2 for 175 på Cubus // Hahah lol det var på tide med nye bh'er
D.IY: Lag noe gøy eller søtt og del det på bloggen. Gjerne vis dem hvordan du lagde den også. Er det noe som er gøy å gjøre når du kjeder deg, eller har gått tom for ideer om hva du kan blogge om er det å lage et "DIY" innlegg perfekt. (Jeg har også faktisk tenkt til å lage et sånt innlegg snart, men må jo bare komme på hva jeg skal lage først hehe)

Inspirasjon: Gå inn på weheartit eller tumblr eller forså vidt hvor som helst og finn inspo bilder! Både er det gøy for deg og leserne å se på fine biler! Bruker weheartit 24/7 til å se/hearte bilder.

Wants: Finn noen klær du kunne tenke deg å ha og lag et typisk "wanties" innlegg. Uansett tipper jeg at vi alle stadig finner ting på nettet vi ønsker oss ikkesant, så kjør på og lag et sånt innlegg! Junkyard, Nelly, Zalando og Abercrombie (pluss mange flere) er sider jeg besøker jevnt og trutt. 

Dine favorittprofiler på IG/Weheartit/Tumblr: Finn dine faorittbrukere på Instagram eller Weheartit eller Tumblr og del de med leserne dine. Dessuten kan du jo også skrive hvorfor du akkurat liker de brukerne så godt i forhold til andre. Er det noe spesielt ved dem som gjør at de skiller seg ut? Hvorfor?

Latest Insta: Del din siste IG bilder, og skriv en liten kommentar til hvert bilde. Alltid gøy for leserne dine å se dine nyeste bider fra din Instagram, og ikke minst må du huske å dele den just in case noen ikke helt ena vet hva du heter på Instagram!

Hva du er avhengig av og hvorfor: Jeg er avhengig av tusen ting. Kanskje jeg burde lage et sånt innlegg, or nah? Lol. Men i hvertfall syntes jeg at det er litt gøy å lese om hva folk er avhengig av og hvorfor. Grunnen er jo fordi vi alle er avhengig av noe forskjellig, kanskje ikke alt, men i hvertfall er det alltid litt gøy å lese om det.

Fortell om ditt første kyss eller kjærlighet: Kanskje litt awkward for noen, og kanskje bare lett som bare det for noen andre. Min kjærlighets historie hadde vært like lang som bibelen, så jeg tror nok ikke jeg skal satse på det. Men for de som leser tror jeg det kan være litt spennende eller hva? haha. 

Din bucket liste: Finn ut hva du vil gjøre og lag en bucket liste av det. Finn bilder som passer til det du vil gjøre og del det på bloggen!

Favorittplagg fra klesskapet: Finn frem dine favorittplagger fra skapet ditt og skriv hvorfor akkurat det er et av favoritt plaggene dine. Skriv gjerne også hvor du kjøpte det, og om du husker hvor mye det kostet ca kan man bare slenge det med.

Linkerunde: Er det lenge siden du har hatt linkerunde på bloggen din? Da tenker jeg det er på tide. På denne måten får du sett gjennom blogger og valgt ut din favoritt. Ikke minst er dette en god mulighet for deg og bloggen din til å få flere lesere:)

Q: Hva syntes dere om tipsene?:) Gog helg!Enjoyy hahah lol
DAG 3:

Siden vi bare skulle spille en kamp den dagen slapp vi å våkne så tidlig. Meg og Thekla sto ikke opp før klokka var rundt 10, mens alle andre hadde allerede våknet i 8 tiden. Hahah, skjønner ikke helt hvordan de greide å stå opp så tidlig når de selv la seg omtrent samtidig som oss, kanskje senere også. Planen for dagen var i hvertfall å først spille en kamp, og deretter dra tilbake til leilighetene, stelle oss, og så dra til fåruuup! Dere aner ikke, men satan som det verket på innsiden av lårene. Jeg var rett og slett veldig lemster pågrunn av dårlig oppvarming, og ikke minst glemte vi å tøye ut etter kampene på Torsdag. I tillegg er 3 kamper ganske så mye når en ikke er vandt til å spille så mange kamper på en dag, ikke vell? Så jeg sto over kampen og bare så på. Det var egentlig like så greit fordi vi skulle til fårup etterpå, og da slapp jeg å svette osv.

Da kampen var spilt dro vi som sagt til leilighetene igjen. Alle fikk skiftet og stelt seg, og ikke lenge etter kjørte vi til fårup. Været var egentlig helt perfekt, og det var passe mengder med folk. Ikke akkurat noen hotte babes i siktet, men whatever. Vi prøvde ut alle de store berg-og-dal banene, og tbh var lynet den som var minst ille. Hahhaha aner dere hvor gøy det er å bare se når den snurrer rundt og du henger opp ned? - Mens du skriker som faen. Ikke minst ble det noen runder på raftinga pågrunn av Kristine som insisterte på at hun skulle døpe flagget hun kjøpte i fårup med en foss vi raftet forbi, mens vi sang gode gamle kaptein sabeltann sangen. Og siden hun feilet så mange ganger måtte vi rafte helt til hun greide det, men hun greide det aldri dessverre ahha stakkar. Dessuten var det såå mange andre ting vi prøvde, som falken, orkanen, flaggermusa og en ting til jeg ikke helt husker hva heter, pluss pluss. Da klokke nærmet seg halv seks måtte vi møte de andre fra laget ved innganga for å returnere hjemover igjen.

Det ble grillmat på alle oss da vi var på hjemme igjen, namnamnam. Stemmen min var ikke så god etter fårup, eller med andre ord hadde jeg så vidt stemme. Etter vi hadde fått i oss god grillmat gikk vi egentlig bare rundt på grønhøjstrand. Husker at meg og Linnea hadde det veldig gøy med en gutt fra grimstad. Han klådde nemlig Thekla på rumpa, men jeg ville ikke akkurat kalle det for ''klåing'', så jeg lærte han hvordan man skulle klå. Jeg fulgte etter han og ropte alle the way med den hese stemmen ''SKAL DU IKKE KLÅ HENNE MER PÅ RÆVA!? DET ER JO IKKE SÅNN EN KLÅR DA! JEG SKAL LÆRE DEG!'' Var litt høy på pæra der og da, så ja.. Etter at jeg hadde lært han hvordan man skulle klå, pushet Linnea meg plutselig bort til han og sa at han skulle klemme meg. Så vi klemte, og uten at jeg tenkte meg om kjente jeg bare dén klåinga på ræva mi. Hahahhahaah jeg synes det bare er så vittig (og kanskje bittegranne digg) Herregud LOL.. Etter det vandret vi bare rundt nok en gang. Det som var så deilig var at vi kunne være ute omtrent så lenge vi ville. For vanligvis måtte vi legge oss klokka 11, men siden det var siste kveld der kunne vi bestemme selv. Ahhhh, god minner! Ta meg tilbake! 

BLOGGES!:*
 Last Friday night nattet jeg over hos Thekla. Middagen var herlig... Altså, vi hadde taco. Om jeg tenker meg om er det århundre siden jeg har vært nær litt ''meksikansk'' mat.. Når det kommer til kvelden satt vi å så på American horror story. Skal ikke lyve, men serien er litt forvirrende. - Ellers så er det bare jeg som ikke følger godt nok med. Forvirrende eller ikke, jeg bare elsker serien. Tate er det rene definiton of perfect! Resten av kvelden gikk til å  planlegge neste dag, nemlig Lørdagen.

Neste morgen stod meg og Thekla opp i 9-10 tiden. Været var fantastisk btw, rundt 22 grader  i sola er ikke værst. Vi hadde allerede planlagt å dra til byen så jeg kunne ikke vente. I tillegg til å dra til byen skulle vi møte noen gutter fra Lillesand der. Jeg hadde stått på badet i over en time og stelt meg. Når jeg hadde fått alt on fleek, skrev en av guttene vi skulle møte i byen til Thekla at de ikke kunne møte oss allikevell fordi han glemte at han skulle på et eller annet familiegreier. Jeg bare *serisøt?*... Når noen faen meg står på badet i mere enn en time for å få alt on fleek for deg er å avlyse en plan det siste du vil gjøre. 
Men whatever, det skulle ikke stoppe dagen min i å ha det gøy med mate, liksom, hva er det man har venner til? Vi tok turen inn rundt klokken ett. Vi dro innom mange butikker, og så gikk vi til fiskerbrygga for å få litt is. Slike dager er ganske herlige egentlig. Da vi hadde fått softis dro vi til parken der svanene holder seg, og vi satt der for en liten stund. Deretter gjorde vi bare masse rart, gikk rundt, innom MC, innom butikker og satt oss ned osv. Lol for en lang dag. Ikke nok med det skulle vi ikke på kino før klokka halv åtte. Vi fikk tak i noen gassballonger fra Peppes som dere sikkert vet hva vi brukte de til, hahahah. Etter det satt vi oss bare ned på MC, og snakket med noen dudes fra Vigør. Koselig. Når klokken nærmet seg 7 kom Kristine.  Ikke lenge etter dro vi til kinoen klare for å se Pitch perfect 2. Ganske så bra og vittig film. Fat amy er bare jallah hahahah..

Sorry for mobilbkvalitet på bildene but thats all I have. Bedre enn ingenting eller hva?
Du finner disse  perfekte skoene for våren HER
DAG 2:

Torsdag morgen våknet meg og Thekla opp rundt 7 tiden. Da jeg hadde stelt meg ferdig, og sagt hei til de andre var det tid for vårt første frokost på Grønhøj strand. For å være ærlig var frokosten veldig god, eller sånn passe da for å være brød. - Noe jeg/vi spiser sjeldent til frokost hos familien Ingerseth. Etter litt påfyll måtte vi kjøre til fotballbanen(e). Danmark er ganske øde synes jeg... I hvertfall der vi var. Hadde aldri i mitt liv kunne tro at en ganske så stor cup som Nørhalne ville ligge så langt unna storbyen osv. Siden vi spilte ellever fotball spilte vi kampene et annet sted i forhold til alle de andre vi visste om, men det var noen babes som spilte ellever fotball også.

Vår første kamp var mot et sonelag fra England. Seieren gikk til de, 11-0... Hahahah vi som trodde 11-0 skulle bli det høyeste noen ville vinne over oss. Ikke lenge etter kampen mot Englang var det tid for lunsj. Vi dro til klubbhuset som ikke var så langt unna og fikk smørbrød. Andre kamp den dagen var mot et dansk lag, troor jeg .(?can't remember) De vant 13-0 mot oss. Og sist men ikke minst vant et norsk lag mot oss 14-0. Stillingene høres jo forferdelig mye ut, men vi spilte ellever for første gang, vi spilte på gress, spilte bare mot elitelagene og sonelagene og vi var utslitte de to siste kampene. 
Da alle kampene var spilt kjørte vi bort til en hall der alle fotball spillere på Nørhalne skulle spise felles. Maten var ganske ok. Alt jeg tenkte på var egentlig mest å se etter noen babes tbh. Deretter dro vi hjemover til leilighetene. Der fikk vi tid til å bare henge rundt og gjør hva vi ville. Det er utrolig koselig der for real. Trampoliner, sånn pute greie vi kan hoppe på, minigolf bane, svømmehall og masse mer. I tillegg hadde de en liten supermarked som vi dro til flere ganger, og som var hvor jeg snakket med min første hotte babe fra Asker. Vi endte opp med å kjøpe masse chips og kjeks. I tillegg satt meg, Juni, Marie, Arjela, Kristine og Thekla rundt et bord sammen og spilte litt kort bare. Fysøren å mye latter det var med Juni der, satan hun er vittig. Hvorfor kan ikke livet gi oss flere slike dager? Herregud, sike innlegg vil få meg til å savne DK bare enda mer. Ettersom litt mye tap var det utrolig digg å bare chille på Grønhøj strand med beste folka!

Nokon bilder fra Dag 2:

  


DAG 1:

Først av alt skulle vi på båten. Da vi gikk inn, opp trappene så jeg bare DE fine babesa! Fysøren, det kaller jeg "babealarm". Det var bare too overwhelming tbh. Meg, Thekla, Silje, Linnea, Kristine og Arjela gikk for det meste rundt omkring i båten. Så ble noen av oss litt splitta da. Litt utkikk etter folk, eller med andre ord, babes. Da båten begynte å dra åpnet jo taxfree'n. Hahahah det er så vittig å gå inni der når det vingler. Plutselig kommer en svær bølge og du holder på å falle på en annen person, noen andre enn meg som har opplevd det? - Tar det som et ja. Båtturen begynte å bli litt gøy når det var ca en time igjen av turen. Nokon guttar vi kjente fra Lillesand kom å satt med oss, så vi hadde i hvertfall litt underholdning. I tillegg begynte vi å kødde litt med Vigør gutter, pluss pluss. 

Da båten hadde kommet til land kjørte vi deretter til MC. Så kjørte vi til plassen vi skulle bo, grønhøj strand som var et lite stykke unna. For å være ærlig ble jeg ganske så skreptisk første gang jeg så leilighetene. Men da jeg så hvordan de var inni ble jeg letta. Stua var veldig koselig og ganske så moderne. Rommene var passe store, og Thekla og meg hadde en digg seng. Klokka var nokså mye når vi var fremme, derfor pakket vi bare ut, gjorde oss klare for kamp dagen etter og chillet. 

Litt bilder fra samme dag:

Blinkskudd↓BLOGGESSSSSatan, i morgen reiser vi!
Én dag igjen til vi faktisk er på vei til Danmark for å spille på Nørhalne cup. Så langt har jeg pakket alt som står på pakkelista, og bare noen få ting gjenstår som toalettsaker, kamera og ja.. - Noe mer jeg skal ta med? Mat og sånt får jeg kjøpe i morgen før klokka runder tre, siden det er da vi skal møtes. The struggle med å pakke er at jeg egentlig vil ta med meg hele klesskapet tbh, men det er trossalt en fotballtur. "Hvilken topp skal jeg ta med meg?" "Hva ser bra ut med umbro buksa?" "Skal jeg ta med det eller ikke..?://" *går frem og tilbake i huset mens du grubler* Men nå tror jeg i hvertfall at jeg har med det jeg skal, og kanskje kommer jeg til å stappe i bittegranne flere topper i bagen. Only God/Buddha  knows.

Tiden kommer til å gå såå fort. Samme gjelder cupen tipper jeg. Alt kommer til å skje på 1.2.3, men kommer defintivt til å nyte every single minute of it. Jeg ber bare til Buddha (?siden jeg er buddhist lol) om å få sol og ikke pøsregn. Regn er derimot ikke så ille egentlig, men jeg sier ikke nei til sol og 14 varmegrader. - Hint, hint mothernature. Båtturen kan jeg allerede se for meg; stappa med fotball folk. - Og kanskje noen fine babes også, who knows.

Ellers håper jeg at alle får en fin uke videre. Blogges:*- Eller med andre ord: Det er weekend!

Ettersom tiden går kan jeg ikke tenke på hvor nærme Danmarkturen nærmer seg. 5 dager left, gosh jeg er excited as. Men nok om det. I dag ble det en liten tur innom byen med kjære Kristine og Thekla. Mesteparten for å lete etter 17.mai kjole. Hadde jeg visst hvor stress og slitsomt det er å finne kjole til 17.mai nå til dags hadde jeg rett og slett bare bestilt på nettet som jeg pleier å gjøre. Angående det med å finne kjole på nettet, jeg fant ikke én eneste kjole jeg kunne tenke meg å ha på 17.mai. Fysøren livet er hardt, men det lønte seg å gå innom minst fem-seks butikker i byen i dag da. Til slutt endte jeg opp med å kjøpe en maxikjole fra Cubus som Thekla foreslo jeg kunne ha. Mest fordi det var den eneste kjolen jeg kunne se for meg gå i på 17.mai, men halo, den er jo ganske fin også! 

Innkjøpene kjem i morgen I guess. Og planen for i morgen er å gjøre litt klart til å pakke. Begynner nok garantert ikke å pakke før Mandag eller Tirsdag da, men jeg kan ikke love noe lol. Skal ikke lyve, men det frister veldig å bare begynne å pakke nå... 
Danmarkturen med fotballaget nærmer seg! 
Jeg gleder meg kjempemye. Selv om Danmark ikke er allverdens langt vekke fra Norge kan jeg ikke vente til å komme meg bittegranne vekk fra vårt kjære land. Og kanskje, om vi er heldige møter vi noen kegaser, hahah typisk meg å tenke på. Men halo, for å være ærlig hadde fotball vært helt BORING uten gutter, rett og slett. Forventer ikke å bli kjent med noen men jeg kan gjerne bare stå å stirre på hotte gutter jeg, no problem mate. Men jeg skal prøve så godt jeg kan for å bli kjent med noen fine karer. Det er verdt et forsøk ihvertfall, ikke vell? Btw har meg og Thekla blitt enige om å ha en challenge under cupen: Førstemann til å bli kjent med en hot kegas. Taperen skylder vinneren en pakke med stimorol tyggis. Genialt eller hva, hahah lol det kommer til å bli vittig. - Men jeg har en klar følelse på seier. 

Når det er snakk om selve turen er det helt rart å tenke på hvor fort tiden går. I hele tre/fire måneder har meg, Thekla og Linnea snakket om hvor mye vi ser frem til cupen. - Nå er det bare mindre enn to uker til. NESTE ONDSAG BABES! - Da drar jeg vekk fra Norge as. I tillegg til all morroa vi skal ha forventer jeg trossalt seier. Har en sånn passe good feeling på at det blir seier på de fleste kampene. Hvis ikke skal jeg i hvertfall ha en fin stund der! 
Hei babess! I dag har jeg hatt en kjempefin dag med både gamle og nye holdt jeg på å si. Sammen med Thekla, August og Kristine koste jeg meg kjempemye på fotballbingen sammen med dem. August er derimot en gutt vi, eller mest Thekla har blitt kjent med via sosiale medier, og i dag møttes vi for første gang. Koselig kar med østlandsk dialekt, det er nasty det. Han er i hvertfall veldig morro og grei å være med. Det er så søtt når bare en gutt kommer for å møte tre helt nye(fremmede lol) jenter alene. Ikke mange på denne alderen som gjør dette nå til dags.

Mens vi var på bingen fikk meg, August og Thekla latterkrampe av Kristine. GOSH, hun er høy på pæra noen ganger! Hun har vært så utrolig vittig i hele dag at jeg dør av tanken på hvor dum og tåpelig hun var. Hun er så dum at hun får alt til å virke vittig, rett og slett. Har aldr ledd så mye av Kristine før, tbh. Ilysm honey. Deretter dro vi hjem til Mrs.gjøraltsåvittig og tok oss et kaldt og deilig glass med pepsi, pluss Pizza, nam nam nam. Det jeg vil frem til er i hvertfall at jeg har hatt en fantastisk fin dag med Kristine -For å understreke det, og sammen med August og Thekla!  
Nå for tiden har jeg et huge crush på The Vamps. Disse tre sangene er topp tre hos meg når jeg hører på musikk på badet. Husker ikke helt hvordan jeg begynte å høre på dem, men tror det var pågrunn av en på Younow som hørte på dem og da tenkte jeg at de måtte sjekke de ut, og disse tre sangene er helt elsk, synes jeg i hvertfall. Av en eller annen grunn får de meg i veldig god humør. - Altså sangene, idk why. Refrengene er best i alle disse tre sangene, elsk! I currently have a huuuge crush on The Vamps. - Og kanskje litt på vokalisten også da... 
Hahah bare for gøy prøvde jeg å lage detox water. Ikke akkurat det fineste jeg har lagd men dette er trossalt første gang. Jeg kjøpte glasset på gave og interiør butikken for 35.- I tillegg la jeg til litt konditorfarge for å få det litt mer fancy, men jeg innså at jeg tok bittegrann for mye blått. - Så vannet endte opp med å være mørkere enn det det er på bildet nå. Jeg måtte helle vannet ut og deretter inn nytt vann. Neste gang prøver jeg heller med rødt, ikke like overdrevent , og ikke minst med blåbær og bringebær. Tbh får jeg litt god samvittighet nå som jeg har lagd vannet. Ikke bare er det vann og sunt, men selve glasset og sugerøret er så søtt! 


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits