Polo skjorte fra Ralph Lauren // Shorts fra Bikbok // Klokke fra DW // Sko fra Converse//Photos by Thekla//

Hva synes dere? Blogges:*

Skjorte - Abercrombie & fitch // Topp/singlet - Bikbok // Bukse - Bikbok // Klokke - Daniel Wellington // Sko - Converse

Jakke - Vero Moda // Topp - Monki // Bukse - Bikbok // Sko - Converse // Klokke - Daniel Wellington


Skjorte - Abercrombie & fitch // Cropt top - H&M // Bukse - Bikbok // Klokke - Daniel Wellington
Skjorte - Ralph lauren // Crop top - H&M // Jeans - Bikbok // Sko - Converse
Crop top - ESP // Skjorte - ESP // Jeans - Bikbok // Sko - Converse

Blogges!:*
Skjorte - ESP // Singlet (sommertopp) - Bikbok // Jeans - Bikbok  Bare en ganske så simple og grei outfit for i dag. Blogges:*
Jakke - Helly Hansen // Genser - Zara // Skjorte - Noof // Votter - Ica (hahah) // Tights - 2XU // Sko - Converse Blogges:*
Crop top - H&M // Cardigan - H&M // Jeans - Never Denim Bikbok // Sko - Converse

Q: Synes om antrekket?:) Blogges!
Skjorte fra Noof // Genser fra ? // Bukse fra Never denim // Sko fra Dr.Martens

Q: Synes om antrekket?:) Blogges:*


Blogges:*
Sko - Pappas // Tights - 2XU // Topp -H&M // Jakke - NapapijriBlogges senere :*


Blogges senere:)
Blogges:*
Blogges:*


Q: Hvordan har dagen din vært i dag?♥

Blogges om ikke lenge babes:**
Hallais!

Det er jo heilt sykt hvordan været kan være så fint i helgene og så i ukedagene blir det bare bullshit! Som feks på Lørdag skinte sola som bare det, det var liksom ikke til å tro på. Og så kommer vi til Mandagen, regn og skyer. Akkurat som nå er det så mørkt ute, hadde det ikke vært for at jeg kunne styre isoen og redigere bildene hadde det ikke sett ut på bildene. But anyway, Linnea ankom nettopp til meg for hun mest var sulten og vil ha litt matt. Jeg drar nok til butikken litt senere og shopper litt Snapple, i går hadde jeg iskaffe og det var så elsk. I'm in love with iskaffe og everything else. 
Og som antrekk kjørte jeg bare simple topp og bukse, punktum. Ellers gleder jeg meg så utrolig mye til trening i morgen og på Torsdag, kommer egentlig litt an på om jeg kan pågrunn av det røde benet mitt som fortsatt er hovent. Og så må jeg få gjort lekser da, buhu.

Topp fra Hollister // Bukse fra Cubus

Blogges:*


Blogges om ikke lenge:)


Random, jeg kjedet meg så fælt og begynte å tenge på håndleddet, haha... Nirvana og greier.Heisann!

Som antrekk slengte jeg bare på gym tightsen min, og jeg har en ganske så god grunn for det i tilegg på fire ord: Det er så behagelig!  Mandagen startet veldig bra den, jeg har jo egentlig derimot ikke noe imot Mandager enn at det er en Mandag..? Logisk? Nei, men jeg liker nok Søndager mindre enn Mandager for å si det mildt. Søndager er alltiid så kjedelig uansett liksom, butikkene er stengt (de fleste) og alt er bare kjedelig. Med mindre jeg skulle møte Bieber eller noe, da hadde det ikke vært så kjedelig og det er dere enige med meg om. Dere skjønner nok hva poenget mitt er, hehe nei sikkert ikke...

I dag er det kamp i tillegg, wii! Det er vår siste kamp i denne sesongen, allerede! Alt nå for tiden går så evig fort, plutselig er det sesongen slutt for fotballen, og så er det Oktober allerede, og plutselig er det Jul, og om ikke lenge er det 2015. Jeg blir sliten av å tenke på det, men jeg gleder meg til juuuuuuul! Er jeg den eneste eller? Julekos og masse mer, det er bare så koselig. I hvertfall, julekos osv får vi snart alle mann. 
Men denne kampen skal vi vinne, vi tapte mot dem 3-1 forrige gang, og nå skal vi vise dem hvor gode vi har blitt, ojadda! 

Blogges senereee:)
Heia!

I går dro jeg til senteret for å kjøpe meg noe nytt, det får se om ikke lenge:) Jeg stakk innom waynes og tok meg en frappe, kos. 
I dag drar jeg og Thekla til banen for å øve oss litt til kampene på Lørdag og Søndag. I hele to dager varer det! Jeg føler det blir mye press, jeg som står som keeper nå for tiden har mye å gjøre haha. Nei, men i hvertfall blir det masse å øve seg frem til. Vi skal minst vinne halvparten av kampene vi skal spille. 
I tilegg føler jeg at denne uken har gått så fort..? Er ikke helt sikker men... Føler uken uansett går fort på Torsdager siden det er Fredag i morgen.  Også har jeg jo da lekser som må bli gjort:) 

Hadde det ikke vært for cupen hadde jeg kunnet sitte hjemme og sett på Teen Wolf i hele dag! Nei, det er noe dritt. Men så lenge så vi vinner de fleste kampene er det ikke så ille da. Men off to leksene nuu, adios amigos. Blogges så snart som mulig! 
Ha en fin kveld videre mine fine!
Antrekk ønsket av Lise C H:) 

Bukse - Zara // Crop-top  fra ESP // Hvit skjorte fra Nood Hva synes dere?
Naked crop-top // Kostet rundt 1.400 bath (ca 300 kroner.)


 Ønsk meg lykke til på kampen♥ Smask:*


Topp fra Veromoda 299.- // Denim skjorte under 299.- //
Heeeei:)

I dag skal jeg spille kamp med jentelaget mot Hånes. Siden det er så fint vær tenker jeg meg nok at det blir en fin dag! Koser meg med litt pepsi max og mat... Har vært skrubbsulten i hele dag selv om jeg har spist både yoghurt og rundstykke på skolen. Denne uka blir veldig deilig fordi vi bare har to dager igjen på skolen, og så er det nok en gang friii. Og så lurer på hvordan det gikk på matteprøven, vi får den i morgen og håper det er gode resultater! Selv om jeg synes det gikk egentlig helt bra/ok så er jeg ikk heelt sikker på om jeg får de beste tilbakemeldingene, hehe. 
I tilegg kjøpte mamma et nytt hårprodukt til meg, nesten som moroccanoil bare et annet merke. Har ikke prøvd den enda men om jeg får tid i morgen sier jeg hva jeg synes om den. 

Sélfie genser fra Bikbok // Stripete bukse fra Thailand


God påske ferie alle sammen!♥SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits