Q: Noen av dere som bruker samme parfyme?:)

Blogges:)
Heihei:)

Se hva jeg fikk i posten! Det var faktisk helt uventet, da jeg så brevet jeg fikk om pakken trodde jeg det var fra en dude som hadde sendt meg noe rart. Thekla ble med meg og hentet den, og Thekla trodde det var en bombe pågrunn av at vi ikke hadde en anelse om hva det kunne være:P Men det ente opp med at jeg fikk enda en ny Escada parfyme som dufter utrolig godt, og ikke  minst varer lukten leeenge. Jeg har faktisk enda ikke brukt opp min andre Escada parfyme jeg vant, hehe. De varer jo ganske lenge om man bare ikke overdriver så mye med parfyme da. I tilegg som dere kanskje ser var boksen hjerteformet, noe som var så fint, synes jeg i hvertfall! Når jeg tenker meg om er det jo ganske så sykt at jeg var en av de ''1000'' som vant en Escada premie. Haha. For meg kalles det for flaks, men det er jo bare veldig good fordi Escada har noen herlige parfymer.

Isåfall lukter den hææærlig og når den kommer ut anbefales den til å kjøpes! #Escadajoyful
Blogges senere!
Resultater fra det siste "Bare minerales" - pudderet 
Først og fremst tapte bi kampen mot Hånes, 6-0:( Jeg holdt nesten på å besvime siden det ble så  varmt etterhvert, og jeg har jo også veldig dårlig kondis. Noe som ikke i det hele tatt er en fordel for meg som løper mye. I hvertfall så gikk kampen veldig bra selv om vi tapte med stil, det er jo ikke så lett å vinne med et lag man bare har trent med tre ganger. Det er ikke lenge til vi skal spille kamp igjen, og da skal vi nok kjerpe oss litt..

Btw, så har jeg fått noen nye produkter:) Både hårprodukter, og hudprodukter.
Argan olje fra Björn Axén. Lukter uuutrolig godt, og gjør ikke håret fett. Noe som er viktig for meg som får fettete hår lett. Jeg har veldig slitt hår på tuppene, og føler den hjelper godt:) Det er lukten som gjør meg så addicted! Bare noen dråper er nok og kan brukes på tørt og vått hår. Jeg er ikke sikker på hvor man kjøper den, men om man søker går det sikkert an å få litt informasjon. 

Og så fikk jeg tante til å sende meg Smooth E. Produktene har jeg brukt veldig lenge, og det hjelper veldig mye mot kviser, og rynker om det trengs. Jeg pleier som regel å bruke det på morgenen, og på kvelden etter å ha vasket meg i ansiktet  fra samme merke. Gjør i tilegg huden veldig soft:)) Produktet anbefales veeldig, men er ikke sikker på om vi får tak i det her. 

 
SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits