Det var siste dag av Bangkok, buhu:(

Jeg skulle ønske vi var der mye mye lengre enn bare de få dagene! Men i hvertfal koooste jeg meg veeldig, og fikk shoppet en del også, jeg kan jo vell si at jeg ikke overdrev med shoppingen i år, som jeg gjorde ifjord. I fjord kjøpte jeg bare alt mulig jeg kom over, og.. deretter ikke bruke dem fordi det enten så forferdelig ut på meg, eller at det bare ikke var.. fint. Hehe, men det var fortiden, past is past! Så den dagen begynte vi med en stund i bassenget, og deretter kom jeg på at vi kunne dra til akvariumet på Paragon senteret, og da endte vi opp med at planen vår var å dra til Akvarium da:) Siden det var så lenge siden var det jo ikke så ille å dra til akvarium når man ikke har så mye å gjøre ellers, så da gjorde vi oss klare og dro til senteret.

Ikke så mye var forandret da vi var inne i akvariumet for å være ærlig, men! Det var jo en ting som var nytt. Det var et rom der det var glass-gulv, og kjermer der du kunne trykke på hvilken som helst hai du ville skulle komme under glasset, og plutselig ser du haien rett under deg. For å si det sånn tok det litt tid før jeg fikk meg oppå glasset, åh dere skulle bare ha sett! Det er ganske så skummelt første gang du ser glasset! I tilegg så jeg nok en gang de søte små oterene, herregud! De er så skjønne, jeg bare må få en sånnen! Dere har jo vell også sett otere in real life vell? De er ubeskrivelig skjønne ikkesant?!
Vi måtte bare prøve "Glass bottom boat ride" igjen, bare for å se om noe var forandret. Jaja, ikke så mye var forandret enn glasset på båten hehe. Etter akvariumet gikk vi til Siam Center som er rett ved siden av, og fant oss noe mat, PIZZAAA! Jeg var fast bestemt på å ha i meg noe pizza pågrunn av hvor lenge jeg hadde greid meg uten litt pizza! To månder uten pizza er ganske utrolig, og perfekt at pizzaen var god. Hawaii pizza er jo alltid godt uansett. Og om dere ser på bildet under, VICTORIA'S SECRET! Jeg visste ikke at de hadde det, om jeg hadde visste det hadde jeg kommet dit for leeenge siden! Forever 21 hadde de også, neste gang går jeg innom der for sure! 
Vi gikk videre til en Café, og bare satt litt og koste oss med kake og frappe.. koshli det da. Etter det var det off til hotellet igjen, og bare slappet av og pakket litt til neste dag.

DET SØTESTE PARET EVERRRRR↓Ha en fin dag mine fine!

As you can see, I forgot to take pictures/Selfies that day, so I need to take pics from the phone, pretty dumb right? 
Men om dere ikke leste innlegget jeg skrev der og da kan dere lese:

''Heihei! 

Dagen i dag har vært ganske så fin, akkurat som alle de andre dagene:) Så i dag dro vi til MBK og shoppet litt og fått noen nye hull, jeg har nemlig fått to nye hull på det ene øret til høyre. Så nå har jeg tre hull på det ene øret, de stikker med en nål rett inn, og vips, så er det ferdig gjort. Jeg visste ikke egentlig om jeg hadde så lyst, men etter å ha ventet i et år for de to hullene gidder jeg ikke å trekke meg tilbake. I begynnelsen hadde jeg egentlig på en skala fra 1-10 av vondhet var den på 8 ca kanskje.? Jeg vet ikke. Men nå skjenner jeg ingenting:) For øredobbene kostet det 300bath til sammen, ca 60 kroner, billig ikkesant? 
Og i tilegg! Vi dro på et museum som var helt nytt og het ''Magic art museum''. Det var utrolig kult der, det var fult av malte bilder på veggene og gulvene, og når du tar bilde er det akkurat som 3D på de fleste bildene! 


Så i dag er det den nest siste dagen, på Lørdag følte jeg at dagene gikk så sent, men nå som jeg tenker meg om går det uuuutrolig fort, men jeg lengter etter livet hos bestemor litt mere, kjøre moped, kose med hundene og ikke stresse så mye over hvordan man ser ut osv. Men selvfølgelig liker jeg også Bangkok på en annen måte, men jeg savner hundene så veeldig! I morgen skal jeg se om jeg kan få kjøpe meg npen gaver til de som er i Norge og rundt omkring, kan ikke komme med hendene tomme til de. Og så blir det nok bading og litt pakking:) 
Da blogges vi♡''

Om du vil lese de andre innleggene jeg skrev kan du trykke HER
Først og fremst må jeg si at det har vært utrolig fint her i Thailand, å herremingud! Jeg får jo nesten ikke lyst til å reise tilbake til Norge, for å være ærlig!

Livet her er bare så "lettere?", men på samme tid litt vanskelig her, ahaha.. Hvorfor det er litt ''lettere'' er pågrunn av at jeg kan gjøre så mye mer her og dra på ferie til mange andre steder og dra på Starbucks liksom hver uke, i forhold til Norge:P Men hvorfor jeg synes det er litt vanskelig å være her er fordi jeg har ingen å henge med som jeg har i Norge, før hadde jeg huset fult av venner som alltid kom til meg og vi syklet sammen og hadde det så utrolig gøy, men som folk sier "Friends come, and friends go''. Jeg forstår egentlig ikke hvorfor folk forandrer seg så mye ettersom bare et halvt år har flydd avgårde. I hvertfall 01'ere her, det er jo de jeg pleide å henge sammen med. Men jeg har jo en som bor rett ovenfor veien som jeg er noen ganger iblant sammen med:) Men om jeg hadde flyttet til Thailand f.eks i år og bodd her i et år som jeg gjorde for 3-4  år siden hadde jeg nok fått en haug med venner som den tiden da jeg bodde her, ''past is past.'' Gidder jeg å flytte hit igjen bare for å en haug med venner? Neiii, jeg tror ikke det. But helooo? There are 7 billion people in this world! Jeg finner meg nok noen andre jeg kan være med. 

DERFOR, KAN JEG IKKE VENTE TIL KRISTINE, LINNEA OG THEKLA SKAL BLI MED MEG TIL THAILAND! OM 4 ÅR, WÆÆÆ!!  
Da skal vi bare eie hele Thailand og vise hele verden hvem vi er, haha. De fire årene kommer bare til å flyyyyyy avgårde, og plutselig sitter alle vi fire på "Thai air ways" og venter spent til vi skal feire vannfestivalen sammen i flere dager, kanskje tre, kanskje fire, eller kanskje fem?! Men man vet jo ikke hva som kommer til å skje de fire årene, derfor er jeg så spent! 

15.3.2011//Vannfestival

Meg, tante, tremenningen min, veninnen min og søss skulle gjøre oss klare til å dra til byen for å ha litt paaaarteeeeeeyyyyyyy. Jeg og venninnen min dro for å kjøpe farger vi kunne ha i vannet, jeg husker ikke hvilken farge, haha, men jeg tror det var rødt og gult. I hvertfall, vi gjorde klar to store bøtter (Bøtter som på bildet under til høyre i collagen) vi kunne ha vann i, og på veien til byen sto det en haug med folk på veien og ventet til å sprute vann, fy søren det var gøy! Og når vi kom til motorveien var det fult av bilder som kjørte forbi, og vi sprutet, og sprutet, og sprutet, og sprutet! 
Når vi var fremme i byen fylte vi på isbiter i bøttene, haha, jeg opplevde selv å kjenne hvor kaldt vannet blir med isbiter i, haha. Og ja, det verste var at jeg ble jo klissvåt og... hadde på en hvit singlet! Husker det sååå godt, uff... Og så kjørte vi til et sted som heter ''Hoey saneng" nå skrev jeg bare rett frem hvordan det uttales. Der går alle som skal ha litt parteyyyyyyyyyy med vann, og der kjører biler/mopeder forbi hverandre og så er det bare å spute i vei, uansett om ho eller han ikke vil så er det bare å gjøre det! Jeg husker at vi var der i hele dag og bare hadde det gøy, jeg gikk også av bilen og gikk meg litt rundt for å klaske folk med baby pudder, blandet med vann i fjeset.

Lucky som fant dette bildet, det er hva jeg mener med 'pulver blandet med vann i fjeset:) 


De dagene før var vi på veien hjemme og sprutet på folkene som bor her, og! Jeg danset som en gaaaling på bilen siden vi åpnet sykt høy musikk i bilen, og ja... Jeg danset i vei jeg. Jeg var med to av mine veninner og ja, vi danset alle mann. Meg og en annen venninne kjørte med moped litt bortover der guttaboys og alle de andre ungdommene holdt seg og de stanset oss, og klappet oss i fjeset med pulver og sprutet and everything! I kinda liked it, uknow...

Dagen før det igjen gjorde vi nesten det samme bare at meg og nesten alle venninnene mine syklet rundt bare for gøy, hhehe. Og litt senere på dagen sto vi på veien igjen og sprutet på folk, men for å være ærlig er det nesten baaare gutter som kjører rundt for å bli sprutet på, not a problem for me, but I'm just sayin:P  

Og dagen før det igjen hengte bare meg og en annen venninne bare sammen, og senere på dagen igjen sto vi på veien klare for å sprute. Og ja.. Vi kan vell si at jeg sprutet på min crush, lol! DAMN, neida. Hehehehehhhehehehhhehehhehhehehehehehehehehehhe... (For real!) 

 

Jaja, jeg ente vell opp med en GIF i tilegg. Det kan vell ikke skade?

songkran

Det er nok mitt beste minne ever, det var første gang på leeeeenge jeg hadde opplevd noe som det! Det er ikke alltid jeg får oppleve vannfestivalet her, og jeg er bare så takknemlig for å kunne gå gjennom noe så fantastisk som det, det er jo akkurat derfor jeg elsker Thailand og Thailandsk kultur, og jeg vedder på at noen av dere også gjør det, ikkesant? 
Og min jobb er å gjøre Thekla, Kristine og Linnea å ha en av de beste stundene i Thailand, while I throw a bottle with water on them:P

Elsker dere alle!


RALPH LAUREN BBY↑

sooo...?

Grunnen til at noen av dere kanskje har sett disse bildene er pågrunn av at jeg har tustet litt med dagene, jeg glemte at disse bildene ble tatt den 4. dagen da jeg var i Bangkok, ikke den 3. Hehe. Men nå kommer alt til å gå etter planen og bildene etter dagene:) Og siden jeg er så snill med dere lagde jeg denne GIF'en, bare en liten ''Teaser" av de dagene som jeg har vist bilder av og de dagene som jeg ikke har vist bilder av enda:)


Brun brun brun brun like 24/7... Ha en fiiiiin dag mine fine! Every single one off ya:* Kyss, klapp, klem & smask.

QOTD: Noe du gleder deg til?
AOTD: Jeg gleder meg til å poste ut neste innlegg i morgen<3:) Eller for å si det mildt, fortsette å blogge for dere de neste dagene fremover! Blogges i morgen! Natta (Lokal tid her, 22:20)


Det var gårsdagens bilder! Ha en fin dag! 
Hola hola mine amigos!

I dag begynte vi dagen med en tur til bassenget:) Kosheliii. Og så har vi vært på Akvarium, wiiææ! Kjempe mange fisker og haier som er ganske skumle. Mye jeg hadde sett før og masse jeg ikke hadde sett før. Vi satt på Glass bottom boat og så veldig mange fisker og haier, men for det meste bare stooore haier. Skummelt var det, men om jeg husker var jeg liiiivredd sist gang jeg var der og satt på en sånn båt, jeg var så redd for å falle uti og bli spist av en hai, det er nok den verste døden ever, å bli spist av et rovdyr før du dør er jo bare helt fryktelig! Men nok om døden osv. OG! I tilegg hadde de fått et slags nytt rom der det var glass gulv, ugh det var en fryktelig følelse av å gå på glasset når det svømmer haier rett under deg. Og så så jeg oterene igjen som jeg så sist gang jeg var der, man kan bare ikke ta øynene vekk fra de, jeg så to otere som satt på et bambus bord og koste seg sammen og sov ved siden av hverandre, å herremin, det var så utrolig søtt!

Synes det er ganske så trist at det er siste dag vi er her:( Jeg kunne ha vært her en uke til, men det er jo heller ikke så ille å dra tilbake når de også har starbucks der haha. Men når jeg tenker meg om er det jo bare ca tre uker dager til jeg reiser. De tre ukene går nok gaaanske så fort. I morgen får jeg nok bruke tiden jeg har til å pakke og ta litt bilder:)

Blogges laterrr
Heihei!

Dagen i dag har vært ganske så fin, akkurat som alle de andre dagene:) Så i dag dro vi til MBK og shoppet litt og fått noen nye hull, jeg har nemlig fått to nye hull på det ene øret til høyre. Så nå har jeg tre hull på det ene øret, de stikker med en nål rett inn, og vips, så er det ferdig gjort. Jeg visste ikke egentlig om jeg hadde så lyst, men etter å ha ventet i et år for de to hullene gidder jeg ikke å trekke meg tilbake. I begynnelsen hadde jeg egentlig på en skala 1-10 av vonhet var den på 8. Men nå skjenner jeg ingenting:) For øredobbene kostet det 300bath til sammen, ca 60 kroner, billig ikkesant?
Og i tilegg! Vi dro på et museum som var helt nytt og het &quot;Magic art museum&quot;. Det var utrolig kult der, det var fult av malte bilder på veggene og gulvene, og når du tar bilde er det akkurat som 3D på de fleste bildene!

Så i dag er det den nest siste dagen, på Lørdag følte jeg at dagene gikk så sent, men nå som jeg tenker meg om går det uuuutrolig fort, men jeg lengter etter livet hos bestemor litt mere, kjøre moped, kose med hundene og ikke stresse så mye over hvordan man ser ut osv. Men selvfølgelig liker jeg også Bangkok på en annen måte, men jeg savner hundene så veeldig! I morgen skal jeg se om jeg kan få kjøpe meg npen gaver til de som er i Norge og rundt omkring, kan ikke komme med hendene tomme til de. Og så blir det nok bading og litt pakking:)
Da blogges vi♡
Hola!

Da var det en ny dag folkens, så nå har vi kommet til ag 4 her i BKK.
Nå sitter jeg på rommet igjen og spiser Paprika potato snack med søss, og ser på en randome serie på Disney Channel, kos:))
And off to dagen i dag. I dag dro vi til Central Chidlom for å bare se og handle. Egentlig mest fordi det var Ralph Lauren der♡ Og så ble det ikke så mye annet enn at vi satt og spiste mat og deretter så oss litt rundt. Hele tiden har jeg prøvd å finne nye Nike free run, men alle gangene jeg finner noen som er ok er det aldri i min størrelse, jeg begynner å bli veldig lei av sko størrelsen min.
Og siden vi nå er på hoteller etter nok en gang en lang dag skal vi snart ned og badeee, wii. Og i morgen drar vi kanskje på akvarie på Paragon, i går hadde vi egentlig tenkt til det, men som jeg sa, Paragon er det beste kjøpesentret i hele Bangkok, og siden det var helg var det stappfullt av folk, derfor ble det ikke noe fisk og se i går. Men om det blir noe tur i morgen gleder jeg meeeeg!

Ha en fin dag mine beauties, blogges snart!
Heihei! Et nytt mobil innlegg, woho!

Såååå i går glemte jeg å poste ut innlegg &quot;Dag 2 i BKK&quot; siden jeg ble så trøtt og sovnet:P Så jeg slenger den inn her jeg.
I går var jeg på og stooooor shoppet på Platinum og Central world. Jeg var så utslitt etter all gåingen på Platinum og selvfølgelig ikke minst Central World, og når vi finally kom på hotellet slappet jeg bare av med good vibes som vanlig:P haha. Syv timers gåing er veldig utrolig, altså for meg. For å kunne få litt krefter igjen gikk vi innom Mc&#39;donalds og bare fylte opp magen med masse usunt mat, I&#39;m loving it! I såfall har jeg kost med veldig:)) Og i tilegg så jeg noen skikkelig fine klær, eller faktisk ganske mange fine klær som jeg ikke trodde de skulle ha. Men det er jo ikke noe spesielt merke på de, noen er det, men ellers er det bare randome klesmerker. Men etterhvert som vi gikk på Central World begynte veeldig klesmerkene å komme frem, H&amp;M, Chanel, Benefit, Calvin Klein, Burberry, Coach og mange mange mange mange fler. Noe nytt ble det også i går, gleder meg til i morgen allerede. Jeg får lade opp, a long day tomorrow!


I dag har vi vært på Paragon, Bangkok&#39;s fineste/beste kjøpesenter. Der finner man bare klesmerker som, Gucci, Mulberry, Marc Jacobs, Zara, H&amp;M, Ralph Lauren, Chanel, Louis Vuitton, Calvin Klein, MAC, Bobbi Brown og mange mange fler! I dag shoppet jeg ikke like mye som jeg gjorde i går, jeg føler det er så mye lettere å finne fine klær i butikker som er bare helt randome som f.eks i Platinum. Når det er klesmerker må jeg virkelig like de eller vet hva jeg vil ha for at jeg skal kjøpe det, men noe fant jeg jo. Og imens vi gikk på senteret ser jeg bare jenter bli helt crazzy, løpe og hyle etter en eller annen sanger eln. Altså, ofc hadde jeg også veeldig lyst til å vite hvem det var og bare joine marraton løpet, i tilfelle det var en en skikkelig hoot fyr da. Men in real life tok jeg det så chill og fortsatte og gå som vanlig, haha.
I dag har vi også bare vært på shoppingsentert i hele dag, og nå som vi er på hotellet igjen er det tid for bading! Adiosss:**

Info; Den siste collagen med de to randome bildene, jeg begynte å kjede meg, hehe.
Heihei!

Nå er jeg endelig i Bangkok, vi landet klokken ti på morgenen da jeg begynte å bli utroooolig trøtt, ja, jeg sov i Taxien for a while:) Etter at vi var kommet frem til hotellet (som jeg hadde lengtet så veeldig etter) chilte jeg bare i den super digge sengen sammen med søss og så på Phinies &amp; Ferb, jeg husker jo ikke engang hvordan det skrives (jeg er ikke sikker ihvertfall) Hahaha å herremin, jeg kan jo ikke glemme hvordan en så skjent Disney serie heter, uffda. Men isåfall, etter litt chill i soverommet vårt gikk vi for å spise lunsj, kjempe godt var det også! Og så gikk vi til en kjønnhets-salong pågrunn av at mamma skulle ha falske negler, eller, &quot;silikon-aktige&quot; negler, men mer som lim som de malte på flere ganger på neglen og som ble veeeeldig hardt etterhvert, og resultatet ble veldig veldig fint ettersom de pusset og filte neglene, de tre-fire timene var verdt det for kjønnheten! Jeg har faktisk planer om å ha noen sånne negler jeg også i morgen, vi får sjååå;)) Og ellers er jeg bare nå i soverommet og skyper med beste Eftestad Hagen♥ loveugrisenmin!

De bildene på kameraet kommer:)
Heihei!

Da reise jeg til Bangkok i morgen da, wiiii. Endelig skal vi til Bangkok og shoppe, og gjøre masse gøy. Det jeg gleder meg tl aller mest er nok at jeg skal få sove i verdens beste seng på Marriott hotell, ikke bare i to eller tre dager, men en uke, yeeee! Herremin å mye jeg har lengtet etter det hotellet. Altså, for å si det mildt er Marriott hotellene de beste ever! Jeg har jo vært på andre hoteller også rundt omkring i Bangkok, men gjennom alle har jeg aldri opplevd at noen er bedre enn Marrott! 

Ikke minst skal vi kanskje til Siam Park, der det er fult av rollercoasters og alt mulig annet, jeg har også veeeldig lyst til å dra til Dream world igjen, men siden vi ikke har vært i Siam Park før drar vi heller der om vi skal, alt avhenger jo av været, regner det bir det nok bare noen turer til forskjellige shoppingsentere, og hvis det er sol og fint vær kan det være en sjanse for at det blir en tur dit:)) Og i tilegg har jeg veldig veldig lyst til å dra til Zafari world, åååhhh jeg husker så mye fra den dagen jeg var der, jeg matet sjiraffer, så en megaaaaa fisk svømme under den lille, tynne bruen jeg gikk over, fysøren det var skummelt! Og så på aper ha en Thilandsk bokse kamp, hahaa, på en skikkelig komisk måte da! Så  pingviner, de hvite små hvalene, og klappet på en delfin. Dumt at jeg ikke hadde kamera på den tiden, men nå som jeg har, har jeg bare lyst til å gå tilbake til alt og få tatt bilde av det igjen! 


Nå er klokken 21:51 her, og jeg skal snart gjøre meg klar til å sove, og forbrede meg til en langt dag i morgen. Så pågrunn av tidsforskjell mellom Norge og Thailand blir det kanskje litt rart for dere å lese f.eks "Heihei, i dag har jeg vært på shoppingsenteret og handlet super mye, så nå er jeg helt utslitt og skal gjøre meg klar for litt søvn blabla osv" når klokken er tre på dagen hos dere, og klokken er da ca syv eller åtte på kvelden her, men som regel pleier jeg å falle i søvn etter klokken elleve på kvelden. Men dere forstår vell at jeg liksom befinner meg nå på den adndre siden av jordkloden! Men, bare så dere vet det er jeg 98% sikker på at det blir mobilblogging, fordi jeg ikke fikk fikset pc'en min i dag og jeg gidder ikke å drasse med en ubrukbar pc på tur, soooo... Om det blir noe blogging bli det nok fra mobilen, K?

- Sofia♥ G-night, ha en fin sommerdag videre!
Heiiii:)

Da var brylluppet til tante ferdig, så sliten har jeg aldri vært på lenge. Kvisene begynte og poppe opp, ikke bare to eller tre, men liksom ti av de. Siden jeg nå har fått i meg mere søvn enn de siste andre dagene har ansiktet mitt blitt much way better! Jeg synes det er skikklig deilig å få sovt til minst klokken 9-10 (maks) på morgenen i forhold til det jeg har gjort de dagene tante skulle ha bryllup, kanskje dere tenker at klokken 9 eller 10 er vedig tidig, men for Thailendere er det faktisk ganske sent på dagen.

Og selveste brylluppet gikk veeeldig veldig fint, og jeg er ganske glad på hennes vegne. Jeg var forresten hennes brude-venn (Dont judge me, IDK hva det heter) og i starten ville jeg absolutt ikke være det, men som etterhvert brylluppet fortsatte begynte jeg å like det av en eller annen grunn,men også pågrunn av at jeg kinda tjente litt cash på samme tid, 820 bath bare for å sitte ved siden av tante i ca 10 min, litt cash er vell bedre enn ingenting. Hvordan jeg fikk pengene var at her i Thailand på bryllupper knytter gjestene på penger i håndleddet til forloveren og bruden, i tilegg på brude-vennens hånd også, så da tjente jeg da litt, Sofia like it.Som dere også har merket har jeg faktisk fått litt tid til å blogge, men da er det bare litt. Skikkelig travelt jeg har det i Thailand, i forhold til det i Norge, haha. Det er koshli det da. I dag har jeg nok en gang vært i byen på shoppingsenteret og vært innom Starbucks to ganger i dag. Og så ble det noen nye innkjøp, som kommer når jeg kommer hjem. Og ellers har det ikke vært noe spess pågrunn av at jeg har vært på senteret i hele dag uansett. Jeg skal prøve å blogge oftere fremover, også når jeg er i Bangkok! Og en ting til, tusen takk dere, Thekla og Kristine for å ha lagd videoen til meg hahaha, synes videoen a meg i videoen var veldig fet jeg! Sier ikke nei til flere videoer (hint, hint) Det er utrolig gøy å se på de, i hvertfall når dere har lagd de! Elsker dere alle (lesere, haters, lovers)

- Sofia♥
- Sofia♥
Heihei Sofia her!

Åhh, kjempe lenge siden jeg har blogget nå. Å ha på "blogg-modus" på igjen er fantastisk. Nå har jeg vært i Thailand i ca en månd nå, tiden går så fort! Jeg føler at jeg egentlig ikke har gjort så mye enn å bare hjelpe litt til å gjøre klar til brylluppet tante skal ha på på Onsdag og Torsdag. Hvorfor vi reiser hit hvert år er jo pågrunn av å være hos bestemor siden hun nå er så gammel. Men ikk tro at vi baaare er her hos bestemor og liksom ikke gjør noen ting, men vi drar jo også på ferie til Bangkok, Phuket osv. Denne gangen drar vi kanskje til Kho Samui (om det skrives riktig) Gleder meg! Jeg har enda ikke vært i bangkok og sett meg litt rundt, vi har jo aldri fått tid pågrunn av brylluppet som skal være. Men når pappa kommer fra jobb igjen (i morgen) blir det nok noen turer her og der. Siden jeg ikke har hatt så my å gjøre hos bestemor har jeg jo tatt en haug med sefie?s, haha.
De siste dagene har jeg vært veldig ofte på det nye senteret, der de har Starbucks også, noe som jeg aldri trodde de ville ha♥ Jeg har kjøpt meg noe  nytt men ikke så mye siden jeg venter til vi drar til Bangkok heller.  Savner Trekløverene mine kjempe mye, kan ikke vente til de skal bli med hit, 4 og et halvt år til, WIIIIII! Og takk til Kristine som gjestblogger for meg, jeg må si hun er flink! OGSÅ synes jeg det var soooo utrolig sweet av Kristine som lagde den videoen til meg (Bla litt lengre ned) ♥ LovU jentami!

Innkjøpene kommer når jeg har kommet tilbake til Norge. Bilde fra første dag i Bangkok og noen bilder fra flyet. 

Blogges kanskje litt senere, ellers gjør Kristine jobben.

Kristine, du musta lage flere videoer som jeg kan se på haha:))
Hei! 

Har vært i Bangkok og storhandlet, kost meg sykt her i Thailand!! Klær er utrolig billig her, var der i bare tre dager siden pappa skulle på jobb. Etter de tre dagene reiste jeg, mamma, og søss. Nå er det bare en og et halvt måned til jeg reiser hjem til norge igjen, er glad og ikke ghlad for at jeg skal reise. Bodde på Patumwan Princess Hotel og shoppet på MBK:3 Har blitt superbrun i tillegg føler jeg, Thekla og Kristine synes også det. Har kooooozt meg kjempe her i Thailand sålangt.

Bilder: Kunne ikke ta ut alle bildene siden det ville ta så lang tid, men ihvertfall fikk jeg ta ut noen bilder!


Blunket i bildet, DUMT!!Hei!

Siste dagen jeg får blogget her i Bangkok, drar i dag klokka åtte. Denne gangen blir det bil vi tar hjem, skal prøve å ta noen fine bilder mens vi kjører. Minnebrikken på kameraet en nesten fullt alt, alle bildene kommer ut i Norge. Det er nok en stund til, men dere må bare hvis dere har lyst til å se bildene:D Har shoppet tøy og sminke, men før jeg drar til Norge skal jeg stor-shoppe!! Masse innkjøp blir det ihvertfall, det skal jeg love dere!! Kan ikke ta ett nytt bildet pågrunn at jeg låner pc-en til fetteren min. Love ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


Hei! 

Lenge siden jeg har blogget nå, Thekla blogger for meg i de siste dager. Har savnet der kjempe mye!! Det er glovarmt her i Thailand, kan ikke beskrive varmen! Og endelig var jeg her i Thailand med familien, koser meg skikkelig. Er i en internett butikk, låner dataen så jeg kan få blogget litt. Har ikke internett der besta bor, så det blir blogging her i byen noen ganger. Skal til Bangkok om noen uker til, å shoppe:D Har ikke fått shoppa noe desiste dagene, men om ikke så lenge til blir det masse nytt i skalpet!! Koser meg mye med hundene mine. Fikke besøk av kusina mi, det var første gang jeg fikk se henne på ordentlig! Hun er så liten og nusselig! Kjempeglad i henne! Gonna miss u guys so much!! LOVE YOU<3 Og en ting til må jeg bare få sagt, tusen takk Thekla for at du noen ganger gidder å blogge for meg!!
Kusina mi<3SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits