Heyhey!
Dette er alle videoene meg og Kristine har filmet sammen! - Pluss ''The yoga chellange'' også da, som av en eller anne grunn er blokkert i dette landet. Noe som betyr at den dessverre er borte vekk, why the fuq? Vi hadde over 2k views, og så er den borte vekk... Men, det går alltid ann å lage en ny eller hva. Uansett, dette er i hvertfall alle videoen meg og Kristine har filmt sammen til nå. Den siste vi filmet sammen var jo ''Taste random shit'' - challenge. Hva synes dere forresten? Og spørsmålet mitt er: Hva slags videoer vil dere at vi skal lage? Har dere noen tips? SHOUT IT OUT! I tillegg har vi hatt noen store tanker om å lage vår egen kanal, men hva kan vi kalle den? KOM MED FORSLAG! - Det hadde betydd mykje! 







Som noen av dere kanskje har merket så har jeg endelig fått farge på bryna, sånn bokstavelig talt. Det er jo slike dager når du tenker at du har såå lyst på eyebrows som er on fleek, men aldri orker å kjøpe det som trengs, og så er du i byen og tenker "now or never". For litt mer en en måned siden kjøpte jeg en brynspenn fra Loreal, som viste seg å være brukbar for nybegynneren Sofia. I begynnelsen av "eyebrow" perioden min syntes jeg det ikke var behagelig å gå med tegna bryn in public. - Men det var jo en grunn til det når jeg ser tilbake til den tiden.. Jeg skal ikke lyve, men den det var et par ganger brynene mine var alt for "kraftige" fra begynnelse til slutt. Altså det så ut som jeg hadde limt de på (?) Makes sense? De så ikke naturlige ut, not at all. 

Nå derimot har jeg bryn som er litt "fade" i begynnelsen, og som blir mørkere og mørkere. Bryna mine går ikke gjennom en lang prosess, enda. Bare bryna mine og min lille brynspenn, som jeg snart går tom. Jeg har ikke engang orket å nappe, men en dag.. Om jeg bestemmer meg for å kjøpe samme brynspenn igjen tenker jeg nok at jeg skal prøve å finne en mørkere farge, hvis det i det hele tatt finnes. Ellers har jeg utrolig lyst på Anastasia dipbrow pomade! Wææ, i begynnelsen av juni fikk jeg vite at de selger Anastasia ting på Kicks i byen. *Hjerter i øyene*. 



Hva synes dere om innlegget?

Blogges!




På Torsdag hadde jeg en utrolig trivelig dag på bystranda sammen med jentene mine! 

Før klokken rundet to tok vi buss inn til byen. Vi hadde pakket med oss både engangsgrill, tepper, chips, drikke, mat, music angels og alt vi kunne tenke oss. Været var fantastisk fint. Finere vær kan man ikke be om. Altså halo, når det er null skyer og opp i mot 20 grader den dagen du skal på stranda med dine mates, kan du ikke klage. På vei inn til byen gikk alt som det skulle, helt til Thekla kom på at vi hadde glemt posen med engangsgrillene på busstoppet. Selvfølgelig ga vi hele skylda på en, og denne gangen var det uheldigvis Thekla's skyld stakkar. Det vi kom frem til var at meg og Kristine skulle bli igjen på bussen til byen, mens Linnea og Thekla hoppet av og tok en buss som gikk til Søgne. Meg og Kristine ventet bare ved rutebilstasjoen. Tok litt mange bilder og ventet på de to andre. Luckily hadde ingen tatt posen som lå på busstoppet i søgne da, fjooh. 

Da de hadde kommet gikk vi et lite stykke ned til bystranda. Det er virkelig en fin plass å være på slike dager, i hvertfall når en skal prøve å virke litt sosial! - Full av babes i baris som spiller enten fotball eller volleyball, ish. Vi fant oss til rette og bare chillet og hadde på musikk. Rett ved stranda er det jo en lekeplass hvor vi var nokså ofte, hahah. Da klokken var rundt seks flyttet vi oss bort til badestedet, hvor vi kunne være litt for oss selv og grille. (Du ser plassen på strandbildet litt oppe til høyre.) Der borte ble det vell litt dansing med høyt musikk og bare good vibes spør du meg. Slike dager vil jeg ha mer av! 











Hva har dere gjort de siste dagene?:)

Blogges!




Jeans fra Levis (Carlings), 999.- // Hvite jeans fra Lee (Carlings), 799.-



















Hva synes dere?:)

Blogges!




Beklager for sent innlegg! Flere bilder fra dagen i dag kommer i morgen:)









Hva har dere gjort i dag?

Blogges!







Jeg tror jeg aldri fikk nevnt det på bloggen, men på Lørdag var jeg på pink party! - Sørlandssenterets arrangement. Både Isac Elliott, Mia og Tuva, Suite 16, Sandra Lyng og Lila var der. Konserten begynte ikke før klokka fem, men vi dro inn i ett tiden for å sørge for at vi fikk stått nerme scenen. Tiden gikk trossalt veldig fort, og etter forventningene kom det ikke særlig mange folk, egentlig. 6k billetter var solgt, men fra mine øyne så det mer ut som bare drøyt 2k var der. For å være ærlig var det litt deilig å ikke ha hele 6 tusen folk i en konsert-innhegning liksom, hvis dere skjønner hva jeg mener, hahha. Så slapp vi å bli presset frem og tilbake hele tiden, men, da det var tid for Isac Elliott til å gå på scenen begynte folk å bli ville. Jeg ble presset inntil Jesper (en gutt vi kjenner fra Hellemyr), Thekla ble presset bak meg og sånn gikk det. Ikke bare var det pressingen som var så intens, men varmer var helt syk ettersom tiden gikk og vi sto tettere og tettere. - Men Sofia overlevde, kom seg like hel ut. 

Under hele konserten sto meg og Thekla sammen med Christoffer, Sebastian, Håkon og Jesper. Linnea har klaustrofobi (stakkars) så hun holdt seg litt vekke sammen med ei fra Greipstad. Da Isac kom ut og hadde sunget litt bestemte meg og Thekla og guttene oss for å gå ut og få oss litt drikke. Jeg var helt dehydrert etter tre timers ståing. Så etter litt drikke sto vi mer med Linnea og guttene. Isac var trossalt den siste artisten for dagen så det gjorde oss ikke mye. Meg og Thekla har uansett møtt han. Men jeg kan vell si at vi alle sto og danset litt utenfor publikum. Alltid koselig å være med herlige folk!





 Noen av dere som har vært eller skal på noe konsert?:)

Blogges!




Ååå, noen andre enn meg som begynner å kjenne den typiske sommer-viben som vi alle har lengtet etter?
Sommerviben er trossalt der, men om jeg har den gira ferie følelsen vet jeg ikke helt. Tenk dere at vi nå har ferie i hele to måneder (ca). Det blir såå hella nice å bare chille mye i sola, gå på stranda med dine beste mates og nyte late night talks. - Hahah syntes det hørtes så proft ut, ish. Dette er min første sommerferie jeg tilbringer i Norge, faktisk. Gjett om jeg ikke skal kaste bort tiden. I tretten-tiden dro jeg ut til Thekla. American horror story er selvfølgelig en klassiker hos henne. Etter middagen lagde vi superdelicious smoothie! Å ha årets første smoothie og tilbringe første sommerdag med babe er ikke så værst spør du meg. Bare skrik ut om noen av dere vil ha ingrediensen til smoothien (!!!). Ettersom sola begynte å komme frem, og hele meg begynte å koke etter å hadde prøvd litt danse skills dro vi ut. Jeg sjekket deres gradestokk som sto ved døra og jeg bare "Thekla! Er denne riktig?? Hvordan kan det være 39 grader nå??" Den sto selvfølgelig i sola, men uansett! 39 grader er helt sjuukt. Flere ganger sjekket jeg gradestokken for å se om jeg hadde blandet tallet 1 og 3 liksom, men det var hele 39 grader... Føler jeg snakker så mye om sol og sommer og været på bloggen min:// Hahhahaa, same shit, alle liker fint vær ikke vell? 

Resten av dagen holdt vi oss ute i stekende, deilig sol med litt sommer musikk for å få sommerfølelsen litt mer frem, hadde en gang i marka, krone is og bare pratet. Det har uten tvil vært en strålende dag sammen med Thekla. Kunne ikke ha hatt en finere start på sommeren!

Så ikke dette deilig ut?!

Hva har dere gjort i dag?
Blogges!


















Fantastisk vær i dag på Helleviga med familien Prawatphon/Ingerseth. Blogges!




Mørkeblå genser fra Ginatricot, 250.- (50%) // Svart plane t-skjorte fra Ginatricot, 79.-




Ahhhh, jeg vet ikke om jeg er glad eller lett nedfor. På den ene siden tenker jeg det blir spennende å begynne med nye klasser, skole og lærere. Men så er det jo den andre siden da, hvor du tenker så mye på hvor godt jeg og alle oss andre i vår gode gamle klasse har hatt det, helt siden 1. til 7. klasse. I hele 6-7 år har vi greid å leve med hverandre, og gjett om jeg har blitt utrolig glad i absolutt alle! Ikke minst har jeg blitt veldig glad i lærerene, og nå får vi nye til August... Blæh.

Siste skoledag i dag var ganske så koselig. Før matpausen dro de fleste fra B og A klassen ut og klistret på massevis av post it lapper og dopapir på bilen til Irene (engelsklæreren vår) og Kai (Norsk læreren). Til minne for 7a og 7b type prank. Etter matpausen så vi på Maleficent. Koselig det, men for å være ærlig skulle jeg ønske vi kunne gjøre noe mer felles enn å bare sitte å se på film og spise godteri siden det trossalt var siste dag sammen som 7.trinn. Jeg med andre ord sov under filmen. Same shit. Vi ryddet bort alle pultene og stolene i klassene. Noen av guttene hadde skaffet seg barberskum som skulle brukes til en ting. - Smacke Kai og Tore i fjeset. Ikke lenge etter gikk vi bort til Berit, vår herlige lærer vi hadde fra 1. til 5. og ga henne et "takk for oss"-typisk kort fra klassen. Og plutselig var dagen slutt, etter mange hadde klemmer og god sommer klemmer dro alle hver for seg hjem. Men så var det jeg, Thekla, Jon, Trond Simen, Peder og noen til igjen på skolen. Eller, jeg hadde ikke litt hentet enda av pappa. Trond Simen var den som tok med barberskummet, og når det er noe skum igjen og to jenter på samme plass er det bare en ting gutter tenker. Yes... Meg og Thekla ble dynka (ikke så bokstavelig) i barberskum. Men så fikk meg og Thekla dynke de like mye da, så alle oss fire/fem drev å smacka hverandre midt på grusbanen med barberskum. Skum over hele fjeset og topppen er næsty ikkesant...  

Ellers har denne uka vært en vidunderlig uke sammen med 7.trinn. Allerede savner jeg alle, og selve 7a. Kommer fortsatt ikke over tanken på at vi lenger ikke vil være klasse 7a etter sommeren.











Noen få bilder fra denne uka. Mer blogging fra meg kommer laterrr! Blogges!




Heihei! Lenge siden sist! 

Fysøren ting går så fort. Allerede er det Juni, litt mere enn en uke til er det ferie, i går tok vi the final math test, i morgen drar vi på klassetur til Flekkerøya og i dag skal hele trinnet ha avslutningsshow for foreldre klokka 1800. Meg, Thekla, Linnea, Kristine og gutta boys, pluss noen jenter skal danse et nummer meg, Thekla, Linnea og Kristine har koreografert. Det blir rått, haha. I hele denne uka og forrige har det vært intenst øving. Blant annet hadde vi generalprøve i dag på skolen. Hele dagen ble brukt til øving, og i kveld blir det showtime. Samme gjelder i morgen, men da fremfører vi for hele skolen. I morgen etter showet drar vi til flekkerøya, hvor vi skal på klassetur. Vi blir der fra Torsdag til Fredag, noe som er nokså greit. Ahhhh, så mye skjer. Jeg har enda ikke pakket til turen!..? - Som er i morgen liksom. Dessuten har jeg ikke engang funnet klærene jeg skal ha på meg, i kveld. Det er omtrent en time til jeg må være der, hjelp... 
Utrolig mye har skjedd i det siste og derfor har jeg ikke fått blogget. Ikke minst måtte jeg øve til prøven, og jeg har vært ei nokså travel jente generelt. Men nå som det både er null lekser og jeg ikke stortsett kommer til å gjøre så mye (tror jeg) kommer jeg til å blogge mye mer, det lover jeg dere. Ikke minst har jeg HELE sommeren jeg kommer til å bruke som ''blogg-tid''. Siden det ikke blir noe Thailand tur på familien Prawatphon og Ingerseth i år får jeg muligheten til å tilbringe sommeren i Norge, endelig. Men dette var bare en liten oppdaterings-innlegg fra meg, ha en fin dag videre. Vi blogges på Lørdag!





KOS DYKKEN! 



Dere finner flere bilder fra min vsco HER




Heisann!

Nå kan jeg vell si, long time no see. 6 dager er kanskje ikke så mye, men for meg Sofia virker det som evigheter. "Så hva har egentlig skjedd i det siste, Sofia?" Ehm la meg tenke.. Først og fremst møtte meg, Thekla og Kristine noen gutter fra byen her i Søgne på Søndag. Helt uventet fikk jeg en mobil fra Kristine som spurte om jeg ville bli med å møte guttene. Mine planer for Søndagen var egentlig å bli hjemme og slappe av, men siden jeg ble spurte om å møte noen gutter tenkte jeg bare, ja hvorfor ikke. Tiden ble for det meste brukt på fotballbanen. Hva ellers kan en gjøre på "bondelandet", som noen sier.
På Mandag spilte vi kamp mot Holum. Vi tapte 2-1. Selv om bi spilte uuutrolig dårlig, - noen vi selv kan inrømme, fortjente ikke Holum seier... Dommeren sugde ræv, like mye som laget, og hadde vi spilte bedre sammen som et lag hadde det andre laget blitt eid. På Tirsdag gjorde jeg egentig ingenting..? Som jeg husker. På Onsdag derimot så meg, Linnea, Kristine og Thekla på guttene spille mot Vigør. (Mot guttene meg, Thekla og Kristine hang med på Søndag). Guttene våre vant 4-2 mot Vigør, applaus! Og i går dro meg, Thekla, Kristine og Linnea på banen. 

I tillegg har det vært ganske mye øving på skolen til avslutningshowet. Meg, Thekla, Linnea (og Kristine) har koreografert tre danser som vi skal danse på showet. Oss, pluss noen stykker til skal rule hele dansen på avslutningshowet. Neste uke blir det intenst øving før Onsdagen og Torsdagen, dagene vi skal fremføre. Ellers har dagen i dag vært veldig deilig, eller med andre ord. - Været var deilig! Da vi hadde fysak i andre time tråkket jeg over med foten på fotballbingen. Jeg hørte et lite knekk, og hørte på å grine meg i hjel, hahaha typical me. Så nå sitter jeg med et hovent ben dekket av rosa støttebandasje. Tilbake til gode gamle dager, haha. Men neida, jeg får gjøre det beste ut av det og ta det litt med ro. 



GOD HELG!






SOFIA INGERSETH




Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn




Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013



Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · Wants



Søk i bloggen




Design







Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits