Heihei:)

I dag har det bare regnt, og regnt og regnt i hele dag! Litt kjipt kanskje, alle ønsker jo fint vær og bare varme. Spesielt folk her på Sørlandet som forventer sol, men siden vi snaaaart er i September må vi jo vell forvente litt regn også! I såfall har jeg hatt en kjempefin Sommer, men det var én ting jeg ikke fikk gjøre i Sommer som var å dra til bystranda, buhu. I tilegg er jeg litt små forkjøla:( Ikke noe gøy, jeg har hatt vondt i hodet og har hatt vondt i halsen, og det har jeg fortsatt. Folk sier marshmallow hjelper mot sår hals, gjør det virkelig det? Nei, etter min opplevelse av å spise marshmallow hjalp det ikke. Men det er jo godt med marshmallow for det om:) 
I morgen er det September allerede! Og ikke så lenge til er det Oktober igjen! Jeg gleder meg til høstferie allerede, kanskje litt tidlig å tenke på allerede, men jeg gleder meg sååå! 

Noen bilder fra i dag:)Ha en fin dag videre, og kanskje blogges vi også!:)
 

Blogges later:)
Blogg: Kenzas.se, verdens fineste blogg ever! HERLåt(er): Revolution - Diplo

Boom clap - Charli XCX

Quotes: Ha en fin dag videre:) Blogges i morgen!


Noen av dere som leser boken? 
Heihei:)

Se hva jeg fikk i posten! Det var faktisk helt uventet, da jeg så brevet jeg fikk om pakken trodde jeg det var fra en dude som hadde sendt meg noe rart. Thekla ble med meg og hentet den, og Thekla trodde det var en bombe pågrunn av at vi ikke hadde en anelse om hva det kunne være:P Men det ente opp med at jeg fikk enda en ny Escada parfyme som dufter utrolig godt, og ikke  minst varer lukten leeenge. Jeg har faktisk enda ikke brukt opp min andre Escada parfyme jeg vant, hehe. De varer jo ganske lenge om man bare ikke overdriver så mye med parfyme da. I tilegg som dere kanskje ser var boksen hjerteformet, noe som var så fint, synes jeg i hvertfall! Når jeg tenker meg om er det jo ganske så sykt at jeg var en av de ''1000'' som vant en Escada premie. Haha. For meg kalles det for flaks, men det er jo bare veldig good fordi Escada har noen herlige parfymer.

Isåfall lukter den hææærlig og når den kommer ut anbefales den til å kjøpes! #Escadajoyful
Blogges senere!


Bare noen få bilder fra sommeren jeg hadde:) Kjempe koshli! Kanskje kommer det en del 2 også, blogges i morgen babes!Heihei!

I går var dagen kommet, nemlig å dra til dyreparken. Til dere som ikke har forstått greia, hvert år drar vi til dyreparken i August, akkurat samme uke også. I fjord dro vi den 24. August som var vårt beste minne sammen uten tvil, derfor bestemte vi oss for å ha en greie at vi drar til dyreparken akkurat samme dag/uke som den første dagen. I tilegg overnattet Kristine hos meg på Fredag til Lørdag, og deretter dro til dyreparken alle sammen på Lørdag. 
Først tenkte vi å avlyse det pågrunn av været de meldte, men siden vi har så flaks innimellom fikk vi sol istedenfor regn. Det første vi gjorde var å dra til storslegga, hahahha. Så gikk vi til bob-banen og så gikk vi og tok tømmer renna, noe som vi aldri blir lei av. Vi var der i hele dag og bare hadde det morro, i tilegg ble det pizza på oss som var ganske så nam.


Som regel drar bare folk til dyreparken for å ta storslegga osv, men utrolig nok gikk vi å så på dyrene for en gangs skyld. Først ble det en tur til løvene, og så dro vi til de skjønne surikatene. Og så til de afrikanske dyrene. Thekla og Linne ville så veldig gå i Miriams heksehus, men jeg nektet å gå aller først, men etter litt tenking og grubling utenfor heksehuset bestemte jeg meg for å bare stikke inn. Men når jeg gikk inn og sto i køen trakk jeg meg igjen, jaja veldig typisk meg. Til slutt senere på dagen gjorde jeg det endelig, vi ventet og ventet i køen og finally var det vår tur til å gå inn. Jeg trodde det skulle ta evigheter å gå der, men det tok jo bare 4 minutter! Og i tilegg var det ikke like skummelt som jeg hadde sett for meg. Det eneste som var creepy var bare dama som skrek til oss all off sudden, og jeg ble jo selvfølgelig skremt og ropte tilbake til henne ''HOLD KJEFT'' Det bare kom ut, so don't say anything bad ok? Ok. :P

Men det jeg ville komme frem til var jeg hadde det super fint! Kanskje ikke det ble et ''minne for livet'' moment, men isåfall var det morro og koshliii! Blogges:)
Heihei! 

Endelig er jeg i Norge igjen, yeyyyy! Nå har jeg vært her i ca to uker. I det siste har det vært utrolig deilig vær og bare noen ubeskrivelig herlige dager! I tilegg var det utrolig fantastisk å møte Thekla, Linnea og Kristine igjen, etter to lange måneder fikk jeg endelig se dem igjen! Også har vi gjort masse gøy sammen allerede. På Lørdag drar vi kanskje til dyreparken om det passer. Innkjøpene fra Thailand kommer vell en gang når jeg får tid, kanskje på Søndag, or nah... Men jeg skal i hvertfall prøve så fort som mulig, og ikke minst prøve å lage en video. 
Bare noen få dager etter første skoledag gikk vi på tur med klassen, noe som var helt fryktelig! Vi gikk opp til en laaaang topp som var liksom 2km unna, vi syklet og deretter gikk vi i evigether i oppover-stier. På veien ned igjen gikk det ganske så fort:)) Men i hvertfall så har det vært utrolig deilig å komme tilbake til Norge igjen! Snart er det trening med guttene, og snart kamp som er på Mandag.

Snakkes:*Throwback bilder fra Mars trooor jeg?...Det var siste dag av Bangkok, buhu:(

Jeg skulle ønske vi var der mye mye lengre enn bare de få dagene! Men i hvertfal koooste jeg meg veeldig, og fikk shoppet en del også, jeg kan jo vell si at jeg ikke overdrev med shoppingen i år, som jeg gjorde ifjord. I fjord kjøpte jeg bare alt mulig jeg kom over, og.. deretter ikke bruke dem fordi det enten så forferdelig ut på meg, eller at det bare ikke var.. fint. Hehe, men det var fortiden, past is past! Så den dagen begynte vi med en stund i bassenget, og deretter kom jeg på at vi kunne dra til akvariumet på Paragon senteret, og da endte vi opp med at planen vår var å dra til Akvarium da:) Siden det var så lenge siden var det jo ikke så ille å dra til akvarium når man ikke har så mye å gjøre ellers, så da gjorde vi oss klare og dro til senteret.

Ikke så mye var forandret da vi var inne i akvariumet for å være ærlig, men! Det var jo en ting som var nytt. Det var et rom der det var glass-gulv, og kjermer der du kunne trykke på hvilken som helst hai du ville skulle komme under glasset, og plutselig ser du haien rett under deg. For å si det sånn tok det litt tid før jeg fikk meg oppå glasset, åh dere skulle bare ha sett! Det er ganske så skummelt første gang du ser glasset! I tilegg så jeg nok en gang de søte små oterene, herregud! De er så skjønne, jeg bare må få en sånnen! Dere har jo vell også sett otere in real life vell? De er ubeskrivelig skjønne ikkesant?!
Vi måtte bare prøve "Glass bottom boat ride" igjen, bare for å se om noe var forandret. Jaja, ikke så mye var forandret enn glasset på båten hehe. Etter akvariumet gikk vi til Siam Center som er rett ved siden av, og fant oss noe mat, PIZZAAA! Jeg var fast bestemt på å ha i meg noe pizza pågrunn av hvor lenge jeg hadde greid meg uten litt pizza! To månder uten pizza er ganske utrolig, og perfekt at pizzaen var god. Hawaii pizza er jo alltid godt uansett. Og om dere ser på bildet under, VICTORIA'S SECRET! Jeg visste ikke at de hadde det, om jeg hadde visste det hadde jeg kommet dit for leeenge siden! Forever 21 hadde de også, neste gang går jeg innom der for sure! 
Vi gikk videre til en Café, og bare satt litt og koste oss med kake og frappe.. koshli det da. Etter det var det off til hotellet igjen, og bare slappet av og pakket litt til neste dag.

DET SØTESTE PARET EVERRRRR↓Ha en fin dag mine fine!

As you can see, I forgot to take pictures/Selfies that day, so I need to take pics from the phone, pretty dumb right? 
Men om dere ikke leste innlegget jeg skrev der og da kan dere lese:

''Heihei! 

Dagen i dag har vært ganske så fin, akkurat som alle de andre dagene:) Så i dag dro vi til MBK og shoppet litt og fått noen nye hull, jeg har nemlig fått to nye hull på det ene øret til høyre. Så nå har jeg tre hull på det ene øret, de stikker med en nål rett inn, og vips, så er det ferdig gjort. Jeg visste ikke egentlig om jeg hadde så lyst, men etter å ha ventet i et år for de to hullene gidder jeg ikke å trekke meg tilbake. I begynnelsen hadde jeg egentlig på en skala fra 1-10 av vondhet var den på 8 ca kanskje.? Jeg vet ikke. Men nå skjenner jeg ingenting:) For øredobbene kostet det 300bath til sammen, ca 60 kroner, billig ikkesant? 
Og i tilegg! Vi dro på et museum som var helt nytt og het ''Magic art museum''. Det var utrolig kult der, det var fult av malte bilder på veggene og gulvene, og når du tar bilde er det akkurat som 3D på de fleste bildene! 


Så i dag er det den nest siste dagen, på Lørdag følte jeg at dagene gikk så sent, men nå som jeg tenker meg om går det uuuutrolig fort, men jeg lengter etter livet hos bestemor litt mere, kjøre moped, kose med hundene og ikke stresse så mye over hvordan man ser ut osv. Men selvfølgelig liker jeg også Bangkok på en annen måte, men jeg savner hundene så veeldig! I morgen skal jeg se om jeg kan få kjøpe meg npen gaver til de som er i Norge og rundt omkring, kan ikke komme med hendene tomme til de. Og så blir det nok bading og litt pakking:) 
Da blogges vi♡''

Om du vil lese de andre innleggene jeg skrev kan du trykke HERHAPPY WEEKEND! 

Fra nå av skal jeg begynne med "Ukens youtuber" og "Ukens OMG BOY" annehver uke:) Er ikke det noen gode nyheter? I dag begynner jeg med "Ukens youtuber", og neste Fredag begynner jeg med "Ukens OMG BOY". Sånn skal jeg fortsette til jeg ikke orker mer, det kan vell nok ta litt tid, haha. Jeg er ganske så smart som kom på noe så genialt, ikkesant? Siden hvem liker vell ikke å se på youtubere på en Fredagskveld? Jeg elsker det. Om du ikke gjør det er det helt greit, men det går jo fint ann å ta en titt i tilfelle du blir småhekta!:)
Og si meg, hvem liker ikke å få se en skikkelig hoooot/skjønn/søt/deilig/damn/OMG/fin/classic fyr på en Fredag etter å ha kommet fra en lang dag på skolen eller jobb? Det er jo noen ganger litt fint å få se en fin fyr på bilde en gang i blant, ikkesant?

Ukens youtber: ANDREA RUSSET♥

Så ukens youtuber i dag er Andrea. Jeg har fulgt med på ho en stund nå, og jeg synes hun er rå kul, og ikke minst super pen! Ikke rart hun var sammen med Kian:P Når jeg først en gang ser på en av hennes videoer kan jeg bare ikke stoppe å se på alle de andre, til nå har jeg nok sett over halvparten av videoene. Hun blir anbefalt fra meg på det høyeste nivå, go ahead and check her channel out gurl!


Ha en fin dag!
Først og fremst må jeg si at det har vært utrolig fint her i Thailand, å herremingud! Jeg får jo nesten ikke lyst til å reise tilbake til Norge, for å være ærlig!

Livet her er bare så "lettere?", men på samme tid litt vanskelig her, ahaha.. Hvorfor det er litt ''lettere'' er pågrunn av at jeg kan gjøre så mye mer her og dra på ferie til mange andre steder og dra på Starbucks liksom hver uke, i forhold til Norge:P Men hvorfor jeg synes det er litt vanskelig å være her er fordi jeg har ingen å henge med som jeg har i Norge, før hadde jeg huset fult av venner som alltid kom til meg og vi syklet sammen og hadde det så utrolig gøy, men som folk sier "Friends come, and friends go''. Jeg forstår egentlig ikke hvorfor folk forandrer seg så mye ettersom bare et halvt år har flydd avgårde. I hvertfall 01'ere her, det er jo de jeg pleide å henge sammen med. Men jeg har jo en som bor rett ovenfor veien som jeg er noen ganger iblant sammen med:) Men om jeg hadde flyttet til Thailand f.eks i år og bodd her i et år som jeg gjorde for 3-4  år siden hadde jeg nok fått en haug med venner som den tiden da jeg bodde her, ''past is past.'' Gidder jeg å flytte hit igjen bare for å en haug med venner? Neiii, jeg tror ikke det. But helooo? There are 7 billion people in this world! Jeg finner meg nok noen andre jeg kan være med. 

DERFOR, KAN JEG IKKE VENTE TIL KRISTINE, LINNEA OG THEKLA SKAL BLI MED MEG TIL THAILAND! OM 4 ÅR, WÆÆÆ!!  
Da skal vi bare eie hele Thailand og vise hele verden hvem vi er, haha. De fire årene kommer bare til å flyyyyyy avgårde, og plutselig sitter alle vi fire på "Thai air ways" og venter spent til vi skal feire vannfestivalen sammen i flere dager, kanskje tre, kanskje fire, eller kanskje fem?! Men man vet jo ikke hva som kommer til å skje de fire årene, derfor er jeg så spent! 

15.3.2011//Vannfestival

Meg, tante, tremenningen min, veninnen min og søss skulle gjøre oss klare til å dra til byen for å ha litt paaaarteeeeeeyyyyyyy. Jeg og venninnen min dro for å kjøpe farger vi kunne ha i vannet, jeg husker ikke hvilken farge, haha, men jeg tror det var rødt og gult. I hvertfall, vi gjorde klar to store bøtter (Bøtter som på bildet under til høyre i collagen) vi kunne ha vann i, og på veien til byen sto det en haug med folk på veien og ventet til å sprute vann, fy søren det var gøy! Og når vi kom til motorveien var det fult av bilder som kjørte forbi, og vi sprutet, og sprutet, og sprutet, og sprutet! 
Når vi var fremme i byen fylte vi på isbiter i bøttene, haha, jeg opplevde selv å kjenne hvor kaldt vannet blir med isbiter i, haha. Og ja, det verste var at jeg ble jo klissvåt og... hadde på en hvit singlet! Husker det sååå godt, uff... Og så kjørte vi til et sted som heter ''Hoey saneng" nå skrev jeg bare rett frem hvordan det uttales. Der går alle som skal ha litt parteyyyyyyyyyy med vann, og der kjører biler/mopeder forbi hverandre og så er det bare å spute i vei, uansett om ho eller han ikke vil så er det bare å gjøre det! Jeg husker at vi var der i hele dag og bare hadde det gøy, jeg gikk også av bilen og gikk meg litt rundt for å klaske folk med baby pudder, blandet med vann i fjeset.

Lucky som fant dette bildet, det er hva jeg mener med 'pulver blandet med vann i fjeset:) 


De dagene før var vi på veien hjemme og sprutet på folkene som bor her, og! Jeg danset som en gaaaling på bilen siden vi åpnet sykt høy musikk i bilen, og ja... Jeg danset i vei jeg. Jeg var med to av mine veninner og ja, vi danset alle mann. Meg og en annen venninne kjørte med moped litt bortover der guttaboys og alle de andre ungdommene holdt seg og de stanset oss, og klappet oss i fjeset med pulver og sprutet and everything! I kinda liked it, uknow...

Dagen før det igjen gjorde vi nesten det samme bare at meg og nesten alle venninnene mine syklet rundt bare for gøy, hhehe. Og litt senere på dagen sto vi på veien igjen og sprutet på folk, men for å være ærlig er det nesten baaare gutter som kjører rundt for å bli sprutet på, not a problem for me, but I'm just sayin:P  

Og dagen før det igjen hengte bare meg og en annen venninne bare sammen, og senere på dagen igjen sto vi på veien klare for å sprute. Og ja.. Vi kan vell si at jeg sprutet på min crush, lol! DAMN, neida. Hehehehehhhehehehhhehehhehhehehehehehehehehehhe... (For real!) 

 

Jaja, jeg ente vell opp med en GIF i tilegg. Det kan vell ikke skade?

songkran

Det er nok mitt beste minne ever, det var første gang på leeeeenge jeg hadde opplevd noe som det! Det er ikke alltid jeg får oppleve vannfestivalet her, og jeg er bare så takknemlig for å kunne gå gjennom noe så fantastisk som det, det er jo akkurat derfor jeg elsker Thailand og Thailandsk kultur, og jeg vedder på at noen av dere også gjør det, ikkesant? 
Og min jobb er å gjøre Thekla, Kristine og Linnea å ha en av de beste stundene i Thailand, while I throw a bottle with water on them:P

Elsker dere alle!


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits