RALPH LAUREN BBY↑

sooo...?

Grunnen til at noen av dere kanskje har sett disse bildene er pågrunn av at jeg har tustet litt med dagene, jeg glemte at disse bildene ble tatt den 4. dagen da jeg var i Bangkok, ikke den 3. Hehe. Men nå kommer alt til å gå etter planen og bildene etter dagene:) Og siden jeg er så snill med dere lagde jeg denne GIF'en, bare en liten ''Teaser" av de dagene som jeg har vist bilder av og de dagene som jeg ikke har vist bilder av enda:)
//Æren går til hun som lagde denne//


Brun brun brun brun like 24/7... Ha en fiiiiin dag mine fine! Every single one off ya:* Kyss, klapp, klem & smask.

QOTD: Noe du gleder deg til?
AOTD: Jeg gleder meg til å poste ut neste innlegg i morgen<3:) Eller for å si det mildt, fortsette å blogge for dere de neste dagene fremover! 
♥Dra på språkreise. Om jeg får sjansen skal jeg bare gripe den, har så lyst til å dra til Californiaaaa!

♥Møte (i hvertfall) én av mine favoritt youtubere. Nash Grier er bare baben min, og Cameron Dallas. Har så mange youtubere jeg har lyst til å møte!

♥Adoptere en valp. 

♥Flytte til U.S.A. California bby, én dag... 

♥Møte en Panda. Jeg kan bare ikke noe for de, de er bare så utrolig skjønne! Poh fra Kung fu panda, dere ser jo hvor skjønn han er da.

♥Spise sunnere. Altså, om jeg vil bli god og sunn må jeg begynne en gang. ''Stop talking, and start doing'' Men det er ikke det letteste man kan begynne med, haha. 

♥Tumblr. Begynne å bruke Tumblr, haha.

♥Verdens beste minne. Lage et minne for livet sammen med de beste jeg vet om.

♥Lazy rivers. Det ser bare så deilig ut å ligge der, jeg må dra dit med Kristine, Thekla og Linnea!

♥Dra til Coachella. OMG, det er bare et sted man bare ikke kan gå glipp av når man bare har et liv!

♥Møte Justin Bieber. Hva slags belieber hadde jeg vært om det ikke var på min bucket liste?

♥Bli fulgt av en kjendis. På Instagram/Twitter. Nash, Cameron og dere fra Magcon, jeg venter på et mirakel... Justin, det gjelder deg også.

♥Bilde(r) likt av en kjendis. Jeg friiiiikte helt ut når Justin Bieber likte bildet jeg la ut, og ikke bare skjedde det en gang, men to ganger, herremin! Om dere tenker dere om var det bare 20% av 100% sjanse for at det kunne skje, og det beviste at 20% kan noen ganger være nok. Så lenge du bare fortsetter å tro at ting kan skje! Checked.

♥Surfe. Det ser jo ganske morro ut.

♥Musikk video. Være med i en musikk video, da mener jeg sånn VEVO musikk video!

♥Møte noen av danserene til Justin Bieber. Har så lyst til å møte de igjen! Checked

♥Japansk tv show. Jeg har så freakins lyst til å være med i en!

♥Utforske. Dra til et helt nytt land og bare utforske det.

____________________________________________________________________________________________________________

Så det var noen av mine små punkter som er på min ''Bucket list(e)'' Jeg har mye igjen å gjøre som står på listen!:) ♥ Blogges laterrrr.
Hei! Lenge siden jeg har blogget på denne bloggen, fordi Sofia har jo blogget en stund. Så, i går var jeg og kjøpte meg ny telefon. Ble sinnsykt fornøyd, og kommer nok til og ha den en stund. Jeg kjøpte iPhone 5s, og jeg har spart lenge, men jeg fikk litt hjelp av mamma og pappa da, men måtte betale over halve selv. I tillegg kjøpte jeg et deksel, bare et cover så ikke skjermen skulle bli ødelagt med en gang som sikkert er lurt for meg. Den forrige var ikke så gammel, men den var full av skraper, og jeg hadde mistet den sånn 1000 ganger i bakken. Såå noen steder var det sånne hakk i glasset og metall greia rund iPhonen. Så ja...

elsker den ♥

- Kristine ♥
Bloggesss:)
Blogges i morgen! Natta (Lokal tid her, 22:20)


Det var gårsdagens bilder! Ha en fin dag! 
Alle har tusenvis av drømmer de vil få oppfylt, og om jeg kunne velge mellom én av de tusen dr;mmene mine hadde jeg valgt å bli Victoria secret modell, går det an å få en bedre ''jobb''? Jeg er vell ikke den eneste som har lyst til det? Ikke bare å gå på catwalk og bli verdens kjent, men også få reist rundt all around the world. Jeg husket at jeg satt å så på min første Victoria secret show når jeg gikk i 3. klasse, og med en gang jeg så modellene komme ut tenkte jeg at jeg en dag skulle stå der akkurat som de gjorde. Hele livet mitt har jeg hatt lyst på det og jeg har enda ikke endret drømmen min. Favoritt "engelene" mine er vell Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Barbara og Adriana Lima♥ Selv om nesten alle forguder Cara Delevingne, hun er jo også gaaanske perfekt. Men for å si det mildt så er absolutt alle fine! 

Men det som er ''ulempen'' med å være modell er jo noe som dere har hørt om før, nemlig: Kroppspress.
Kanskje ikke alle tar det som noe negativt generelt, men for de fleste er det ganske vanskelig å bli ''perfekt''. For noen er det faktisk umulig, det er bare umulig å bli nøyaktig perfekt. Men hvorfor jeg har lyst til å bli modell på akkurat ''Victoria's secret'' vet jeg egentlig ikk helt hvorfor, men for det meste fordi de ser så naturlige ut og de bruker ikke 100 tonn med sminke for å se så fine og perfekte ut, etter min mening. 

Miranda♥

Candice♥

Barbara♥

Adriana♥

Hva er din?<3
''Sisterloveee''....Blogges i morgen, ha en fin dag!
Blogg: Jenny Ong, bloggen hennes er bare så utrolig eeeelsk HER

Neon Blush, Kersh clothing ruffle shorts, ruffle H&M top, Nine West InStyle pumps, Céline sunglasses, Greylin bomber, Phyllis and Rosie necklace

Neon Blush, StyleSaint, silk and lace, denim jackets, Rag & Bone hat, fedora hat, Zara heels, Saint Laurent bag, GASMY.it bag

Neon Blush, Rebecca Minkoff wallet chain bag clutch, Cynthia Rowley paneled denim jacket, Isabel Marant wrap skirt, JBrand camisole, Free People x Jeffrey Campbell sandals, Céline Audrey sunglasses black, KEEP.com, KEEP wish list, Rebecca Minkoff giveaway

Neon Blush, Nixon Small Time Teller watch, gold watch with neon, summer jewelry stacking, white denim overalls, GUESS denim overalls, Elyse Walker espadrilles in white, crop top 90s

Låter: Calssic - MKTO, ååå herremin, jeg klarer bare ikke å gå en dag uten å høre den.

Quotes:

Ukens OMG BOY: 

Eriiiiiiiiiiiiik♥Blogges later:)
// cardigan - gina tricot (199,- //


- Kristine ♥
Naaaatt:**
Hola hola mine amigos!

I dag begynte vi dagen med en tur til bassenget:) Kosheliii. Og så har vi vært på Akvarium, wiiææ! Kjempe mange fisker og haier som er ganske skumle. Mye jeg hadde sett før og masse jeg ikke hadde sett før. Vi satt på Glass bottom boat og så veldig mange fisker og haier, men for det meste bare stooore haier. Skummelt var det, men om jeg husker var jeg liiiivredd sist gang jeg var der og satt på en sånn båt, jeg var så redd for å falle uti og bli spist av en hai, det er nok den verste døden ever, å bli spist av et rovdyr før du dør er jo bare helt fryktelig! Men nok om døden osv. OG! I tilegg hadde de fått et slags nytt rom der det var glass gulv, ugh det var en fryktelig følelse av å gå på glasset når det svømmer haier rett under deg. Og så så jeg oterene igjen som jeg så sist gang jeg var der, man kan bare ikke ta øynene vekk fra de, jeg så to otere som satt på et bambus bord og koste seg sammen og sov ved siden av hverandre, å herremin, det var så utrolig søtt!

Synes det er ganske så trist at det er siste dag vi er her:( Jeg kunne ha vært her en uke til, men det er jo heller ikke så ille å dra tilbake når de også har starbucks der haha. Men når jeg tenker meg om er det jo bare ca tre uker dager til jeg reiser. De tre ukene går nok gaaanske så fort. I morgen får jeg nok bruke tiden jeg har til å pakke og ta litt bilder:)

Blogges laterrr
Nattaaaa my loves♡♡
Heihei!

Dagen i dag har vært ganske så fin, akkurat som alle de andre dagene:) Så i dag dro vi til MBK og shoppet litt og fått noen nye hull, jeg har nemlig fått to nye hull på det ene øret til høyre. Så nå har jeg tre hull på det ene øret, de stikker med en nål rett inn, og vips, så er det ferdig gjort. Jeg visste ikke egentlig om jeg hadde så lyst, men etter å ha ventet i et år for de to hullene gidder jeg ikke å trekke meg tilbake. I begynnelsen hadde jeg egentlig på en skala 1-10 av vonhet var den på 8. Men nå skjenner jeg ingenting:) For øredobbene kostet det 300bath til sammen, ca 60 kroner, billig ikkesant?
Og i tilegg! Vi dro på et museum som var helt nytt og het &quot;Magic art museum&quot;. Det var utrolig kult der, det var fult av malte bilder på veggene og gulvene, og når du tar bilde er det akkurat som 3D på de fleste bildene!

Så i dag er det den nest siste dagen, på Lørdag følte jeg at dagene gikk så sent, men nå som jeg tenker meg om går det uuuutrolig fort, men jeg lengter etter livet hos bestemor litt mere, kjøre moped, kose med hundene og ikke stresse så mye over hvordan man ser ut osv. Men selvfølgelig liker jeg også Bangkok på en annen måte, men jeg savner hundene så veeldig! I morgen skal jeg se om jeg kan få kjøpe meg npen gaver til de som er i Norge og rundt omkring, kan ikke komme med hendene tomme til de. Og så blir det nok bading og litt pakking:)
Da blogges vi♡
Nattinatt:*
Hola!

Da var det en ny dag folkens, så nå har vi kommet til ag 4 her i BKK.
Nå sitter jeg på rommet igjen og spiser Paprika potato snack med søss, og ser på en randome serie på Disney Channel, kos:))
And off to dagen i dag. I dag dro vi til Central Chidlom for å bare se og handle. Egentlig mest fordi det var Ralph Lauren der♡ Og så ble det ikke så mye annet enn at vi satt og spiste mat og deretter så oss litt rundt. Hele tiden har jeg prøvd å finne nye Nike free run, men alle gangene jeg finner noen som er ok er det aldri i min størrelse, jeg begynner å bli veldig lei av sko størrelsen min.
Og siden vi nå er på hoteller etter nok en gang en lang dag skal vi snart ned og badeee, wii. Og i morgen drar vi kanskje på akvarie på Paragon, i går hadde vi egentlig tenkt til det, men som jeg sa, Paragon er det beste kjøpesentret i hele Bangkok, og siden det var helg var det stappfullt av folk, derfor ble det ikke noe fisk og se i går. Men om det blir noe tur i morgen gleder jeg meeeeg!

Ha en fin dag mine beauties, blogges snart!
Natta:* Blogges i morgen♡
Heihei! Et nytt mobil innlegg, woho!

Såååå i går glemte jeg å poste ut innlegg &quot;Dag 2 i BKK&quot; siden jeg ble så trøtt og sovnet:P Så jeg slenger den inn her jeg.
I går var jeg på og stooooor shoppet på Platinum og Central world. Jeg var så utslitt etter all gåingen på Platinum og selvfølgelig ikke minst Central World, og når vi finally kom på hotellet slappet jeg bare av med good vibes som vanlig:P haha. Syv timers gåing er veldig utrolig, altså for meg. For å kunne få litt krefter igjen gikk vi innom Mc&#39;donalds og bare fylte opp magen med masse usunt mat, I&#39;m loving it! I såfall har jeg kost med veldig:)) Og i tilegg så jeg noen skikkelig fine klær, eller faktisk ganske mange fine klær som jeg ikke trodde de skulle ha. Men det er jo ikke noe spesielt merke på de, noen er det, men ellers er det bare randome klesmerker. Men etterhvert som vi gikk på Central World begynte veeldig klesmerkene å komme frem, H&amp;M, Chanel, Benefit, Calvin Klein, Burberry, Coach og mange mange mange mange fler. Noe nytt ble det også i går, gleder meg til i morgen allerede. Jeg får lade opp, a long day tomorrow!


I dag har vi vært på Paragon, Bangkok&#39;s fineste/beste kjøpesenter. Der finner man bare klesmerker som, Gucci, Mulberry, Marc Jacobs, Zara, H&amp;M, Ralph Lauren, Chanel, Louis Vuitton, Calvin Klein, MAC, Bobbi Brown og mange mange fler! I dag shoppet jeg ikke like mye som jeg gjorde i går, jeg føler det er så mye lettere å finne fine klær i butikker som er bare helt randome som f.eks i Platinum. Når det er klesmerker må jeg virkelig like de eller vet hva jeg vil ha for at jeg skal kjøpe det, men noe fant jeg jo. Og imens vi gikk på senteret ser jeg bare jenter bli helt crazzy, løpe og hyle etter en eller annen sanger eln. Altså, ofc hadde jeg også veeldig lyst til å vite hvem det var og bare joine marraton løpet, i tilfelle det var en en skikkelig hoot fyr da. Men in real life tok jeg det så chill og fortsatte og gå som vanlig, haha.
I dag har vi også bare vært på shoppingsentert i hele dag, og nå som vi er på hotellet igjen er det tid for bading! Adiosss:**

Info; Den siste collagen med de to randome bildene, jeg begynte å kjede meg, hehe.
Det var vell påtide med litt inspirasjon! Blogges senere:*
Heihei!

Nå er jeg endelig i Bangkok, vi landet klokken ti på morgenen da jeg begynte å bli utroooolig trøtt, ja, jeg sov i Taxien for a while:) Etter at vi var kommet frem til hotellet (som jeg hadde lengtet så veeldig etter) chilte jeg bare i den super digge sengen sammen med søss og så på Phinies &amp; Ferb, jeg husker jo ikke engang hvordan det skrives (jeg er ikke sikker ihvertfall) Hahaha å herremin, jeg kan jo ikke glemme hvordan en så skjent Disney serie heter, uffda. Men isåfall, etter litt chill i soverommet vårt gikk vi for å spise lunsj, kjempe godt var det også! Og så gikk vi til en kjønnhets-salong pågrunn av at mamma skulle ha falske negler, eller, &quot;silikon-aktige&quot; negler, men mer som lim som de malte på flere ganger på neglen og som ble veeeeldig hardt etterhvert, og resultatet ble veldig veldig fint ettersom de pusset og filte neglene, de tre-fire timene var verdt det for kjønnheten! Jeg har faktisk planer om å ha noen sånne negler jeg også i morgen, vi får sjååå;)) Og ellers er jeg bare nå i soverommet og skyper med beste Eftestad Hagen♥ loveugrisenmin!

De bildene på kameraet kommer:)
Heihei!

Da reise jeg til Bangkok i morgen da, wiiii. Endelig skal vi til Bangkok og shoppe, og gjøre masse gøy. Det jeg gleder meg tl aller mest er nok at jeg skal få sove i verdens beste seng på Marriott hotell, ikke bare i to eller tre dager, men en uke, yeeee! Herremin å mye jeg har lengtet etter det hotellet. Altså, for å si det mildt er Marriott hotellene de beste ever! Jeg har jo vært på andre hoteller også rundt omkring i Bangkok, men gjennom alle har jeg aldri opplevd at noen er bedre enn Marrott! 

Ikke minst skal vi kanskje til Siam Park, der det er fult av rollercoasters og alt mulig annet, jeg har også veeeldig lyst til å dra til Dream world igjen, men siden vi ikke har vært i Siam Park før drar vi heller der om vi skal, alt avhenger jo av været, regner det bir det nok bare noen turer til forskjellige shoppingsentere, og hvis det er sol og fint vær kan det være en sjanse for at det blir en tur dit:)) Og i tilegg har jeg veldig veldig lyst til å dra til Zafari world, åååhhh jeg husker så mye fra den dagen jeg var der, jeg matet sjiraffer, så en megaaaaa fisk svømme under den lille, tynne bruen jeg gikk over, fysøren det var skummelt! Og så på aper ha en Thilandsk bokse kamp, hahaa, på en skikkelig komisk måte da! Så  pingviner, de hvite små hvalene, og klappet på en delfin. Dumt at jeg ikke hadde kamera på den tiden, men nå som jeg har, har jeg bare lyst til å gå tilbake til alt og få tatt bilde av det igjen! 


Nå er klokken 21:51 her, og jeg skal snart gjøre meg klar til å sove, og forbrede meg til en langt dag i morgen. Så pågrunn av tidsforskjell mellom Norge og Thailand blir det kanskje litt rart for dere å lese f.eks "Heihei, i dag har jeg vært på shoppingsenteret og handlet super mye, så nå er jeg helt utslitt og skal gjøre meg klar for litt søvn blabla osv" når klokken er tre på dagen hos dere, og klokken er da ca syv eller åtte på kvelden her, men som regel pleier jeg å falle i søvn etter klokken elleve på kvelden. Men dere forstår vell at jeg liksom befinner meg nå på den adndre siden av jordkloden! Men, bare så dere vet det er jeg 98% sikker på at det blir mobilblogging, fordi jeg ikke fikk fikset pc'en min i dag og jeg gidder ikke å drasse med en ubrukbar pc på tur, soooo... Om det blir noe blogging bli det nok fra mobilen, K?

- Sofia♥ G-night, ha en fin sommerdag videre!
kopiert fra min blogg

fornøyd! Tenker og sove inni her!

Hei! Min dag har vært fantastiask. Litt regn, eller noen små regndråper av og til, men det gikk heilt greit. Vi kom fram halv to i kveld , og la oss(eller meg) i 3 - halv 4 tiden, heh. Jeg var våken klokka tolv, stod oppp og fjernet sminken jeg var for lat til og fjerne gårsdagens kveld og lagde frokost til alle oss 3, bacon, egg og ciabatta. Eller jeg hadde yoghurt med blåbær da så.. Etter frokost gjorde jeg meg klar for og gå ut å ta noen bilder, skal prøve og få til en ny header jeg for en gang skyld blir HELT fornøyd med. Jeg angrer litt på den jeg har nå men jaja. Og ofc, jeg hang opp min super deilige "hengestol", som rrrrruler! Ellers er alt fint, og vi snakkes i morgen! Satt og så på TV for litt siden, og nei vi har ikke sånn fancy TV her, bare en gammel drittboks, så det ble simpsons på meg i hele dag.

Det kommer ikke så mange bilder fordi jeg har lite strøm og ingen av kontaktene funker her såå..

- Kristine ♥
Heiiii:)

Da var brylluppet til tante ferdig, så sliten har jeg aldri vært på lenge. Kvisene begynte og poppe opp, ikke bare to eller tre, men liksom ti av de. Siden jeg nå har fått i meg mere søvn enn de siste andre dagene har ansiktet mitt blitt much way better! Jeg synes det er skikklig deilig å få sovt til minst klokken 9-10 (maks) på morgenen i forhold til det jeg har gjort de dagene tante skulle ha bryllup, kanskje dere tenker at klokken 9 eller 10 er vedig tidig, men for Thailendere er det faktisk ganske sent på dagen.

Og selveste brylluppet gikk veeeldig veldig fint, og jeg er ganske glad på hennes vegne. Jeg var forresten hennes brude-venn (Dont judge me, IDK hva det heter) og i starten ville jeg absolutt ikke være det, men som etterhvert brylluppet fortsatte begynte jeg å like det av en eller annen grunn,men også pågrunn av at jeg kinda tjente litt cash på samme tid, 820 bath bare for å sitte ved siden av tante i ca 10 min, litt cash er vell bedre enn ingenting. Hvordan jeg fikk pengene var at her i Thailand på bryllupper knytter gjestene på penger i håndleddet til forloveren og bruden, i tilegg på brude-vennens hånd også, så da tjente jeg da litt, Sofia like it.Som dere også har merket har jeg faktisk fått litt tid til å blogge, men da er det bare litt. Skikkelig travelt jeg har det i Thailand, i forhold til det i Norge, haha. Det er koshli det da. I dag har jeg nok en gang vært i byen på shoppingsenteret og vært innom Starbucks to ganger i dag. Og så ble det noen nye innkjøp, som kommer når jeg kommer hjem. Og ellers har det ikke vært noe spess pågrunn av at jeg har vært på senteret i hele dag uansett. Jeg skal prøve å blogge oftere fremover, også når jeg er i Bangkok! Og en ting til, tusen takk dere, Thekla og Kristine for å ha lagd videoen til meg hahaha, synes videoen a meg i videoen var veldig fet jeg! Sier ikke nei til flere videoer (hint, hint) Det er utrolig gøy å se på de, i hvertfall når dere har lagd de! Elsker dere alle (lesere, haters, lovers)

- Sofia♥
ta på 720px HD i tannhjulet for best kvalitet :)

- Kristine ♥
 

- Kristine ♥
Hei! Så, Idag på morgenen tok jeg og Silje oss en tur på sjøen i et par timer, fordi det var såå varmt! Siden det var 18 grader i vannet ble det bading på oss Idag. Det ble veldig kaldt etterhvert så Silje kom hjem til meg. Vi filmet, osv. Meeeeen, så kommer vi til helvette. Jeg, altså jeg har da klart å ødelegge dataen min på et vis. Internett vil ikke funke og den er 100% tregere en den har vært. Lyden er hakkete, og jeg vedder nesten på at jeg da blir nøtt til enten kjøpe en ny eller levere den til "operasjon" haha. YEY! Happy guurl, å jeg er jo blakk for tiden så vis jeg må ha en ny, blir det nok ikke en skikkelig bra/fin en. Men vi får se, hadde -_-
- Kristine ♥
Hei! Har hatt lyst lenge og lage en ny sånn "til Sofia" video av noe slag. Men liksom det blir jo det samme som jeg akkurat har laget. Såååå jeg måtte bare spørre om dere var keen på en ny, så skal jeg lage en til ikveld eller imorgen. Så blir veldig glad for kommentarer :** eventuelt kan du kommentere en video du vil se, så får vi se :)

bildene er gaaamle..

- Kristine ♥


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits