DAG 3:

Siden vi bare skulle spille en kamp den dagen slapp vi å våkne så tidlig. Meg og Thekla sto ikke opp før klokka var rundt 10, mens alle andre hadde allerede våknet i 8 tiden. Hahah, skjønner ikke helt hvordan de greide å stå opp så tidlig når de selv la seg omtrent samtidig som oss, kanskje senere også. Planen for dagen var i hvertfall å først spille en kamp, og deretter dra tilbake til leilighetene, stelle oss, og så dra til fåruuup! Dere aner ikke, men satan som det verket på innsiden av lårene. Jeg var rett og slett veldig lemster pågrunn av dårlig oppvarming, og ikke minst glemte vi å tøye ut etter kampene på Torsdag. I tillegg er 3 kamper ganske så mye når en ikke er vandt til å spille så mange kamper på en dag, ikke vell? Så jeg sto over kampen og bare så på. Det var egentlig like så greit fordi vi skulle til fårup etterpå, og da slapp jeg å svette osv.

Da kampen var spilt dro vi som sagt til leilighetene igjen. Alle fikk skiftet og stelt seg, og ikke lenge etter kjørte vi til fårup. Været var egentlig helt perfekt, og det var passe mengder med folk. Ikke akkurat noen hotte babes i siktet, men whatever. Vi prøvde ut alle de store berg-og-dal banene, og tbh var lynet den som var minst ille. Hahhaha aner dere hvor gøy det er å bare se når den snurrer rundt og du henger opp ned? - Mens du skriker som faen. Ikke minst ble det noen runder på raftinga pågrunn av Kristine som insisterte på at hun skulle døpe flagget hun kjøpte i fårup med en foss vi raftet forbi, mens vi sang gode gamle kaptein sabeltann sangen. Og siden hun feilet så mange ganger måtte vi rafte helt til hun greide det, men hun greide det aldri dessverre ahha stakkar. Dessuten var det såå mange andre ting vi prøvde, som falken, orkanen, flaggermusa og en ting til jeg ikke helt husker hva heter, pluss pluss. Da klokke nærmet seg halv seks måtte vi møte de andre fra laget ved innganga for å returnere hjemover igjen.

Det ble grillmat på alle oss da vi var på hjemme igjen, namnamnam. Stemmen min var ikke så god etter fårup, eller med andre ord hadde jeg så vidt stemme. Etter vi hadde fått i oss god grillmat gikk vi egentlig bare rundt på grønhøjstrand. Husker at meg og Linnea hadde det veldig gøy med en gutt fra grimstad. Han klådde nemlig Thekla på rumpa, men jeg ville ikke akkurat kalle det for ''klåing'', så jeg lærte han hvordan man skulle klå. Jeg fulgte etter han og ropte alle the way med den hese stemmen ''SKAL DU IKKE KLÅ HENNE MER PÅ RÆVA!? DET ER JO IKKE SÅNN EN KLÅR DA! JEG SKAL LÆRE DEG!'' Var litt høy på pæra der og da, så ja.. Etter at jeg hadde lært han hvordan man skulle klå, pushet Linnea meg plutselig bort til han og sa at han skulle klemme meg. Så vi klemte, og uten at jeg tenkte meg om kjente jeg bare dén klåinga på ræva mi. Hahahhahaah jeg synes det bare er så vittig (og kanskje bittegranne digg) Herregud LOL.. Etter det vandret vi bare rundt nok en gang. Det som var så deilig var at vi kunne være ute omtrent så lenge vi ville. For vanligvis måtte vi legge oss klokka 11, men siden det var siste kveld der kunne vi bestemme selv. Ahhhh, god minner! Ta meg tilbake! 

BLOGGES!:*
DAG 2:

Torsdag morgen våknet meg og Thekla opp rundt 7 tiden. Da jeg hadde stelt meg ferdig, og sagt hei til de andre var det tid for vårt første frokost på Grønhøj strand. For å være ærlig var frokosten veldig god, eller sånn passe da for å være brød. - Noe jeg/vi spiser sjeldent til frokost hos familien Ingerseth. Etter litt påfyll måtte vi kjøre til fotballbanen(e). Danmark er ganske øde synes jeg... I hvertfall der vi var. Hadde aldri i mitt liv kunne tro at en ganske så stor cup som Nørhalne ville ligge så langt unna storbyen osv. Siden vi spilte ellever fotball spilte vi kampene et annet sted i forhold til alle de andre vi visste om, men det var noen babes som spilte ellever fotball også.

Vår første kamp var mot et sonelag fra England. Seieren gikk til de, 11-0... Hahahah vi som trodde 11-0 skulle bli det høyeste noen ville vinne over oss. Ikke lenge etter kampen mot Englang var det tid for lunsj. Vi dro til klubbhuset som ikke var så langt unna og fikk smørbrød. Andre kamp den dagen var mot et dansk lag, troor jeg .(?can't remember) De vant 13-0 mot oss. Og sist men ikke minst vant et norsk lag mot oss 14-0. Stillingene høres jo forferdelig mye ut, men vi spilte ellever for første gang, vi spilte på gress, spilte bare mot elitelagene og sonelagene og vi var utslitte de to siste kampene. 
Da alle kampene var spilt kjørte vi bort til en hall der alle fotball spillere på Nørhalne skulle spise felles. Maten var ganske ok. Alt jeg tenkte på var egentlig mest å se etter noen babes tbh. Deretter dro vi hjemover til leilighetene. Der fikk vi tid til å bare henge rundt og gjør hva vi ville. Det er utrolig koselig der for real. Trampoliner, sånn pute greie vi kan hoppe på, minigolf bane, svømmehall og masse mer. I tillegg hadde de en liten supermarked som vi dro til flere ganger, og som var hvor jeg snakket med min første hotte babe fra Asker. Vi endte opp med å kjøpe masse chips og kjeks. I tillegg satt meg, Juni, Marie, Arjela, Kristine og Thekla rundt et bord sammen og spilte litt kort bare. Fysøren å mye latter det var med Juni der, satan hun er vittig. Hvorfor kan ikke livet gi oss flere slike dager? Herregud, sike innlegg vil få meg til å savne DK bare enda mer. Ettersom litt mye tap var det utrolig digg å bare chille på Grønhøj strand med beste folka!

Nokon bilder fra Dag 2:

  


DAG 1:

Først av alt skulle vi på båten. Da vi gikk inn, opp trappene så jeg bare DE fine babesa! Fysøren, det kaller jeg "babealarm". Det var bare too overwhelming tbh. Meg, Thekla, Silje, Linnea, Kristine og Arjela gikk for det meste rundt omkring i båten. Så ble noen av oss litt splitta da. Litt utkikk etter folk, eller med andre ord, babes. Da båten begynte å dra åpnet jo taxfree'n. Hahahah det er så vittig å gå inni der når det vingler. Plutselig kommer en svær bølge og du holder på å falle på en annen person, noen andre enn meg som har opplevd det? - Tar det som et ja. Båtturen begynte å bli litt gøy når det var ca en time igjen av turen. Nokon guttar vi kjente fra Lillesand kom å satt med oss, så vi hadde i hvertfall litt underholdning. I tillegg begynte vi å kødde litt med Vigør gutter, pluss pluss. 

Da båten hadde kommet til land kjørte vi deretter til MC. Så kjørte vi til plassen vi skulle bo, grønhøj strand som var et lite stykke unna. For å være ærlig ble jeg ganske så skreptisk første gang jeg så leilighetene. Men da jeg så hvordan de var inni ble jeg letta. Stua var veldig koselig og ganske så moderne. Rommene var passe store, og Thekla og meg hadde en digg seng. Klokka var nokså mye når vi var fremme, derfor pakket vi bare ut, gjorde oss klare for kamp dagen etter og chillet. 

Litt bilder fra samme dag:

Blinkskudd↓BLOGGESSSS


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits