Hva syns dere?:))

 
3 FAKTA OM MEG: 

Jeg viser som regel nesten aldri følelser når jeg er lei meg/deprimert, tror jeg? Heh. Jeg liker ikke å lage mye ut av det, snakke med folk eller la det gå utover andre. Det hender veldig ofte at jeg snakker mindre, ikke er like glad og er veldig stille i forhold til andre dager. - Men er ikke det vanlig når man er deprimert'a?  Jeg ender veldig ofte på weheartit og hearter "sad quotes" jeg og noen ganger griner i dusjen for å get rid of the bad vibes ut haha.

- Det er helt utrolig hvor lett jeg kan bli keen på noen, og noen ganger, falle for han bare pågrunn av måten han kler seg på (ikke akkurat den beste grunnen men i den sammenheng ish). Med andre ord kan jeg plutselig bare innse at "wow sofia du er keen på *navn* fordi han er høyere enn deg". Jeg, med andre ord kan lett bli skikkelig keen/forelsket  av tåpelige grunner tehe. Ellers, er jeg bare en person som generelt faller myeee for gutter, og jeg vet dessverre ikke hvorfor):)

- Jeg har dårlig humor. Det er det ikke noe tvil om. Jeg ler av dumme ting folk finner null humor i, og ingenting er bedre enn å ha en som har den samme dårlige humoren som deg. 

3 TING JEG LIKER:

- Jeg liker å være rundt folk som får meg til å le. Ingenting er bedre enn å være med folk du kan le til du får smerter i magen med. 

- Jeg liker å klemme folk, spesielt gutter tihi. 

- Jeg liker å veldig godt youtube videoer. - spesielt når de gir meg latterkrampe klokka 2 på natta. The dolan twins har greide det flere ganger hahah uff. Ikke bare er de, de fineste 00'erne ever, men også får de meg til å le meg i hjel midt på natta. No better feeling. 

3 TING JEG IKKE LIKER: 

Jeg liker ikke å snakke med jenter (sorry not sorry) spesielt på kik. Det betyr selvsagt ikke at jeg ikke vil snakke med noen jenter at all, men det er bare at jeg synes det er kjedeligere enn det en samtale med en gutt ville vært hehe. Selvfølgelig kommer det heeelt ann på hva vi snakker om. Men skulle det ha vært en helt vanlig samtale som startet med "hei. hva gjør du. ok. åja. ja. nei." samtale finner jeg det ikke noe særlig "gøy".

- Jeg liker ikke negative folk. 

- Jeg liker ikke at jeg er avhengig av sminke. Skulle ønske jeg var ei jente som slapp å bruke sminke for å føle seg komfortabel. 

3 TING JEG SKAL GJØRE I FREMTIDEN:

- Backpacking tur med jentene mine (!!!!)

- Dra til tomorrowworrld.

- Dra på språkreise. 

3 TING JEG ELSKER:

-  Jeg eeeelsker å kose med skikkelig fluffy, søte hunder og valper. 

- Jeg elsker mat og musikk. Say no more. 

- Jeg elsker å oppdage ny musikk som treffer midt i blinken og som er akkurat min smak. Love love love. 

3 TING JEG ØNSKER:

- Å gå ut av 10. med et sort smil og gode karakterer, og forhåpentligvis nye lifetime venner. 

- Bli mye mye mye bedre til å holde bloggen aktiv. 

- Bli flinkere til å spare penger.
NIKE AIR FORCE 1/1'75 (in looooove) // 999.-


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits