// #2 //

Hvor mye usunt spiser du i løpet av en dag?

Ehhm, det variere ganske mye! Noen ganger kan jeg sitte hjemme i hele dag, og ikke gjøre noe annet enn å bare knaske i med masse rart. Imens andre dager spiser jeg ingenting usunt enn bare frokost, middag og kvelds. Men jeg spiser jo egentlig ganske mye usunt i løpet av en dag ja, uffda. 

Hvordan får du så langt hår? Har du noen tips til hvordan håret kan bli lengre?

Jeg gjør egentlig ikke mye med håret mitt enn det vanlige folk pleier å gjøre med håret sitt. Fordelen med håret mitt er at det vokser ganske så fort i forhold til andre folk. Men nå er håret mitt så uutrolig slitt, så jeg vurderer å klippe det (litt) kort.
Tipset mitt for å få lengre hår er å massasje hodet 4-5 min når du vasker håret. Det vil gjøre at håret vokser mye fortere, du vil ikke merke forskjell med en gang men håret vil vokse fortere tro meg:)

Følger du med på noen serier? Kan du anbefale noen?

Jeg er den jenta som er allt for travel til å følge med på serier. Jeg har greid å prøve meg litt på f.eks Teen Wolf, Glee, Gossip girl, Pretty little liars, The vampire diares, Awkward og Girl code. For å si det mildt, Pll sugde, The vampire diares var liksom ikke noe for meg (men jeg skal prøve igjen), awkward er helt ok faktisk, Glee er midt på tre, Girl code er ganske bra, gossip girl er også ganske bra og Teen wolf er elsk. Jeg anbefaler Teen Wolf, Girl code og gossip girl! Jeg kom til sesong to episode 6 eln i Teen wolf, og helt siden det har jeg ikke fått sett videre på det. 

Jeg har tenkt å begynne på "American horro story", men jeg er ikke sikker på om jeg tørr fordi jeg er så paranormal! Jeg ser jo fullt av bilder på weheartit av folk som ser på det, og jeg tipper jo det er bra! I tillegg har jeg jo hele to uke på meg til å utforske litt!

Topp tre ting du ønsker deg til jul?

1. Svea jakke! 2. Daniel Wellington klokke. 3. 2XU tights eller Polaroid kamera!:)

Hvor lang tid bruker du på et blogginnlegg?

Rundt en halvtime tror jeg inkludert bilderedigering også:) 

Har du sett videoen om hvordan de lager Acne kjerf? Hva synes du om den isåfall?

Ja, det har jeg, det var så vidt jeg greide å sen den ferdig. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan ha den "evnen" til å gjøre noe sånt mot et dyr imens den skriker av smerte. Etter at de har dradd ut pelsen tar de ikke liv av den nei, men de "sparer" dyret og stenger den inn i et bur. Ærlig talt, det kunne ikke vært mindre nødvendig spør du meg. Det er ikke tvil om at dette er ren tortur mot dyret. Jeg hadde likt å se mennesker bli behandlet på denne måten av dyrene. Det var det jeg orket å svare på i dag!:)

Q: Hva synes dere om innlegget/svarene?:)

Blogges senere babes'a mine!:*
// #1 //

Hva synes du vår "tennårings generasjon" er for opptatt av? 

Jeg synes folk er for opptatt av alle andre, og kroppspress. Det er kanskje noe av det mest nevnte nå for tiden, folk bruker alt for mye tid til å tenke på at folk er bedre enn andre men glemmer hvor utrolig man selv er. Kroppspress er en tanke som går rundt i hodet på mange jenter, men ikke la vekten påvirke deg til å spise og drikke. 

Hva mener du om dyremishandling?

Det er ikke en tanke som man får godt av å tenke på, ikke i det hele tatt. Jeg skjønner ikke tanken på hvorfor mennesker må lide dyr, altså hvorfor ikke bare avlive/drepe dem med en gang enn å la de ha store smerter, og deretter dø pågrunn av det. Så for min del er dyremishandling noe jeg vil ha stopp på.

Bryr du deg om merkeklær?

75% ja, og 35% nei. Dere ser jo hvor mye mer jeg er opptatt av merkeklær enn det jeg ikke er. Det hadde ikke vært verdens ende omjeg ikke hadde hatt merkeklær. Det finnes massevis av fine "vanlige" klær som ikke merkeklær.

Hvor høy er du?

Sist jeg målte meg var jeg 1.65:)

Holder du på med en? Er du forelsket eller har et ekstra godt øye til en fyr?

Nei, jeg holder ikke på med en. Men, jeg er forelsket og holder ganske godt øye til en fyr ja:))

Har du noen gang møtt noen andre bloggere fra der du bor?

Jeg bor i Søgne (som ligger noen få minutter ved Kr.sand) men jeg ligger på Kristiansand-lista. Jeg har selvfølgelig møtt bloggere fra Søgne, men jeg har faktisk bare møtt ei fra Kristiansand. Jeg møtte nemlig khulanochir.blogg.no i byen når jeg sto utenfor hotellet Isac Elliott befant seg i. Det var ganske hyggelig at hun faktisk kjente meg igjen, haha:)

Skal du på noe festivaler til neste år?

Om jeg ikke tar feil så har jeg ikke planlagt noe festivaler nei. Men jeg har så utrolig lyst til å dra på Norwaycup:)) Ellers vet jeg egentlig ikke enda.

Sommer eller vinter?

Jeg har egentlig ikke en anelse av hva jeg liker best. Men vi kan vell si at jeg er en "svinter" person, heh. (Men jeg liker sommer en smule bedre enn vinter da)

Kan du vise sminkeproduktene dine? Og eventuelt lage sminkevideo?:D

Ja det kan jeg:) Kan ta litt tid men det skal nok bli en video en gang!

Hva ville du ha valgt mellom: Rikdom, lykkelighet og familie?

Så vanskelig å måtte velge mellom de tre. Rikdom, alle vil jo være rike og kjøpe seg det de har lyst på. Så er det da lykkelighet, å være lykkelig er en utrolig fin følelse. Så er det familie. Av alle de tre måtte jeg nok ha valgt familien min.

♥            ♥            ♥            ♥

Dette var ikke alle spørsmålene, men om dere vil ha svar på resten kan jeg gjerne gjøre det:)
Håper dere likte svaret på det dere lurte på! Ha en fin Fredagskveld videre!


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits