Så forrige helg var meg, Thekla og Kristine på kino. Vi hadde som alle andre planer om å dra og se på Paper Towns. Men det ble en liiten endring etter vi så teaser-bildet til The Gallows på kinoen. Først tenkte vi ''ååh det frista'' og så ''men jeg vil se paper towns også liksom..''  Det ble et svært dilemma for alle oss tre, så vi satt oss inn på mc og ringte folk vi kjente og spurte om råd. Selvfølgelig endte vi opp med The Gallows. Det var jo nå eller aldri. I tillegg skulle filmen være i den nyeste salen på kinoen, noe som vekket Thekla's oppmerksomhet opp. Jeg hadde forsåvidt visst hvordan filmen omtrent var på forkant, siden jeg hadde sett videon til Andre Russet og Twaimz hvor de tok scare testen til The Gallows.

Omg filmen er ille. I hvertfall for meg, jeg som er uutrolig lettskremt. Det verste er jo musikken og lyden. Ikke nok at det bare er '''creepy af''-lydeffekter, men volumet er høyere enn skyskaperene i New York. I tillegg er filmen filmet fra et kamera da som får det til å virke mer ekte og paranormalt (akkurat som Paranormal Activity filmene). Charlie er dødscreepy. OG! - Midt i filmen ut av det blå kan plutselig et ghost/monster/killer face dukke opp i drøyt 2 sekunder. Det er kankje noe av det verste jeg har sett. Under filmen gikk bena mine både frem og tilbake, opp og ned. Da de verste scenene spilte pleide jeg å late som jeg drakk mens jeg egentlig tok flaska forran øynene, hahaha. Jeg advarer dere: Charlie er skummel af. 

Filmen er jo grei nok til å anbefale, pfff. Aldri se den alene klokka elleve på natta, bare hvis du tror er brave enough da. Her nede ser du en av mange trailere, og Andre Russet og Twaimz sine videoer fra da de tok scare testen.

Har noen av dere sett filmen? Boggess

 
Heii folks! Det var utrolig mange folk i byen i går, for å være Søndag. Stappet på et sted, nesten som en skulle tro det var 17.mai. Mamma, meg, søss og noen til måtte ta en titt innom folkemengden som gikk rundt og så på store, gamle skip fra så og si hele verden. Fra Norge til Portugal, fra Portugal til Equador og fra Equador til Brasil, pluss pluss. Skip er ikke akkurat noe jeg har så stor interesse over, men for å være ærlig finner jeg det litt fascinerende på et eller annet vis. Heldigvis var ikke jeg den eneste som gikk rundt blandt eldre folk, noe jeg skulle tro. Faktisk var det maange barn og folk på min alder. *Suprised doe*. I tillegg friiistet det såå mye med sushi etter 3-4 lange timer med spasering, og i dén varmen vi fleste ikke forventet. Etter to, tre bit av sushi var sushi bare out of my league. Ikke fordi det ikke smakte godt, men mer fordi det metter veldig. Altså, jeg er vell ikke den eneste som synes sushi metter ganske? - In a good way altså. Overraskende? - Nei. Jeg hadde nemlig ikke fått prøvd ut sushien før jeg kom hjem. Før det hadde vi vært på Egon resturant og spist pizza.. Forklarer hele situasjoen right? Så nå har jeg litt leftovers fra sushien kan man vell si. Hele 149 kroner rett i søpla, selv om det var worth it da (åå det rimte, hahah). Jeg sier absolutt ikke nei til sushi en annen gang, så lenge jeg sørger for å ikke mette meg selv med hawaii pizza. Men gotta go. Må rydde litt i huset før Kristine kommer og natter over. See ya later alligator<33 

Gårsdagens antrekk. Ser ikke så mye da men.
//Bilde fra i går

Heihei! Jeg har gjort så mye i det siste at jeg ikke har fått rukket å blogge noe særlig, ups. På Torsdag var jeg aller først på kafé i byen med mamma, hennes venner og søss. Senere møttes meg, Kristine og Thekla og gikk litt rundt før vi tok en titt på konserten som var på torvet. Gjett hvem som var høydepunktet denne gangen.. - Marcus og Martinus. For å være ærlig er jeg ikke veldig begeistret over dem som noen andre jenter kanskje er. Men for å være ærlig er det alltid gøy å synge ''plystre på deg'' sammen med tvillingene. I den syke folkemengden forsøkte vi å komme oss inn, men det var langt i fra lett når det eneste folk tenker på er ''Markus'', ''Martinus'', ''Markus'', ''Martinus''.. Men, en kan vell si at jeg fikset oss the perfect spot. Vi fikk stått på en benk som gjorde at vi fikk perfekt panorama utsikt, lol. 

Etter det var vi innom forkjellige butikker og fikk oss litt nytt (innkjøp kommer snart). Senere satt vi oss på mc med noen gutter vi kjenner fra Vågsbygd. Da klokken nærmet seg seks dro vi hjemover. Kristine nattet over og det eneste vi gjorde var egentlig bare se på ''faking it''. Jeg har blitt så hekta at jeg var fast bestemt på at vi skulle ha ''faking it'' - maraton. Omg jeg eeelsker, eelsker Shane.

Blogges!


For en nedtur ass..

Torsdag kveld bestemte jeg meg for å bytte passord på mobilen ikkesant, siden hvem gjør vell ikke det en gang i året liksom?. - Noe som viste seg å være en kjempetabbe av meg. Bare TO sekunder etter jeg hadde liksom trykket ''confirm'' hadde jeg glemt den, hva flate?! Det var bare totalt hjerneteppe. Problemet var jo at jeg tastet inn koden så fort at jeg ikke rakk å få med meg noe, tydeligvis. Selvfølgelig var det så utrolig smart av meg å ta et avansert passord som består av 4 tall. Idiot. Så nå har jeg feiltastet 355 ganger, flinkeste. Not. Den eneste løsningen er jo å vente til pappa kommer hjem så han kan fikse det, og sjansen for at jeg kan beholde bildene bildene er liten om den blir deaktivert. Kjipt. Pappa kommer kanskje ikke hjem før slutten av denne måneden eller i August. *Instant crying*

Jeg er uutrolig heldig som ikke har Iphone nå da. Altså på Samsung får jeg prøve å taste inn koden så mange ganger jeg vil. Hadde jeg hatt Iphone nå hadde den vært deaktivert for leeenge siden. Så jeg har jo trossalt en veeldig lite sjanse for å låse opp mobilen igjen.  Det positive med dette er jo da at jeg ikke bruker tiden på mobilen i hele dag da. Men halo, det betyr ikke at jeg ikke vil komme meg inn på mobilen for det om. Blogges:**
Polo skjorte fra Ralph Lauren // Shorts fra Bikbok // Klokke fra DW // Sko fra Converse//Photos by Thekla//

Hva synes dere? Blogges:*
Dette må dere virkelig prøve ut sammen med vaniljesaus. Anbefales veeeldig. ENJOYY! Heihei!

Ååh så deilig det er med sol og varme. Ferie og venner dag, etter dag. Til nå har denne uka vært kjempefin, og jeg har vært sammen med Kristine og Thekla. På Fredag var jeg innom Kristine. Vi lagde en ny video (hint hint), og tok som vanlig bilder. I tillegg endte vi opp med å lage vår egen youtube kanal som skal tilhøre både meg, Kristine, Thekla og Linnea. - Eller med andre ord oss fire. Men mer om det kommer snart i eget innlegg:)) Ellers var det veldig kos å endelig finne på noe med Kristine igjen etter flere dagers mellomrom. 

I går var jeg nok en gang hos Kristine igjen sammen med Thekla. Fysøren så mye morro vi kan ha med bare en mobil og en kniv, hahah.. *lesere grubler fælt*. Don't worry, overaskende nok ble ingen skada, fjoo.. Egnentlig hadde vi tenkt til å filme inn en video til den nye kanalen vår, men siden vi aldri ble enige om hvilken video ble det ikke noe av det. Same shit. 
Dagen i dag derimot har vært grå i hele dag i forhold til dagene før. Jeg har ikke noen store planer for i dag enn å være hjemme. I morgen tror jeg det blir overnatting hos Thekla og en tur inn til byen. Ha en fin dag videre. Blogges:*


I dag tidlig var jeg innom Specsavers og sjekket øynene mine, once again. Jeg fikk faktisk vite at jeg hadde gjort meg nærsynt, og ikke at det var noe ''naturlig'' fenomen. *overasket*. Selvølgelig vet jeg at jeg tilbringer way too much tid på mobilen, og at det kan gjøre øynene dårligere. - Men jeg tenkte aldri over at det faktisk ville skje med meg, på denne måten. Same shit, shit happens. Sånn går det når man bruker all tiden på mobilen og pc'en.

Nå skal jeg begynne med både briller og linser, ''yay''. For å være ærlig har jeg ikke lyst til å gå med briller i det hele tatt. Det er bare ikke typisk meg. Men linsene får jeg ikke før slutten av denne måneden. Jeg fant noen fine briller i butikken som falt i smak hos meg, men selvfølgelig er det jo ikke alltid de sitter som de skal på ansiktet. Bruh, det er nedtur as. Jeg fant tre briller fra Convere som var veldig fine. En som var akkurat som brillene fra Ray ban som jeg har lagt ut på bloggen før (clubmaster modellene). Men all oddsen var mot meg, og brillene var for små. I tillegg har jeg ikke den nesa som trengs for brillene da... Asian people problem. Derfor kan jeg bare krysse ut de brillene fra wishlista. Det er trossalt tusenvis av andre briller i butikken, og jeg fant selvfølgelig mange andre. Inkludert denne som jeg har fått lov til å ta med hjem før jeg leverer den inn i morgen igjen. Hva synes dere? Yay og nay?

Ellers prøver jeg et nytt forsøk i morgen. Jeg har sååå lyst på de to brillene fra Converse. Fack. Mest sannsynlig tror jeg at jeg ender opp med disse med mindre gud lager et mirakel. 


En liten samling av mine favorittlåter, perfekt for sommerdager! ENJOY.
- Sofus skal begynne med briller. 

Så... På forrige Tirsdag var jeg endelig hos en optiker og sjekket øyene mine.Selvfølgelig kom det ikke som en bombe da legen sa at jeg måtte ha nærsyntbriller. Like, bruh... Hadde blitt overasket om hun sa jeg ikke trengte noe form for briller. Da hadde hun gjort en grundig feil under sjekkinga for å si det sånn. I tillegg dryppet hun i øynene for å kunne sjekke litt senere om øynene mine var friske, just in case, who knows. Etter et dryp i hvert øye kan man vell si at noen tårer begynte å trille ned begge øynene mens jeg fikk latterkrampe av hvor mye det svidde i øynene. *Prøvde ikke å grine og ødelegge maskaraen*. Alt viste seg å være helt normalt med øyene mine utenom at jeg ikke er langsynt da. Sad af.
 
Nå gjenstår det bare å dra til specsaver. Finne meg noen briller eller linser og få ''tilbake'' synet. Jeg har trossalt funnet meg noen briller fra Ray Ban på nettet, men før jeg kjøper meg any kind of briller burde jeg kanskje vite hvor mye minus (-) greie jeg må ha. Derfor drar jeg til specsaver om ikke lnege. Blir ganske rart å måtte enten bruke briller eller linser hver dag, men sånn er det å ha ræva syn, rett og slett, hahah.

You don't know how lucky u are all u guys that have perfekt syn. U all so luckyy:*

Blogges alla mina fina lesara:)) Ha ein jettå fin dä.
Heihei!

Det har skjedd utrolig mye i det siste at jeg rett og slett ikke har fått tid til bloggen, utenom små kjappe innlegg.

På Onsdag fikk jeg endelig møte William fra Kragerø som vi ble kjente med på leirskolen igjen! Fysøren så glad jeg ble da han spurte på Tirsdag kveld om jeg ville møte han i dyreparken. Jeg sto seriøst å smiilte, og hoppet på badet. Meg, Thekla og Kristine kom ikke til dyreparken før halv tre. Planen var egentlig å møte han allerede klokka tolv/ett, men siden jeg bruker over en time på badet kom vi vel kanskje litt etter tiden, ish. Om det er en person jeg har savnet både dag og natt i over et år så er det uten tvil William. Det ble vell kanskje litt mye klemming og leing i dyreparken.. Alt i alt hadde jeg en fantastisk dag, og jeg håper virkelig jeg får møte både William og alle de andre guttene igjen veldig snart!

Torsdagen derimot var litt mindre intens for å være ærlig. Meg, Linnea, Kristing og Thekla dro på tivoli her på Tangvall. Det var ikke all verdens gøy, men selvfølgelig kos. Sola stekte oss alle så vi ble ikke værende på tivoliet så lenge. Vi dro heller på kjesken, kjøpte oss braincooler og pratet om Onsdagen (hahhaha typical jente greie). Fredagen gikk til videofilming hos Kristine (se tidligere innlegg down low), og overnatting. I tillegg var det konsert på Tangvall. Mer for voksne men vi dro likevell rundt klokka ni. Resten av kvelden brukte vi alle oss tre tiden på å filme en video sammen. Om dere er heldige kommer den om ikke så lenge til;)) 

Det var kjempekoselig å ha Thekla på overnatting igjen. Vi sto ikke opp før klokka tolv og etter to ferdigstelte jenter dro vi ned på butikken og kjøpte oss snacks og chips. Satt oss ned og så på American horror story. Pappa, mamma og søss hadde dratt på tur tidlig på morgenen så det var bare meg og Thekla in tha house. Brukte tiden på å se på AHS i stua. Digg på høyeste nivå. 

Hva har dere gjort i det siste?:) Blogges!
Hva synes dere?Svart bucket hatt fra Elevenparis (Junkyard), 239 .- // Mørkeblå topp fra Obey (Junkyard), 499.- // Stripete topp fra Signature (?), 249 .- // Hvit polo skjorte fra Vero Moda, 179.- Blogges!


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits