Siden det er nyttår osv. så bestemte jeg meg for å ta alle som meldte seg på. Uansett er alle noe gode bloggere, og når jeg skal bare velge to av ni som meldte seg på kan det bli noen problemer. Jeg synes at alle fortjente å komme på dette innlegget:) Uansett vil jeg bare takke dere for å ha meldt dere på bare for gøy. Håper dere får en fin dag:)
1.  HTTP://SWEETSMOOTHIE.BLOGG.NO ///  2. HTTP://MTT.BLOGG.NO /// 3. HTTP://TONJESFOTO.BLOGG.NO /// 4. HTTP://WWW.ANDELLY.BLOGG.NO /// 5. HTTP://MEGGI.BLOGG.NO /// 6.HTTP://MSHS.BLOGG.NO /// 7. HTTP://PIRMINA.BLOGG.NO /// 8. HTTP://DAIISY.BLOGG.NO /// 9. HTTP://KRISTTALKING.BLOGG.NO                                                                                                                           
Heihei:)

I morgen skal jeg feire nyttårsaften sammen med de beste jentene jeg vet om, jeg har kjøpt brus, godteri og chips klar for å sørge for at det blir litt kos. Dette blir nok en av de beste nyttårsaftene jeg har feiret til nå, det blir en koselig slutt på dette året og en koselig start på ett nytt år. Etter at vi har kost oss ute, kost oss inne og tatt bilder kler vi oss i pysj og bare ligger til vi sovner:)) Jeg gleder meg veeeldig, endelig alle vi fire som feirer sammen. Det blir nok ikke nor bedre, men vi får bare satse på at været blir fint! 2014 blir nok et år der det skjer masse. Ser for meg at 2014 blir ett fint år, kanskje ikke for meg men mange andre.

Ikke glem å melde dere på linkerunden, imorgen trekker jeg bloggene:) 

Noen andre som gleder seg til nyttår?

 
Om bare noen timer til er det et nytt år, 2014. 2013 har definitivt vært mitt beste år til nå. Jeg vil bare takke 2013 for alle minnene som har kommet og gjort livet mitt så mye bedre. Ikke minst har noen av verdens beste sanger kommet ut i 2013, hvis dere tenker dere om så er det sant. Det er så mange brae sanger som har kommet ut i år, og en ting til at jeg har møtt Linnea:) En av de beste tingene har hendt med meg i dette året, Justin B. likte bildet mitt på IG tre ganger, jeg hadde verdens beste jentetur til dyreparken med mine beste, Ella Pige likte bildet mitt på IG,Believe 3D, og jeg har møtt så mange nye mennesker som jeg har blitt så glad i. Jeg kan ikke beskrive hvordan dette året var & er for meg, og det er dumt at dette året er over om to dager til  :(

Bildedryss fra dette året.
Bilder forteller mere enn hundre ord, så jeg har ikke lyst til å skrive noe. Håper dere forstår hva jeg prøver å si... Uansett om han skal ta en pause eller ikke.


Han er bare en helt vanlig gutt som prøver å leve sin drøm han har oppnådd.

Perfekt på alle måter for meg uansett hva!
Hei:) 

Har nettopp lagd pikekyss med lillesøster til mamma, en liten bursdags-overaskelse. Jeg har ikke gjort så mye enn det, snart er det skole igjen. Gleder meg faktisk, men gruer meg til å våkne opp så tidlig. På tirsdag trekker jeg ukens blogg, så dere må melde dere på!:) Ellers hører jeg bare på musikk og er på pc'en, koser meg med pikekyss osv. haha:) I tilegg lagde vi så mye pikekyss deig(?) at vi bare måtte lage noen stooore. Jeg fikk så vondt i fingrene at jeg måtte bare presse ut masse. De ble jo skikkelig fine:)


Hei!

En helt vanlig dag som vanlig. Jeg har bare hatt trynet mitt forrand tv'en og sett på "Alien mysteries" og "finding bigfoot". Typisk meg å like sånne greier, jeg tror jo selvfølgelig på at alien og bigfoot finnes:) Og nå sitter jeg fortsatt å ser på "finding bigfoot", spennende greier! Ellers har jeg bare vært hjemme, Kristine spurte meg om å overnatte men desverre kunne jeg ikke fordi mamma har bursdag imorgen.

Ellers vil jeg bare minne dere om å melde dere på linkerunden, snakzz
Ikke glem å melde dere på linkerunden HER IHei!

Idag har det ikke skjedd så mye enn bare at jeg har hentet beaniene jeg bestilte og de passet:) Elsker de, i hvertfall den rosa. Ellers har jeg bare vært hjemme og på mobilen. Har ikke så lyst til å gå ut når det bare regner, regn i stedenfor snø. Det blir vell regnjakke istedenfor parkas de siste dagene. Og om to uker ca skal vi på turnering med fotballaget. Det blir koselig og gøy. Allerede er julen over og snart nyttår, lurer på hvordan 2014 blir men jeg satser på at det blir ett fantastisk år. Nytt år nye muligheter. Og om bare noen dager har jeg bursdag, ca 24 dager til. Mamma har bursdag på Søndag, så jeg får se om jeg får kjøpt noe koselig til henne imorgen:) Og i går hadde jeg på ansiktmaske, det var så lenge siden så jeg måtte bare prøve.

Husk å melde dere på linkingen jeg skal ha, bla litt ned:)
Nå kan du få muligheten til å vinne den nye parfymen av Escada, born in paradise heter den. Blogg.no har en konk der du bare skal fylle ut en kjema med navn osv. og dele ett innlegg på bloggen om at du er med. Hadde det ikke vært kult å få vinne en helt ny parfyme fra Escada da? Jeg har allerede meldt meg på og gleder meg til de trekker vinneren. Duften av den tidligere er bare så himmelsk, jeg har den ikke men jeg har prøvd den. Og hvis jeg hadde vunnet denne hadde det vært utrolig.  

 
Har tenkt å ha "linke din blogg" innlegg, har jo ikke hatt det på lenge så det blir gøy å linke noen blogger. Siden jeg er ferdig med challengen kan jeg vell ha en linkerunde:)  Det eneste du må gjøre er å legge igjen en kommentar og jeg trekker vinneren på Tirsdag:) Jeg sier i fra på bloggen. Så det er bare å melde seg på hvis du vil bli "anbefalt" på bloggen min:)

åååh, som jeg bare lengter etter den kvelden allerede... 

Jeg gråt og gråt og gråt da han sa han savnet Avalanna, det var da tårene begynte å trille nedover kinnet som en foss. Jeg gråt så mye da at jeg ødela maskaraen min og måtte holde meg for munnen for å ikke lage noen lyder. Det var nok ikke bare meg, men jeg hørte mange andre og ikke minst Thekla og Linnea. Jeg bare hørte masse snufsing fra dem og tenkte at de måtte ha grått gjenneom hele filmen. Ååh som jeg lengter, det var verdens beste kveld selv om jeg gråt. Dumt at den bare varte i en og en halvtime ca:( Salen var nesten helt full og gjett om vi klappet for Justin til slutt og på begynnelsen. Igår på morgenen gråt jeg også fordi jeg var så glad, han begynte å følge meg på IG og i tillegg skulle jeg se Believe filmen. Han skrev en melding om at han ønsket meg en god jul osv.  Og i tilegg gråt jeg fordi jeg tenkte på hvordan det skulle bli hvis han tok en pause på karrieren sin og at jeg bare fikk se filmen én gang i livet:( Happy tears and sad tears at the same time. For dere som ikke har sett den filmen enda og som skal burde dere glede dere skikkelig, og så anbefaler jeg vannfast mascara selv om ikke jeg hadde det på haha..

Hvem kan stanse meg til å ta bilder i smug når det gjelder filmen til Justin?

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Canon eos 1100d - Veldig fornøyd:)Lipsyls fra kjære mamma:)

Haha, noen par nye sokker:)

Sove shorts fra Bikbok:) Dream dream dream dream... Money money money! Tusen kroner:) Men jeg har brukt opp to hundre av dem allerede haha.

Lotion og såpe fra Kristine:)En søt ugle fra en venn av mamma:)

Dove såpe fra en venn av mamma:)Get lost topp fra Bikbok som jeg fikk av kjære Thekla:) Love it!

Noen fine øredobber fra Thekla:)

De deiligste sokkene fra Cubus som jeg fikk fra Linnea:)En søt topp som jeg kanskje kan bruke om noen år til fra Bikbok som jeg fikk av Linnea.

Ehm, jeg er ikke helt sikker på hva dette er men satser på at det er en søt liten ting:) Fra Linnea.

Dette var det jeg fikk til jul i år og jeg er veldig fornøyd:) Håper alle hadde en god og fin jul og fikk noe de øsnket seg. Nå er det ikke lenge til det er nyttår, jeg er så klar for ett nytt år nå. Men jeg kommer til å savne året 2013. 

 
Toppen fra BikBok 

Den toppen fikk jeg fra Thekla som julepresang pluss noen øredobber. Synes toppen er veldig kul og deilig å ha på. Ble veldig glad for det jeg fikk av henne, og ikke minst fra de andre:) Jeg håper de ble like fornøyde for gavene fra meg:) Og om ikke lenge viser jeg hva jeg fikk til jul:)
Ååh, nå er det ikke lenge til Justin Biebers believe film skal ha premiere! Den 25.desember skal filmen ha premiere over hele verden, og jeg er så heldig som har fått biletter! Det er nok ikke bare jeg som har fått premiere biletter til filmen, og ikke minst gleder seg. Er så utrolig spent på hvordan den er i forhold til hvordan Never say never var. Jeg tror at Believe 3D er en smule bedre:) I filmen får vi vite hva som skjer bak scenen og hvordan han ønsket å lage musikk:)  De siste dagene har jeg bare tenkt på hva jeg skal gå med i morgen, og jeg tror jeg vet hva. Jeg har både fikset neglene, glitrende negler. I tilegg er det Jul i dag, yeee! Jeg har åpnet gavene mine for noen dager siden:) Så det jeg kan gjøre er å ønske dere en GOD JUL:)
Kan bare ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg! 
 

Se så fine bilder jeg fant når jeg bare gjorde noen små research:) Kan bare ikke vente til snøen kommer, og ja, snøen har ikke kommet anda.. Nå savner jeg snøen skikkelig! I hvertfall når jegg ser på disse bildene begynner jeg å lengte ekstra godt etter den, de hvite små fnuggene. Dere la sikkert merke til at det var snø i absolutt alle bilder, eller... Ikke i Justin B. bildet da. Men i hvertfall så savner jeg snø skikkelig:( Snø snø kom igjen, du er min aller beste venn... 

 
Har ikke tatt noen bilder av julepynten, så det ble bare disse bildene:)
Åh som tiden bare flyr, imorgen er det jul, på Onsdag er det premiere til Believe filmen, snart er det nyttår og om 29 dager til er det bursdagen min. Det er så mye som skal skje og jeg gleder meg til alt. Som jeg har sagt sa jeg at jeg skulle åpne gavene litt før fordi pappa skulle på jobb. Og jeg ble kjempe fornøyd for gavene, jeg fikk utrolig masse fint i år. Jeg sier ikke hva jeg har fått før på Onsdag:) Imorgen skal vi da ha litt kos og god middag, åpne noen små gaver som jeg har fått i løpet av dagene. Igår tok jeg ikke challengen fordi det var bare ett rart bildet av meg som skulle ut. I tilegg var jeg litt opptatt med å se på Victoria Secret fashion show 2013 på tv2 bliss. Åååh, det var så inspirerende å se på, elsker VSfashionshow!

Heia.

Igår sov Kristine over hos meg og det var veldig koselig. Jeg nevnte jo på bloggen at vi skulle se på "the Hangover", men når jeg åpnet dvden var selvfølgelig ikke det en cd plate inni. Kristine var så flink som greide å glemmeting i går. Men i hvertfall løste vi problemet vårt med å lage vine videoer, det gikk ikke såå bra. Og i tillegg prøvde vi å finme filmen "skvis", men det var så utrolig vanskelig å finne. Så det ble ikke noe, istedenfor ble det bare masse tull og vine vidoer vi tullet med. Jeg og Kristine fikk heller ikke tatt en god joggetur. Det nyttet ikke å satse på det beste været, i stedenfor ble det bare mobile-time. Denne dage har vært ubeskrivelig koselig:)
Nye bilder kommer imorgen.
Hei:) 

Kristine har ankommet og vi har vært på butikken å kjøpt masse godis. Sjokomelk og stratos pluss pluss masse mer. I tillegg må vi jo ha en film, og selvfølgelig ble det "The Hangover". I kveld skal vi kose oss som bare det siden det har vært så lenge siden vi ha vært sammen, vi skal koooose oss med stratos og sjokomelk. Vi er sjokolade jentan:) Vi er jo så sunne atte, imorgen skal vi kanskje ta en liten joggetur hvis det blir fint vær. Jeg får håper på det beste nå som det har regnet de siste dagene. Vi skal dusje og kle oss i noen gode og varme pysj før alt det koslige skjer:D Så langt har det vært veldig koselig, men det er bare begynnelsen.

Fotografen....


God morgen:) 

Litt senere på dage skal Kristine komme og bli til imorgen. Det blir vell koselig? Jeg har gjort klar både godis og snart skal jeg fikse soveplass osv. Det har nok en gang ikke kommet snøøø, uh. Jeg som trodde det skulle snø siden det haglet igår. Men jeg har hørt at de har meldt masse snø i Januar. Så jeg får bare glede meg. I tillegg vil jeg virkelig anbefale tvprogrammet "trace urban" kanal nr 102 (det varierer på hvilken kanal), det er musikk hele tide både dag og natt. Både hiphop, R&B, rap & pop. Det er virkelig mye mer som går der. 
Meg sminkefrii:

Håper dere ser "litt" forskjell i hvertfall. Til høyre har jeg på sminke og ikke til venstre har jeg ikke, det ser dere nok:) Er veldig "mascara" fan, så hvis ikke jeg har mascara overlever jeg ikke. No mascara no life! Istedenfor å ta ett gammelt bildet måtte jeg bare ta en liten tur til badet og skylle av alt, det bildet til høyre er ett bildet jeg tok for litt siden. Hvis dere lurer på hva jeg bruker til hverdags kan dere gå på kategori og trykke på 30 days challenge, så blar de nesten helt ned og finner innlegget:) 
Åååh, så super deilig å ha juleferie nå. Etter alt som ha hendt i dag er jeg veldig sliten, og nå sitter jeg bare så sofaen og slapper av. I dag haglet det, det er ett godt tegn på at snø skal snart komme! Så har jeg fått noen flere julegaver og de ligger under treet. Jeg tipper det er noen som gleder seg veldig til jul, og det er kanskje ikke så rart. Nå gleder jeg meg først og fremst til Believe filmen, åååh... Og så er det nyttår, jeg tror at 2014 blir ett fantastisk år! Og ikke minst til slutt er det bursagen min, 21.Jan. Gleder meg til masse! Ha en fin juleferiie!
My wishlist:

Nå som det nermer seg jul må jeg ha en ønskeliste:) I år ønsker jeg meg nok mest klær og noe stasj. Ikke minst ønsker jeg meg speilrefleks! Det ligger nok høyest på lista for meg, men i år blir det en litt anderledes jul. Pappa skal reise på jobb noen dager før, og da må vi feire litt før, woho:) Selv om jeg åpner gavene før juledag legger jeg ut bildet den 26.Des. I hvertfall så får jeg ikke alt dette, det vet jeg. Men det er lov å ønske seg det! Jeg må nok spare penger selv hvis jeg absolutt har lyst på alt dette! 


Hei:)

Igår hadde jeg besøk av Thekla og som vanlig tok vi selfie bilder:) Ikke bare det, men vi prøvde å lage vine-video også... Tror dere det gikk så fint da? Egentlig ikke, vi prøvde å covere noen sanger som vi kom på men det ble bare noe "dritt". Ikke at vi er tone døve men bare at lyden ikke var så bra og gjorde videoen litt dårlig kan man si:) Ellers er vi faktisk gode til å synge! (prøver ikke å skryte) Og til sist men ikke minst lagde vi "hva har Thekla i sminke bagen sin etter gym timen" video, åååh.. Dere skulle bare sett den! Kanskje jeg legger den ut en gang:D I hvertfall hadde vi det veldig gøy igår og koste oss fælt!

Og ikke minst sølte jeg Snapple på håret hennes, og jeg måtte børste det. Klissete og tykt hår...  Hun fikk skikkelig business altså må jeg si:)
Bildet av meg ute i snøen:

Øøh, snøen har ikke kommet enda! Hvordan kan jeg ta bildet av meg ute i snøen da!? Jeg tipper det er leeenge til snøen kommer, men idag var det faktisk litt kaldt. Så vi får håpe på det beste! Istednfor å ta bildet ute i regnet ble det bare noen bilder av meg inne, nok en gangg.
Idag tok jeg meg en tur ut og handlet julegaver til de siste som manglet, Linne og Thekla:) Jeg tipper begge kommer til å like presangene nok så godt. Lurer hva jeg får fra dem, i hvertfall har jeg fått vite at jeg får... noe fra Bikbok og noe fra Kicks. Gleder meg til å åpne de, kan nesten ikke vente!


Topp 3 bloggere:

Kristine Ullebø ligger forsatt på førsteplass hos meg:) Hun er den beste bloggeren jeg bare vet om, og det er det ikke bare jeg som synes. Hun har de mest vakreste bildene noen kan ta og hun er expert på klesstil. Hun er definitivt min inpirasjon til bloggen osv.

Link til blogg: Her

På andre plass kommer vell Sofie Kvelland, hun er ei veldig aktiv blogger som blogger også veldig bra! Ikke minst har hun en veldig vakker stil, designet hennes er bare så fint! Hun er like god som Kristine Ullebø til å blogge! Anbefaler hennes blogg hvis du virkelig liker mote!

Link til bloggen: Her

Sist men ikke minst på tredje plass kommer Andrea Badendyck, hun har altid vært min favoritt. Men i det siste har hun ikke blogget så supert som hun har pleid før, men selv om så er hun en av mine favoritter! Hun har kjempe fin stil og hunden hennes er så skjønn. I hvertfall er hun forsatt en veldig god blogger som jeg anbefaler!

Link til bloggen: HerHei! 

Endelig er det bestilt! Trengte virkelig en ny lue, og i år ble det to "sweet " beanier:) En i svart og en i rosa fra Junkyard, jeg likte så godt rosa fargen så jeg kunne ikke noe for det enn å bare bestille det med en gang! Idag regnet det og blåste kjempe mye, snøen har ikke kommet ENDA og jeg begynner å bli lei av å vente. Nå er det heldigvis den siste uka før juleferie. Kanskje jeg ikke får tatt noen bilder i snøen til challengen:( Dette er i hvertfall "rekord" for hvor sent snøen ikke har kommet her i Kristiansand, nå som jeg gleder meg kommer ikke snøen!? I hvertfall så gleder jeg meg veeeeldig til snøen kommer (hvis den bare blir da!??!!) 

Svart - Her /// Rosa - Her   


Boken jeg leser nå:

Nå leser jeg rett og slett ingen bøker, har ikke fått tid til å finne noen bøker som jeg har blitt tiltrukket til. Jeg er jo det meste på nettet og leser om masse der, vi kan vell si at det er en slags bok. Ellers så leste jeg om "Jakten på Vermeer" som er en veldig bra bok som jeg godt kunne ha anbefalt, den fikk en fem-er på terningkast:) Det var en veldig bra bok som jeg likte å lese, har også lest to-eren til boka og den er også veldig bra! Den heter "skyggen i vinduet" og forfatteren skrev at det kan ha skjedd på ekte det hun har skrivd om i boken. Ellers leser jeg blader og magasiner til vanlig iblant. 
Noe nytt siden sist:

Igår fikk jeg noen coca cola lip balm av pappa, de er så gode å ha på og ikke minst smaker de ikke så verst. Snart skal jeg begynne å lage pizza, helt hjemmelaget pizza fra bunnen av. Først begynner jeg med deigen og fortsetter med de andre ingrediensene. Vi får håpe det smaker og kanskje kommer det noen bilder. I dag hadde jeg egentlig tenkt til å være sammen med Kristine siden det var så lenge siden, men typisk når jeg ringer henne skal hun på jule middag. Siden hun ikke kunne gadd jeg ikke å gjøre noe i stedenfor å bare være hjemme, borte bra hjemme best:)) 


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits