Dette er noe jeg ikke har fortalt dere, men jeg er på skolelaget (fotball)! - Både meg, Thela, Kristine og Linnea er en av de fra åttende som ble tatt ut til skolelaget, pluss noen andre fra resten av trinnene selvføgelig. 
For det første hadde jeg gledet meg kjempemye til denne dagen. Både fordi fotball is love og fotball is live, og pågrunn av at vi fikk fri hele dagen til noe som er elsk<33 Do u feel me? 

Så vår første kamp var 08:50 mot Tinntjønn. Siden Tinntjønn er en annen ungdomsskole her i Søgne, vil man alltid vise de av vi er best, ikke vell? Vi spilte 11'er fotball, og det gikk ganske bra egentlig. Vi vant 1-0 jo! Den følelsen er litt digg når du vinner mot en annen skole fra samme område, og beviser hvem som er best her. Andre kamp mot Karuss skole (skole fra Vågsbygd) kl halv elleve ca, gikk enda bedre. Vi vant 2-0 mot de, yaas:)) Siste kamp mot Fiskå (Vågsbygd also) vant vi hele 4-0 mot. Jeg synes vi spilte kjempebra i dag og fortjente seier. Nå er vi videre i cupen! Kan ikke vente til neste dag!   

Blæhhh!

Ny uke, ny mulighet til å bruke tiden på lekser. I dag tidlig forsov jeg meg med 45 min, noe som gjør at jeg får mindre tid til å stelle meg obviously. Men halo, på morgenen er jeg så sugen på å bare ligge der etter nesten null søvn i helga hos Kristine. Heldigvis greide jeg å komme meg raskt opp og begynne en ny uke med skole. Mandager er lite kule når de to siste timene på av skoledagen er matte, bruh. Ikke tolk meg som en "monday-hater" nå, for Mandager kan være fine de! - Når du får nok søvn. Haha. 

Nå derimot kom jeg nettopp fra trening. Jeg holder på å gjøre franskleksene som går som bare det, not. Hendene mine er helt stive etter flere timer ute i kulda. Noe som gjør at jeg ikke får skrivd i den farta jeg egentlig behøver å skrive i, ææ. I tillegg må jeg øve mer til krle prøven som er på Onsdag. Fikk ikke øvd noen ting i langhelgen, siden jeg var så flink til å glemme bøkene, er det mulig. Er bittelitt skeptisk til prøven nå som jeg ikke har øvd så mye for å være ærlig, men jaja. Har i hvertfall denne dagen og hele i morgen til å konse meg om prøven only. - Vil ha en god karakter, serlig i det faget! 

Snakkes later folks<33


Fått med dere den nye norske dramaserien "Skam"?

Vell, serien startet i slutten av September og holder på i samme prisippet som "Jenter", som alle sannsynlig har en liten anelse om hva er. Men, "Skam" er bare såå mye bedre, for real. Den største grunnen er vell nok fordi den ikke handler om 03/02'ere som bokstavelig talt får sitt første kyss. Sesong 3 av Jenter begynte å bli mer komisk enn noe jeg kunne følge med på, haha. Så etter sesong 3 av Jenter satt jeg egentlig "seriefri" helt til jeg hørte om "Skam". 
 
"Skam" derimot handler om noen ungdommer på vgs, og er en serie som er mer "moden" med drama. Det er noe virkelig verdt å se på! Og for å være ærlig er det noen ganger litt deilig å holde seg til norske serier og ikke bare engelske. Etter første episode greide jeg ikke å holde meg unna. Åååh, ohmygod Chris/christoffer er sååå fin. Dere lurer vell sikkert fælt på hvordan han ser ut nå eller hva? Ta en titt på det vell HER. 
Heihei!

Først og fremst har jeg hatt en kjempefin dag på skolen. Vi begynte endelig med valgfaget for første gang etter ny skolestart. Jeg valgte sal og scene, for musikk og dans (osv) er ting jeg liker veldig godt. Kanskje noen av dere husker og kanskje noen ikke. - Men om dere husker så snakket jeg litt om dansen meg, Thekla, Kristine og Linnea koreograferte til avslutnings showet i 7.ende rett før sommerferie. Vi gikk fra å ikke ha en anelse om hvordan og hva vi skulle gjøre de første dagene, til å ha et av de beste dansene noen av klassen noensinne har fremført på barneskolen. Og alt ved hjelp av fire praktfulle hjerner, tihi;*
Vi innså veldig kjapt hvor gøy det var  faktisk lage egen dans og danse generelt foran publikum. Derfor valgte alle oss fire sal og scene. Og ja, alle fire har endelig et fag sammen, yay!Nok om det. I dag er det kamp! 
Denne sesongen har gått lite bra, dessverre. Av ca 7 spilte kamper av 9 har vi bare vunnet en av de (?). Hvordan?! Det er langt i fra at laget vårt er dårlig, for det er mange ganger vi spiller utrolig bra sammen på en kamp og likevell taper. Men når vi bare har vunnet 1 av de vi har spilt nå så skjønner jeg ikke hva som skjer.
I dag derimot går vi for seier. Vi skal spille mot Grane Arendal. Et lag vi har vunnet mot før, 6-0. Jeg har en såå bra følelse på at vi garantert kommer til å kjøre hjem igjen med en good feelin. Skyfri himmel er alt som skal til, og gjett hva vi sørlendinger sitter med her? - Skyfri himmel og bare sooool! Og for meg har været såå mye å si. .Ååååh ty lord.  

Bloggææs!
Ehm ja okei hei!

First things first: Wowww jeg duger ikke når det gjelder å "holde løfter". Jeg sier jeg skal begynne å blogge igjen, men etter et innlegg er jeg av sporet.  Skam deg Sofia. Jeg legger så mye vekt på så mye annet at jeg rett og slett ikke får tid til å blogge. Selvsagt har jeg tid innimellom hvor jeg selv kan innrømme at jeg kunne ha brukt det på bloggen, men som alle andre som ikke blogger vil jeg bruke tiden min på å se på tv, ligge på sofaen og ikke gjøre stort. Meste parten av tiden min går til lekser, fotball og mobil (fysj). - Er nok ikke den eneste er jeg vell? Så nå som jeg faktisk vet at jeg ikke greier å komme i "blogg-moduset" så lett, må jeg stoppe å holde de "Jeg skal begynne å blogge igjen veldig snart" - løftene mine! Men, i morgen SKAL jeg blogge. Samme gjelder på Torsdag. Åååh jeg lover dere, jeg kommer tilbake! Sånn for real denne gangen. 

Kjente med en gang at det var godt å være foran kameraet igjen. Det fikk meg til å innse hvor mye jeg egentlig hadde lengtet å gjøre det. Vet ikke engang hvor lenge siden jeg har rørt det kameraet?:// Å endelig poste et bilde av meg tatt nå nettopp var deiiilig. Wiiii, gleder meg sånn til å begynne å blogge igjen.

 

Blogges i imorgeeeen:**


// Bilder hentet fra min weheartit HER //


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits