Nå får dere lure hva det skal bli, ikke så vanskelig kanskje? Hehe

Blogges!


Hva synes dere om bildene?:)

Blogges!


Jeg gleder meg utrolig mye, kan ikke vente til å se hvordan det blir! 

Blogges!
(Ta på 720 på kvalitet!) Endelig er den ute, haha one month later liksom. 

Blogges:)


Q: Noen av dere som har pyntet opp med noe lys?:)

Blogges:)
HER      //      HER      //      HER

HER     //     HER     //     HER


Blogges babes:*
Internettet plager meg!

Den er utrolig treg, og jeg får ikke gjort noen ting. I dag har jeg ikke lysten til å blogge fordi bildene blir elendige uten sola. Jeg ser blå himmel bak de grå skyene, kom frem kom frem! Sola er guden min og jeg forguder den når det gjelder blogging og bilder, ah dritt. Sånn er livet...

"Tomorrow it is firework time", whoho. Allerede ser jeg masse folk som ordner klart til det, og til og med doene er på plass. I morgen stikker Thekla, Kristine og Linnea innom for å kunne se hva som skjer i morgen og overnatter. Jeg tipper nok dagen i morgen kommer til å bli ganske koselig, alle oss fire samlet og ser på fyrverkeri i seks minutter, og om noen bra folk kommer og opptrer på konserten stikker vi dit også. Neimen det blir jo stas, haha. Jeg må nok også finne ut av hvordan jeg kan få rommet så koselig som mulig. Jeg må jo stashe det litt ekstra opp nå som det kan være min siste overnatting med Linnea som reiser bort til syden og ikke kommer tilbake før Januar. 


Ellers har denne uken gått utrolig fort, liksom Fredag allerede?? Sånn går det når man har noe å glede seg til:) 

Blogges:))
Blogges:))

Blogges senere:)
Heia!

Er det bare meg eller bruker bruker jeg ganske mye tid på spill når jeg først har det? I løpet av helgen fant jeg faktisk tre ganske gode og gøye "hjernetrim"-spiller. Den jeg vil anbefale mest av de tre appene  er "BrainWars" som er gratis.

Første inntrykket mitt var ryddig, oversiktlig og morro. Spillene er utrolig gode, og du får spilt mot en annen bruker fra et annet land. Bare av å trykke på "challenge" kommer du i gang. Etterhvert som du spiller spillet oppgraderes du til et nytt nivå, nå er jeg på turtle. Den store "ringen" i midten viser hva du har mest ferdigheter i. Når du er i gang får du noen få sekunder på velge hvilket spill du har lyst til å spille mot motstanderen, men det er ikke alltid du får valget ditt. Uansett hva slags spill som kommer er de ganske gøye, og veldig lette å forstå selv om det skulle være første gang.

I tillegg går det an å øve på det man kanskje ikke skulle være så god til. Bare trykk på de tre prikkene som er nesten under kameraet i høre hjørne. Deretter kommer det masse alternativer opp og blant annet står det "training", inn der befinner alle spillene seg som du kan øve på. Så istedenfor å spille spill som ikke gir mening anbefaler jeg dette spillet på høyeste nivå:)) Q: Hva tenker dere om spillet?:)

Blogges!
Etter ca en times steking fikk jeg endelig de pannekakene vi trengte. 

Siden jeg var den eneste som var så "proff" til å lage pannekaker av oss to ble det da jeg som måtte stå å steke, overaskende eller hva?.. Imens Kristine gjorde alt mulig annet som inkluderte blogging, redigering, surfing på nettet sto jeg foran pannekakene og stekte. Deilig for Kristine som ikke trengete å gjøre noe. Den første pannekaken ble ikke noe vakker, ettersom jeg stekte og stekte fikk jeg aldri noen hele. Så kom det bare et lite "pling" i hodet mitt som sa at jeg ikke skulle dekke hele panna med pannekakerøret, men istedenfor bare la det ha litt mellomrom fra kanten så det ble lettere å snu de. Hehe det var genialt av meg!

Så til dere som sier at pannekake-steking ikke er noe for dere fordi dere ikke kan snu de, her er dagens tips: Ikke "smør" pannekakerøret over absolutt hele panna, la det være litt mellomrom fra kanten. Da er liksom ur entire life completed når pannekakesteking er på gang. Og i tillegg var det for første gang vår ordentlige "middags-date". Endelig kunne vi bare sitte der alene i huset og kose oss med pannekaker og musikk. K(ristine) O(g) S(ofia) T(ime), hahah så kreativ jeg er! Q: Hva gjorde du i går?:)

Blogges:*
Tumblr
(Men egentlig er Pesi Max bedre, heh)

Hello bloggæn!

Onsdag allerede, er det bare meg eller har denne måneden gått uuutrolig fort? Gjett hvilken dag det er på Mandag da, 1.DESEMBER!♥ Jeg kan ikke vente til julaften, bare noen få dager til jeg sitter foran juletreet og åpner gaver i tillegg til at jeg stapper i meg god julemat!

I tillegg er det fyrverkeri party her i Søgne allerede på Lørdag. Da skal Søgne slå rekord i fyrverkeriskyting, i fjor var det Dubai som skøyt opp massevis av fyrverkeri på så, så kort tid. Og i år skal Søgne slå rekorden på seks minutter, hahha ler meg egenlig litt i hjel. Altså lille Søgne (av alle andre steder i EU, Oseania og USA) skal slå rekord i Guiness rekordbok. Stas er det jo selvfølgelig, da får vi folka her på Sørlandet sett fyrverkeri to ganger:) Yay. Pluss at Thekla, Kristine og Linnea også er hos meg den dagen, og overnatter. Desverre kan jo ikke Kristine overnatte pågrunn av håndballkamp neste dag, da kommer alle oss tre og ser på;) Derfor skal vi ha jentekveld sammen med K, og overnatting med oss resten. I hvertfall gleder jeg meg veldiiiig til jentekvelden med gurlsa og ser frem til at det blir en laaang natt!

Så nå skal jeg nyte livet med pizza og se film siden jeg ikke har lekser:))) Lovju babes!Q: Coca cola or Pepsi max?:)

Blogges:*
TURN ON:

Ikke banner. Gutter som ikke banner er så elsk og søtt, altså jeg tror nok ingen jenter liker gutter som liksom skal banne 24/7 pågrunn av det liksom skal være så kult.

Smell well. Det første jeg legger merke til er om de har parfyme, om ikke de har er det nok ikke verdens ende så lenge han ikke lukter vondt. Men om han har på en parfyme (som ikke minst lukter godt) er det bare et pluss!

Stil. En som har god stil. Ahhh det er jo i hvertfall noe jeg veldig fort legger merke til, om han har fine klær. Jeg foretrekker heller litt mer "kakse"-style, enn "swaggi"-style.

Skoleflink. En som bryr seg om skolen er ikke minst viktig. Ikke noe turn on på han om han ikke bryr seg om skolen, no, just no...

Høflig & bryr seg. Hvis han tørr å bry seg er det så skjønt, og en som viser høflighet.

Humor. En som kan få meg til å le, det er nok veldig viktig. Men jeg ler jo sånsett av ingenting, ganske ofte.

Smil. Jeg bare ELSKER når gutter smiler så mye at øynene deres så vidt vises, ahhhhhh så skjønt og herlig å se på!

Famile. Ahh ikke noe kan være skjønnere enn gutter som tørr å vise at de er glad i familien sin.

Høyere enn meg, eeelllssskkk!

TURN OFF:

Røyking. Et ord fra meg til gutter som røyker: "ukult ass"

Sjalusi. Gutter som fort blir sjalu for små ting er så turn off.

Verdensmester. Gutter (eventuelt jenter sånsett) "som alltid har rett" og aldri gir seg.

Negative. Æsj gutter som bare er negative er noe dritt, jeg synes gutter som er positive er så så mye bedre og skjønt.

Gutter med manglende empati ovenfor barn, dyr og gamle er ikke noe å skryte av.

Respekt. Gutter som viser lite respekt er noe jeg ikke vil ha noe med, bullshit. 

Lav intelligens. Ugh...

0 sans for humor. Kommer ikke langt med en fyr som ikke har noe sans for humor, just sayin.

Lyver. Liksom hva kan være mer sårende enn å bli lyvd av en man elsker? Bare noe dritt.

Umoden/barnslig på en negativ måte er ikke noe for meg.

 

Q: Hva synes dere er turn on eller turn off på gutter?:)

Blogges:))
Dette er liksom noe jeg tar opp fra 80-tallet om det skal være en slags "tbt" på bloggen.
Det er eviiiiiiigheter siden jeg har hatt spørsmålsrunde på bloggen min, og jeg bestemte meg for å endelig ha en. Kanskje litt mer typisk "ukens spørsmål". Spør meg om hva som helst fra a til å og jeg svarer på alt, kanskje på video i tillegg om dere er heldig. Kanskje jeg til og med svarer sammen med K, L eller T om de har lyst:) Men i hvertfall er det bare å spørre meg om alt mulig rart, anonym om du vil. Og jeg svarer på de fleste, eller sånsett alle. Bare så det er sagt svarer jeg nok til helga eller til neste uke, men vi får se hvor mange spørsmål jeg får og jeg gleder meg allerede til å svare på de:)) Blogges snart, smask:*
 
Hello!

Mandag igjen nok en gang. Jeg bare elsket været i dag, ikke for kaldt og sola var til syne og skinte inn på rommet mitt. Vet dere hva det betyr når solen skinner inn på rommet? Jo nemlig for det første blir rommet lyst, og i tillegg blir bildene såå mye bedre så jeg slipper å redigere bildene i en halvtimes (++)  tid for å få de perfekt.

Som alltid starter vi Mandagen vår med matte, deretter nork og så lunsj osv. Ikke verdens gøyeste ting å lese om, så da hopper jeg over til en annen sak.
Denne uken kommer til å være travel på skolen, samme gjelder neste uke. Yay, sier jeg bare. På Torsdag blir det tur (bedre enn skole da, håper det blir fint vær i tillegg). På Fredag skal vi ha fag på tvers, altså vi skal jobbe/lære med noe vi har lyst til å lære om enn vanlig fag i to timer til lunsj. Jeg skal være leder for de som velger å lære språk sammen med K (ristine), woho liksom. På Tirsdag neste uke skal vi til svømmehallen, og i samme sleng (som betyr samme dag) ta andre dose av HPV-vaksinen, vet ikke om jeg skal være glad eller deppa men men. Og så til slutt på Onsdag (neste uke) skal vi ha fotballturnering mot alle barneskolene her i Søgne på vår skole, wii. Litt sånn mye ikkesant? Ahh det er bare så digg, jeg kan heller ikke vente til kiosken er åpen (på Onsdag) skal feite meg litt opp, neida. 

Linnea kom innom etter skolen og det samme gjorde Thekla.Linni (linnea, men jeg kaller henne for det) tok med seg sjokoladeboller, ahh så digg! Evigheter siden jeg hadde det, og pizza hadde vi også. Nå har jeg kommet hjem fra trening og på Onsdag blir det ikke noe fotballtening, litt digg egentlig. Nå har jeg da fire dager på å blogge i fred og ro. Og så skal jeg prøve å gjøre alle leksene for hele uka ferdig i kveld fordi jeg bare er så ork, heh. 
Q: Hvordan har din Mandag vært så langt?:)

Blogges:**
               HER  //  HER  //  HER  //  HER 

  ♥                     ♥                    ♥                    ♥

               

HER   //   HER   //   HER   //   HER
Før kinoen tok alle oss fire buss inn, og deretter innom Subway, men gjett hva? Vi sto der i 5 lange minutter for at Linnea og Kristine skulle få noe Subway, og i samme tid som maten skal bestilles går de ut av køen. Alt det for ingenting. Jeg som sto der ganske så tålmodig for at de skulle få i seg det de hadde lyst på, og plutselig all of sudden vil de ikke ha, dafuq? Men i hvertfall fikk jeg det jeg ville ha.  Så vi gikk så fort vi kunne til Camillo Bastrup, endelig fikk jeg den deilige frappen jeg hadde lengtet et halvt år etter. I tillegg var det ISKALDT. Pågrunn av kulden holdt vi oss inne i varmen på kafeen, og  koste oss der. 

Så dro vi innom H&M bare for å se hva slags skatter som gjemte seg der, og jeg fant det jeg ville ha. Nemlig foundation svamp eller "beautyblender" som folk kaller det. Så måtte vi sette kursen mot kinoen som lå på den andre siden av by gata, heh hyggelig.  

Filmen var helt utrolig, fra første til siste sekund. Catching fire kom med storm i fjor, og nok en gang kommer Mockingjay ut med masse masse vi ikke hadde ventet oss. Tenk dere at dette bare er part 1 av Mockingjay og allerede har den vært så spennende. Tenk hvordan part 2 vil være? Gleder meg allerede jeg. Terningkast: 6 for part 1:) "Started from the bottom now we here!"

Q: Har dere sett filmen, og hva synes dere om den?:)

Blogges laterrr:*


Blogges:**
Vell, vell, vell. 

Enda en ny, og sånsett bedre konkurranse arrangeres på blogg.no  som IExpress.no er med på, YAY. "Vinn en Iphone 6" liksom, how crazy is that? Først og fremst må jeg bare si at 6'eren faktisk ikke er så ille, actually pretty pretty. Jeg som har samsung får jo ikke så stor sjokk av å se at den er rund og større, den ligner faktisk ganske på min mobil på formen og størrelsen. Men altså om det er snakk om 6+, nei da vet jeg ikke hva jeg skal si. Et ord som beskriver den fra meg, BIG. 


Uansett så er jeg for å være ærlig keen etter å vinne denne konkurransen, hvem er vell ikke det? Folk som allerede har Iphone er heldig fra før av, just sayin. Vinner nok aldri, men jeg tar en liten sjanse fordi det er det livet handler om. Selv om det skulle være bildeshout, og ikke bare vanlig innlegg for å kunne vinne tar jeg en sjanse, that's all that matters. Hvem vet hva som kan skje? Dere vet vell sikkert hva vi allerede må gjøre for å melde seg på. Mer info om konkurransen får dere HER #bildeshoutnovember

I tillegg synes jeg at jeg skal få applaus for bildet jeg redigerte, altså halo? Jeg brukte en halvtime på dette, og om jeg ikke vinner at bildet blir jeg såret!

Blogges:**


Blogges:*
Helooo!

AHH! FINALLY FRIDAY, denne uken har tatt ganske så mye tid og denne dagen har jeg ventet på. No lekse, no Kai, no bullshit, no time, no arbeid og no klaging. I morgen er det allerede Lørdag som betyr nemlig kino og masse kos. Jeg skal i hvertfall få kjøpt en frappe fra Camlio Bastrup fordi det er så lenge siden sist jeg hadde. Den siste frappen jeg hadde var vell da jeg var i byen med mine tre, og kjøpte en frappe fra Mc'donalds som smakte dritt og bare fett fra kremen. Huff det er ikke noe jeg vil ha igjen, derfor skal jeg gå innom Camilo B. og få i meg frappe som blir lagd med kvalitet assa, og ikke bare frappe fult av fett og nothing;) Ja uansett blir det morro å endelig se filmen, wii. 

Og så i tillegg var det plutselig all of sudden så fint vær når vi sluttet på skolen. Solen skinte og ingen skyer var til syne. Derfor ble det en perfekt liten stund for meg og kameraet mitt for å ta bilder. Istedenfor å redigere eller ha på så mye lys styrke er solen en så, så stor fordel for bildene. Anyway så ble jo bildene velykket. Etter det så jeg på Wallflowers, men den ble kjedelig etterhvert så jeg orket bare ikke mer av filmen. Jeg byttet deretter film, og ente opp med en film jeg ikke husker navnet på, bad behaviour eln som Selena Gomez er med i. Fin film den da, heh nei egentlig ikke. Uansett så har jeg hatt en kjempe fin uke til nå selv om det har gått ganske så sent, og håper dere også har hatt det:** Må vell følge litt med på Idol og greier..


Q: Hva skal dere i helga?:)

Blogges:))


Q: Noen bra filmtips?:)

Blogges!♥
:D | via Facebook
Litt forskjell?

Jeg bruker kanskje 20 minutter på å redigere bildene mine før de blir publisert på bloggen, og eventulelt andre steder. Jeg redigerer bildene pågrunn av at jeg vil fremheve fargene og eventuelt bare gjør de litt lysere. Jeg føler bildene er "bleke" når de blir lagt inn på pc'en, men på kameraet ser det ikke så ille ut. Derfor er redigering nødvendig. Siden jeg er sånn "perfeksjonist" lar jeg meg ikke lure unna redigeringen, uansett når og hvor fortjener bildene en liten justering.
Det første programmet jeg bruker er Picasa, noe som er ganske så brukbar for meg og bildene. Picasa + Sofia =  ;) Det andre programmet jeg bruker myyyyye av er Pixlr, som er nok den beste jeg vet om. Der finnes det alt jeg trenger, kontrast, collage, mange forskjellige effekter, fargejustering og masse masse mer. Det vet dere sikkert uansett. Hvorfor jeg bruker så lang tid på å redigere er jo ganske så enkelt å svare på, fordi jeg vil gjøre det nøye og perfekt til jeg blir fornøyd, duh. Eller så er B&W en fin effekt til å ha når man ikke orker å redigere bildene så mye, ikke at det betyr at jeg ikke orker å redigere de hver gang jeg tar black and white. Men altså halo, b&w er jo også fint på bilder det! Men ikke bare at jeg redigerer bilder bare for at jeg ender opp med at de blir fine, men også pågrunn av at det er veldig viktig. Ingen har jo lyst til å legge ut et bilder som er mørke og ufasinerende. Men uansett så var det litt om hvor og hvorfor jeg redigerer bildene mine, og er det noe mer dere lurer på er det bare å spørre:)

Blogges:*
- Is never enough. 

Heh, neida. Almost Saturdayyy, yay. Da skal jeg dra med mine tre beste på kino og se det vi har ventet på. The mockingjay, åh kan ikke vente til vi endelig skal gjøre noe sammen siden jeg føler det er så himla lenge siden. Denne uken har gått i en helt vanlig tempo på ca 5 km i timen om jeg ikke tar feil, eller for å si den på en annen måte: Sent. Kulden tar over landet vårt og jeg kan ikke vente til snøen kommer, idk why men jeg bare gleder meg uansett. Og skyene her i Søgne ser ut som en mørk vegg nederst, og så er det lyst oppe. Det tyder på snø assa, fra værmelderen Sofiii.

I går var jeg først på SBU møte for nest ledere for ungdomskolene og barneskolene. Det beste med møtet var at det først og fremst så ganske proft ut med det fine kontoeret vi satt i, og i tillegg var det F U L T av mat, og goodies på bordet. AH HIMMELSK, neste gang blir det rundstykker. Gleder meg til det! Etterhvert som møtet endelig var ferdig etter to timers prating, og fun labbet jeg til Thekla. Siden det var så lenge siden måtte jeg bare ta en tur innom og i samme sleng bare være hos henne til det var trening klokken syv.

Men det eneste høydepunktet jeg venter på nå er jo bare den filmen, etter ca et års med venting er den finally ute. Jeg kan heller ikke vente til å se Insurgent som kommer ut 20.mars 2015. Og siden vi snakker om masse rart her kan jeg slenge dette inn også!: Sangen til SG (Selena G) "The heart wants what it want" er så E.L.S.K OH MY GOD. Sangen minner meg om så så så mye, og bare overskriften sier allerede 3658168 ting som er ubeskrivelig. Og begynnelsen på den når opptaket spilles av henne gråte over bruddet med Justin, ah det får tårene til å renne! Det er så nydelig, rørende og trist det hun sier, i tillegg er det hun sier sant. Based on the truth folkens. 

Q: Noen andre som gleder seg til snø?:)

Blogges mine fine!
Blogges:*
Heisann sveisann!

Ehm ja, enda en ny Tirsdag. Denne dagen har vært ganske fin med stasjoner de første to timene, og deretter som sagt favoritt faget mitt, lunsj. Deretter hadde vi link til livet, og så engelsk og sist men ikke minst gym. I tillegg var det driiiitt kaldt på trening i går som sagt, æh det var kaldt ja. Men jeg ble jo heldigvis varmere etterhvert som jeg løpte, med votter og greier hehe. Fremover skal jeg ta med votter på hver trening, skjønte at det var smart gjort av meg. Som jeg sa skulle jeg se film, gjett om det ble noe, nei. For det første fant jeg ikke en film som så ut til å være underholdende, og jeg orket ikke. Istedenfor så jeg heller på bilder av Dave Franco jeg *hjerter i øyene* han er peeeeeerfeeeeeksjoooon! Og plutselig uten at jeg hadde merket det var liksom klokken allerede ti på fem. Så jeg begynte å lure på hva jeg skulle gjøre de femten minuttene før jeg skulle stelle meg, og endte opp med dette:

"............." Altså ingenting, heh.

ELLER JO! Jeg lagde meg en moviestarplanet bruker bare for å se om noe hadde forandret seg, altså jeg spiller det ikke! Men i hvertfall så hadde jeg lagd meg en som het sofiaxox siden jeg ikke kom på noe annet og når jeg kom inn var alt det samme, bare at i fortiden var alt mye gøyere. Jeg husker den perioden når jeg spilte det, og hadde så evig lyst til å være "VIP", så jeg bønnfalte pappa til å kjøpe meg sånn "VIP" shit. Nå er jeg bare sååå glad for at jeg eller pappa da ikke brukte pengene på det tøvet der. Jeg synes litt synd på folk som bruker pengene til å være "VIP" på et spill som rett og slett gir null mening, liksom tenk deg hvor mye du kunne ha brukt de pengene på, IN REAL LIFE. Men blablabla, det er ikke mitt problem i hvertfall, takk gud for det. 
Q: Hva skal dere i dag?:)

Blogges:*Heia. 

Hvis dere spør meg så har denne Mandagen vært helt ok, altså da mener jeg til nå. Kanskje det skjer noe underlig på fotballen i dag om jeg har flaks, heh nei. DET ER ISKALDT UTE! Jeg dør, været kommer nok til å ta livet av meg ute på banen. Kjenner virkelig at vinteren tar inpå, selv om det mest regner da. Jeg venter bare på snø jeg, venter bare på at snøen skal legge seg i lag og dekke alt så det blir hvitt. Det er en av de fineste tingene man kan se på juleaften, altså snø som forandrer alt.
Anyway, vi startet dagen med matte, ja jeg vet, æsj. Deretter Norsk og så til min aller mest forgudet fag på skolen, nemlig lunsj ohyes det er et fag (sier vi).

Men for en stund skal jeg bare glemme alt og kose meg med fiiiiilm, får se om jeg da rekker alt men film skal det bli. Kunne gjerne ha trengt litt tips til noen gode filmer. Ehm, ja så må jeg først ta søpla da og dra til butikken. Lurer på om jeg får sett film tro, svaret er ja seff. Film skal jeg se og det er det bestemt, må bare finne en film først hehe.Se for dere meg sitte i kroken av sengen, og bare slappe av for en stund, aahhh det frister vell ikkesant? Haha. Siden treningen begynner halv seks har jeg jo litt, altså litt tid til å gjøre noen få ting som inkluderer butikk, og søppel. Underveis kan dere komme med gode film forslag om dere er pus. Og om vi skal over til antrekksnakk er antrekket mitt er like så casualt som dagen har vært, rent og pent er alltid ment (ga det mening? Probably nad) Q: Hvordan har dagen deres vært? Har dere noen bra filmtips?:)

Blogges:**


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits