3 FAKTA OM MEG: 

Jeg viser som regel nesten aldri følelser når jeg er lei meg/deprimert, tror jeg? Heh. Jeg liker ikke å lage mye ut av det, snakke med folk eller la det gå utover andre. Det hender veldig ofte at jeg snakker mindre, ikke er like glad og er veldig stille i forhold til andre dager. - Men er ikke det vanlig når man er deprimert'a?  Jeg ender veldig ofte på weheartit og hearter "sad quotes" jeg og noen ganger griner i dusjen for å get rid of the bad vibes ut haha.

- Det er helt utrolig hvor lett jeg kan bli keen på noen, og noen ganger, falle for han bare pågrunn av måten han kler seg på (ikke akkurat den beste grunnen men i den sammenheng ish). Med andre ord kan jeg plutselig bare innse at "wow sofia du er keen på *navn* fordi han er høyere enn deg". Jeg, med andre ord kan lett bli skikkelig keen/forelsket  av tåpelige grunner tehe. Ellers, er jeg bare en person som generelt faller myeee for gutter, og jeg vet dessverre ikke hvorfor):)

- Jeg har dårlig humor. Det er det ikke noe tvil om. Jeg ler av dumme ting folk finner null humor i, og ingenting er bedre enn å ha en som har den samme dårlige humoren som deg. 

3 TING JEG LIKER:

- Jeg liker å være rundt folk som får meg til å le. Ingenting er bedre enn å være med folk du kan le til du får smerter i magen med. 

- Jeg liker å klemme folk, spesielt gutter tihi. 

- Jeg liker å veldig godt youtube videoer. - spesielt når de gir meg latterkrampe klokka 2 på natta. The dolan twins har greide det flere ganger hahah uff. Ikke bare er de, de fineste 00'erne ever, men også får de meg til å le meg i hjel midt på natta. No better feeling. 

3 TING JEG IKKE LIKER: 

Jeg liker ikke å snakke med jenter (sorry not sorry) spesielt på kik. Det betyr selvsagt ikke at jeg ikke vil snakke med noen jenter at all, men det er bare at jeg synes det er kjedeligere enn det en samtale med en gutt ville vært hehe. Selvfølgelig kommer det heeelt ann på hva vi snakker om. Men skulle det ha vært en helt vanlig samtale som startet med "hei. hva gjør du. ok. åja. ja. nei." samtale finner jeg det ikke noe særlig "gøy".

- Jeg liker ikke negative folk. 

- Jeg liker ikke at jeg er avhengig av sminke. Skulle ønske jeg var ei jente som slapp å bruke sminke for å føle seg komfortabel. 

3 TING JEG SKAL GJØRE I FREMTIDEN:

- Backpacking tur med jentene mine (!!!!)

- Dra til tomorrowworrld.

- Dra på språkreise. 

3 TING JEG ELSKER:

-  Jeg eeeelsker å kose med skikkelig fluffy, søte hunder og valper. 

- Jeg elsker mat og musikk. Say no more. 

- Jeg elsker å oppdage ny musikk som treffer midt i blinken og som er akkurat min smak. Love love love. 

3 TING JEG ØNSKER:

- Å gå ut av 10. med et sort smil og gode karakterer, og forhåpentligvis nye lifetime venner. 

- Bli mye mye mye bedre til å holde bloggen aktiv. 

- Bli flinkere til å spare penger.
- Både mamma, søss og pappa ''klager over'' at jeg kjærer tenner i søvne. - Ganske høyt. Dette har jeg tydeligvis drivd med i flere år nå, rundt fire år I guess i følge dem. Det er så rart at jeg kan kjære tenner såå høyt, altså da er det snakk om at mamma og pappa blir vekka begge to. Og for at jeg skal stoppe må pappa eller mamma dytte meg litt til side, haha lmao.

  - I tillegg til at jeg kjærer tenner kan jeg vell også slenge på at jeg snorker, ganske så høyt. Når jeg f.eks sover med mamsen og søss pleier noen ganger søster å si ved spisebordet  ''Fia du snorka så høyt at meg og mamma ikke kunne sove!'', og jeg bare ''Hæ nei?? Hahhaha''. Heldigvis snorker jeg ikke så ofte, håper jeg i hvertfall. 

- Fashionista. Kom vell ikke som en bombe? Jeg måå følge trenden. Føler det blir litt ''ukult'' (lol) om jeg ikke gjør det. Det er slett ikke noe jeg tvinger meg selv til å gjøre, men det er liksom bare going with the flow. Takket være IG og Weheartit og Tumblr holder jeg meg ekstremt oppdatert på moten og alt annet. Hadde det ikke vært for sosiale medier hadde jeg ikke visst at f.eks choker's begynte å bli en trend, eller at boyfriend jeans var så in. ''You just gotta keep up with the trend to be ''in'' gurl'' (den var litt god, smarte sofia). 

barbie 👧

- Jeg pleier noen ganger å late som at jeg ikke så personen gjør en viss ting for å ikke flaue personen ut. Noen andre som kjenner seg igjen eller? haha. Liksom, det har bare blitt til en slags ''vane''?.. F.eks hvis en peller seg i nesa offentlig (eww) og jeg tilfeldigvis fester blikket mot h*n der og da, pleier jeg liksom late som jeg ikke så det fordi jeg blir flau av å se på det..? Eller når en random promper (awkward) pleier jeg liksom å late som om jeg ikke hørte det, hahaha LOL. Whaat, I'm such a sucker at explaing things as.  

- Jeg er en som takler kritikk ganske så bra egentlig. Skal jeg tolke det som fordel eller ulempe..? Stygge kommentarer osv tar jeg ikke så tungt fordi liksom, whatever should I give i fuq? Får jeg f.eks masse stygg dritt på ask (ikke at jeg får det) tar jeg det ikke så ille opp. Om det hadde vært mobbing hadde det nok vært noe annet. Men liksom små dritt kommentarer er bare barnemat. Jeg er den type jenta som har kommentarer tilbake, liksom, gir du meg en dritt kommentar får du en i retur as. Så om du ikke tåler tilbakemeldinger er det bare å holde kjeft. Med andre ord, jeg er ganske lik mamma når det gjelder sånn. 
Det irriterer meg noe helt jækli når man f.eks har kommet hjem etter en lang dag, og tenkt på den gode snacksen/maten, og så har enten noen andre i familien spist det, ellers så har det vært tomt for lenge siden.

Når jeg er i badekaret med varmt, deilig vann og er helt avslappet og sånn, og så får jeg plutselig ikke lyst til å være i badekaret lenger... I tillegg til at jeg ikke har lyst til å være i badekaret lenger, orker jeg ikke å gå ut av badekaret #whatdoIdo. Bare meg?

Det irriterer meg når jeg har pyntet meg fint og gjort alt med håret, er klar for å ta bilde. Jeg skrur på kameraet og tar noen få bilder, og tror du ser bra ut helt til du ser på bildene og du bare: ''Wow.. What kind of creature am I??''

Folk som tror de er Blair Waldorf fordi ho er så queen liksom. Øøøh, bitch dafuq. Altså det går ikke an å være Blair Waldorf med mindre du ér henne. Stop acting like a queen B. 

Jeg er irritert over at det bare er rike folk som Nicki Minaj, Paris Hilton osv som får gratis ting... DE ER JO RIKE FRA FØR AV DE KAN BRE BRUKE EGNE PENGER!

Folk som puster høyt eller spiser høyt, god! Stop it!

Det er sååå irriterende å ha cruch på en kjendis, eller en HOT modell f.eks.  Man sier selvfølgelig ''Jeg skal gifte meg med han'' - blablabla. Mens innerst inne er du bare helt lost, fordi du vet at du aldri vil gifte deg med han, og at du sannsynligvis aldri vil møte han heller.. Sometimes it's hard to face reality.

Reklame på spotify, youtube og andre apper! Jeg har liksom ikke all tid til å høre/se på en reklame som varer i tjaa.. - I all evigheter! Og i hvertfall når man synger en sang du spiller, og liksom virkelig kan føle sangen, og så kommer det reklame (out of no where) og stopper hele ur performance.

Folk som skal lage 3.verdenskrig ut av bittebittesmå ting! Jeg liker ikke å krangle, diskutere over unødvendige ting med mindre det er nødvendig å diskutere/krangle så utrolig mye om. Er det så vanskelig å bare ta en telefon og snakke med han/hun/meg om det?

Når man har strevd med innlegget, redigert bildene fint for bloggen, og så når du poster det ut er det som om du aldri gjorde det. Folk er så care og jeg bare sitter der.. gråter inni meg av all det harde arbeidet i tillegg til at statistikken ikke engang rykker seg en cm, lmao. 

 
Jeg hater gekkoer og firfirsler - Uff, uff, uff, uff, uff. En gang jeg var i Thailand hos tanta til mamma måtte jeg veldig på do, men jeg lot være fordi på veggen på vei til doen var det en HUGE gekko på veggen. Eh, ehhehe, man kan vell si at jeg tisset på meg. Og hos bestemor i det gamle rommet vi pleide å sove i var det en gang en firfirlse på taket. Jeg sov rett under den, og ba for livet mitt at den ikke måtte falle - og så skjedde det jeg fryktet aller mest. Den ristet den ene hånda si, og poff. Der datt den rett på meg. Jeg begynte å hyyyylgrine, haha.
 ♥
 Jeg er en veldig bestemt person - Når jeg først bestemmer meg for noe pleier jeg som regel å følge etter det. 
 ♥
 Når jeg greier noe, kan jeg ikke beskrive hvor mye jeg elsker meg selv der og da - Liksom når man f.eks greier å slå sin rekord på 60 meter'n, eller greier å trikse mange ganger er det ren happiness!
 ♥
Ikke alltid - Men noen ganger pleier jeg å gni tennene mine mot hverandre side til side i søvne. Mamma og søss synes det er sykt irriterende, hahah.
 ♥
Snorker - Piiinlig... Heldigvis er det ikke ofte jeg gjør det, håper jeg..? Både mamma, pappa og søss sier jeg snorker som en gris. 
 ♥
Jeg er bare veldig, veldig obbsessed med tjukke katter og seler - I hvertfall feite katter, de er så nusselige og bedårende at det ikke går an å ikke elske dem, omg!
  ♥
For å være ærlig er jeg så å si "sugen" på kjæreste - Jeg kan ikke vente til den dagen jeg kan klemme og kysse en gutt 24/7. Haha det høres snålt ut, men det er urettferdig å se på "cute couple" videoer, mens jeg sitter her og har en... bamse.
 ♥
Som regel greier jeg ikke å se på film uten å ha noe å tygge på, eller drikke. Det blir ikke ordentlig kinostund da.
 ♥
Jeg synes det er flaut å se andre gjøre noe pinlig - Hahha, jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler at jeg også blir satt ut for noe pinlig når andre gjør det.
 ♥
Jeg føler meg fortapt når jeg ikke får sove - Det er slitsomt og det får meg til å føle utslitt neste dag. 
♥ Folk som viser lite hensyn til ting/folk, punktum.

♥ Folk som skal se hva du gjør på mobilen. Liksom, dafuq are you doing here bitch, get away?

♥ Folk som ljuger eller skryter om at de har gjort ditt og datt, men in real life har de ikke gjort en dritt. Hvor langt i livet tror de at de kommer med å ljuge/skryte? Ikke langt vennen.

♥ Folk som skal være så utrolig negative. Liksom hva får man for å være så negativ, suksess eller? Ikke fra meg i hvertfall. 

♥ Folk som maser og maser og maser og maser og maser når jeg allerede har sagt nei.

♥ Folk som "vet" eller skal ha rett i alt. Liksom jeg sier "Den er min!", Så kommer hun/han "Nei, den er min, jeg tok den først, jeg fikk den" og skal lage en hel bibel ut av det liksom. Kutt ut med det. 

♥ Folk som ikke gir en shit eller viser 0 interesse når andre forteller noe, men når hun/han selv forteller noe forventer hun/han full attention, og det verste er at hun får det...

♥ Folk som ikke kan forskjellen på hva som er seriøst og ikke seriøst. 

♥ Attention freak. Liksom med en gang det kommer noen gutter og snakker skal liksom hun bli hørt først. 

♥ Folk som gjør ting bare for å få tilbake. Liksom ok... Ja ok, mhm...

 

Blogges:))
Ost. Jeg liker Norvegia ost bedre enn Synnøve, bare så det er sagt;)

Guttegal, tihi... Det sies jo i seg selv, så mer bør jeg vell ikke si om dette. 

Språkreise. Jeg har såå lyst til å dra på språkreise til California eller Florida, ææ!

Paranoid. Som jeg har sagt før så er jeg ganske så paranoid, jeg tørr f.eks ikke å gå der det er skog alene fordi jeg tenker at noe(n) kan komme å ta meg, hahaha lol. 

Blogg. For meg er bloggen første prioritet, jeg velger heller bloggen fremfor leksene. 

Kondis. Jeg har en elendig kondis, men jeg er ganske god til å løpe fort på korte distanser (liksom fort i kanskje et minutt) Jeg løper jo 9,4 på 60 metern. Men om det gjelder jogging/løping så er det ikke snakk om jeg gidder å prøve engang. Derfor er fordelen med å være keeper at jeg slipper å løpe så mye:))

Food lover. Jeg greier meg ikke uten noe å spise, jeg kan gå å sjekke kjøleskapet tusen ganger for å lete etter noe, og om vi ikke har noe tar jeg bare det jeg kan spise.

Nye folk. Jeg elsker å bli kjent med nye folk og snakke med folk fra hele verden. Derfor er Omelge en fin nettside til å møte ny folk, hahhaha.

Klødd svakt på ryggen. Ikke på tale om at noe er bedre enn å bli klødd svakt på ryggen, å herremin jeg bare elsker det. 

Farris. Okei, jeg skjønner bare ikke hvordan folk kan like farris. Det smaker som dritt og medisin, æsj fysøren. Blogges senere:**
♥ Når jeg kjeder meg spiser jeg ost, bare ost.

♥ Sier aldri nei til hamburger, kunne spist det i flere år uten å bli lei. 

♥ Noen ganger kan jeg være veldig misfornøyd over meg selv og utseendet mitt, noen ganger hater jeg bare hvem jeg er. 

♥ Blir så irritert når folk sier at sangen er gammel. Det gir ikke noe mening å si at den er det, siden uansett kommer jeg til å høre på den. Synes også i tilegg at gamle sanger kan noen ganger ha mer mening enn det sanger har nå for tiden.

♥ Kanskje det ikke ser sånn ut, men jeg er faktisk veldig forkusert om skole nå for tiden. Jeg vil selvfølgelig ha en bra jobb og tjene bra med penger:) Om jeg ikke tenker på det nå, når ellers?

♥ Jeg liker ikke når folk løper eller går bak meg i trapper, det er bare så.. asdfghjk! Jeg begynner enten å gå bakover opp trappen og later som jeg er med og prater med henne/han, eller bare får freak-out. 

♥ Sliter med bruk av penger. Sier hver gang til meg selv når jeg har noe cash at jeg skal spare, men så ender jeg jo opp med 100 kroner igjen.

♥ Jeg haaaater stemmen min...

♥ Jeg har høydeskrekk, tørr nesten ikke å se rett ned fra verandaen vår engang.

♥ Elsker gutter med converse, og som er litt brune med brunt hår, det er bare såå turn-on!

♥ Min største drøm er å bli modell, eller å møte Justin Bieber.. Hehe

♥ Noen ganger kan jeg elske vann mer enn noe annet.

♥ Jeg har sykt dårlig kondis... 

♥ Jeg er bedre til å løpe fort og ikke så langt, enn å løpe lenge og langt. 

♥ Blir veeeeldig lett forelsket, hahaha...

 ♥ Jeg klippet meg helt kort i 3.klasse, og etter ca tre år har håret mitt vokst like langt som jeg hadde før jeg klippet meg. 


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits