Ha en fin dag videre babes:*
Bilder fra Mandag:))

Favoritt antrekk:

Eller...:

.
Hei!

For et vær vi har! 
Den deiligste følelsen jeg vet om er å våkne opp og bare se sola skinne på senga:) Jeg ville ikke akkurat ha kalt dette for høstferie, men heller sommerferie! I dag morgen føltes det som om jeg hadde sovt til klokken et på dagen, men når jeg tok en kikk på klokken var den bare såvidt blitt ti. Ikke nok med at jeg våkner i ti tiden, men noen ganger hender det i blant at jeg står opp klokken åtte hehe. Er jeg den eneste eller er det sånn at i helgene sover du sent og våkner tidlig, men når du sover sent i ukedagene vil du som regel altid sove så lenge du vil? Jeg er i hvertfall sånn, sover sent, våkner tidlig, imens i ukedagene sover jeg tidlig/sent og greier såvidt å få meg opp av sengen. 

I såfall, siden det var så varmt og deilig slengte jeg bare på en crop top og shorts jeg hadde i klesskapet. Kan jo si at jeg kjører sommer outfit. Og så skal jeg lage gullrotkake todayyy, ser frem til det da:) Blogges om ikke lenge og ha en fine dag bebes:*
Hva har skjedd med kategori/arkiv baren min? Like wøød?

Det som skjedde var at jeg ordnet noe med designet mitt pågrunn av at jeg skulle putte inn noe weheartit goodies. Liksom helo? Alle vil jo liksom ha litt weheartit på bloggen, og så fikk jeg da inn weheartit greia mi, og se hva som har skjedd. Kategori/arkiv-baren min just dissapeared, dafuq?Jeg har sjekket designet osv, og der står alt der det skal. Men spørsmålet mitt er jo da: Ser dere kategori/arkiv-baren min, eller er den borte vekk? 
Selvfølgelig skjer dette med meg, lille Sofia, hun som bare ville ha inn noe weheartit goodie til leserne sine, stakkars meg. Karma, you got me this time. Lurer på hva jeg har gjort for å fortjene dette. Anyway, jeg skal prøve å fikse det i morgen. Kanskje må jeg legge inn design kodene på nytt også, uffda. 
Heii.

Istedenfor en trist sang tenkte jeg at jeg heller kunne ta "klesskapet mitt". 

Jeg har endelig fått et nytt skap jeg er kjempe fornøyd med fra Ikea. Den har to store hyller under der jeg oppbevarer buksene og shortsene mine, eventuelt pysj og masse annet (diverse ting). Skapet mitt er helt passe stort. Selv om det ikke ser så stort ut ved første blikk får man faktisk ganske mye inni skapet! Jeg hadde egentlig tenkt til å ha et skap som var mye, mye større med tenkte at det kanskje ikke var så nødvendig pågrunn av at jeg ikke så evig mye kler.
Hadde jeg kjøpt det andre skapet hadde jeg nok bare brukt halvdelen av den uansett, haha.  

Nå for tiden er seng, og dette skapet det eneste jeg har i rommet mitt utrolig nok. Jeg har fortsatt ikke kommet på hvordan jeg skal style rommer mitt, om jeg skal ha komoder, ny seng eller sofa.
Jeg har jo skråtak i tilegg, noe som er uuutrolg skjipt for å være ærlig! Jeg kan ikke ha noe som er høyt på siden jeg har skråtak, og det påvirker jo alt, hvordan møblene kan stå osv. Derfor må jeg tenke meg om hvordan møblene kan stå. Men jeg kan i hvertfall ikke vente til å få inn nye ting!:)

Vi blogges om ikke lenge:**
Heiii bloggæææn!

- "So today I have been photo-shooting all day long like O.M.G, I'm so tired!"
Heheh neida, men bilder har jeg tatt! Jeg våknet i ni tiden og så på TV, deretter spiste frokost og så stelte jeg meg litt. Siden det er høstferie kommer jeg til å blogge myyyye, i hvertfall skal jeg prøve hehe. Så det meste jeg har gjort i dag er jo å ha tatt bilder, og i tilegg til at jeg har hørt på musikk hele tiden også. Can't handle a day without music guys. På samme tid lagde jeg også en noen videoer der jeg bare randomly synger og mimer etter sangene, hahah. Vil dere se den, kanksje jeg kan redigere og legge ut bare for morro skyld. 
Dere har nok merket det også, men jeg har malt veggene hvite! Yay, endelig kan jeg si! Det var faktisk det jeg gjorde i helgen som jeg ikke sa til dere, så jeg tenkte at jeg bare kunne røpe det nå:) Hva synes dere? Ble det fin? Jeg er i hvertfall veldig, veldig fornøyd. Jeg synes bildene blir mye finere enn å ha turkis i bakgrunnen, ikkesant? 

Ja også ikke minst, har dere fått med dere det?! 
Jeg har endelig tatt klassebilde, og gjett hva..? Det ble en katastrofe fordi jeg hadde på hvit topp ikkesant, og det verste som kan skje når man har hvit topp er jo at man kan søle noe på toppen. Ja, en gutt i klassen greide å søle sjokomelk på meg, med et uhell da. Det var fryktelig, jeg hadde jo ikke med en ekstra topp, så sjokomelk ble med på bilde ja. My lucky day!

Hahhahahahah. Ingenting av det skjedde, heldigvis! Men jeg tok skolebilde osv, men jeg hadde ikke på en hvit topp og fikk sjokomelk på meg. Bilde ble vellykket og klassebildet ble heller ikke så ille for å si det mildt. Blogges senere:))
davidvhd.tumblr.com
Heihei!

Jeg har nettopp kommet fra trening og er våt og lukter vondt, men uansett! Må snart inn i dusjen om ikke lenge.
Jeg skal ha 15 dagers challenge som dere ser. Siden jeg ikke har så mye å blogge om er det jo litt greit med challenge også, ikke vell? Jeg begynner med første challenge på Fredag tror jeg, siden da har jeg ikke så mye å gjøre. I morgen har jeg trening og en del lekser som må gjøres. I tilegg får jeg hele høstferien på meg til det, jeg kan så vidt vente med litt fri! Takk gud, jeg trenger litt frihet fra skolen nå.
Og så en ting til, kanskje dere lurer på hvorfor jeg skrev på engelsk noen ganger, jo det er fordi det ikke går an å ha æ,ø eller å. I tilegg er kanskje ikke alle ting like interessant, men jeg måtte bare skrive noe opp så det ble 15 punkter. 
Isåfall håper jeg at dere gleder dere til noen av de, og håper dere får en fin dag videre mine fine:*

Blogges om ikke lenge! 
Heihei!

Savnet meg? Sikkert ikke, men isåfall! Vi har gjort det supert i denne sesongen med jentelaget, jeg er så proud. Synes jeg ihvertfall, om dere hadde sett oss før hadde dere nok syntes vi hadde blitt mye mye bedre enn sist. Og dette er bare begynnelsen på denne sesongen. I tilegg greier vi å vinne mot lag som har trent mye mye lengre enn oss, når man gjør det får man en utrolig deilig følese. I dag spilte vi også kamp, vi tapte uheldigvis 3-2. Sååå nerme før vi hadde vunnet over "Det beste laget" (Greipstad), noe jeg oppfattet de ikke var. Det var bare en liten tappe av meg å få tunnel når jeg tok ballen... SNAFU (Hvis dere har sett Beatles filmen skjønner dere nok hva det betyr) 

Og ja! Jeg har begynt å bli keeper for laget. Savner allerede å spillet på banen. Jeg kan ikke vente til neste kamp!
Ikke minst, jeg har vært så opptatt hele tiden, i helgen drev jeg på med noe og så har jeg fotball og lekser++ Om ikke lenge sier jeg hvorfor... :)) . I morgen blir der nok en helt vanlig dag med trening:) Håper det blir soooool!

Gammelt bilde som jeg ikke fikk postet. #Ufokusertebildererråtøftiblant. Blogges:)


Heihei!

I går dro jeg til Kristine og overnattet. Det var påtide, egentlig hadde jeg ikke så veldig lyst fordi overnatting er ikke noe jeg er sååå utrolig glad i uansett, men selvfølgelig er det koselig. Vi snakket med masse folk på Omegle og mange av de var ganske hyggelig og utrolig fete! Det var en fra Norge som fikk oss til å snakke engelsk hele tiden og vi trodde jo at han kom fra Canada, så vi snakket bare engelsk i vei, og etter en stund som vi snakket sammen sier han "Jeg kanke snakke norsk" Så det viste seg at han var fra Oslo.... Haha, det var egentlig det eneste vi gjorde i går da jeg var hos henne. I tilegg skypet vi med Kristian da. Gjennom kvelden var det ikkeno mer å gjøre enn å bare sitte i senga og kose oss. Vi hadde deilig pizza som jeg ikke spiste før den ble kald fordi det ble så kaos pågrunn av at jeg sølte sprite som rant under sengen, så Kristine måtte tørke everything imens jeg skypet med Kristian hehe.

Jeg dro i ett tiden som var like så godt fordi jeg skal på trening klokken tre i dag, og i tilegg spille kamp klokken fem tror jeg det var. Denne kampen skal vi vinne, vi har ikke vunnet noen kamper i denne sesongen. Ønsk oss lykketil:)) Så blogges vi kanskje senere mine fine lesere!
Melissa Steel @melissasteel_ Instagram photos | Websta (Webstagram)
Antrekk ønsket av Lise C H:) 

Bukse - Zara // Crop-top  fra ESP // Hvit skjorte fra Nood Hva synes dere?
Åh, dette må jeg bare fortelle dere som bruker eyeliner (og til dere som ikke bruker også)

Dette er nok den beste eyelineren ever, gjennom tidene har jeg aldri hatt en så bra eyeliner. Jeg begynte å bruke eyeliner etter jeg kjøpte denne eyelineren fra Benefit. "Pennen" er så enkel å skrive med, og ikke  minst er det enkelt som bare det å lage winged eyeliner med den! Eyeliner gjør at øynene dine blir fyldigere og får de til å se større ut. I tilegg er eyelineren vannfast. Noen av dere har sikkert brukt den allerede, og kanskje har samme mening som jeg har om denne eyelineren. 
Jeg går som regel ikke med winged eyeliner til hverdags på skolen f.eks, men mest winged eyeliner hjemme. Ellers bruker jeg eyeliner til hverdags på skolen osv. Jeg kjøpte den på et senter i Bangkok der jeg også kjøpte Ralph Lauren:)) Men dere trenger ikke å reise helt til Thailand for å kjøpe den, jeg har vært så grei å ordnet en link til dere  HER.
Naked crop-top // Kostet rundt 1.400 bath (ca 300 kroner.)


Trykker dere HER kommer du til ''Favorites♥" listen min. 
 Denne listen hører jeg på 24/7, der har jeg alle mine favoritt sanger i en liste! 

Trykker du HER komnmer du til "Elsk" listen min. 
Der er det sanger som bare er "Fancy" 
å høre på, det varierer på hva jeg egentlig hører på fordi jeg har jo tusenvis av andre sanger:) Men jeg bruker jo listen.


Trykker du HER kommer du til "Catchy songs" listen min.
Der er det sanger jeg h
ører på når jeg føler for det egentlig. Trykker du HER kommer du til "Feelings" listen min.
I den listen er det sanger som treffer "my soul" liksom, det er bare sanger som er ganske deilige 
å høre på.  Og til slutt, trykker du HER kommer du til "♥♥♥" listen min.
Der finner du alle sanger som f.eks har v
ært på Billboard listen. Og masse mer. 


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits