Noe/noen jeg savner:

Det er så mye jeg savner, men det meste jeg savner er vell den tiden jeg flyttet til Thailand og vi hadde vannfestival og elefantfestival:D Det er såå mye jeg ville ha gjort om igjen fra det som har kjedd. Og jeg savner katten og hunden min, Tussi (katten) Chipo (Valp) :(( Husker han så godt fra helt siden jeg var liten, det var verdens snilleste katt. Eller når Eric Saade vinket og smilte til meg:D Og kanskje når Ella Paige likte bildet på Instagram! Hun som jeg anbefalte på bloggen for lleeeenge siden. Og når Justin Bieber likte bildet mitt på Instagram, så utrolig mye har kjedd på så kort tid. Åååååh, det er så deilig å tenke på hva man har vært gjennom hele livet ditt. 

Maaaange minner:Hei og god morgen for noen av dere lesere:D

Idag skal jeg på kino med jenta miiii Thekla:D Vi skal selvfølegelig se The Hunger games catching fire! Det kommer til å bli super duper morro, må jo bli med jenta mi (som er en stoor Hunger Game fan) å se på en av de mest anbefalte  film. Filmen varer jo i ca to timer, så jeg kommer nok hjem i seks tida. Etter kinoen skal jeg lage ett innlegg om challengen. Imorgen kommer jeg kanskje til å skrive ett innlegg om filmen jeg så på. Er så spent! 
Tenkte å oppdatere bloggen med litt mobilbilder fra de siste dagene. Poster faktisk veldig mange andre bilder på Instagramen min som jeg ikke blogger ut om så mye på bloggen. De siste dagene har det ikke kjedd så mye spesielt, til helga skal jeg og Thekla kanskje på Kino og se Hunger games catching fire!! Gleder meg (hvis det blir noe) Hvem kan ikke så sett den nå som den er på kino?!
Om ikke lenge skal vi snart få besøk og de har en kjempesøt hund som heter Max/Maks:D Skal se om jeg får tatt bildet av hunden og poste ett eller to søte bilder av han på bloggen og Insta (@sofiaingerseth) 

Rollercoaster av Justin Bieber!!! ------- SELFIIIIEEE


En fiiin morgen:D ------ I Thailand, shot of meee


Etter fotballtrening ------ Justin Bieber  - Alone:D


I BKK (Bangkok) Stor hest som jeg prøver å komme meg opp på:D ------   Filmkveld with maah gurrlss
                                                                                          5 ting jeg ønsker meg:
Kjenner at det begynner å bli god julestemning nå, juletreet er oppe på sentrum og julelysene begynner å komme fram rundt omkring. Nå har vi kommet til dag seks og det er om fem ting jeg ønsker meg. Jeg ønsker meg jo kjempe masse til jul, mest klær tror jeg. Jeg har funnet så masse fint fra nelly, sheinside og junkyard, masse av de ønsker jeg meg til jul. De tingene er jo selvfølgelig funnet på nettet. Sted jeg vil flytte/besøke:

Først og fremst så fikk jeg ikke plass til tittelen på bloggen min, derfor måtte jeg bare skrive det på innlegget. Men nå er det om ett sted jeg flytte til eller besøke, jeg kan skrive om begge deler egentlig.
Jeg har lyst til å reise mange steder i verden, jeg er ikke helt sikker på hvor jeg har så super lyst til å reise. Kanskje drømmereisen min er å reise til LA eller Chicago (Kina) LA er jo ett sted alle vil reise, og det er jo ett sted jeg bare så fryktelig har lyst til å reise.  Jeg skulle ønske jeg bare kunne reise over hele verden! Hvis jeg fikk reise til Los Angeles ville jeg ha gått på stranden og tatt mange fine bilder. 

Det er kanskje litt tidlig å tenke på hvor jeg vil flytte, kanskje jeg bare flytter til Oslo eller Kristiansand. Men hvis jeg kunne velge hvor som helst i verden måtte det ha vært i Los A. Haha, men hvor ellers kan drømmehuset ditt ligge enn i vakre LA som er nær Hollywood også. Ser frem for meg at jeg kommer enten til å bo i hjemlandet mitt Thailand eller her i beste Norge, hvorfor stresse om det?:D
Jepp, akkurat som dere leste oppe der. Skal øve meg til kapittelprøve i matte imorgen. En eller annen gang måtte det komme, og jeg får øve meg litt så jeg er forbrett på testen om desimaltall som vi hadde om. Det er ikke så vanskelig med desimaltall, så ser for meg at det blir en bra dag imorgen utenom testen.
Imorgen er det fotball agins og det blir morro:D Må snart begynne å skrive til naturfags leksa som skal leveres imorgen, har ikke begynt på det jeg. Vi har om spennende greier, nemlig om verdensrommet. Imorgen i naturfag skal vi lage raketter og "melkeveien", selveste vår galakse melkeveien som vi skal ha i vår klasserom. Det blir både gøy og spennende:D'

Takknemlig for støtten fra deg Justin!! Kan ikke bli bedre altså.
Mobilen min:

ikke så mange kommentarer til dette innlegget. Jeg har Samsung Galaxy s2 i hvit, en litt gammel type men den funker som bare det:D Til jul ønsker jeg jo meg en ny mobil men jeg vil heller ha klær og alle andre ting for pengene. Jeg kan kan vente litt med mobil, kanskje jeg sparer mine egne penger og kjøper meg selv. Men i hvertfall så er det mobilen min. Imorgen kommer det en mer spennende innlegg, det er om hvor jeg vil flytte eller besøke:D


Meg som liten:

Da var jeg kommet til dag tre og kategorien er: meg som liten. Jeg ble født i Thailand og flyttet til Norge da jeg ca var 1-2 år gammel, så jeg er ikke norsk. Jeg bodde i Vågsbygd og flyttet etterhvert til Søgne. Jeg kunne så vidt snakke norsk til de to vennene jeg hadde (som var 8 år tror jeg), og noen ganger blandet jeg thailandsk og engelsk for å snakke med dem. Jeg var ei liten pike som ville utforske verden:D Nå trives jeg jo kjempe mye her i Søgne og har ikke lyst til å flytte nooooen andre plasser, sol og vinter:D Nok så nært ekvator. Nå går jeg i sjette og er fornøyd med skolen osv. Ikke mye jeg vil klage over livet mitt.

Disse bildene har noen kanskje sett før på bloggen min:D

Hverdagssminken min:

Det er ikke mye som skal til for at jeg skal bli fornøyd med looken på morgenene:D Bare litt MAC og NARS gjør dagen min god, uten de overlever jeg ikke. Først puffer jeg på litt forundation og etter det litt pudder. Den lyse (Fix) først og den mørke (skinfinish) pudderet til slutt, så er det mascara og leppestiften til slutt. Leppestiften har bare en helt perfekt farge til hverdagsbruk. Noen ganger blir det bare pudder og mascara, men nå for tiden har jeg bruk for litt foundation:D Ellers er det ikke noe mer jeg puffer i ansiktet mitt. (naturlig er egentlig best da) 


Noe jeg er redd for:

Det er masse jeg er redd for. Frosker (Og alle de andre reptiler), krig i Norge, miste noe/noen jeg er glad i og masse annet. Jeg nevnte jo at jeg var redd for alle reptiler, men jeg er ikke så redd for slanger og edderkopper og alle de andre tingene gutter/jenter er redde for. (Edderkopp er jo ikke en reptil da) Mørket er jo som regelt skummelt, men egentlig hvis du tenker deg om så er det ikke så skummelt av like vell bare at det er månen som er ute på himmelen istedenfor sola. Positiv tanke:D Men det som jeg nok tenker mest på som skremmer meg litt er vell når jeg skal vaske håret og jeg lukker øynene, da får jeg en sånn paranoid tanke om at en dame/mann skal stå forrand meg.

Men jeg er egentlig ikke skikkelig redd for noe. Jeg tror kanskje det er fordi jeg har sett så mange skumle filmer når jeg var liten, så jeg har fått et veldig rart forhold til vold og andre ting man kan være redd for. Det er jo ganske vanlig å ikke klare og sove etter at man har sett en skummel film. Men jeg sover faktisk like godt. Hehe! For meg er vel vold og grusomheter noe som kun skjer på film, og ikke i virkeligheten. Selv om jeg godt vet at grusomme ting skjer i virkeligheten. Men jeg klarer liksom ikke å sitte dritredd hjemme hos søsteren min, bare fordi det visstnok skal spøke der. Hehe! 

Hei Hei!

Har bestemt meg for å ha 30 days challenge istedenfor spørsmålsrunde. For hvis jeg har 30 days challenge slutter jeg med min siste på julaften:D Akkuarat den 24.desember 2013!! En måned igjen, imorgen blogger jeg ut to innlegg av denne challengen. Det kom bare opp i hodet mitt at jeg kunne ha det fordi det akkurat passet til jualften. Og denne dagen er jo litt spesiell fordi det bare er en måned igjen. Gleder meg utrolig mye til julaften, en ubeskrivelig følelse. Det eneste jeg kan gjøre nå er bare å vente på snøen og se på ting som kommer opp på øsnkelista:D

Dette er da min challenge som jeg begynner med to innlegg imorgen:)))
 

1. God balsam eller hårkurer / 2. Skjerf fra Acne ville hun blitt kjempeglad for / 3. Krølletang/rettetang / 4. Neglelakkene fra Ciate / 5. Dust it pulver for volum / 6. Favoritt parfymen hennes7. Iphone deksler fra MBMJ er utrolig fine! / 8. Bøker / 9. i.d bare minerals foundation / 10. Helene Rubenstein mascara / 11. Armbånd fra MBMJ, koster ikke mye og de ser utrolig fine ut! /  12. Gavekort fra Nelly slår sjeldent feil.

Fikk dere noen tips?
Hei<3

Idag var det suuuper kaldt! Hvorfor kan ikke bare snøen komme nå som det er så kaldt ute? Kler meg "kjempe" godt og er jo så varm som som isbjørn ute. Jeg kan føle "varmen" som er over -8 ute... Imorgen kommer pappa hjem fra jobb. Og om ikke lenge er det jul, og snart Desember. Jeg tipper på at snøen ikke kommer før i Desember. Kanskje jeg skal på kino og se på "THE HUNGER GAMES CATCHING FIRE" med Thekla (Kristine) Har jo lyst til å se den men før det må jeg se eneren, hvis ikke skjønner jeg ikke en dritt fra filmen. Ellers så skal jeg se på BELIEVE 3D, den kan ikke gå glipp av på kino. Og til dere som ikke visste det fra før; den filmen skal bare være på kino i en uke og den kommer ikke ut på DVD som never say never:)
- Liksom...

Haha, jeg som regel sier altid til meg selv at jeg skal gå ned i vekt. Men det som er problemet er at jeg ikke kan "kontrollere" spisinga, enten blir jeg fristet av noe godt eller så får jeg noe når jeg er på besøk osv. Som om når jeg sier at jeg skal ut en tur å jogge på en Søndag, men så blir planen helt anderledes og så sitter jeg bare der på sofaen med noe chips eller krem. Og idag spiste jeg 11 muffinser i bursdagen:( Fyfy Sofia!!!

Men kanskje jeg kan gi noe tips til dere som VIRKELIG greier å kotrollere seg selv med spising og vil gå ned i vekt.

- Jogge med venninen din ute en, kanskje en Søndag eller Lørdag.

- Spise sunt, herlig smoothie uten sukker og ferske og friske frukt. Istedenfor å spise cheeseburger på burger king er det litt sunnere å lage hjemme:D (Og noen ganger smaker det bedre)

- Ikke stopp med trening etter noen dager, forsett så kommer du til topps.

- Hør på musikk som er noe som passer å trene til.

Når du fyller isbollen, snu det hele oppned. Tenk på isen som tilbehøret til frukten. I bunnem fyller du skålen med frukt og bær, før du legger en iskule på toppen som pynt.

Går du ofte på kaffebar? I så fall bør du passe på. Enkelte av de mange kaffetilbudene inneholder like mange kalorier som en hel frokost. Spør etter lettmelk i kaffen og unngå sirup, karamell og sjokolade.

Ikke glem å trimme i ferien. Skal du et sted hvor det blir mye sitting og ligging, ta med treningsstrikken eller manualene. Gå istedenfor å ta taxi, og ta trappene framfor heisen.

La vann, te og kaffe være det du drikker etter frokost.


Likte dere tipsene?
Hei!

Snart skal jeg gjøre meg klar til bursdag. Jeg har tenkt å ha på meg kjole men jeg vet ikke hvileken, det er to jeg må velge mellom. Enten den jeg hadde på meg på 17.mai eller en som jeg hadde tenkt til å ha meg på 17.mai. Men jeg finner vell ut av hvilken jeg bør ta. Legger meg på litt selv om jeg har "planer" om å gå litt ned i vekt. For ikke så lenge siden (På Tirsdag) veide jeg meg selv, og jeg hadde gått opp 1,8 kg!! Whæææ, bare på så kort tid har jeg gått opp 1,8 kg. Men det er jo ikke så rart, jeg har spist vienerbrød nesten hver eneste dag (Det må ta slutt)!!!.


Idag var det kjempekaldt ute, det var -4 grader men for meg var det som om det vare -50! Selv om det er veldig kaldt har ikke snøen her på Sørlandet bestemt seg for å dale ned, igår dalet det faktisk ned litt snø. Men jeg merker på været at det har blitt skikkelig vinter. Igår var jeg også så dum som greide å knuse lampen jeg hadde i rommet, den lille jeg pleier å ha ved siden av senga. Jge hadde den oppå puta, imens jeg gjorde leksene. Og når jeg var litt på mobilen la jeg meg rett ned i senga og selvfølgelig måtte puta "reagere" og lampa datt rett ned på gulvet og det sa pang/kling. Hei!

Først og fremst har jeg hatt en veldig fin uke og har vært så opptatt av masse i tilegg til at jeg går på fotball og har en del lekser jeg må gjøre. Uka har vært flott og skolen har alltid noen normale dager som vi bare ønsker skal ta slutt så snart som mulig. Og nå er det endelig Fredag folkens! Thekla var på besøk igår og idag har pappa bursdag!! Dessverre er pappa på jobb og kommer hjem neste uke:D Gleder meg. Nå er det bare 40 dager til JUL og til BELIEVE 3D kommer ut! Det blir årets beste jul til nå! Believe 3D som gave er noe man bare ikke kan gå glipp av å se. Gaver og ny film på kino, hva ellers kan man ønske seg!? Det blir garantert en god jul til absolutt alle sammen:D
Hei!

Så fin start på uken jeg har hatt, eller... egentlig ikke. Ikke verdens beste da, været er ikke perfekt nok til å kalle dette "Så fin start" på uken akkurat. Men jeg har en veldig fin slutt på starten av uken. Jeg sitter å blogger imens jeg sitter og spiser risliunsj fra Kos. Føler at det er Jul allerede når jeg spiser rislunsj som er nesten helt lik som vanlig julegrøt. Og i helga har jeg bare spist masse masse godt, pisket krem og granateple:D Nå begynner det så bli skikkelig skikkelig kaldt ute, til og med så er det ikke nok å hettegenser under og pels jakke. Det blir rett og slett kaldt uansett. Imolrgen er det trening og jeg gleder meg, samtidig som jeg spiser masse godt må jeg også trene litt:)

Nå er det bare 43 dager til JUL!

Bilder fra helga:
HEIA!

Igår var jeg på filmkveld med de beste, Peder, Jesper, Harald, Linnea, Thekla og Kristine:D Vi så på "Grusomme meg 2", haha... Vi hadde masse godt og koste oss skikkelig. Filmen var jo selvfølgelig litt morsom, når vi begynte å bli litt lei av filmen gikk vi ut i hagen og lekte femten gjelder. Og i tilegg så Thekla og meg ett stjerne skudd (eller en "ufo" som Thekla tror det er), men ingen andre trodde på oss. Vi ønsket oss noe skikkelig sammen, og vi får håpe ønsket går i oppfyllelse da. 

Jeg kom ikke hjem før klokka var blitt fem over ni og la meg ikke før klokka var blitt over tolv, siden vi så på en spennede og skummel film som heter "The grey" (Den handler om noen skikkelig skumle ulver som jager noen menn som har krasjet et fly i et kaldt sted der det bare er snø og skog, og ulvene spiser mennene en og en. Veldig spennende film!!!). Ellers var jeg bare hjemme og spiste granateple:D Egentlig skulle jeg til byen med Thekla, Kristine og Linnea, men jeg hadde så fryktelig vondt i kneet og jeg kunne ikke bli med. Hvis jeg ble med og skulle gå i hele dag ville nok beinet bli verre. Og da kan jeg ikke gå på fotball trening eller ha gym. Jeg gikk nok glipp av så mye, men heldigvis var det filmkveld etter så jeg fikk møte dem litt.

 
Hei!

Så fin start på helga:D Denne uka har vært super selv om det har regnt ute og tordnet:( Men jeg kan ikke gjøre noe med det, så hvorfor ikke bre nyte dagen i stedenfor? Vi har hatt besøk av noen utrolig hyggelige studenter på skolen og lært masse nytt av dem:) Dessverre måtte vi si farvel til dem idag, men heldigvis bor/studerer de her i Kristiansand:D Igår var det fotball trening igjen og gjett om jeg blir tynn nå, haha... I hvertfall så var det veldig klaldt ute og hard trening. 

Sånn følelse har jeg når det er Fredag:P 
Linker til bloggene du kan gå inn på:

http://ceeelina.blogg.no/

http://krisssy.blogg.no/

http://explode.blogg.no/

http://eirinkristiansen.blogg.no/

http://tuvaw.blogg.no/

http://annijor.blogg.no/

http://auroramohn.blogg.no/

http://martheborge.blogg.no/

http://tcmn.blogg.no/

Hei!

Igår var jeg i bursdag hos beste Celine:) Fikk masse deilig og koste oss. De fleste snakket sammen og var rundt omkring, imens noen var kjempe sosiale og bare var på mobilen. Skikkelig sosiale mennesker vi har rundt oss for tiden (Ikke at jeg er bedre da) I hvertfall så koste jeg meg veldig, kjempe koselig de har det der! Bestemte meg for å ha på kjole idag fordi jeg ikke alltid får sjansen til det, jeg kjøpte kjolen i Thailand på MBK senteret. Den kostet ca 200-300 kroner.
@sofiaingerseth
Hei!

Kom nettopp fra Thekla, en koselig stund med henne. Var på mobilen og skatet litt, hadde nuddel og daim is kake. Det var kjempe deilig, og nudlene var som regel varme og smakfulle:D Ellers var vi bare inne og litt ute, var litt ute men så begynte det å bli kaldt og vi gikk inn igjen. Det hr vært tåkete og litt skyer idag, ikke noe vær vi vil ha. Gleder meg til skole uka begynner igjen, nå har jeg virkelig begynt å like skolen skikkelig godt pågrunn av en grunn:D


Hei!

Beklager for ingen blogging igår men jeg måtte dusje og fjerne vekk sminken, og det tok litt tid. Så jeg bare bestemte meg for å blogge neste dag. I år fikk vi ikke så mye godteri som ifjor, men på en måte er det litt bra (Og dere skjønner vell hvorfor). Vi gikk bare fra klokka seks til halv åtte og det var jo morro, til sammen var vi sek stk. og koste oss. Etter å hadde dusjet tok jeg meg i noe nuddel. Jeg hadde det veldig fint igår:D Og se på sminka da↓ Ble ikke det kult?! Jaja, måtte bare putte i noe sminke som ente opp med en klovn med svart nese og fregner + noen sting merker. Jeg sminket ikke bare meg selv men alle de tre jentene mine. De kunne rett og slett ikke sminke seg selv sjølv så de trengte hjelp av "proffen", haha:D

Fine jenter?
Ååååh.. 

Endelig November! Jeg har ikke gledet meg spesielt til november men det er et så vakkert år som får fargene frem. Gul, Orange, Rød og Brun, og mange fler. Fargene begynner å komme frem allerede:D På noen trær her hos oss har bladene blitt gule og orange. Det gjør alt så mye lysere ute og lyser opp dagen. Dagen begynte ikke som jeg hadde drømt om, det var torden og lyn ute på morgenen og regn. Svarte skyer og mørkt ute. Men etterhvert kom lyset fram og de mørke skyene hadde svevet sin vei... Ellers har dagen vært fantastisk til nå:D
SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits