Wææææ!

Det er seriøst mindre enn 5 timer til det er 2015. Jeg gleder meg til alt som skal skje i 2015, og det er en del ting. Først blir det cup, og deretter hvis det det skal være noe vinterlyd skal jeg i hvertfall på det! Så skal jeg tviiiinge guttaboys fra Kragerø til å komme innom i påskeferien, savner de af. Deretter blir det turnering i Danmark med jentelaget, aahhhh det blir så gøy. Og så blir det dyreparken, åh i år drar vi i hvertfall som 8.klassinger, og på barneskolen, heh. Det høres litt sært ut når man sier "barneskolen", mens alle andre vi møtte gikk liksom i 8. eller 9. Med andre ord, ungdomsskolen. 

Ellers gleder jeg meg noe helt sykt til 2015. Jeg har på følselsen på at det blir et fint år. 2014 har jo sånsett vært veldig fin den også da, men for å ikke glemme 2013 så var den best altså. I hvertfall det siste halvåret av 2013, ah elsk. Men liksom, jeg er 85% på sikker at 2015 blir et drit bra år. Ellers går resten av de 15% i dass, men det skal det ikke.

Men 2014 skal i hvertfall få credit for alle de gode sangene som har kommet ut, like thank god! Liksom jeg kunne ha lagd en laaaang liste over alle sangene jeg har funnet i år, og aldri blitt ferdig. Er det bare meg som føler at de beste sangene kom ut i år? Liksom dette år har vært musikkåret. Håper alle får et godt nyttår!** Blogges!
Heisann!

I dag blir det full party, eller nesten i hvertfall. Såvidt jeg vet blir det garantert en del folk, rundt 13 personer tror jeg. Kristine og Thekla kommer og natter, og da blir det kosekveld. Å tilbringe de første timene av 2015 sammen med gurlsa mine er ganske morro. Det blir nok ganske lite soving, og heller mer snakking og film. Jeg ser for meg at denne dagen blir ganske bra. Uten Linnea blir det egentlig litt rart, men vi greier oss nok. 

Det eneste jeg har gjort til nå er å sitte irritert forran denne kjermen, og gruble over hvor alle de nyeste bildene mine blir av når jeg kopierer de over til p'c'en. Om det er noe som irriterer meg mest over alt på jorda så er det virkelig "pc problemer", like wtf?? Jeg skulle ønske jeg var en data geni som bare visste alt mulig om data, omfg. Men jeg greier jo (nesten) alltid å løse problemet heldigvis. 

Ellers er håret rettet, ansiktet sminket og det eneste som mangler er kjole... Pluss at jeg må stelle rommet klart til Thekla og K, så håper jeg alle mine fine får en nydelig dag videre!

Blogges!:*
Okei, okei, okei...

Det gikk ikke opp for meg før nå at det er et nytt år om bare noen få små timer, som bare vil flyyyy avgvårde som bare det. Jeg synes det er litt sprøtt å tenkte på at dette året har gått utrolig fort. Det er bare et halvt år til jeg begynner på ungdomskolen, eh det er litt sånn ganske crazy. Ny skole, nye folk (som ikke er nye ironisk nok) som jeg skal leve med. Jeg er faktisk litt spent, og nervøs. Karakterer skal vi begynne med, og det blir mye lekser, puh jippi... 

Jeg kan egentlig ikke fatte at jeg allerede har nesten fullført de 635 dagene, og så blir det enda noen nye 635 dager jeg skal leve gjennom. Jeg har en liten følelse på at 2015 kommer til å bli ganske bra, eller i hvertfall en smule bedre enn dette siste halvåret. For ikke å snakke om 2014, så har 2014 vært helt okei. Eller i hvertfall livet som 7.klassing har vært helt okei til nå. Jeg husker fremdeles livet som 6.klassing da 01'erne var på skolen, ahh gode tider. Men helt siden 01'erne ''flyttet'' ut har det ikke skjedd noe særlig på skolen, og hvor er det jeg tilbringer den meste tiden min gjennom året? Skolen. Så for å si det mildt har det ikke skjedd noe særlig etter sommeren. Men ellers har det jo skjedd gaanske mye egentlig om jeg tenker meg om. Meg og Thekla møtte Isac Ellitott, meg, Thekla, Linnea, Kristine og Pia møtte danserne til JB, vi var i sørlandshallen og spilte cup/turnering med jentelaget og Evje for å ikke glemme det. Det er nok masse, masse mer som har skjedd før livet som 7.klassing. Men halo, dette er jo bare begynnelsen på morroa! 

New year

#Enganskesannquote blogges:))

Le sty


Blogges:*Hello!

Dagen i dag gikk ganske fint egentlig. Først kinoen, og deretter dro vi til Egon. Filmen var ganske morro, men når jeg tenker meg om ga egentlig filmen ikke noe særlig mening. Som vanlig er det altid godt med pizza fra Egon, men denne gangen skuffet den.. Puh. Men ellers var denne dagen ganske koselig.

Nå sitter jeg forran mobilen, og blogger derifra. Jeg har ikke en anelse på hva som har skjedd med pc'en, den skrur seg bare av all of sudden, og det gjør meg såååååå irritert. God damn it. Enten er pc'en klikkings igjen som den var under Thailand turen, ellers var den bare litt for varm så den må bare kjøle seg ned. Jeg får håpe på det beste da.
Jeg har såå lyst til å bare sitte å se på tusenvis av filmer i natt imens jeg har brus, og chpis ved siden av meg. Men samtidig orker jeg ikke, logikk? Jeg tror jeg kommer til å tilbringe min kveld videre forran tv'en jeg, kos det.
Jeg vet om én følelse som er så deilig, eller med andre ord fantastisk. Det er å oppdage nye låter som er akkurat "ur kind of style". Det er ikke bare hvilken som helst sanger jeg pleier å høre på. De sangene jeg "trives" best å høre på er sånn typisk remix sanger, som Kygo, Martin Garrix, Avicii, Calvin Harris, Alesso, Deorro, Cash cash, white panda osv lager. Jeg eeelsker sanger med en melodi man kan hoppe/danse til, er det bare meg? Typisk festival sanger om dere forstår. 

De siste gangene jeg har vært på youtube har jeg ikke gjort noe annet enn å følgende søke på "Martin Garrix festivals". Deretter seg jeg gjennom tusenvis av videoer. Aaaah, jeg får seriøst frysninger hver gang jeg ser på folk hoppe og danse, og liksom nyte livet akkurat der og da. Drømmen min er å dra til tomorrowland en eller annen gang og gjøre akkurat det samme, nemlig å nyte livet og bare glemme alle problemene. Eller egentlig skal jeg dra på så mange festivaler som mulig i mitt liv. Men første stopp, Coachella. Det ligger definitivt på bucket listen min!
 Hello!

Om ikke lenge drar hele familien og ser på Madagaskarpingvinene. Siden mamma fylte 35 i dag kunne vi ikke bare sitte hjemme, og glane på tv'en dagen lang. Jeg gleder meg faktisk ganske mye til å se den, i 3D i tillegg. Jeg elsker alle typiske animasjons filmer, det er ganske mye humor og det er jo ganske gøyalt, heh. Pluss at søss har maaast, og mast og mast hver dag etter an den kom på kino, så hvorfor ikke dra på kino i dag og kose oss? Endelig blir det kino stund med familien, jeg synes det er ganske koselig.

Ellers håper jeg som vanlig alle mine søte lesere får en nydelig dag videre:*

 Sko - Pappas // Tights - 2XU // Topp -H&M // Jakke - NapapijriBlogges senere :*
Heia!

Gjett om det er kaldt her, -12 er jo ganske varmt det da. Jeg synes i hvertfall det er utrolig koselig å ha snøen her på sørlandet for en gangs skyld, men noen ganger kan det gå for langt. Jeg har ikke engang noe parkas, men heldigvis har mamma en jeg kan låne. I går kveld følte jeg meg ganske rar, og det var i hvertfall ikke ålreit. Det var ikke lenge før jeg måtte spy heh. Det hadde aldri skjedd fordi jeg dessuten var i sengen, og jeg hadde orket å gå til badet for å spy, nasty. 

Fantastisk nok sov jeg utrolig godt i natt, ikke noe er bedre enn det. Men selvfølgelig kommer søss inn og vekker meg. Ellers tar jeg som regel dagen som den kommer. Jeg har kanskje til nå sett omtrent 7,8,9 eller 10 videoer av Martin Garrix, heh #HOOK (♥_♥). Thats life, han er "turn on" pluss at han har bra låter, perfeksjon. Ellers kommer jeg nok til å nyte dagen, som vanlig. Og jeg håper alle får en strålende dag videre:*

  

Blogges:*
Dere har vell sikkert hørt om bloggen før, ikkesant?

Vell.. Meg, Kristine og Thekla driver nemlig denne bloggen. Vi tok en pause fra bloggen fordi ting begynte å bli for travelt, men nå er det skjerpings! Planen er å poste ut masse tips om gutter, sminke, hår, hud og skjønnhet ++. Vi har nettopp kommet i gang igjen, så det er kanskje ikke så mye å se, enda. Vi holder på med design, header, innlegger og masse mer, alt for dere egentlig.

I tillegg må dere selvfølgelig legge bloggen til som venn! Det er det minste dere kan gjøre for meg/oss/bloggen nå som det er julemoment. Dere er elsk om dere gjør det i hvertfall. Pluss at dere må gjerne komme med forslag til hva dere vil vite/lære, det kunne ikke vært bedre. Noen ganger kan det være innlegg om tips jeg har kopiert fra bloggen min, men fremover kommer det tonnevis med masse, masse nytt!

Her ser dere det nyeste innlegget for i dag som Kristine har skrevet. Dere kan lese innlegget HER


Blogges!:*
Heisann!

I dag sto meg og Kristine tidlig opp for å gjøre oss klar til senteret, gjett om jeg var trøtt. Fem timers søvn er ikke stas assa, det er det ikke. Jeg greide heldigvis å få litt futt i meg før det var tid til å dra. Det var ikke særlig mye folk, og det forventet jeg helle ikke klokken 10 på morgenen. Men selv om det var ganske så få mennesker var det faktisk/egentlig ganske behagelig.

Jeg dro bare for å kunne bruke gavekortene jeg fikk, og det ble jo noen små ting til meg. Jeg har enda ca 135 kroner igjen på gavekortet til Bikbo, hmm hva skal jeg bruke de til tro. Senere for jeg nok lete litt hos deres nettside, håper jeg finner jo fint. I hvertfall var det ganske koselig å se gurlsa igjen, som altid... 

Q: Hva har du gjort i dag?:) Blogges:*
Matte top coat neglelakk fra Bikbok, 29.-

"Sommertopper" fra Bikbok, 2 for 99 .-

Hvit basic topp fra H&M, 49.90.- // Treningstopp fra H&M, 149.-

Never denim jeans fra Bikbok, (50%) 299.- 

Blogges senere:*
Blogges!:*Heisann!

Andre juledag, whoho tiden går fort! I dag har jeg bare tatt alt veldig rolig. Våknet til vanlig tid, og fikk frokost på senga av mamma. Jeg har egentlig ikke gjort noe enn å ta bilder, hehe thats life. Dagens plan var egentlig å dra på kino for å se madagaskarpingvinene med the family, men siden jeg kanskje skal overnatte hos Kristine/Thekla får kinoen vente til en annen dag.

I morgen tror jeg det bli en tur til senteret sammen med Kristine og Thekla. Jeg har et par gavekort som må brukes. I tillegg må pappa kjøpe en ny 2XU tights til moah, denne (↓) som jeg fikk til jul er en/to størrelse for liten. Jeg får den selvfølgelig på, men det er bare en smule stramt rundt hoftene. Ellers får jeg slanke meg, jeg ville heller ha gjort det, men tror dere jeg virkelig orker det? Nei, ikke nå i hvertfall. 

Q: Hvordan har deres dag vært så langt?:) Blogges!
♥Knust/ødelagt noe? Nettsiden "Fixitclub.com" viser deg trinn etter trinn hvordan man reparere omtrent allt. 

Tyggegummi i håret. Bruk en isbit og gni det på tyggisen i håret. Tyggegummien vil stivne, og deretter blir det lettere å fjerne den. Samme metode kan brukes på tyggis under sko.

Forbedre smaken. Før du varmer opp pasta eller ris i mikroen burde du sprute/dryppe litt vann over. Det vil føre til at det smaker mye bedre.

Pakke på vei. På "Boxoh.com" kan du spore opp pakken din ved å taste inn sporings nummeret.

Hukommelse. Ved å tro på at du selv har god hukommelse, vil hjelpe deg til å få bedre hukokmmelse.

Redusere stress. Lukten av en appelsin kan redusere stress. Ved å lukte eller spise en appelsin kan redusere opp til 70%.

Sukker. Sukker kan helbrede brent tunge. 

Hodehvileren. Om du noen gang skulle bli fanget i en bil under vann burde du bruke hodehvileren for å knuse vinduet. (yolo å få vite det)

Forbedre synet. Kiwi inneholder lutein, en antioksidant som kan hjelpe deg med å forbedre synet. 

Upoppelige bobler. Bland 6 kopper med vann, 1 kopp med korn sirup og 2 kopper med vanlig såpe (salo). Have fun.

Blogges!
Hello!

Gårsdagens kveld var kjempekoselig! Hunden deres Max er bare så utrolig skjønn, uansett hvor mange ganger jeg ser den. Kattene deres er også utrolig skjønne, tiger og salomon. Det var masse god mat, og god dessert. Etter besøket var det tid for å åpne gaver. Jeg hadde ventet spent for å se hva jeg skulle få, og det ble i hvertfall ikke noe Svea på meg (litt skuffa da), men masse annet fint fikk jeg! Om det skal bli noe Svea på meg får jeg spaaaaare. I tillegg fikk jeg gode tilbakemeldinger om gavene jeg ga til Kristine og Thekla. 

I dag har det egentlig ikke skjedd så mye. Familien Ingerseth/Prawatphon koser seg hjemme. Litt senere drar vi til kirkegården siden vi ikke fikk tid til det i går, og så blir det pinnekjøtt partyy. Siden solen skinte så fint tenkte jeg det kunne blitt fint å ta bilder ute. Men kaldt var det, brrrr, så jeg sto ute å fryste mens jeg poset, og søss sto å skalv når hun trykka, hehe. 

Q: Hva har dere gjort i dag?:)

Blogges!:)
GJETT HVA????!

Hva er det som er hvitt, og som regel daler ned fra himmelen når det er vinter? SNØ! Rett etter at jeg hadde kommet meg ut av badet roper pappa "Det snør!". Hele jordet er nå dekket med snø, og jeg kan ikke tro mine egne øyne. Er det bare meg, eller får man en virkelig glad følelse når man ser snø?
Akkurat som jeg nevnte på bloggen, om det skal bli snø må det være et julemirakel. Og hva er vell ikke dette? Et julemirakel selvfølgelig, thank god. Det snør temmelig mye også. Jeg håper virkelig snøen legger seg i flere lag så blir hvitt absolutt overalt, og så får vi håper at det ikke bare blir sludd. Det som er så vittig er at det begynner å snø akkurat i dag, liksom på julaften. Det ser i hvertfall ut som om vi får en hvit jul alikevell! 

Nå har jeg i hvertfall dusjet håret, og da gjenstår det bare å stelle ansiktet mitt med some makeup. Ikke lenge etter skal vi ta oss en liten tur til kirkegården. Senere i dag blir det jule food bort i Vennesla. Jeg tror denne dagen kommer til å bli veldig, veldig koselig! Blogges mine små nisser:*
JANUAR:

FEBRUAR:

MARS:

APRIL:

MAI:

JUNI:

Q: Hvordan har 2014 vært for deg?:)

Blogges!:)Heia!

Tiden går jammen meg fort. I dag er det lillejuleaften, og i morgen er det selveste jul. Enda har jeg ikke sett noe snø, og det blir vell ikke noe snø uansett i år. Litt tidligere i dag var jeg i byen for å handle litt food. Jeg må si Desember har vært en temmelig rar/fin måned med sol og greier. Verken er det kaldt eller har vi snø. Jeg begynner virkelig å lengte etter snøen fordi jeg vil ta bilder uuuute! 

Ellers går denne dagen som normalt, og i morgen drar vi på besøk og spiser middag bort i Vennesla. Da blir det julefeiring med dem, og når vi returnerer oss hjemover blir det gaveåpningen. Jeg er så spent på å se hva jeg får av Kristine og Linnea. Jeg vet allerede hva jeg får fra Thekla (Gavekort) *pedoblikk*. Jeg håper virkelig Thekla, Linnea og Kristine kommer til å like gaven sin, hehh hadde likt  å se deres reaksjon. Så håper jeg selv jeg blir glad for gavene jeg får i år, ja det gjør jeg nok!:) I hvertfall er det planen for meg i morgen, og jeg håper dere alle får en vidunderlig jul!

Blogges senere:**HER // HER

HER // HERBlogges:*
Julen nermer seg, det er det ikke noe tvil om. 

Poff! Så er det bare tre små dager til Jul, er ikke det sykt? 2015 er bare 11 dager unna, just let that sink in folkens! Jeg har tenkt til å lage et innlegg der jeg repeterer høytidene fra dette året, og jeg ser for meg at det blir braa. I hvertfall gleder jeg meg utrolig mye til jul, og lurer på hva som gjemmer seg bak gavepapiret. Og så kommer jeg til å stappe i meg gooood julemat, imens julemusikken er på. 

I morgen drar vi bort på besøk. Jeg vurderer å ta med kameraet så jeg kan ta bilder i hagen deres, åh de har uutrolig fin hage. Men jeg føler det kommer til å bli litt uhøflig egentlig, But that's not the prob, egentlig har ikke jeg noe problem atm, life is "perfect". Jeg skal bare spørre pappa for sikkerhets skyld om det er uhøflig or nad, fordi jeg vil ikke bare komme hjem til de (selv om de er kjempehyggelige) og bare "Heyhey, nå skal æ ha fotoshoot i hagen deres så backoff liksom". I tillegg vil jeg ikke stå i regnet og ta bilder om jeg skulle være så uheldig å få drittvær, noe jeg vil få:))

 

Blogges!// #2 //

Hvor mye usunt spiser du i løpet av en dag?

Ehhm, det variere ganske mye! Noen ganger kan jeg sitte hjemme i hele dag, og ikke gjøre noe annet enn å bare knaske i med masse rart. Imens andre dager spiser jeg ingenting usunt enn bare frokost, middag og kvelds. Men jeg spiser jo egentlig ganske mye usunt i løpet av en dag ja, uffda. 

Hvordan får du så langt hår? Har du noen tips til hvordan håret kan bli lengre?

Jeg gjør egentlig ikke mye med håret mitt enn det vanlige folk pleier å gjøre med håret sitt. Fordelen med håret mitt er at det vokser ganske så fort i forhold til andre folk. Men nå er håret mitt så uutrolig slitt, så jeg vurderer å klippe det (litt) kort.
Tipset mitt for å få lengre hår er å massasje hodet 4-5 min når du vasker håret. Det vil gjøre at håret vokser mye fortere, du vil ikke merke forskjell med en gang men håret vil vokse fortere tro meg:)

Følger du med på noen serier? Kan du anbefale noen?

Jeg er den jenta som er allt for travel til å følge med på serier. Jeg har greid å prøve meg litt på f.eks Teen Wolf, Glee, Gossip girl, Pretty little liars, The vampire diares, Awkward og Girl code. For å si det mildt, Pll sugde, The vampire diares var liksom ikke noe for meg (men jeg skal prøve igjen), awkward er helt ok faktisk, Glee er midt på tre, Girl code er ganske bra, gossip girl er også ganske bra og Teen wolf er elsk. Jeg anbefaler Teen Wolf, Girl code og gossip girl! Jeg kom til sesong to episode 6 eln i Teen wolf, og helt siden det har jeg ikke fått sett videre på det. 

Jeg har tenkt å begynne på "American horro story", men jeg er ikke sikker på om jeg tørr fordi jeg er så paranormal! Jeg ser jo fullt av bilder på weheartit av folk som ser på det, og jeg tipper jo det er bra! I tillegg har jeg jo hele to uke på meg til å utforske litt!

Topp tre ting du ønsker deg til jul?

1. Svea jakke! 2. Daniel Wellington klokke. 3. 2XU tights eller Polaroid kamera!:)

Hvor lang tid bruker du på et blogginnlegg?

Rundt en halvtime tror jeg inkludert bilderedigering også:) 

Har du sett videoen om hvordan de lager Acne kjerf? Hva synes du om den isåfall?

Ja, det har jeg, det var så vidt jeg greide å sen den ferdig. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan ha den "evnen" til å gjøre noe sånt mot et dyr imens den skriker av smerte. Etter at de har dradd ut pelsen tar de ikke liv av den nei, men de "sparer" dyret og stenger den inn i et bur. Ærlig talt, det kunne ikke vært mindre nødvendig spør du meg. Det er ikke tvil om at dette er ren tortur mot dyret. Jeg hadde likt å se mennesker bli behandlet på denne måten av dyrene. Det var det jeg orket å svare på i dag!:)

Q: Hva synes dere om innlegget/svarene?:)

Blogges senere babes'a mine!:*
Heia!

På'n igjen med blogging. Jeg har rett og slett ikke hatt lyst til å blogge pågrunn av lysten har forsvunnet. Travelt har jeg hatt det, og lekser osv. Men nå, nå er det ferie! På Onsdag er det J.U.L, I can't wait. jeg har endelig oppdaget noen gaver fra mamma og pappa til meg, og allerede har søss haugevis med gaver! Pluss, at jeg er forkjølet btw. Rennende nese, hosting, sår hals, ja.... Koselig det da.

I det siste har vi fått gjort en del ting. Vi har lagd karameller, og nå skal jeg pynte pepperkakekirka, og søss skal pynte pepperkakehuset. Som jeg sa, no pepperkus, no jul. Ellers er egentlig allt som trengs til julen gjort, juletreet er oppe og nissene er på plass. Da er det bare pepperkakehuset som mangler:)

Q: Har dere pepperkakehus i år:)?

Blogges!
Leksefri uke er så utrolig deilig, er det bare meg?

Siden tiden nermer seg juuuul blir det ikke noe lekser for oss på denne uka, yay. Fire dager gjenstår før det er juleferie, wiiiiii! I tillegg skal jeg se å få meg tid til å bygge opp pepperkakehuset, ingen jul uten pepperkkehus! Noen av dere som allerede har bygd pepperkakehuset?
Jeg ser heller enda ikke noe lag med snø, men det snødde faktisk for ikke så lenge siden. Det som er så dumt er at det snør, men det bare smelter på grunn av hvor vått det er på bakken fra før av. Det trengs mye snø for å få et fint lag med snø her for å si det sånn. 

I morgen drar nok en gang jeg og Thekla ut på tur for å selge flere lodd. Skal det bli no tur behøves det hardt arbeid. Derfor drar vi til Torvmoen denne gangen, og vi forventer ikke så kaldt vær og litt flere solgte lodd. Selv om 1kg med kilo ikke er så mye er det vell bedre enn ingenting. Jeg håper bare i hvertfall at det blir solgt litt flere lodd!:))Blogges senere!:*
Har dere lest innelgget til Sophie Elise om når hun mediterte, og hun kunne se seg selv og ei dame som fulgte etter henne?

Jeg ble så ivrig og jeg researchet mer om det. Det kalles for "Lucid dreaming" eller "Astral projection/astral travel". Lucid drømming er muligheten til å møte din store frykt, og overvinne frykten, kontrollere drømmen og det er transformerer alt fra hva du ser, lukter, hører, føler og eventuelt smaker til "realitet".
Det står at det er helt trygt pågrunn av at dette er noe du gjør hele tiden, nemlig drømmer. Om du vil kan du vekke deg selv. Det er ikke en bokstavelig "ut av kroppen opplevelse" - fordi du alltid ligger å sover i sengen. Du kan gjøre, og utforske allt du vil. Men blir du for gira vil hjernen ''vekke deg opp'', derfor er det lurt (om du vil bli i Lucid drømmen din) at du er fokusert.Du kan faktisk øve deg opp til å Lucid drømme, noe jeg vil/skal gjøre! Jeg har sett på mange videoer om folk som har Lucid drømt, og det er så fasinerende spør du meg. I går kveld prøvde jeg faktisk på dette (det er ikke tull!), men jeg greide det ikke fordi jeg ikke var fokusert nok.
Du må nemlig ligge stille på ryggen, og fokusere på å puste inn og ut. Det er allt, etterhvert vil du kjenne at "hjernen" din piner deg til å bytte posisjon, ikke gjør det. Hvis du greier dette vil hjernen din tro at du sover, og R.E.M'en oppstår. Jo flere timer du sover, jo høyere R.E.M får du, det får deg inn i en drøm. (de dypeste drømmene dine er alltid før du våkner). 

Jeg fant en video som var ganske bra synes jeg! Her sier han nestem allt om dette:

Det er sååå mye mer jeg kunne ha sagt om dette, og er så ivrig etter så prøve dette ut! Jeg kan kan se for meg at jeg står der og f.eks flyr, det hadde vært syykt! Tenk å fly eller kline med alle babes'a dine eller drikke en kopp kakao med en kenguru eller møte aliens (litt skummelt kanskje?) men uansett, jeg vil og skal prøve dette ut! 

Q: Hva tenker du om Lucid drømming? Har du lyst til å prøve det ut?:)

Blogges senere!


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits