Make Up Forever HD Foundation:

Det er uten tvil den beste forundation jeg har prøvd så langt! Alt er bare positivt med denne, og ingenting er negativt. Den jevner seg godt ut, og når du tar den på vil den se veldig naturlig ut. Den vil dekke det meste, og det behøves ikke særlig mye. Jeg begynner faktisk å gå tom for den, så planen er å spørre pappa om han kan skaffe meg en ny en på en flyplass. Men ellers anbefales denne på høyt nivå!

I tillegg til forundationen, bruker jeg beauty blender fra H&M. Istedenfor fingrene, eller kost foretrekker jeg heller sminke "svamp"!MAC mineralize skinfinish natural (Medium dark) :

Åh, null ord kan beskrive hvor mye jeg elsker denne! Om jeg dropper foundtaion, kan jeg bare pudre meg med det. Den går i et med hudfargen min, og er helt fantastisk! Pudderet bruker jeg jevnt og trutt over foundation. Jeg føler sminken min varer så, så mye lengre med pudderet på!
I tillegg til at den er så god, varer den utrolig lenge. Nå har jeg vell brukt denne her i snart et år?..  Så lenge at toppen av MAC lokken har forsvunnet (om dere vet hva jeg mener), haha. Lancome Grandiose:

Alt er topp med denne mascaraen! Jeg har egentlig ingenting å klage over. Eller kanskje jo. Man blir kanskje litt lei av den etterhvert, eller kanskje det bare er meg? hehe. Men jeg merker i hvertfall at jeg har blitt litt små-lei av den, men ellers er alt tipp topp tommel opp liksom.
Den gir både volum og lengde, pluss at den ikke gir klumper, tenker jeg i hvertfall. Om du leter etter en ny mascara ville jeg ha anbefalt denne garantert!:)

Benefit They're real push - up liner:

- Er en eyeliner jeg ville anbefalt. Det er så utrolig enkelt å ta det på, i tillegg til at den varer utrolig lenge, hele dagen kan man vell si. De siste dagene har jeg faktisk ikke brukt eyelineren så ofte, derfor vil man nok merke at den på en måte tørker litt. Men dersom man skal bruke det er det bare å tegne et par ganger på hånda, eller hva enn det skulle være så den blir "myk" igjen (altså at det blir lettere å få ut eyeliner). 

Blogges!:)
Åh, dette må jeg bare fortelle dere som bruker eyeliner (og til dere som ikke bruker også)

Dette er nok den beste eyelineren ever, gjennom tidene har jeg aldri hatt en så bra eyeliner. Jeg begynte å bruke eyeliner etter jeg kjøpte denne eyelineren fra Benefit. "Pennen" er så enkel å skrive med, og ikke  minst er det enkelt som bare det å lage winged eyeliner med den! Eyeliner gjør at øynene dine blir fyldigere og får de til å se større ut. I tilegg er eyelineren vannfast. Noen av dere har sikkert brukt den allerede, og kanskje har samme mening som jeg har om denne eyelineren. 
Jeg går som regel ikke med winged eyeliner til hverdags på skolen f.eks, men mest winged eyeliner hjemme. Ellers bruker jeg eyeliner til hverdags på skolen osv. Jeg kjøpte den på et senter i Bangkok der jeg også kjøpte Ralph Lauren:)) Men dere trenger ikke å reise helt til Thailand for å kjøpe den, jeg har vært så grei å ordnet en link til dere  HER.Blush fra Smashbox, bruker den en gang iblant når jeg får lyst:) Synes den er veldig god!Pudder fra Covermark. Den har jeg brukt lenge og synes den er en av de beste jeg har hatt til nå. Men det er jo MAC pudder inni, så jeg må vell si at pudderet er fra MAC, og bare "boksen" er fra Covermark. Haha...

En annen blush fra NARS som snaaart er tom! Men det går likevell å bruke den, siden det kommer veldig mye farge fra den bare av å bruke litt. Må få pappa til å kjøpe en ny i Thiland. 

Skinfinish fra MAC. Pleier bruke den som bronzing noen ganger pågrunn av at den virker like bra som en vanlig bronzing pudder. I tillegg til at den er mørk. 

.

Denne fikk jeg for bare noen uker siden av pappa. Det er også en skinfinish, bare at den er lysere:))
Hei!

Igår la jeg ut et innlegg om hvordan man kunne sminke seg, men kanskje ikke alle gidder det. Så jeg tenkte at jeg kunne ta inn noen videoer om hvordan man kunne ha neglene den dagen, det kan være litt gøy å pynte neglene også noen ganger. I hvertfall litt skumle og kule negler nå:D Noen videoer er jo litt vanskelige og noen er enkle og veldig kule. Velg den du liker. Jeg synes den første videoen er veldig fin og enkel, kankje jeg skal prøve på den. Men selvfølgelig liker jeg alle.Eller så skal jeg ta den med "Blod" på neglene. Bli inspirert:D

Husk HD kvalitet:D

 

 

    
 
 
 Hei!

Idag tenkte jeg at jeg kunne blogge om halloween sminke tips i tilfellle noen var tomme for ideer om hva man skulle være den dagen. Jeg vet ikke selv hva jeg skal være, men derfor har vi Youtube som vi kan surfe på og finne mange resultater. Jeg har funnet utrolig mange allerede, og vet ikke hvilen jeg skal velge å sette inn på bloggen:D Noen videoer er veldig enkle og noen er litt mer kompliserte. Men om jeg hadde det talentet med å sminke hadde jeg nok valgt det mest "skumleste" og "vanskeligste". Håper dere blir inspirert av disse videoene da.

Husk HD kvalitet da:D 

    
 
 
 
 Hei!

Idag tenkte jeg at jeg også skulle lage et innlegg om sminke eksperten Michelle Phan, hun er en kjempe god sminke person. Hun gir mange tips om mange ting, foreksempel hvordan du kan være en hjert knuser. Litt rart, men også veldig kult! Nyt videoene, og hvis dere vil ha flere videoer kan dere si ifra.

 

 


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits