// Ingenting er bedre enn å bade i bassenget på Marriott! All time favor!

// Som alltid tar det evigheter å sitte på flyet til Thailand. Men heldigvis har Thai Air Ways alltid musikik, film og spill som underholdning.

// GIF av noen av de få bildene fra dag 4 i bangkok.

sooo...?

// Haha, jeg husker så godt da vi var på Magic Art museum på MBK senteret. Det var ganske nytt, og i tillegg veldig morsomt! Anbefaler dere virklig til å ta en tur innom sånne ''museumer'' for fete bilder. 

// STARBUCKS! Åååh, hvorfor har vi det ikke her i Kristiansand??

Q: Noe dere savner fra sommeren?♥
♥ Whisper challenge :)) Hehe, videoen kommer vell nok snart.♥ Rislunsj :**

♥ Photoshoot med svart bakgrunn ved å henge opp senge tøy, hehe bildene ble f*cka.

♥ Natt til 17. En ganske grei film egentlig.

Bloggæs:*
JANUAR:

FEBRUAR:

MARS:

APRIL:

MAI:

JUNI:

Q: Hvordan har 2014 vært for deg?:)

Blogges!:)
Heia!

Er det noe jeg virkelig savner så er det leirskolen! Jeg husker den morgenen jeg var så klar og jeg hadde ikke forventet noen ting. Jeg gjorde meg klar, og ble hentet av Kristine. Vi møtte opp på bussholderplassen ved skolen, og til slutt var alle samlet sammen med bag og alt mulig. Imens alle var samlet husker jeg at meg, T, K og L sto og tok selfies, noen jeg ikke synes var fine i det hele tatt. Da bussen kom gikk alle opp på bussen, og så vidt jeg husker gjorde jeg ikke så mye enn at jeg hørte på musikk på vei bort. Og så var vi der plutselig, alle begynte å klappe og juble. Første intrykket mitt var "oi uventet" fordi det så lite ut aller først. Men når vi gikk bak hovedbygget så jeg hvor stort det egentlig var.

Men da vi kom frem ventet vi på de andre fra Kragerø. Alt vi visste om dem var at de var fra Kragerø, that's all. Bussen deres kom noen få minutter etter, og det viste seg at de var 01'ere, bingo. Så ble det ropt opp hvilke hytte vi skulle bo i og det var hytte 11 eller 10 (jeg husker egentlig ikke). Men når vi tenker oss om var det egentlig den beste hytta vi kunne få.

Ikke lenge etter ankomsten ble vi kjent med guttaboys fra Kragerø, og fikk så utrolig god kontakt etter så kort tid. Altså Mathias, William, Remi, meg, Thekla og Kristine. Linnea var nesten aldri med oss fordi hun faktisk var litt småsur på oss hver gang vi var med dem, så hun holdt seg unna. Vi gikk med hverandre 24/7 og vi holdt oss i hyttene våres. (Og så kan vi vell si at det ble litt så "summer love" med meg og William da, ikke noe mer sier jeg til det). Det var en utrolig fin dag i Juni og sola skinte. Vi spilte for det meste bare en gang i marka, eller ass da som de andre kalte det. Hallen var også et sted vi holdt oss fro å spille fotball.

Vi drev med masse gøy og jeg vedder på at ingen ville dra. Jeg kunne ha vært der for et år. Rafting, gocart, kanotur og fotballkamper. Jeg er utrolig, utrolig takknemlig for at jeg opplevde alt det gøye sammen med herlige folk. Noe som det vil jeg aldri oppleve igjen, og det kommer nok til å være et minne for livet så lenge jeg lever!:)

 Blogges:)


Blogges senere:**
1. Dyreparken, ahhh, savn! // 2. Da jeg og Thekla hadde vært på butikken og kjøpt roser til meg selv // 3. Maling på gang haha // 4. Starbuckssss, det der savner jeg mere enn noe annet! // 5. kos kos kos med TFIOS boken min! // 6. Første dag med overnatting etter at jeg hadde kommer hjem fra Thailand:))

7. Fotoshoot, som vanlig. Jeg hadde ikke noe bedre å gjøre! // 8. Akvarium, glass bottom boat. // 9. Prøvde meg litt på gitar... // 10. DEN BESTE SENGEN EVER, savner den jeg! // 11. Victoria's secret, elsk! // 12. Pose, pose, pose // 13. Med ca 30-35 grader var det utrolig deilig å bade litt! // 14. Et lite bilde av hotellet vi alltid bor på i Bangkok, savn!


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits