Som noen av dere kanskje har merket så har jeg endelig fått farge på bryna, sånn bokstavelig talt. Det er jo slike dager når du tenker at du har såå lyst på eyebrows som er on fleek, men aldri orker å kjøpe det som trengs, og så er du i byen og tenker "now or never". For litt mer en en måned siden kjøpte jeg en brynspenn fra Loreal, som viste seg å være brukbar for nybegynneren Sofia. I begynnelsen av "eyebrow" perioden min syntes jeg det ikke var behagelig å gå med tegna bryn in public. - Men det var jo en grunn til det når jeg ser tilbake til den tiden.. Jeg skal ikke lyve, men den det var et par ganger brynene mine var alt for "kraftige" fra begynnelse til slutt. Altså det så ut som jeg hadde limt de på (?) Makes sense? De så ikke naturlige ut, not at all. 

Nå derimot har jeg bryn som er litt "fade" i begynnelsen, og som blir mørkere og mørkere. Bryna mine går ikke gjennom en lang prosess, enda. Bare bryna mine og min lille brynspenn, som jeg snart går tom. Jeg har ikke engang orket å nappe, men en dag.. Om jeg bestemmer meg for å kjøpe samme brynspenn igjen tenker jeg nok at jeg skal prøve å finne en mørkere farge, hvis det i det hele tatt finnes. Ellers har jeg utrolig lyst på Anastasia dipbrow pomade! Wææ, i begynnelsen av juni fikk jeg vite at de selger Anastasia ting på Kicks i byen. *Hjerter i øyene*. Hva synes dere om innlegget?

Blogges!- Til en verdi av 1000 kroner!

Selvfølgelig måtte jeg melde meg på, i tilfelle jeg skulle være så heldig da. Hvordan kan jeg la denne konkurrasen foregå uten meg, hehe. For å være ærlig har jeg aldri prøvd ut Ole Henrik's produkter, eller har jeg..? Nå går jeg litt i surr. - men uansett om jeg har prøvd det eller ikke, hadde det vært utrolig morro om jeg vant! Hvem vil vell ikke vinne produkter for tusen kroner? Jeg hadde syntes at det hadde vært en veldig fin start eller eventuelt slutt på påskeferien om jeg fikk noen produkter jeg kunne prøvd ut. Og er det noe jeg virkelig syntes er morro, så er det å prøve ut produkter, og deretter skrive min mening om produktet på bloggen! Ååh, det hadde vært så utrolig fantastisk da!:D #talkaboutbeauty

Alt du trenger å gjøre er å:

1. Gå inn på Talkaboutbeauty.com og melde deg på nyhetsbrevet.

2. Skrive et innlegg på bloggen om at du har meldt deg på og linke til Talkaboutbeauty.com

3. Bruke hashtagen #talkaboutbeauty slik at de finner innlegget ditt.
To ord som beskriver hva jeg synes om maskaraen: Magisk, og wow!

Forrige helg var jeg innom Maddepadde's innlegg om hvor hun skrev om Max Factor Glamour Extensions. Jeg forguder hennes vipper! De er utrolig lange og fine. Hun hadde veldig gode tilbakemeldinger om maskaraen, og hvordan kunne jeg gå glipp av den maskaraen uten å ha prøvd den? - Dessuten passet det perfekt, siden jeg trengte en ny maskara. Og pluss at jeg skulle innom byen sammen med Linnea, Kristine og Thekla trengte jeg ikke å bekymre meg for at jeg ikke fikk maskaraen så fort som mulig.

Maskaraen derimot! - Den er bare wow! Det er helt utrolig hvor mye lengde denne maskaraen gir vippene. Ikke så rart maskaraen er kalt ''Glamour extensions'' Hadde det ikke vært for Maddepadde hadde jeg aldri i hele mitt liv rørt maskaraen. Før så jeg for meg gode maskaraer som hadde store og tykke børster, men jeg har tatt feil! - Denne lille børsten er helt fantastisk! Jeg merker forskjell med én gang. Bare ved ''one coat'' har jeg lange vipper! 
Fordelen med denne maskaraen nå er at jeg kan spare utrolig mye tid hver morgen på maskaraen min. Istdenfor 10 minutter, tar det bare 5 minutter, og det er en stoor fordel når det gjelder meg. Derfor elsker jeg å prøve ut nye maskaraer, i hvertfalll når de gir gode resultater!Q: Hva slags maskara bruker du?

Blogges!

SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits