Blogges tomorrow babes:**
I syv tiden på morgenen tok jeg meg faktsisk tid for å ta bilde av himmelen. Dere skjønner nok hvorfor, men må jo si at himmelen var jo så fin med de fine fargene. Det er ikke absolutt hver dag jeg ser dette her, siden jeg faktisk ikke har tid. For travel har jeg det faktisk, og plutselig er jeg i badet når de vakre fargene på himmelen kommer frem. Når jeg er ferdig må jeg spise frokost, og da er klokken ca åtte. Fargene er jo borte da, så å ta seg tid for å ta bilde av himmelen en gang i blant er bare så verdt det. 

Jeg skjønner jo egentlig ikke hvorfor det er så fint med bare sånne farger, men farger får meg til å lyse mer opp, I guess. I hvertfall er det så fint å se på det til solen kommer opp:) Hva synes dere om bildene? Blogges snart:**
Blogges om ikke lenge:)!
Har dere tenkt på det eller?

Det er akkurat 9 uker til det er jul, herremingud! Jeg gleder meg utrolig, utrolig mye til jul. Jeg føler denne måneden har gått så utrolig fort, og plutselig uten at jeg vet det er jo snart November liksom over. Arrrrgh, jeg tror denne juleaften kommer til å bli en av de beste så langt. Pappa er hjemme, og det blir ordentlig jul. Ifjord var pappa nemlig på jobb når det var jul, men som regel når det skjer feirer vi bare litt før. Det betyr jo bare at jeg får åpnet gavene litt før alle andre, tihi. 
Jeg har nok aldri vært så ivrig etter jul som jeg er i år. Jeg kan bare ikke vente til å se hva jeg får som gaver, ææ! Ikke minst ta frem julepynt!

Julemusikk er en av de mest koseligste sangene jeg vet om som jeg kan høre på, alt er bare så fin! Av å høre på julemusikk får meg til å lyse opp som stjernen på juletreet, haha! Jul er bare så utrolig fantastisk, takktakktakk for at vi har denne feiringen. 

Noen andre som gleder seg til jul eller? :*


Blogges i morgen:)
Polo skjorte fra Ralph Lauren HER // Stripete skjorte fra Ralph Lauren HER // Grå genser fra Ralph Lauren HER

Hvit jumper fra Gant HER // Hettegenser fra Gant HER // Grå genser fra Gant HERDet var dagens wants fra Zalando, jeg bare elsker den nettsiden der, de har jo alt! Blogges:**
Heisann heisann.

Denne Tirsdagen har vært ganske så regular. Jeg følte det skjedde så mye på skolen i dag fordi vi skulle gjøre klar til i morgen. Vi skal nemlig ha en slags frokost med alle foreldrene osv til folk i klassen, koshli det da. I tillegg til det skal vi fremføre et prosjekt alle skal ha gjort, meg og Kristine har det sammen og det ble faktisk ganske så bra. Altså, det meste skrevet av Sofuzz pus da, Kristine har jo bare skrivd en eller to av 13 sider eln haha. Hun får jo æren for prosjektet også, don't worry K.E.H:)
Ellers har Thekla og Linnea vært hos meg helt siden skolen var done og vi har jo bare kost oss vi. Som vanlig stalke folk på IG og litt sånn snapchat snakk, og ikke minst weheartit moment. Ikke lenge til skal vi snart på trening, aahh jeg gleder meg så saike til å ha trening igjen. Altså to uker siden var det da jeg hadde trening, føles ut som eeeevigheter for meg!

Bare dagens bilder som vi bare tok med en gang fordi jeg bre måtte ha noen bilder, hehe.Blogges om ikke lenge og ha en fin dag:*
Skriften min:

Over til dag 11 i challengen min. Håndsfriften min er ikke den verste, men heller ikke den fineste, beklager. Noen ganger kan jeg være pretty fornøyd med skriften min, så kan jeg plutselig bli misfornøyd. Jeg skriver ikke heller på den vanlige måten de fleste gjør, jeg holder nemlig ringefingeren under blyanten, og bannefingeren og pekefingeren over blyanten. Jeg er garantert sikker på at minst én av dere skriver på samme måte som meg:) Siden jeg skriver på den måten fører det til smerter i hånda. Jo mere jeg skriver, jo vondere blir det pågrunn av hvor hardt jeg skriver av den måten jeg holder det på. Noen ganger må jeg rett og slett stoppe med skrivingen og riste hånda så smerter går vekk.

Men uansett så er det ikke verdens undergang akkurat. 

Selvfølgelig tok jeh bilde av der jeg synes jeg skrev finest som var i norskboka mi, jaja... Jeg går i 7. Ikke forvent at jeg skulle ha skrivd noe annet hehe.

Blogges snart:*
grunge tumblr - Pesquisa Google
Hallais!

Det er jo heilt sykt hvordan været kan være så fint i helgene og så i ukedagene blir det bare bullshit! Som feks på Lørdag skinte sola som bare det, det var liksom ikke til å tro på. Og så kommer vi til Mandagen, regn og skyer. Akkurat som nå er det så mørkt ute, hadde det ikke vært for at jeg kunne styre isoen og redigere bildene hadde det ikke sett ut på bildene. But anyway, Linnea ankom nettopp til meg for hun mest var sulten og vil ha litt matt. Jeg drar nok til butikken litt senere og shopper litt Snapple, i går hadde jeg iskaffe og det var så elsk. I'm in love with iskaffe og everything else. 
Og som antrekk kjørte jeg bare simple topp og bukse, punktum. Ellers gleder jeg meg så utrolig mye til trening i morgen og på Torsdag, kommer egentlig litt an på om jeg kan pågrunn av det røde benet mitt som fortsatt er hovent. Og så må jeg få gjort lekser da, buhu.

Topp fra Hollister // Bukse fra Cubus

Blogges:*
Bilde(r) som beskriver livet ditt:


Haha det bildet med Connor Franta beskriver livet mitt helt perfekt jo! Og det første bildet er så inspirerende for my life assholes, neida, men inspirerende er det:) Blogges i morgen:*Vann. Ved å drikke vann før du legger deg, og etter du har stått opp hjelper det deg å huske drømmen din lettere:)

Crush. Hvis du fortsatt tenker på din crush etter fire måneder betyr det "True love".

Neglelakk. Putter du neglene dine etter at du har lakket dem i iskaldt vann tørker de med en gang:)

Mer energi enn andre drikker. Melkesjokolade/kakao gir deg faktisk mere energi enn andre energidrikker.

Brev til deg i fremtiden. På Ohlife.com kan du skrive et brev til deg selv i fremtiden, og deretter velge når det skal bli sendt til deg på mail:)

Drømmer eller ikke. Om du skal ha bevis på om du drømmer eller ikke må du sjekke klokken to ganger. Er klokken ulik den første gangen du så på den betyr det at du definitivt drømmer:)

Peanøttsmør. Spiser du en skje med det før du legger deg hjelper det deg å brenne mer kalorier når du sover.

Midomi.com. Hekta på en sang du ikke vet hva heter? Da kan du gå inn på midomi.com, og mime eller synge sangen og den vil hjelpe deg å finne den:)

Løk kutting. Tygg en tyggegummi for å unngå tårer!

Mint. Det hjelper deg å konsentrere bedre:)

________________________________________________________________________________________________

Hva synes dere om innlegget? Vil dere ha flere av de?:) Blogges:*
Noe du gleder deg til:

"All I want for Christmas is youuu!"

Ta hintet:** Jul selvfølgelig, wiiii! Ah, er det noe jeg gleder meg mest til hvert år så må det være jul altså. Da er det bare familiekos, så god mat, snø ute, lage ønskeliste, julepynt overalt både ute og inne, alle er bare så glade (føler jeg) og ikke minst gaver. Gaver er jo høydepunktet, for de fleste i hvertfall, som inkluderer meg. Ikke minst gleder jeg meg til 2015, tenk dere at det er mindre enn 100 dager til det er et nytt år. Dette året har gått rimelig fort, og så utrolig mye har skjedd på 1,2,3. Og så like etter det blir jeg 13, yay. Endelig kan jeg føle meg litt sånn "voksen" da, haha neida. I'm a teenage dirtbag baby... 
Ellers gleder jeg meg egentlig til alle h
øydepunkter, og ikke minst til valentins dagen og den dagen jeg kan offisielt si at jeg er "usingel"! Ohmygoshhh liksom, den dagen gleder jeg meg egentlig aller mest til like etter jul. 

Christmas is comingBlogges snaart:*


Blogges om ikke lenge:*
FINALLY!♥

Jeg føler denne uken har gått rimelig fort, men samtidig i en ganske så vanlig tempo pågrunn av min skadet fot. Men siden så mye (på en måte gøy) har skjedd på skolen denne uken har det ikke vært så ille. Hvis dere har fulgt litt med var det jo sånn Bli med dans i dag, i tillegg må si at årets dans ikke var så ille i forhold til den forrige. Ehm ja, jeg m si vi rulte hele dansen:0 Neida, men vi var nok de som kunne dansen best isåfall! 
Til dagens "Fu** it - moment" Jeg brukte hele 15 minutter på mascaraen min så den skulle bli perfekt denne morgenen, og så gjett hva? Når jeg kom meg frem til skolen var den borte vekk, å gjett om jeg ble glad (not really). Jeg labbet da, og det regnet og blåste som bare det, men jeg trodde ikke at det skulle gå over grensen akkurat, borte vekk var den perfekte mascaraen min, waow, dang it! Men ellers har det vært en ganske så fin uke, og jeg håper alle dere også har hatt det. Ikke minst må alle ha en fin start på helgen og kanskje vi blogges i morgen (noe vi antageligvis kommer til å gjøre:*). 

Og til dagens ILPEPSIMAX-picturrrr. ↓


Favoritt youtuber:

Dere aner ikke hvor mange favoritter jeg har, og ikke minst hvor mye tid jeg bruker på å se på youtube videoer. Jeg begynner bare like så godt med første youtuber: Andrea Russet, henne har jeg fortalt om dere før og jeg tipper  nok dere visste om henne fra før av:) Hun er bare så ulik andre og jeg bare en inloove med henne. Hun er ganske så lik meg på måten hun snakker og oppfører seg på noen ganger i blant. Og ikke minst er hun p.e.r.f.e.k.t, misunner henne på verdens høyeste nivå, spessielt håret hennes og øynene hennes OMG, er det bare meg? 

Også er det "perfeksjon på høyeste nivå", eller som han også blir kalt for: Connor Franta. Oh my gooood, han er bare den skjønneste youtuberen jeg vet om, da mener jeg den skjønneste. I tillegg er han så morsom på han sin måte, null ord kan beskrives han her. Jeg bare elsker han så høyt og de videoene hans. Kommer nok til å følge med på han sine videoer leeeenge fordi han er så elsk!

Og nå over til tvilling snakk. Jeg elsker disse tvillingene her, Finn and Jack. Hvis jeg skulle ha valgt en av de måtte det har vært Jack, han er bare perfeksjon. Selv om de er sånsett tvillinger ser de faktisk ikke så like ut nå, synes jeg i hvertfall. Puberty changes everything, haha. Nei men uansett er de så skjønne begge to og de/han har så fine videoer som er verdt å ta en titt på, og i tillegg subscribe til:))

Først og fremst: Jeg elsker smilet hans, det er så utrolig skjønt og ubeskrivelig. I tillegg elsker jeg at han bare er han, ja, kanskje han kan ses på som "homofil/gay'' But so? Jeg elsker han så høyt, og det jeg én gang skal gjøre i livet mitt er å møte han, og ofc alle de andre youtuberne. Men han er så, så ulik andre, noe som er en slags fordel hvis man er youtuber på youube. Dere er jo enige i meg at det er kjedelig å se på youtubere som er "lik" alle andre.

Det var noen av youtuberne jeg elsker høyyyt! Kanskje jeg kan vise noen andre neste gang, en eller annen gang. Blogges om ikke lenge babes:**

Blogges om ikke lenge:)


Blogges senere:*
#2 FOOD:

I have a special relationship with food! Neida, ikke så nært at jeg har et fohold, men nært er det. Alt som er spiselig er NAM for meg. Mat er ubeskrivelig, ubeskrivelig perfekt og uimotståelig. Stratos er alltid på toppen, det er så utrolig utrolig godt. Er det bare meg eller er stratos mye bedre enn andre fordi den fyller munnen så mye bedre enn alle de andre. Jeg kunne ha kjøpt ti pakker meg de uten å gå lei, like ah mah ghad! God mat gjør meg glad, det gjør meg virkelig glad. Etter en lang dag med jobbing osv er mat det eneste som kan gjøre ting bedre. Cheeseburger da, hvordan skal jeg kunne forklare hvor mye jeg er glad i det der??! 
I tillegg var jeg en gang i en periode sykt glad i kinderegg, jeg bare elsker kombinasjonen av hvit sjokolade og vanlig melkesjokolade sammen, selv om vi ikke smaker så himla mye forskjell er det så elsk. Og så elsker jeg oreois også, det skal jeg søren meg kjøpe i morgen! Jeg blir så glad bare av å tenke på all den gode maten vi har her i verden♥_♥         

 

 
Heihei!
Look what I have to ya guys! Nemlig en video, yay. Det er en stund siden vi lagde video og la det ut her på bloggen. Så hvorfor ikke lage en video. Da jeg ikke for så lenge siden var hos Kristine tenkte vi at vi kunne lage en ny "would you rather" video pågrunn av at den forrige ble så dårlig, ifølge Kristine. I tillegg får dere høre den ordentlige stemmen min for første gang på lenge, jeg hater stemmen min bare så det er sagt! 
For det første er ikke alle svarene ment sånn seriøst, så ikke ta alle svarene skikkelig serøse haha. Og for det andre er det så vittig når vi sier "Så ja.." samtidig i videoen, og i tillegg ikke reagere på det haha. Men uansett, nyt videoen og gjerne kommenter om dere vil ha en del to eller en annen video. Gjerne kom med forslag til hva slags video vi kan lage:))
Blogges kanskje senere:**Blogges senere:**
(Fake Uggs for 699.-) Ha en fin kveld videre:* Blogges i morgen!
Jeg måtte bare forkorte overskriften, så jeg bare kjørte engelsk jeg;) Og i tillegg er dette del en, jeg tenkte at hvis jeg skal ta alle de tre punktene kommer det til å bli litt tungt for dere å lese alt på en gang. So here I start whit my first thing I can't live without:)

#1 Musikk:

Er det bare meg? Jeg hører på musikk hver eneste dag, jeg kan bare ikke gå en dag uten musikk. Om det skulle være på vei til skolen, til byen, hjem igjen eller hvor enn jeg befinner meg hører jeg på musikk 24/7. Jeg vil bare takke de menneskene som bruker sin tid til å lage noen så fantastiske låter til oss! God bless you all. Og hvis vi skal snakke om musikk smaken min, ehm tja. Jeg vil kanskje kalle den "hopp og sprett" hahhhah, genialt navn. Nei uansett, jeg tenker mest på Zedd, cash cash remix sanger og alle de. Remix, ja det er det vi kaller det. "Hopp og sprett" hahah nei, jeg tror vi skal kalle det for Remix heller fordi det kjenner alle til! Passet mye bedre i tillegg. For å få meg til å bli inlove med en sang må det være ''kjærlighet ved første blikk", den følelsen når man bare måå adde sangen til spotify eller hva enn man bruker og bare høre på den til du blir lei. Noen som kjenner seg igjen i det? 

Men jeg elsker også sanger som er helt vanlige, og som mye mer mening når man bare lytter godt til, for de fleste hører på musikk og tenker ikke særlig mye over hva sangen egentig handler om. Men når man først hører etter teksten og "føler" sangen vet man plutselig at sangen ikke bare er en sang lenger. Kanskje det bare er jeg som tenker sånn, men da vet dere det:)) Rett under har dere eksempler:)

Jeg pleier som regel å høre på melodien siden det er min første prioritet, er melodien dårlig er også sangen det. Som for eksempel da jeg for første gang fikk høre 5 hours av Deorro, hørte med en gang på melodien at den sangen kommer jeg til å ha på spotify/Itube listen min! Og jeg hører fortsatt på den, i hvertfall en slags radio remix jeg fant av den, synes den er utrolig bra jeg.Også er det de vanlige (pop, R&B osv) som jeg bare elsker teksten til:* Som dere merker liker jeg veldig godt sanger som er litt eldre enn andre (Love me harder er ikke gammel da, iknow that) Jeg føler eldre sanger har så mye bedre "tekster" selv om de nyere er jo helt tipp tommel opp også, men de eldre handler ikke bare om ass, boobs osv. Kanskje litt vanskelig å forstå da men... Prøver mitt beste til å forklare her, men om dere vet er jeg en elendig forklarer!
Del to kommer om ikke lenge, blogges snaaart:**Ja dere leste riktig. 

Livet mitt er jo helt done. Rett før en fra den andre laget skulle til å score inn i mål løp jeg bakifra og fikk akkurat stoppet ballen. Så det betydde jo at jeg greide å redde et mål sånsett, men idet jeg gjorde det trynte jeg forover og fikk en sykt vond smerte i foten. Det var nok noe av det verste jeg noen gang hadde opplevd, jeg snublet i hennes ben og vrikket foten utrolig hardt. Det gjorde ubeskrivelig vondt der og da, jeg greide ikke å stå opp fordi jeg følte at benet bare var helt ødelagt. Jeg tenkte første at jeg kanskje kunne ha brukket noe eller at det var et brudd, men siden jeg har vært hos legen i dag sier de at de nok tror det ikke er så ille. Heldigvis, men det betyr ikke at jeg er bedre. I dag var alt bare mye verre, jeg hadde håpet på å bli bedre men neida.. Jeg kan så vidt gå med det ene benet og må faktisk bruke krykker noen ganger i blant, om jeg ikke bruker dem hinker jeg noen ganger haha. Det suger ræva, for dere som tror det er gøy me krykker: Nei, det er noe dritt. 
I tilegg er krykkene jeg bruker litt for lave, så jeg må alltid bøye meg litt ekstra ned. Liksom, absolutt alt gjør vondt, å ligge stille, å gå, å bevege meg, å ta på sko, å ta på bukse, å sette meg ned, orgh, det er så kjipt!  I tillegg til det må jeg nok ta en pause fra fotballen, det er enda verre. Men i hvertfall så er jeg så takknemlig for at det var vårt siste kamp for denne sesongen, og vi endte opp med 3-3. 

Ellers går alt ganske fint, men det er jo benet som påvirker alt mulig! JEG DØR... Benet er så hovent at når jeg kjenner på det er det som å ta på noe tykt og rart. Ellers skal jeg glemme den dritt fotn min og se på Teen Wolf:)) Blogges snart:**
Har dere melt dere på!? 

Om dere ikke har det hvisker jeg dere svakt i øret og sier at dere burde. Om du er den heldige vinneren kan du faktisk vinne hele 1000 kroner til å bruke på nettsiden Dingsy.no der de har absolutt alt mulig. Da mener jeg alt fra a til å. Jeg visste ikke om nettsiden før jeg tok et ordentlig kikk på innlegget om konkurransen, og jeg må si de har masse masse fint også. Jeg måtte jo selvfølgelig sjekke siden for å se hva de hadde der og jeg fant mange favoritter + for en lav pris. 
Som påmelding er det bare en liten ting du må gjøre, nemlig å lage et innlegg om konkurransen, akkurat som jeg har gjort her:) Enkelt og greit ikkesant? Og i tillegg får du et par støvler fra WETS for valgfri farge og størrelse:) Yay!

1. Jeg fant noen skikkelig fine tøfler som så ut til å være så deilige, i hvertfall til jul! // 2.Spare bøsse (noe jeg virkelig trenger!) Der det står : "Saving up for botox" noe jeg egentlig ikke gjør, men jeg synes den var ganske kul da. // 3. Slush maker fra Zoku, bare på 7 minutter har du deilig slush, genialt! // 4. Også var det klokke pistolen, haha. Synes den var så dødskul! // 5. Twitter kopp, synes fuglen var ganske så skjønn:))  

Bogges tomorrow:*

Random, jeg kjedet meg så fælt og begynte å tenge på håndleddet, haha... Nirvana og greier.Heisann!

Som antrekk slengte jeg bare på gym tightsen min, og jeg har en ganske så god grunn for det i tilegg på fire ord: Det er så behagelig!  Mandagen startet veldig bra den, jeg har jo egentlig derimot ikke noe imot Mandager enn at det er en Mandag..? Logisk? Nei, men jeg liker nok Søndager mindre enn Mandager for å si det mildt. Søndager er alltiid så kjedelig uansett liksom, butikkene er stengt (de fleste) og alt er bare kjedelig. Med mindre jeg skulle møte Bieber eller noe, da hadde det ikke vært så kjedelig og det er dere enige med meg om. Dere skjønner nok hva poenget mitt er, hehe nei sikkert ikke...

I dag er det kamp i tillegg, wii! Det er vår siste kamp i denne sesongen, allerede! Alt nå for tiden går så evig fort, plutselig er det sesongen slutt for fotballen, og så er det Oktober allerede, og plutselig er det Jul, og om ikke lenge er det 2015. Jeg blir sliten av å tenke på det, men jeg gleder meg til juuuuuuul! Er jeg den eneste eller? Julekos og masse mer, det er bare så koselig. I hvertfall, julekos osv får vi snart alle mann. 
Men denne kampen skal vi vinne, vi tapte mot dem 3-1 forrige gang, og nå skal vi vise dem hvor gode vi har blitt, ojadda! 

Blogges senereee:)
Som betyr "my heart my love" hvis ikke Google translate tar feil. 

I dag har det bare vært Søndagskos med sjokolade og ostepop, i tillegg til litt Teen Wolf og tatt en titt innom hva som foregår på Jenter. Jeg tar som regel Søndager veldig rolig pågrunn av skole neste dag, og det er jo ganske greit å være hjemme også! I tillegg får jeg nok av tid til å se på Teen Wolf, det er så elsk. Hver gang jeg begynner med en episode kan jeg bare ikke stoppe å fortsette siden det er så spennende. Jeg har endelig kommet til sesong 2, yayyyy! Jeg føler jeg ligger litt bak, men tar nok igjen om ikke lenge. 

Ellers har jeg alt i alt ikke gjort noen ting... Hehe når man sier det sånn høres det jo litt sånn sært ut. Men jeg har jo bokstavelig talt ikke gjort noe enn å bare sittet på dataen, jeg får heller ikke så lyst til å gjøre noe når jeg fortsatt har vondt i hodet, hver gang jeg biter eller spiser noe får jeg vondt over hele kjeven og hodet mitt. Ikke spør meg hvorfor fordi jeg er ikke noe lege:) Skal prøve å ikke tenke så mye på det, eller, kanskje ikke spise så mye fordi det er jo da jeg får vondt, hahah skjer nok aldri. Blogges om ikke lenge babes:**


Blogges senere:**
Helo again!

Da fortsetter jeg på challengen, jeg har nå kommet til dag seks som er om mobilen min. 
Jeg har nok en gang fått en ny mobil som er samsung galaxy s4. Da jeg var i Thailand satt jeg på en restaurant og ventet på maten, imens jeg ventet skulle jeg til å drikke cola og med et uhell dyttet jeg mobilen med albuen og så datt den rett ned på marmor gulvet. Typisk meg, aller først var den ikke så knust som du ser på bildet, men etter at jeg har pelt og sånt er den bare shit&crap når det gjelder utseende da, i hvertfall på baksiden!

I starten hadde jeg ikke lyst på den nye mobilen i det hele tatt pågrunn av at jeg hadde alle bildene på den gamle. Men etterhvert som jeg har brukt den nye mere tenker jeg ikke så mye på den gamle lenger, men selv om jeg har fått en ny mobil sparer jeg fotsatt på den gamle. Aller først hadde jeg planer om å kjøpe Kristine's Iphone 4 siden hun hadde fått Iphone 5s. Jeg kunne ha fått mobilen for 700 kroner, duuh, billige greier, iphone er iphone. Og så kjøpte jeg i tillegg deksel til Iphonen da jeg var i Thailand fordi jeg trodde det skulle bli noe, det betyr jo at jeg har et helt nytt deksel til en Iphone 4 som jeg kan legge ut på bloggen og prøve å selge den fordi jeg ikke har en Iphone 4 alikevell:))  Men ihvertfall, tipp topp tommel opp for samsung galaxy s4 (selv om jeg er fan av Iphone også) 

Blogges:**


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits