regel å ikke være brukt så ofte.

Sulten eller bare kjedsomhet? Om du tviler på om du er sulten eller bare kjeder deg kan du spørre deg selv om du har lyst på et eple, er svaret nei betyr det tydeligvis at du bare kjeder deg:)

Beste kakaoen ever. Nå er det jo kakao sesong! For å kunne lage den beste kakaoen koker du melk og nutella. Du vil ikke angre!

__________________♥_______________________________♥_________________________________♥___________________

Hva synes dere om life hacks'a?:) Vil dere ha flere av de? 

Blogges babes:* 
1. Parfyme fra Ralph Lauren hadde vært en perfekt gave, ikke minst hadde hun blitt glad for den:)! // 2. Neglelakk fra Ciaté er alltid en klassiker føler jeg, alltid koselig å få sånt til jul. // 3. Votter fra Uggs, ingen sier nei til det. // 4. Skjerf som passer helt perfekt til høsten og vinteren! // 5. Real techniques sminkekoster. // 6. Lotion fra The Body shop, himmelsk! // 7. Rettetang fra GHD. // 8. 2XU thight, aahhh har så lyst på det selv! // 9. Penny board. // 10. Konsertbilletter, det er nok noe av det beste man kan få! // 11. Beats headphones. // 12. Solbriller fra Ray Ban ♥_♥ // 13. Parfyme fra Vicoria's secret:)

Blogges:*
Vann. Ved å drikke vann før du legger deg, og etter du har stått opp hjelper det deg å huske drømmen din lettere:)

Crush. Hvis du fortsatt tenker på din crush etter fire måneder betyr det "True love".

Neglelakk. Putter du neglene dine etter at du har lakket dem i iskaldt vann tørker de med en gang:)

Mer energi enn andre drikker. Melkesjokolade/kakao gir deg faktisk mere energi enn andre energidrikker.

Brev til deg i fremtiden. På Ohlife.com kan du skrive et brev til deg selv i fremtiden, og deretter velge når det skal bli sendt til deg på mail:)

Drømmer eller ikke. Om du skal ha bevis på om du drømmer eller ikke må du sjekke klokken to ganger. Er klokken ulik den første gangen du så på den betyr det at du definitivt drømmer:)

Peanøttsmør. Spiser du en skje med det før du legger deg hjelper det deg å brenne mer kalorier når du sover.

Midomi.com. Hekta på en sang du ikke vet hva heter? Da kan du gå inn på midomi.com, og mime eller synge sangen og den vil hjelpe deg å finne den:)

Løk kutting. Tygg en tyggegummi for å unngå tårer!

Mint. Det hjelper deg å konsentrere bedre:)

________________________________________________________________________________________________

Hva synes dere om innlegget? Vil dere ha flere av de?:) Blogges:*
Hei:)

I dag tenkte jeg å skrive om hva jeg bruker til å ta bilder, og eventuelt videoer med, jeg nevner det ikke så ofte på bloggen med mindre noen spør, så kanskje det hadde vært fint med info for de som lurer og ikke vet fra før. 

Jeg hadde da ikke noen serlig spesielle detaljer på hvilket kamera jeg hadde lyst på da jeg sa jeg ønsket meg speilrefleks. Det eneste jeg sa var "Ååå, æ ønsker mæ speilrefleks til jul" hehe, så fikk jeg da et nytt kamera, og det ble Canon Eos 1100D. I såfall ble jeg selvfølgelig veldig glad for det jeg fikk og er fortsatt veldig fornøyd:) Selv om jeg ikke har speilrefleks med "vippe ut skjerm" er det jo ikke så farlig, halooo?!

Folk tenker jo, "åå, jeg må få meg et nytt kamera, den har jo ikke sånn derre "vippe ut skjerm" som "alle" toppbloggere har (noe som ikke er sant), å jeg dør, jeg tar jo så stygge bilder hvis ikke, og de er jo søren meg ufokusert", altså, folk får jo ikke bare fokuserte bilder med "vippe ut skjerm", det er jo søren meg maaange som ikke har "vippe ut skjerm", og hvorfor har de så fine bilder? Men også mange som har "vippe ut skjerm" tar jo også veldiiig fine bilder. Jeg har jo et bra kamera, selv om noen kanskje tenker at jeg "bare" har  ca 12 megapixel. 12 MP er jo bra det også, det tar jo sånsett like brae bilder som det et kamera med feks 16 MP har! Uansett hvor mye eller lite MP du har går det an å ta like fine bilder som en toppblogger. Det samme gjelder jo med kamera som ikke har "vippe ut skjerm" og som har. Det eneste du bare må gjøre er å øve:)

Men i fremtiden tenker jeg at jeg skal skaffe med et kamera med mere MP, ikke pågrunn av at jeg har 12 MP og tenker at det er lite og dårlig og eventuelt ikke har "vippe ut skjerm". Men fordi jeg ikk kan ha trådløs-fjernkontroll:( Buhu, livet som fototgraf osv blir jo mye lettere når man har fjernkontroll, det er vell dere enige med meg i? Istedenfor å gå frem og tilbake og trykke på "ta bilde knappen" eller å ta på funksjonen der den tar mange bilder i et, er det jo så mye bedre å bare ha trådløs fjernkontroll! Derfor tenker jeg meg at hvis jeg noen gang skulle ha et nytt kamera en gang, ville jeg valgt mellom Canon Eos 500D, og Canon Eos 700D. Canon Eos 700D har "vippe ut skjerm" og kan i det minste ha trådløs fjernkontroll:) Ellers har jeg såååå lyst på Samsung NX300 eller NX2000, selv om den ikke har trådløs fjernkontroll er den så lett å få med overalt og tar så gode bilder! Men om jeg skal kjøpe en av de selv blir det nok maaange år å spare, i hvertfall jeg som bruker opp pengene på masse annet enn det jeg har tenkt til. Men det blir nok ikke før jeg har brukt 1100D'en min litt til♥ 

Her ser dere et bilde uten noen effekter:) Superbra ISO osv.
Hei:)

I dag hadde jeg tenkt å skrive om hva jeg bruker til håret. Jeg klippet håret helt over skulderen i 3., og etter det har jeg har spart håret mitt helt til nå. Jeg pleier å bruke all slags hårprodukter, men favorittenene mine er nok Pantene Youth protect 7 shampoo, og Define protein repair balsam. De to lukter utrolig godt, og varer veldig lenge! I tilegg bruker jeg Argan oljen fra Björn Axén, synes den er uutrolig god! Oljen gjør ikke håret fettete, noe som er utrolig bra for folk med sånne hårtyper som meg. Ellers har jeg ingen andre favoritter enn disse, jeg behøver ikke så masse for håret mitt. Gleder meg til når jeg skal til thailand og rette håret så det blir helt rett til hverdags. 
Tips mot kviser, hudorm og uren hud.
1.
 Hold hendene unna ansiktet. Når man tar seg i ansiktet risikerer man å flytte smuss og bakterier fra fingrene og over til ansiktet, noe som kan resultere i uren hud. 2. Isbit mot kviser kan hjelpe. Hold en isbit over kvisen en god stund, gjenta dette flere ganger daglig. 3. Eggehvite mot hudorm. Smør eggehviten i ansiktet. Legg et dobbelt lag med toalettpapir på det utsatte området. Når papiret har blitt stivt kan du fjerne det. Det bør ta omtrent en halvtime. Vask ansiktet til slutt.  4. Salt og lime mot hudorm. Bland like deler salt og lime. Smør dette på det utsatte området, vent til det tørker og vask av til slutt. 5. Hvitløk mot kviser. Enkelte pleier å smøre fersk hvitløk rundt og på kviser.  6. Aloe vera er utbredt som et skjønnhetstips for mykere og renere hud. Det mest naturlige er å kjøpe planten selv, og hente saften direkte fra stilken på planten.

Tips mot skadede, gule og misargede tenner.
1.
 Bruk innsiden av et appelsinskall og gni tennene med den. Puss tennene som vanlig etterpå. Dette tipset skal etter sigende virke, men må gjøres daglig i en uke for synelig effekt. 2. Mos et par jordbær og tilsett en spiseskjei natron. Rør til blandingen blir kremete og lys. Smør blandingen på tennene og la den være på i fem minutter. Skyll tennene etterpå, og puss som vanlig. Denne behandlingen bør man ikke gjøre for ofte, da den kan skade emaljen i lengden. Det gjelder også tipset om appelsinskall. 3, Rens munnen med vann etter måltider, eller inntak av kaffe og annen drikke som kan gi misfarging av tennene.

Tips mot ringer under øynene.
1.
 Sov høyt med hodet. Når man sover bør man sørge for at hodet ligger høyere enn knærne. Man kan for eksempel bruke to puter. Dette reduserer væskeansamling med øynene, noe som motvirker ringer under øynene. 2. Rens nesen med nesehorn og saltvannsoppløsning. Dette vil begrense væskeansamlingen ved øynene, noe som motvirker ringer under øynene. Nesehorn fåes kjøpt rimelig på apoteket. 3. Unngå for mye salt i kostholdet, spesielt før leggetid, da dette kan føre til tydeligere ringer under øynene. 4. Et vanlig skjønnhetstips er å legge kalde, fuktige teposer over øynene i minst 15 minutter. Effekten skal være at ringene under øynene blir mindre synelige. Det er mange som bruker potetskiver, agurkskiver, kalde teskjeer eller våte, kalde bomullsdotter på samme måte.


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits