Dette er noe jeg ikke har fortalt dere, men jeg er på skolelaget (fotball)! - Både meg, Thela, Kristine og Linnea er en av de fra åttende som ble tatt ut til skolelaget, pluss noen andre fra resten av trinnene selvføgelig. 
For det første hadde jeg gledet meg kjempemye til denne dagen. Både fordi fotball is love og fotball is live, og pågrunn av at vi fikk fri hele dagen til noe som er elsk<33 Do u feel me? 

Så vår første kamp var 08:50 mot Tinntjønn. Siden Tinntjønn er en annen ungdomsskole her i Søgne, vil man alltid vise de av vi er best, ikke vell? Vi spilte 11'er fotball, og det gikk ganske bra egentlig. Vi vant 1-0 jo! Den følelsen er litt digg når du vinner mot en annen skole fra samme område, og beviser hvem som er best her. Andre kamp mot Karuss skole (skole fra Vågsbygd) kl halv elleve ca, gikk enda bedre. Vi vant 2-0 mot de, yaas:)) Siste kamp mot Fiskå (Vågsbygd also) vant vi hele 4-0 mot. Jeg synes vi spilte kjempebra i dag og fortjente seier. Nå er vi videre i cupen! Kan ikke vente til neste dag!   

Blæhhh!

Ny uke, ny mulighet til å bruke tiden på lekser. I dag tidlig forsov jeg meg med 45 min, noe som gjør at jeg får mindre tid til å stelle meg obviously. Men halo, på morgenen er jeg så sugen på å bare ligge der etter nesten null søvn i helga hos Kristine. Heldigvis greide jeg å komme meg raskt opp og begynne en ny uke med skole. Mandager er lite kule når de to siste timene på av skoledagen er matte, bruh. Ikke tolk meg som en "monday-hater" nå, for Mandager kan være fine de! - Når du får nok søvn. Haha. 

Nå derimot kom jeg nettopp fra trening. Jeg holder på å gjøre franskleksene som går som bare det, not. Hendene mine er helt stive etter flere timer ute i kulda. Noe som gjør at jeg ikke får skrivd i den farta jeg egentlig behøver å skrive i, ææ. I tillegg må jeg øve mer til krle prøven som er på Onsdag. Fikk ikke øvd noen ting i langhelgen, siden jeg var så flink til å glemme bøkene, er det mulig. Er bittelitt skeptisk til prøven nå som jeg ikke har øvd så mye for å være ærlig, men jaja. Har i hvertfall denne dagen og hele i morgen til å konse meg om prøven only. - Vil ha en god karakter, serlig i det faget! 

Snakkes later folks<33


Heihei!

Først og fremst har jeg hatt en kjempefin dag på skolen. Vi begynte endelig med valgfaget for første gang etter ny skolestart. Jeg valgte sal og scene, for musikk og dans (osv) er ting jeg liker veldig godt. Kanskje noen av dere husker og kanskje noen ikke. - Men om dere husker så snakket jeg litt om dansen meg, Thekla, Kristine og Linnea koreograferte til avslutnings showet i 7.ende rett før sommerferie. Vi gikk fra å ikke ha en anelse om hvordan og hva vi skulle gjøre de første dagene, til å ha et av de beste dansene noen av klassen noensinne har fremført på barneskolen. Og alt ved hjelp av fire praktfulle hjerner, tihi;*
Vi innså veldig kjapt hvor gøy det var  faktisk lage egen dans og danse generelt foran publikum. Derfor valgte alle oss fire sal og scene. Og ja, alle fire har endelig et fag sammen, yay!Nok om det. I dag er det kamp! 
Denne sesongen har gått lite bra, dessverre. Av ca 7 spilte kamper av 9 har vi bare vunnet en av de (?). Hvordan?! Det er langt i fra at laget vårt er dårlig, for det er mange ganger vi spiller utrolig bra sammen på en kamp og likevell taper. Men når vi bare har vunnet 1 av de vi har spilt nå så skjønner jeg ikke hva som skjer.
I dag derimot går vi for seier. Vi skal spille mot Grane Arendal. Et lag vi har vunnet mot før, 6-0. Jeg har en såå bra følelse på at vi garantert kommer til å kjøre hjem igjen med en good feelin. Skyfri himmel er alt som skal til, og gjett hva vi sørlendinger sitter med her? - Skyfri himmel og bare sooool! Og for meg har været såå mye å si. .Ååååh ty lord.  

Bloggææs!
Ehm ja okei hei!

First things first: Wowww jeg duger ikke når det gjelder å "holde løfter". Jeg sier jeg skal begynne å blogge igjen, men etter et innlegg er jeg av sporet.  Skam deg Sofia. Jeg legger så mye vekt på så mye annet at jeg rett og slett ikke får tid til å blogge. Selvsagt har jeg tid innimellom hvor jeg selv kan innrømme at jeg kunne ha brukt det på bloggen, men som alle andre som ikke blogger vil jeg bruke tiden min på å se på tv, ligge på sofaen og ikke gjøre stort. Meste parten av tiden min går til lekser, fotball og mobil (fysj). - Er nok ikke den eneste er jeg vell? Så nå som jeg faktisk vet at jeg ikke greier å komme i "blogg-moduset" så lett, må jeg stoppe å holde de "Jeg skal begynne å blogge igjen veldig snart" - løftene mine! Men, i morgen SKAL jeg blogge. Samme gjelder på Torsdag. Åååh jeg lover dere, jeg kommer tilbake! Sånn for real denne gangen. 

Kjente med en gang at det var godt å være foran kameraet igjen. Det fikk meg til å innse hvor mye jeg egentlig hadde lengtet å gjøre det. Vet ikke engang hvor lenge siden jeg har rørt det kameraet?:// Å endelig poste et bilde av meg tatt nå nettopp var deiiilig. Wiiii, gleder meg sånn til å begynne å blogge igjen.

 

Blogges i imorgeeeen:**
Heiii!

Åååå så lenge det er siden sist! Fysøren så travelt jeg har det, eller.. Travelt å travelt, jeg er ei busy chick som har mye å gjøre. Når jeg har tid til overs orker jeg ikke å ta meg tid til å blogge. Ikke noe mer barneskole, nå er ungdomskolen i gang. Jeg har så mye lekser som gjør at jeg får lite tid til bloggen. Er det ikke lekser, så er det enten fotballen, venner eller mobilen. Mobilen er kanskje min største "drug" som stjeler mye av den tiden jeg kunne brukt på bloggen. - For å være ærlig. 

En ting jeg har merket noen få ganger jeg har sett på bogglisten, er at det fortsatt, utrolig nok er noen som leser bloggen min! Og det gjør meg såå glad. Selv om det ikke er flere enn ti som leser den når jeg ikke blogger, gjør det meg happy å vite at noen enda tar seg tid til den når jeg ikke er så aktiv. Men hva skjer egentlig med bloggen? First things first: Jeg skal prøve å blogge så ofte som mulig! Jeg kan ikke love noen ting, men når jeg har litt tid skal jeg love å holde dere updated. Ellers holder jeg meg svææært oppdatert på mine sosiale mediaer.

Instagram: @sofiaingerseth // privatbruker: @ingersethhhhh

Snapchat: @sofiaingerseth

Kiwi: @sofiaingerseth

VSCO: @sofiaingersethh

Facebook: sofia ingerseth

(osv.)

 
Så forrige helg var meg, Thekla og Kristine på kino. Vi hadde som alle andre planer om å dra og se på Paper Towns. Men det ble en liiten endring etter vi så teaser-bildet til The Gallows på kinoen. Først tenkte vi ''ååh det frista'' og så ''men jeg vil se paper towns også liksom..''  Det ble et svært dilemma for alle oss tre, så vi satt oss inn på mc og ringte folk vi kjente og spurte om råd. Selvfølgelig endte vi opp med The Gallows. Det var jo nå eller aldri. I tillegg skulle filmen være i den nyeste salen på kinoen, noe som vekket Thekla's oppmerksomhet opp. Jeg hadde forsåvidt visst hvordan filmen omtrent var på forkant, siden jeg hadde sett videon til Andre Russet og Twaimz hvor de tok scare testen til The Gallows.

Omg filmen er ille. I hvertfall for meg, jeg som er uutrolig lettskremt. Det verste er jo musikken og lyden. Ikke nok at det bare er '''creepy af''-lydeffekter, men volumet er høyere enn skyskaperene i New York. I tillegg er filmen filmet fra et kamera da som får det til å virke mer ekte og paranormalt (akkurat som Paranormal Activity filmene). Charlie er dødscreepy. OG! - Midt i filmen ut av det blå kan plutselig et ghost/monster/killer face dukke opp i drøyt 2 sekunder. Det er kankje noe av det verste jeg har sett. Under filmen gikk bena mine både frem og tilbake, opp og ned. Da de verste scenene spilte pleide jeg å late som jeg drakk mens jeg egentlig tok flaska forran øynene, hahaha. Jeg advarer dere: Charlie er skummel af. 

Filmen er jo grei nok til å anbefale, pfff. Aldri se den alene klokka elleve på natta, bare hvis du tror er brave enough da. Her nede ser du en av mange trailere, og Andre Russet og Twaimz sine videoer fra da de tok scare testen.

Har noen av dere sett filmen? Boggess

 
Heii folks! Det var utrolig mange folk i byen i går, for å være Søndag. Stappet på et sted, nesten som en skulle tro det var 17.mai. Mamma, meg, søss og noen til måtte ta en titt innom folkemengden som gikk rundt og så på store, gamle skip fra så og si hele verden. Fra Norge til Portugal, fra Portugal til Equador og fra Equador til Brasil, pluss pluss. Skip er ikke akkurat noe jeg har så stor interesse over, men for å være ærlig finner jeg det litt fascinerende på et eller annet vis. Heldigvis var ikke jeg den eneste som gikk rundt blandt eldre folk, noe jeg skulle tro. Faktisk var det maange barn og folk på min alder. *Suprised doe*. I tillegg friiistet det såå mye med sushi etter 3-4 lange timer med spasering, og i dén varmen vi fleste ikke forventet. Etter to, tre bit av sushi var sushi bare out of my league. Ikke fordi det ikke smakte godt, men mer fordi det metter veldig. Altså, jeg er vell ikke den eneste som synes sushi metter ganske? - In a good way altså. Overraskende? - Nei. Jeg hadde nemlig ikke fått prøvd ut sushien før jeg kom hjem. Før det hadde vi vært på Egon resturant og spist pizza.. Forklarer hele situasjoen right? Så nå har jeg litt leftovers fra sushien kan man vell si. Hele 149 kroner rett i søpla, selv om det var worth it da (åå det rimte, hahah). Jeg sier absolutt ikke nei til sushi en annen gang, så lenge jeg sørger for å ikke mette meg selv med hawaii pizza. Men gotta go. Må rydde litt i huset før Kristine kommer og natter over. See ya later alligator<33 

Gårsdagens antrekk. Ser ikke så mye da men.
//Bilde fra i går

Heihei! Jeg har gjort så mye i det siste at jeg ikke har fått rukket å blogge noe særlig, ups. På Torsdag var jeg aller først på kafé i byen med mamma, hennes venner og søss. Senere møttes meg, Kristine og Thekla og gikk litt rundt før vi tok en titt på konserten som var på torvet. Gjett hvem som var høydepunktet denne gangen.. - Marcus og Martinus. For å være ærlig er jeg ikke veldig begeistret over dem som noen andre jenter kanskje er. Men for å være ærlig er det alltid gøy å synge ''plystre på deg'' sammen med tvillingene. I den syke folkemengden forsøkte vi å komme oss inn, men det var langt i fra lett når det eneste folk tenker på er ''Markus'', ''Martinus'', ''Markus'', ''Martinus''.. Men, en kan vell si at jeg fikset oss the perfect spot. Vi fikk stått på en benk som gjorde at vi fikk perfekt panorama utsikt, lol. 

Etter det var vi innom forkjellige butikker og fikk oss litt nytt (innkjøp kommer snart). Senere satt vi oss på mc med noen gutter vi kjenner fra Vågsbygd. Da klokken nærmet seg seks dro vi hjemover. Kristine nattet over og det eneste vi gjorde var egentlig bare se på ''faking it''. Jeg har blitt så hekta at jeg var fast bestemt på at vi skulle ha ''faking it'' - maraton. Omg jeg eeelsker, eelsker Shane.

Blogges!


For en nedtur ass..

Torsdag kveld bestemte jeg meg for å bytte passord på mobilen ikkesant, siden hvem gjør vell ikke det en gang i året liksom?. - Noe som viste seg å være en kjempetabbe av meg. Bare TO sekunder etter jeg hadde liksom trykket ''confirm'' hadde jeg glemt den, hva flate?! Det var bare totalt hjerneteppe. Problemet var jo at jeg tastet inn koden så fort at jeg ikke rakk å få med meg noe, tydeligvis. Selvfølgelig var det så utrolig smart av meg å ta et avansert passord som består av 4 tall. Idiot. Så nå har jeg feiltastet 355 ganger, flinkeste. Not. Den eneste løsningen er jo å vente til pappa kommer hjem så han kan fikse det, og sjansen for at jeg kan beholde bildene bildene er liten om den blir deaktivert. Kjipt. Pappa kommer kanskje ikke hjem før slutten av denne måneden eller i August. *Instant crying*

Jeg er uutrolig heldig som ikke har Iphone nå da. Altså på Samsung får jeg prøve å taste inn koden så mange ganger jeg vil. Hadde jeg hatt Iphone nå hadde den vært deaktivert for leeenge siden. Så jeg har jo trossalt en veeldig lite sjanse for å låse opp mobilen igjen.  Det positive med dette er jo da at jeg ikke bruker tiden på mobilen i hele dag da. Men halo, det betyr ikke at jeg ikke vil komme meg inn på mobilen for det om. Blogges:**
Heihei!

Ååh så deilig det er med sol og varme. Ferie og venner dag, etter dag. Til nå har denne uka vært kjempefin, og jeg har vært sammen med Kristine og Thekla. På Fredag var jeg innom Kristine. Vi lagde en ny video (hint hint), og tok som vanlig bilder. I tillegg endte vi opp med å lage vår egen youtube kanal som skal tilhøre både meg, Kristine, Thekla og Linnea. - Eller med andre ord oss fire. Men mer om det kommer snart i eget innlegg:)) Ellers var det veldig kos å endelig finne på noe med Kristine igjen etter flere dagers mellomrom. 

I går var jeg nok en gang hos Kristine igjen sammen med Thekla. Fysøren så mye morro vi kan ha med bare en mobil og en kniv, hahah.. *lesere grubler fælt*. Don't worry, overaskende nok ble ingen skada, fjoo.. Egnentlig hadde vi tenkt til å filme inn en video til den nye kanalen vår, men siden vi aldri ble enige om hvilken video ble det ikke noe av det. Same shit. 
Dagen i dag derimot har vært grå i hele dag i forhold til dagene før. Jeg har ikke noen store planer for i dag enn å være hjemme. I morgen tror jeg det blir overnatting hos Thekla og en tur inn til byen. Ha en fin dag videre. Blogges:*


I dag tidlig var jeg innom Specsavers og sjekket øynene mine, once again. Jeg fikk faktisk vite at jeg hadde gjort meg nærsynt, og ikke at det var noe ''naturlig'' fenomen. *overasket*. Selvølgelig vet jeg at jeg tilbringer way too much tid på mobilen, og at det kan gjøre øynene dårligere. - Men jeg tenkte aldri over at det faktisk ville skje med meg, på denne måten. Same shit, shit happens. Sånn går det når man bruker all tiden på mobilen og pc'en.

Nå skal jeg begynne med både briller og linser, ''yay''. For å være ærlig har jeg ikke lyst til å gå med briller i det hele tatt. Det er bare ikke typisk meg. Men linsene får jeg ikke før slutten av denne måneden. Jeg fant noen fine briller i butikken som falt i smak hos meg, men selvfølgelig er det jo ikke alltid de sitter som de skal på ansiktet. Bruh, det er nedtur as. Jeg fant tre briller fra Convere som var veldig fine. En som var akkurat som brillene fra Ray ban som jeg har lagt ut på bloggen før (clubmaster modellene). Men all oddsen var mot meg, og brillene var for små. I tillegg har jeg ikke den nesa som trengs for brillene da... Asian people problem. Derfor kan jeg bare krysse ut de brillene fra wishlista. Det er trossalt tusenvis av andre briller i butikken, og jeg fant selvfølgelig mange andre. Inkludert denne som jeg har fått lov til å ta med hjem før jeg leverer den inn i morgen igjen. Hva synes dere? Yay og nay?

Ellers prøver jeg et nytt forsøk i morgen. Jeg har sååå lyst på de to brillene fra Converse. Fack. Mest sannsynlig tror jeg at jeg ender opp med disse med mindre gud lager et mirakel. 
- Sofus skal begynne med briller. 

Så... På forrige Tirsdag var jeg endelig hos en optiker og sjekket øyene mine.Selvfølgelig kom det ikke som en bombe da legen sa at jeg måtte ha nærsyntbriller. Like, bruh... Hadde blitt overasket om hun sa jeg ikke trengte noe form for briller. Da hadde hun gjort en grundig feil under sjekkinga for å si det sånn. I tillegg dryppet hun i øynene for å kunne sjekke litt senere om øynene mine var friske, just in case, who knows. Etter et dryp i hvert øye kan man vell si at noen tårer begynte å trille ned begge øynene mens jeg fikk latterkrampe av hvor mye det svidde i øynene. *Prøvde ikke å grine og ødelegge maskaraen*. Alt viste seg å være helt normalt med øyene mine utenom at jeg ikke er langsynt da. Sad af.
 
Nå gjenstår det bare å dra til specsaver. Finne meg noen briller eller linser og få ''tilbake'' synet. Jeg har trossalt funnet meg noen briller fra Ray Ban på nettet, men før jeg kjøper meg any kind of briller burde jeg kanskje vite hvor mye minus (-) greie jeg må ha. Derfor drar jeg til specsaver om ikke lnege. Blir ganske rart å måtte enten bruke briller eller linser hver dag, men sånn er det å ha ræva syn, rett og slett, hahah.

You don't know how lucky u are all u guys that have perfekt syn. U all so luckyy:*

Blogges alla mina fina lesara:)) Ha ein jettå fin dä.
Heihei!

Det har skjedd utrolig mye i det siste at jeg rett og slett ikke har fått tid til bloggen, utenom små kjappe innlegg.

På Onsdag fikk jeg endelig møte William fra Kragerø som vi ble kjente med på leirskolen igjen! Fysøren så glad jeg ble da han spurte på Tirsdag kveld om jeg ville møte han i dyreparken. Jeg sto seriøst å smiilte, og hoppet på badet. Meg, Thekla og Kristine kom ikke til dyreparken før halv tre. Planen var egentlig å møte han allerede klokka tolv/ett, men siden jeg bruker over en time på badet kom vi vel kanskje litt etter tiden, ish. Om det er en person jeg har savnet både dag og natt i over et år så er det uten tvil William. Det ble vell kanskje litt mye klemming og leing i dyreparken.. Alt i alt hadde jeg en fantastisk dag, og jeg håper virkelig jeg får møte både William og alle de andre guttene igjen veldig snart!

Torsdagen derimot var litt mindre intens for å være ærlig. Meg, Linnea, Kristing og Thekla dro på tivoli her på Tangvall. Det var ikke all verdens gøy, men selvfølgelig kos. Sola stekte oss alle så vi ble ikke værende på tivoliet så lenge. Vi dro heller på kjesken, kjøpte oss braincooler og pratet om Onsdagen (hahhaha typical jente greie). Fredagen gikk til videofilming hos Kristine (se tidligere innlegg down low), og overnatting. I tillegg var det konsert på Tangvall. Mer for voksne men vi dro likevell rundt klokka ni. Resten av kvelden brukte vi alle oss tre tiden på å filme en video sammen. Om dere er heldige kommer den om ikke så lenge til;)) 

Det var kjempekoselig å ha Thekla på overnatting igjen. Vi sto ikke opp før klokka tolv og etter to ferdigstelte jenter dro vi ned på butikken og kjøpte oss snacks og chips. Satt oss ned og så på American horror story. Pappa, mamma og søss hadde dratt på tur tidlig på morgenen så det var bare meg og Thekla in tha house. Brukte tiden på å se på AHS i stua. Digg på høyeste nivå. 

Hva har dere gjort i det siste?:) Blogges!
På Torsdag hadde jeg en utrolig trivelig dag på bystranda sammen med jentene mine! 

Før klokken rundet to tok vi buss inn til byen. Vi hadde pakket med oss både engangsgrill, tepper, chips, drikke, mat, music angels og alt vi kunne tenke oss. Været var fantastisk fint. Finere vær kan man ikke be om. Altså halo, når det er null skyer og opp i mot 20 grader den dagen du skal på stranda med dine mates, kan du ikke klage. På vei inn til byen gikk alt som det skulle, helt til Thekla kom på at vi hadde glemt posen med engangsgrillene på busstoppet. Selvfølgelig ga vi hele skylda på en, og denne gangen var det uheldigvis Thekla's skyld stakkar. Det vi kom frem til var at meg og Kristine skulle bli igjen på bussen til byen, mens Linnea og Thekla hoppet av og tok en buss som gikk til Søgne. Meg og Kristine ventet bare ved rutebilstasjoen. Tok litt mange bilder og ventet på de to andre. Luckily hadde ingen tatt posen som lå på busstoppet i søgne da, fjooh. 

Da de hadde kommet gikk vi et lite stykke ned til bystranda. Det er virkelig en fin plass å være på slike dager, i hvertfall når en skal prøve å virke litt sosial! - Full av babes i baris som spiller enten fotball eller volleyball, ish. Vi fant oss til rette og bare chillet og hadde på musikk. Rett ved stranda er det jo en lekeplass hvor vi var nokså ofte, hahah. Da klokken var rundt seks flyttet vi oss bort til badestedet, hvor vi kunne være litt for oss selv og grille. (Du ser plassen på strandbildet litt oppe til høyre.) Der borte ble det vell litt dansing med høyt musikk og bare good vibes spør du meg. Slike dager vil jeg ha mer av! Hva har dere gjort de siste dagene?:)

Blogges!
Hva synes dere?:)

Blogges!
Beklager for sent innlegg! Flere bilder fra dagen i dag kommer i morgen:)

Hva har dere gjort i dag?

Blogges!
Jeg tror jeg aldri fikk nevnt det på bloggen, men på Lørdag var jeg på pink party! - Sørlandssenterets arrangement. Både Isac Elliott, Mia og Tuva, Suite 16, Sandra Lyng og Lila var der. Konserten begynte ikke før klokka fem, men vi dro inn i ett tiden for å sørge for at vi fikk stått nerme scenen. Tiden gikk trossalt veldig fort, og etter forventningene kom det ikke særlig mange folk, egentlig. 6k billetter var solgt, men fra mine øyne så det mer ut som bare drøyt 2k var der. For å være ærlig var det litt deilig å ikke ha hele 6 tusen folk i en konsert-innhegning liksom, hvis dere skjønner hva jeg mener, hahha. Så slapp vi å bli presset frem og tilbake hele tiden, men, da det var tid for Isac Elliott til å gå på scenen begynte folk å bli ville. Jeg ble presset inntil Jesper (en gutt vi kjenner fra Hellemyr), Thekla ble presset bak meg og sånn gikk det. Ikke bare var det pressingen som var så intens, men varmer var helt syk ettersom tiden gikk og vi sto tettere og tettere. - Men Sofia overlevde, kom seg like hel ut. 

Under hele konserten sto meg og Thekla sammen med Christoffer, Sebastian, Håkon og Jesper. Linnea har klaustrofobi (stakkars) så hun holdt seg litt vekke sammen med ei fra Greipstad. Da Isac kom ut og hadde sunget litt bestemte meg og Thekla og guttene oss for å gå ut og få oss litt drikke. Jeg var helt dehydrert etter tre timers ståing. Så etter litt drikke sto vi mer med Linnea og guttene. Isac var trossalt den siste artisten for dagen så det gjorde oss ikke mye. Meg og Thekla har uansett møtt han. Men jeg kan vell si at vi alle sto og danset litt utenfor publikum. Alltid koselig å være med herlige folk!

 Noen av dere som har vært eller skal på noe konsert?:)

Blogges!
Ååå, noen andre enn meg som begynner å kjenne den typiske sommer-viben som vi alle har lengtet etter?
Sommerviben er trossalt der, men om jeg har den gira ferie følelsen vet jeg ikke helt. Tenk dere at vi nå har ferie i hele to måneder (ca). Det blir såå hella nice å bare chille mye i sola, gå på stranda med dine beste mates og nyte late night talks. - Hahah syntes det hørtes så proft ut, ish. Dette er min første sommerferie jeg tilbringer i Norge, faktisk. Gjett om jeg ikke skal kaste bort tiden. I tretten-tiden dro jeg ut til Thekla. American horror story er selvfølgelig en klassiker hos henne. Etter middagen lagde vi superdelicious smoothie! Å ha årets første smoothie og tilbringe første sommerdag med babe er ikke så værst spør du meg. Bare skrik ut om noen av dere vil ha ingrediensen til smoothien (!!!). Ettersom sola begynte å komme frem, og hele meg begynte å koke etter å hadde prøvd litt danse skills dro vi ut. Jeg sjekket deres gradestokk som sto ved døra og jeg bare "Thekla! Er denne riktig?? Hvordan kan det være 39 grader nå??" Den sto selvfølgelig i sola, men uansett! 39 grader er helt sjuukt. Flere ganger sjekket jeg gradestokken for å se om jeg hadde blandet tallet 1 og 3 liksom, men det var hele 39 grader... Føler jeg snakker så mye om sol og sommer og været på bloggen min:// Hahhahaa, same shit, alle liker fint vær ikke vell? 

Resten av dagen holdt vi oss ute i stekende, deilig sol med litt sommer musikk for å få sommerfølelsen litt mer frem, hadde en gang i marka, krone is og bare pratet. Det har uten tvil vært en strålende dag sammen med Thekla. Kunne ikke ha hatt en finere start på sommeren!

Så ikke dette deilig ut?!

Hva har dere gjort i dag?
Blogges!


Fantastisk vær i dag på Helleviga med familien Prawatphon/Ingerseth. Blogges!
Ahhhh, jeg vet ikke om jeg er glad eller lett nedfor. På den ene siden tenker jeg det blir spennende å begynne med nye klasser, skole og lærere. Men så er det jo den andre siden da, hvor du tenker så mye på hvor godt jeg og alle oss andre i vår gode gamle klasse har hatt det, helt siden 1. til 7. klasse. I hele 6-7 år har vi greid å leve med hverandre, og gjett om jeg har blitt utrolig glad i absolutt alle! Ikke minst har jeg blitt veldig glad i lærerene, og nå får vi nye til August... Blæh.

Siste skoledag i dag var ganske så koselig. Før matpausen dro de fleste fra B og A klassen ut og klistret på massevis av post it lapper og dopapir på bilen til Irene (engelsklæreren vår) og Kai (Norsk læreren). Til minne for 7a og 7b type prank. Etter matpausen så vi på Maleficent. Koselig det, men for å være ærlig skulle jeg ønske vi kunne gjøre noe mer felles enn å bare sitte å se på film og spise godteri siden det trossalt var siste dag sammen som 7.trinn. Jeg med andre ord sov under filmen. Same shit. Vi ryddet bort alle pultene og stolene i klassene. Noen av guttene hadde skaffet seg barberskum som skulle brukes til en ting. - Smacke Kai og Tore i fjeset. Ikke lenge etter gikk vi bort til Berit, vår herlige lærer vi hadde fra 1. til 5. og ga henne et "takk for oss"-typisk kort fra klassen. Og plutselig var dagen slutt, etter mange hadde klemmer og god sommer klemmer dro alle hver for seg hjem. Men så var det jeg, Thekla, Jon, Trond Simen, Peder og noen til igjen på skolen. Eller, jeg hadde ikke litt hentet enda av pappa. Trond Simen var den som tok med barberskummet, og når det er noe skum igjen og to jenter på samme plass er det bare en ting gutter tenker. Yes... Meg og Thekla ble dynka (ikke så bokstavelig) i barberskum. Men så fikk meg og Thekla dynke de like mye da, så alle oss fire/fem drev å smacka hverandre midt på grusbanen med barberskum. Skum over hele fjeset og topppen er næsty ikkesant...  

Ellers har denne uka vært en vidunderlig uke sammen med 7.trinn. Allerede savner jeg alle, og selve 7a. Kommer fortsatt ikke over tanken på at vi lenger ikke vil være klasse 7a etter sommeren.Noen få bilder fra denne uka. Mer blogging fra meg kommer laterrr! Blogges!
Heihei! Lenge siden sist! 

Fysøren ting går så fort. Allerede er det Juni, litt mere enn en uke til er det ferie, i går tok vi the final math test, i morgen drar vi på klassetur til Flekkerøya og i dag skal hele trinnet ha avslutningsshow for foreldre klokka 1800. Meg, Thekla, Linnea, Kristine og gutta boys, pluss noen jenter skal danse et nummer meg, Thekla, Linnea og Kristine har koreografert. Det blir rått, haha. I hele denne uka og forrige har det vært intenst øving. Blant annet hadde vi generalprøve i dag på skolen. Hele dagen ble brukt til øving, og i kveld blir det showtime. Samme gjelder i morgen, men da fremfører vi for hele skolen. I morgen etter showet drar vi til flekkerøya, hvor vi skal på klassetur. Vi blir der fra Torsdag til Fredag, noe som er nokså greit. Ahhhh, så mye skjer. Jeg har enda ikke pakket til turen!..? - Som er i morgen liksom. Dessuten har jeg ikke engang funnet klærene jeg skal ha på meg, i kveld. Det er omtrent en time til jeg må være der, hjelp... 
Utrolig mye har skjedd i det siste og derfor har jeg ikke fått blogget. Ikke minst måtte jeg øve til prøven, og jeg har vært ei nokså travel jente generelt. Men nå som det både er null lekser og jeg ikke stortsett kommer til å gjøre så mye (tror jeg) kommer jeg til å blogge mye mer, det lover jeg dere. Ikke minst har jeg HELE sommeren jeg kommer til å bruke som ''blogg-tid''. Siden det ikke blir noe Thailand tur på familien Prawatphon og Ingerseth i år får jeg muligheten til å tilbringe sommeren i Norge, endelig. Men dette var bare en liten oppdaterings-innlegg fra meg, ha en fin dag videre. Vi blogges på Lørdag!
Heisann!

Nå kan jeg vell si, long time no see. 6 dager er kanskje ikke så mye, men for meg Sofia virker det som evigheter. "Så hva har egentlig skjedd i det siste, Sofia?" Ehm la meg tenke.. Først og fremst møtte meg, Thekla og Kristine noen gutter fra byen her i Søgne på Søndag. Helt uventet fikk jeg en mobil fra Kristine som spurte om jeg ville bli med å møte guttene. Mine planer for Søndagen var egentlig å bli hjemme og slappe av, men siden jeg ble spurte om å møte noen gutter tenkte jeg bare, ja hvorfor ikke. Tiden ble for det meste brukt på fotballbanen. Hva ellers kan en gjøre på "bondelandet", som noen sier.
På Mandag spilte vi kamp mot Holum. Vi tapte 2-1. Selv om bi spilte uuutrolig dårlig, - noen vi selv kan inrømme, fortjente ikke Holum seier... Dommeren sugde ræv, like mye som laget, og hadde vi spilte bedre sammen som et lag hadde det andre laget blitt eid. På Tirsdag gjorde jeg egentig ingenting..? Som jeg husker. På Onsdag derimot så meg, Linnea, Kristine og Thekla på guttene spille mot Vigør. (Mot guttene meg, Thekla og Kristine hang med på Søndag). Guttene våre vant 4-2 mot Vigør, applaus! Og i går dro meg, Thekla, Kristine og Linnea på banen. 

I tillegg har det vært ganske mye øving på skolen til avslutningshowet. Meg, Thekla, Linnea (og Kristine) har koreografert tre danser som vi skal danse på showet. Oss, pluss noen stykker til skal rule hele dansen på avslutningshowet. Neste uke blir det intenst øving før Onsdagen og Torsdagen, dagene vi skal fremføre. Ellers har dagen i dag vært veldig deilig, eller med andre ord. - Været var deilig! Da vi hadde fysak i andre time tråkket jeg over med foten på fotballbingen. Jeg hørte et lite knekk, og hørte på å grine meg i hjel, hahaha typical me. Så nå sitter jeg med et hovent ben dekket av rosa støttebandasje. Tilbake til gode gamle dager, haha. Men neida, jeg får gjøre det beste ut av det og ta det litt med ro. GOD HELG!
 Last Friday night nattet jeg over hos Thekla. Middagen var herlig... Altså, vi hadde taco. Om jeg tenker meg om er det århundre siden jeg har vært nær litt ''meksikansk'' mat.. Når det kommer til kvelden satt vi å så på American horror story. Skal ikke lyve, men serien er litt forvirrende. - Ellers så er det bare jeg som ikke følger godt nok med. Forvirrende eller ikke, jeg bare elsker serien. Tate er det rene definiton of perfect! Resten av kvelden gikk til å  planlegge neste dag, nemlig Lørdagen.

Neste morgen stod meg og Thekla opp i 9-10 tiden. Været var fantastisk btw, rundt 22 grader  i sola er ikke værst. Vi hadde allerede planlagt å dra til byen så jeg kunne ikke vente. I tillegg til å dra til byen skulle vi møte noen gutter fra Lillesand der. Jeg hadde stått på badet i over en time og stelt meg. Når jeg hadde fått alt on fleek, skrev en av guttene vi skulle møte i byen til Thekla at de ikke kunne møte oss allikevell fordi han glemte at han skulle på et eller annet familiegreier. Jeg bare *serisøt?*... Når noen faen meg står på badet i mere enn en time for å få alt on fleek for deg er å avlyse en plan det siste du vil gjøre. 
Men whatever, det skulle ikke stoppe dagen min i å ha det gøy med mate, liksom, hva er det man har venner til? Vi tok turen inn rundt klokken ett. Vi dro innom mange butikker, og så gikk vi til fiskerbrygga for å få litt is. Slike dager er ganske herlige egentlig. Da vi hadde fått softis dro vi til parken der svanene holder seg, og vi satt der for en liten stund. Deretter gjorde vi bare masse rart, gikk rundt, innom MC, innom butikker og satt oss ned osv. Lol for en lang dag. Ikke nok med det skulle vi ikke på kino før klokka halv åtte. Vi fikk tak i noen gassballonger fra Peppes som dere sikkert vet hva vi brukte de til, hahahah. Etter det satt vi oss bare ned på MC, og snakket med noen dudes fra Vigør. Koselig. Når klokken nærmet seg 7 kom Kristine.  Ikke lenge etter dro vi til kinoen klare for å se Pitch perfect 2. Ganske så bra og vittig film. Fat amy er bare jallah hahahah..

Sorry for mobilbkvalitet på bildene but thats all I have. Bedre enn ingenting eller hva?

SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits