kopiert fra min egen blogg, derfor ble det feil med "de andre er lagt ut på tid". "Jeg er i Paris" var skrevet som en mobilblogg.

Hei! Skikkelig trist at dette var siste dag i Paris, har vært så mange nye minner, og masse gøy her nede. Har gruet meg hele uka til slutten av uka. Nemlig idag. Vi reiste litt tidlig fra Paris og ned til Gardemoen, her skal vi da sitte i 8 timer. Men jeg overlever, det er jo starbucks her. I morgen eller noen dager etter at jeg har kommet hjem vil jeg skrive litt om turen min, og legge ut bilder fra turen. Kanskje en video også? Vell, vi får se. Har hatt en alt for god tur og komme hjem fra. Dette er det eneste innlegget som ikke er lagt ut på tid. Så dette er altså en mobilblogg, resten av dagene har jeg lagt ut på tid. Vis det har gått greit for dere? Så får dere ett ekstra langt innlegg når jeg er kommet hjem. Snakkes da!
kopiert fra min egen blogg, derfor størrelsen ble litt for stor på bildene.

// vero moda //

// gina tricot //

// bikbok //

// bikbok //

// bikbok //

// H&M //

// H&M //

// H&M //

// H&M //

// gina tricot //

// bikbok //

// nike //

// converse //

Utenom pass, og alt slikt er det dette jeg har pakket. lagt ut på tid
Instagram HER


 Weheartit HER

 Ask.fm HER

snapchat - sofiaingerseth, kik - sofiaingerseth

- Kristine ♥

Håper du vet jeg savner deg Sofia :** Ta på 720px i tannhjulet for best mulig kvalitet :)

 

- Kristine ♥


- Kristine ♥
Blir ofte kalt for "Sofus", ahah

Ho er sånn seriøst helt råå i fotball, hellsikke! Dere også Silje, Thekla og Linnea!

Ho har dårlig humor, akkurat som Thekla! Men ikke alltid da (heh)

Når ho først blir forelska, er ho VIRKELIG forelska, du skulle bare visst!

Ho har en fast tid ho MÅ blogge, den ene ganga jeg var hos ho. Skulle vi ut å ta bilder, men ho måtte bare blogge "litt" først haha!

- Kristine ♥

 
Hei! Reiste til Paris idag på morgenen fra Kjevik, landet i København også videre til Paris. Har nå 6 dager til og være her før jeg skal hjem igjen. Gleder meg noe helt vilt til alt det andre vi skal. Kanskje vi tar en tur ut og bare sjekker litt hvor ting ligger, hvertfall er hotellet veldig fint! Angrer ikke på denne turen! Skal pakke litt ut nå, så vi får se hva som skjer videre. Bilder fra turen vil komme etter at jeg har kommet hjem igjen. Og dere vil også lese mer om turen på bloggen min og dere vil få lese det her etter jeg er kommet hjem. 


hva vil dere lese om nå som jeg er gjesteblogger? gjerne kom med tips!

- Kristine ♥
Hei! Sofia er i Thailand nå som dere helt sikkert har fått med dere. Så da blir jeg gjestebloggeren(Kristine). Har selfølgelig en egen blogg også, men syns bare det er gøy og blogge når jeg uansett ikke har så mye og gjøre. Kommer til og prøve og oppdatere bloggen så mye som mulig disse 2 månedene hun er bortreist, men det kan hende neste uke ikke vil bli så bra. Reiser nemlig til Paris, men nok om det. Håper dette ikke kommer til og bli såå forferdelig, men vi får se :)

- Kristine ♥
Elsker dere♥ Savner dere!
Nå er det bare én dag igjen til jeg reiser, wiiii! 

Da drar jeg snart da folkens! Ååh som jeg gleder meg til å spise alt jeg har lenget etter, og ikke miiiinst shoppe! Jeg kan enda ikke fatte at det bare er én dag igjen, tiden går jo sååå fort. Og snart begynner vi i 7.klasse, egentlig går det jo an å si at jeg er en syvende klassing allerede. Det er ikke så stort å bli ei syvende klassing akkurat. Jeg har egentlig ikke stresset med å pakke eln enn at jeg bare pakket litt i går, og så fortsetter jeg å fullføre pakkingen i dag. Ellers kooooser jeg meg med riskrem, vanilje pudding, Ben & Jerry's, moreller og piano duo! Siden jeg ikke får være her på to måneder mååå jeg ha i meg noe "norsk" som de ikke har i Thailand. Jeg kommer til å lengte veeeeldig etter alt sammen, og alle folkene her i Norge! 

Ja forresten, jeg er ikke sikker på om det blir noe blogging. Sorry, men dere husker jo kanskje hvordan det var ifjord, jeg fikk nesten aldri tid. Jeg lagrer bare to innlegg til til i morgen og på Torsdag (kanskje til Fredag også) som kan publiseres. Om jeg skal ha gjest blogging blir det også kanskje litt stress, kommer ann på om Kristine/Thekla vil. Men jeg er 67% sikker på at det nok ikke blir noe blogging på lenge bare så dere vet:) Men ta gjerne titt innom gamle bilder osv, haha. Kanskje dere finner noen skikkelig rare bilder, uff.  
Resultater fra det siste "Bare minerales" - pudderet 
Blogg: Angelica Blick, hun er en blogger/modell/stylist/designer fra Sverige og har såååå utrolig fine motebilder og er bare såå pen! HER

Låter: Bad - David Guetta & SHowtek ft Vassy

Birthday - Katy Perry (cash cash remix) 
Quotes:Eller nææi, jeg kunne nok ha vært på leirkolen i en uke til! 

Jeg har hatt det ubeskrivelig fint der, selv om vi mistet en dag er det som om vi har vært der i en uke, og gjort utrolig masse gøy. Vi kjørte gocart, padlet i kano, hadde vannkrig, grilte, raftet, hadde fotball turnering og masse masse mer! Det er rart å tenke på at alt dette har skjedd på bare disse få dagene. Jeg kunne gjerne ha vært der lengre, no problem! Hyttene vi sov i var jo faktisk ganske ok, det var ikke noe av det verste jeg hadde sett:)
Siden en skole fra Kragerø (01'ere) også var på leirskole ble vi kjent med noen nye beste-kompiserrrr:)) Utrolig hyggelige det var å få de på besøk til hyttene osv. Det er jo ikke alltid man får muligheten til å oppleve noe slikt, så når man får sjansen er det bare å gripe den. Og i går, når vi skulle kjøre gocart følte at jeg eide hele banen, hehhehe neida. Men i hvertfall er det utrolig gøy, sitte 3cm over bakken er jo ganske så utrolig. Ellers var alt annet også ganske morro. Skulle jeg kunne gå tilbake i tid og oppleve alt sammen igjen! Fysøren, jeg kan enda ikke tenke at dette har skjedd. Jeg synes det var utrolig dumt å måtte gå i dag:( Jeg kan ikke vente til å møte de igjen en eller annen gang (Mathias, William, Remi osv!) Savner de sååå, husker hadde klemmene så godt!Har utrolig mange flere bilder, men det er jo bare sånsett bilder av "gutta boys" og masse kødd.
Tumblr: En av grunnene til at jeg ikke har Tumblr er fordi det er utrolig stress med det! Jeg skjønner absolutt ikke en eneste shit av hvordan jeg skal få brukeren til å se like bra ut som alle andre brukere. I tilegg kommer det alltid opp masse meldinger og masse annet jeg må gjøre. Selv om Tumblr er et fantastisk sted til å finne inspirasjonsbilder greier jeg meg bare ikke med det, det er ikke i nærheten av så like bra som weheartit. Kanskje noen er uenig med meg, men jeg orker bare ikke sånn stress! Selv om det frister veldig ofte med å prøve (nok en gang) å lage en ny bruker får jeg det bare ikke til! Det nytter altså ikke. Jeg prøvde å lage meg en bruker på Søndag, og jeg fikk det til, men jeg ble bare ikke så fornøyd med designet osv. Kanskje jeg greier det om et par år til:P Jeg for nok holde meg til Weheartit jeg:)

Weheartit: Iforhold til tumblr har weheartit gravd seg godt ned i hjertet mitt, ååå som jeg elsker den siden! Det er ryddig der, det er enkelt for alle, du trenger ikke fikse på så mye og det finnes tusenvis av bilder der også! Ikke minst blir jeg ikke stresset i det hele tatt. Jeg bare elsker weheartit mer enn noe annet! Takket være til han som fant opp weheartit har jeg greid å overleve med inspirasjon. Det er finnes nok ikke noen ting som er bedre enn å se på bilder du blir inspirert av, er det vell? Jeg kan sitte forrand siden i timesvis uten å ikke bli lei, jeg finner alltid noen bilder jeg legger til på brukeren min. Jeg har også begynt å lage mine egne quotes bare for gøy, noen ganger kan det faktisk være veldig gøy å dele dine egne ord/følelser med andre og se hvor mange som liker den. Ikke så verst har faktisk over 800 rehearted et av mine quotes, og på en annen quotes har over 700 rehearted det:D Det gjør meg faktisk ganske glad for å se at noen faktisk liker det du skriver.   

En liiiiiten smakebit av bilder fra weheartit brukeren:) Vil du se flere bilder, trykk HER.


Adioooooos:*
Jeg er helt sikker på at jeg sannsynligvis ikke kommer til å få gjort alt jeg har lyst til, men jeg skal ihvertfall få gjort 3/4 av ønskene jeg skal gjøre "before I die". Noen av dere som har noen øsnker dere vil få gjort før dere dør?
Smask:*


I'm lovin it:)
Gensere fra H&M, 99.- kr pr stk // Denim shorts fra H&M, 99.- // Joggebukse fra Cubus, 149.- // Bikini overdel fra Cubus, 79 eller 99 kr.- & bikini underdel 79 eller 99.-Heihei!

Da er jeg "halvveis" ferdig med å pakke til leirskolen, men jeg har masse jeg skulle ønske jeg kunne ta med men som er unødvendig. I dag dro jeg og mine to andre beste til byen, jeg dro egentlig for å få tak i en ny bikini som jeg trengte. Jeg kjøpte med en rosa bikini som jeg måtte bare ta i fullfart, samtidig er den jo ikke så dyr så det var jo bare bra det. Så ble det også joggebukser på meg, osv, jeg må jo ikke "røpe" hva jeg har kjøpt. Innkjøpene kommer i morgen. Ellers har jeg kost meg i deeeet fine været vi hadde i dag, om det blir akkurat slik på leirskolen kan det nok ikke bli bedre, kan ikke vente til å bade de fire dagene vi skal være der! For å være ærlig gleder jeg meg væææældiii! Om jeg skulle si det i sånn prosent språk hadde jeg sagt 96% av 100% :P OG! Vi er så badass'er (ironisk nok), vi har skal smugle godteri med oss til leirskolen! Vi kjøpte en pose med godteri for 160.- med masse masse smågodt i. Kan ikke vente til all morroa! Smask:)


"#" topp, 79.- // Nelly magazine, fikk jeg med på kjøpet:)

Det var bare et lite innkjøp. Forresten har jeg jo noen "nye" produkter jeg ikke har lagt ut enda, de kjem snart! Adios, fotballtrening next->
Det tok meg evigheter å lage denne kollasjen, det var så utrolig mange andre bilder jeg også ville ha med. Men jeg valgte ut de "beste".♥ Noen andre som er enige i disse bildene?
Wooooho!

Ååh, jeg gleder meg så utrolig! Kan ikke vente et sekund, snart får jeg handlet nye klær og møte alle sammen igjen. Ikke bare det, men også skal tante gifte seg, så det blir ikke en helt vanlig ferie der vi bare er hos bestemor og i Bangkok, men bryllup blir det også. Om vi har litt tid ti overs skal vi også dra til Siam park, wiiii, og reise til Phuket elns. Siden jeg nå har speilrefleks blir det nok utrolig mange bilder, tenk! Det er bare 14 dager igjen, jeg må si tiden går så utrolig fort. I hvertfall i år, altså, har dere tenkt dere at vi nå er i Juni, det er sommmmmmmmer♥ Selv om jeg ikke får tilbringt Juni og Juli her i Norge vet jeg at det også bli varmt i Thailand, :P. Brun blir jeg vell også, da snakker vi om meg skikkelig brun!  I CAN'T WAIT ANY LONGER!
Det er sånn at jeg bare har lyst til å pakke nå, noe jeg egentlig kan gjøre hehe. Men også må jeg pakke til leirskole som jeg drar med klassen neste uke, stas!:D Så etter min plan er det bare gøye ting som skal skje fremover, men det er jo etter at jeg har gjort helårsprøven i Matte, dritt. Men likevell er jeg faktisk veldig forbredt, jeg må bare småøve litt til. Jeg tipper at det skal gå fintfint, øvelse gjør mester!Bursdag om ikke lenge:*
Noen bilder fra i dag:) Ønsk oss lykketil på kampen!:*
What the fudge genser fra H&M, 99.- // Cardigan fra H&M, 150.- // Jeans fra BikBok, 599.-
Keep it cool topp, 129.- HER // Denim shorts, 279.- HER // Do things my way crop top, 79.- HER

#Chill-out top, 79.- HER // Jacobs 22 topp, 399.- HER // Bruins topp, 299.- HER

Adidas genser, 499.- HER // Chaney baseball top, 349.- HER // Las Vegas genser, 119.- HER


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits