Haha egentlig ikke:P Bare noen få bilder fra dagen, koshlie greier. Innkjøpet kommer i morgen.


Heihei:)

I dag har jeg vært i byen i hele dag og bare shoppet litt og spist litt god lunsj. Innkjøp kjem i morra. Så utrolig mye jeg må tenke på for tiden, derfor er jeg jo helt skudt når det gjelder blogging. Helårsprøve i matte, dritt. Helårsprøve i engelsk, dritt. Evjetun, må pakke, stress. Og tenke på at jeg om 18 dager skal reise til Thailand, litt stress, men også stas:) Jeg har også fått ryddet litt i klessapet, å gud så deilig det er å bare se plaggene jeg bruker mest, enn å se skapet stapp fult av ting jeg ikke bruker, først svart, så grådt og så hvitt, deretter kommer plagg med farger. Men.... de gamle plaggene ligger enda i en haug på gulvet i rommer, hehe. Hvor skal jeg kvitte meg med de? Snart blir jo skapet bare enda mer stappfult etter Thailand turen. Utrolig stress, help moah! Jeg får ikke akkurat så lyst til å blogge når jeg må blogge på en eldgammel pc, men jeg får prøve meg med dette litt fremover.

Btw, forresten var jeg hos Kristine i går, ja det så dere sikkert. Siden jeg var hjemme alene fikk jeg lyst til å dra til henne, hvorfor ikke liksom. Det ble da en del picturesss, og over hundre tullebilder. Det var så koshliii atte<3
Altså det kan bare ikke bli verre, viften til pc'en funker ikke og skrur seg av av seg selv når det blir varmt, og ikke nok med det, nå funker ikke kjermen. Når jeg skrur den på er kjermen bare svart som kull, seriøst. Nå må jeg bruke en eldgammel pc for at jeg skal kunne blogge, og den blir dødli varm for vært minutt du har den på. Uuuh, blir så lei av sånne ting, jeg som må blogge 24/7  og nå har jeg såvidt en brukbar pc. Har så lyst til å si F-ordet, hehe, men banner ikke på bloggen;) Jeg kan ikke sitte på en sånn data resten av livet mitt, jeg få meg en ny pc! ASDFGADSGDFHASGFASDHGDFSAHAAGJGHFJKGJ, hva skal jeg gjøre?! Jeg har bare 1100 kroner, ærlig talt, jeg er lost! Alle bildene er på den andre daten osv. MY GOOOD. Om jeg i det minste skal forvente å få av mamma og pappa må jeg nok vente til jul, i hvertfall leeeeenge. Jeg må spare bsykt mye om jeg skal ha en ny data, jeg kjøper jo ikke en data jeg får for 500 kroner liksom, men en som er bra osv. Orkh......

Noen tips til hvilken pc?


Hoooola! 


Vi vant på Mandag, 4-2! Åååh, en deilig seier altså. All æren går jo selvfølgelig til laget, men det meste til Silje♥ som scorte 3 mål, og jeg som scorte et:) Synes det var utrolig bra spilt av alle på banen, og sånn må vi fortsette med. Selvfølgelig er Linnea og Thekla også kjeeeempeflinke på banen, Thekla er rå i forsvar og i på midtbanen, og Linnea er rå til å være midtspiller, det var sååå nerme på at Linnea fikk skyte rett inn i mål og med en seier til laget, men desverre bommet hun:( Shit happens, men uansett vant vi jo. På Mandag (?...) skal vi spille mot Øyestad 2, de høres jo litt gode ut da, men hvor mange ganger har vi sagt det, og vunnet? Til nå har vi vunnet to kamper, tapt to kamper og to uavgjort. Det går i en fin retning, om vi bare fortsetter å jobbe på det vi må øve litt mer på, kan jo vårt jente lag, J12 bli et av de beste lagene, enten er det ordtaket "dream on" vi må bruke, ellers er det "Who knows?" ordtaket. Kristine ble også med forresten, for å være litt fotograf og cheerleader, haha. Vi trenger det, skal få henne med på de andre kampene også, om hun vil eller ikke. Kristine, du skal!

Følte at jeg ikke satset så mye i første omgang fordi jeg så de andre lede med 2-0, men når vi som oftest skal spille i andre omgang føler jeg at jeg løper og spiller mer/bedre enn forrige runde. I hvertfall som jeg oppfattet det i dag på kampen, kanskje ikke så lurt å spile kokos boller før en kamp borte vekk. Hehe, ellers så hjalp sukkeret meg til å få litt energi på slutten, noe som er usansynlig. Takket være Linnea fikk vi litt sukker i oss;) But by the way, vi vaaaant baby!!!
Blogg: Caroline Collet HER

Låt: Lionheart - Sophie Elise, åååh. Har blitt så hekte på den!♥

Quotes: 

Get over it

Ha en fin kveld♥
Heeei! 

Jeg har enda ikke lagt ut bilder fra 17.mai da jeg var på tivoli. Tenkte at det var på tide å legge de ut nå. På ettermiddagen dro vi på Odderøya og gikk på tivoliii, noe som var kjempekoselig. Men det var ikke alt som var "planlagt", jeg mistet jo mobilen... :'( En Samsung Galaxy S4, synes det var utrolig synd. Som "lærepenge" fikk jeg ikke bruke WiFi på en uke. Ååh, som jeg døde, jeg kunne bare bruke nettet bare om det var til lekse, jeg fikk sånsett bare blogge på.... Tirsdag (?) Mobilen kunne jeg ikke få røre, nå som jeg har fått den tilbake er det helt fantastisk, jeg ble spammet av maaange meldinger, en digg følelse haha. Btw, jeg hadde ikke tid til å bekymre med for det, er den borte så er den vell det. Jeg kan vell ikke gjøre noe mer enn spørre folk som jobber der om de har sett mobilen min når de ikke engang kan norsk... Hehe, mye hjelp jeg fikk ironisk nok. So now I have to use my old phone to call with (Galaxy S2). Ugh. Men om vi bare glemmer hele mobil greia, koste jeg meg veldig med de beste jeg kan være med, herlige folk er herlig å ha med seg alle steder.

 Blogges senere:*
Heihei. 

Nå er jeg sånsett "back on track" Jeg har ikke blogget på tre/fire dager, noe som har gjort meg bekymret.. I hvertfall, i dag er det så fint vær og jeg har tatt meg en tur ut til stranden. Jeg valgte heller å gå i jeans enn å gå i short, hehe.
I kveld blir det fotballkveld hos Jesper, Real Madrid mot Atlético Madrid, hhhm.. Lurer på hvem som kommer til å vinne av de to, jeg heier jo selvfølgelig på Real Madrid O_o Gleder meg til å se Ronaldoooooo, ååh! Han er herlig altså! Stillingen blir vell kanskje 3-2 til Real Madrid, I hope so. Om jeg har rett får jeg sjokolade av alle som kommer, om jeg tar feil og en annen har rett for han/hun skjokolade, håper jeg får rett da. Begge lagene er jo noen av de beste lagene, så jeg er ikke 100% på om Real M. vinner, men siden Real M. har Ronaldo, verdens beste fotballspiller, har jeg på føløelsen at de kommer til å eie en liten smule. Gleder meg til kvelden, kan ikke vente♥


Ønsk meg lykke på kamp mot Birkenes!
Hheihei:)

Først og fremst, det var utrolig koselig i går på 17.mai. Det er nok en av de beste 17.mai'ene jeg har hatt hittil! Først gikk vi i skoletoget, og deretter gikk jeg og Linnea og fotballtoget. Så hadde vi da ingen planer til enn å bare gå hjem til meg og spise pølserrr, men så fikk vi en telefon om at vi kunne bli kjørt til byen av likevell:) Wohooo, det reddet dagen. Vi dro til Odderøya og prøvde, storslegga, snurrende "kopper", og bølgen som jeg bare kaller den. Jeg hadde det såå utrolig gøy, ååh som jeg gleder meg til neste 17.mai. 

Men det var jo ikke alt som var perfekt.... Jeg greide nemlig å miste mobilen min, den nyeste som jeg hadde fått av pappa, Samsung galaxy s4 da vi var på tivoilet. Å gud så stressa jeg ble, der og da tenkte jeg at jeg var helt lost. Det blir nok leeeenge til jeg får en ny telefon igjen for å si det mildt. Altså, det var jo veldig dumt at jeg mistet den, men heldigvis hadde jeg ikke lastet ned noe enn IG og Weheartit, som jeg var utlogget på, takk og lov.  Ooooooog, jeg mistet selvfølgelig 17.mai bildene jeg hadde tatt, men av en eller annen grunn hadde de kommet Google-kontoen min og blitt lagret der, thanks god!

Her er bildene jeg tok fra den mistet mobilen, og de ble heldigvis lagret på google-kontoen♥

 Bilder fra tivoliet kommer i morgen elns, når jeg fåt id til å laste de opp:)
Kan ikke beskrive hvor deilig det er med Fredag! Er inne på spotify å hører på musikk, blir det bedre? I dag feiret vi 200 års jubileum på skolen, med is og aktiviteter. Takket være det gode været vi hadde så gjorde det susen, sørlandet er nok veldig heldige med været i år:) Jeg sånsett spilte for det meste bare fotball (my passion) og litt basket også, jeg er jo utrolig utslitt. Men i hvertfall var det veldig koselig, og ærlig talt er det bedre enn vanlig skole. 
Hvilken dag er det i morgen tro? Det er 17.mai, yee! Som tiden flyr, snart skal det skje, og snart skal det andre skje. I tilegg er det bare noen få dager til sommerferie, og ikke lenge til jeg skal reise til Thailand igjen. Can't waiiiiiiiiiit! Om det blir like fint vær som det er i dag kan jeg ikke klage på noe mer, og om vi alle tre (Kristine, Thekla og Linnea) skal være sammen i byen og dra på tivoli blir det nok en god stund. Gleder med til i morgen, noen andre som gjør?Friste friste fristeee♥Rett etter trening♥
Heiii:)

Endelig er kjolen jeg har bestilt kommet frem! Jeg trodde den ikke skulle komme før på Søndag eller Mandag, men den kom i dag, woho. Kjolen sitter som skudd og er helt perfekt, det er nok en av de fineste (sommer) kjolen jeg har sett.  Om jeg ikke hadde oppdaget kjolen hadde jeg vært lost, og takk og lov for at ingen hadde kjøpt den. Fremover kommer jeg nok til å bruke kjolen mye i sommer, jeg bare eeeeelsker den♥♥ Gleder meg utrolig til 17.mai, det blir nemlig soool! Og ca 18 grader,  helt P.E.R.F.E.K.T. Hva annet kan man ønske seg når alt er på plass? Dagen kan vell nok ikke bli bedre med sol og varme, alt som trengs. 

Outta of focuzz ↓Snart over til fotball verdenen, snakkes♥
Verdens vakreste hotell: Marriott Mai Khao beach resort, om jeg husker riktig♥ Ikke bare at det er verdens fineste hotell, men også kjempe bra service og utrolig god mat i restauranten! Ingenting er bedre enn Marriott! Hver gang vi reiser til Thailand er det altid Marriott♥

Fitness Center

Villa Living Room

Villa Master Bathroom

Ta meg tilbake til Phuket, please da!
Hei:)

I dag tenkte jeg å skrive om hva jeg bruker til å ta bilder, og eventuelt videoer med, jeg nevner det ikke så ofte på bloggen med mindre noen spør, så kanskje det hadde vært fint med info for de som lurer og ikke vet fra før. 

Jeg hadde da ikke noen serlig spesielle detaljer på hvilket kamera jeg hadde lyst på da jeg sa jeg ønsket meg speilrefleks. Det eneste jeg sa var "Ååå, æ ønsker mæ speilrefleks til jul" hehe, så fikk jeg da et nytt kamera, og det ble Canon Eos 1100D. I såfall ble jeg selvfølgelig veldig glad for det jeg fikk og er fortsatt veldig fornøyd:) Selv om jeg ikke har speilrefleks med "vippe ut skjerm" er det jo ikke så farlig, halooo?!

Folk tenker jo, "åå, jeg må få meg et nytt kamera, den har jo ikke sånn derre "vippe ut skjerm" som "alle" toppbloggere har (noe som ikke er sant), å jeg dør, jeg tar jo så stygge bilder hvis ikke, og de er jo søren meg ufokusert", altså, folk får jo ikke bare fokuserte bilder med "vippe ut skjerm", det er jo søren meg maaange som ikke har "vippe ut skjerm", og hvorfor har de så fine bilder? Men også mange som har "vippe ut skjerm" tar jo også veldiiig fine bilder. Jeg har jo et bra kamera, selv om noen kanskje tenker at jeg "bare" har  ca 12 megapixel. 12 MP er jo bra det også, det tar jo sånsett like brae bilder som det et kamera med feks 16 MP har! Uansett hvor mye eller lite MP du har går det an å ta like fine bilder som en toppblogger. Det samme gjelder jo med kamera som ikke har "vippe ut skjerm" og som har. Det eneste du bare må gjøre er å øve:)

Men i fremtiden tenker jeg at jeg skal skaffe med et kamera med mere MP, ikke pågrunn av at jeg har 12 MP og tenker at det er lite og dårlig og eventuelt ikke har "vippe ut skjerm". Men fordi jeg ikk kan ha trådløs-fjernkontroll:( Buhu, livet som fototgraf osv blir jo mye lettere når man har fjernkontroll, det er vell dere enige med meg i? Istedenfor å gå frem og tilbake og trykke på "ta bilde knappen" eller å ta på funksjonen der den tar mange bilder i et, er det jo så mye bedre å bare ha trådløs fjernkontroll! Derfor tenker jeg meg at hvis jeg noen gang skulle ha et nytt kamera en gang, ville jeg valgt mellom Canon Eos 500D, og Canon Eos 700D. Canon Eos 700D har "vippe ut skjerm" og kan i det minste ha trådløs fjernkontroll:) Ellers har jeg såååå lyst på Samsung NX300 eller NX2000, selv om den ikke har trådløs fjernkontroll er den så lett å få med overalt og tar så gode bilder! Men om jeg skal kjøpe en av de selv blir det nok maaange år å spare, i hvertfall jeg som bruker opp pengene på masse annet enn det jeg har tenkt til. Men det blir nok ikke før jeg har brukt 1100D'en min litt til♥ 

Her ser dere et bilde uten noen effekter:) Superbra ISO osv.Hei hei♥

Nå sitter jeg bare her og tar det ro etter å ha kommet hjem fra trening. I går spilte vi kamp mot Øyestad (?), som ligger ved Grimstad. Kampen gikk utrolig bra, og som vanlig hadde vi gode passninger osv, synes jeg isåfall. I tilegg fikk jeg mål, sesongens første mål på en kamp:D Hehe, ikke så starstruck egentlig, men selvfølgelig er det jo bra å score for laget. Ellers blir det ikke kamp før Mandag om jeg har rett, så på Torsdag blir det helt vanlig trening med guttene, endelig! Har lengtet etter å trene sammen med guttene, og om de skal spille kamp da, blir det vell bare morro å endelig få spilt kamp med guttelaget og ikke bare jentelaget! 

Ha en fin dag videre!

Bieberrrrrrr♥ O_o
//Kjole fra Sheinside, 200.- //

Da var kjolen jeg skulle ha bestilt, wohoooo! Kjolen jeg har kjøpt er fra Caroline (link) Synes kjolen var så fin og enkel til 17.mai, så hvorfor ikke spør om den fortsatt er til salgs? Og heldigvis var den jo ikke solgt:) Den blir nok sendt i dag og jeg får den nok i hvertfall ikke før på Fredag.... Er litt spent på når den kommer, Jeg vil jo helst ha den på Torsdag eller Fredag, vi får håååååpe på at kjolen skal komme på Fredag da:)

Adios:*
Noen andre som hadde en slik morgen? 
Hei:)

For noen dager det har vært, bare noe stress og til og med hatt *blablablabla* innvolvert (?!!) 

Men whateverrrr. I morgen tidlig drar jeg til Oslo, gleder meg til å spise snacks i bilen haha. Kanskje drikke på starbucks og gå litt rundt, men jeg tror ikke vi akkurat har tid til noe enn å bare ordne ting og tang. Jeg overlever jo nok selv om det  nok ikke blir noe starbucks på meg den gang, men det blir definitivt staaaarbucks i Thailand. Og jeg har ikke bestil kjole engang, føler jeg er i knipe nå. Det er bare noen få dager til dagen, og jeg er nok en av de som ikke har bestilt kjole enda, men i morgen er jeg vell nødt til å besille kjolen om jeg skaal ha den, og om den ikke kommer i tide får jeg vell bare ta en annen kjole som jeg har fra før. Men om det blir regn... Da vurderer jeg heller å droppe å gå i 17.mai toget. Ønsk meg lykke til på kampen♥ Smask:*
WEHEARTIT for inspirasjonsbilder♥ Du vil ikke angre! En liten smakebit på hvordan brukeren min ser ut:) I morgen blir det kamp mot Arendal, vi skal rocke hele banen! Neida, på Mandag tapte vi 4-2 mot Lillesand, synes det blir mye bedre for hver gang vi spiller kamper sammen (jentelagetet) Jeg har ikke fått trent før kampn akkurat, men det kommer til å gå supert egentlig, så lenge jeg ikke blir dårlig til i morgen osv.
Pappa kommer hjem i morgen! Yeeee, har gledet meg lenge til å se pappa igjen, og ikke minst ventet til å få den nye mobilen, samsung galaxy s4! Har greid meg uten en mobil som ikke kan ringe nok så lenge, så endelig skal jeg få ringe litt. Det kommer ikke til å skje så mye freomver selv om pappa er hjemme, men jeg vi tar oss en tur til Oslo for å fikse passet mitt, og gå litt rundt i Oslo sentrum. Så blir det ikke lenge til vi skal på klassetur til Evje, selv om det bare en "once in a lifetime" tur er det ikke noe jeg gleder meg så mye til. Mange grunner til det, ikke noe mobil i fem dager som betyr ikke noe wifi i fem dager, og vi må stå opp klokken åtte hver dag, uh! For å si det mildt blir det ikke noe skjønnhetssøvn på meg der..  :P 

Av og til går det an å leke barnslig også...
Hei:)

I dag hadde jeg tenkt å skrive om hva jeg bruker til håret. Jeg klippet håret helt over skulderen i 3., og etter det har jeg har spart håret mitt helt til nå. Jeg pleier å bruke all slags hårprodukter, men favorittenene mine er nok Pantene Youth protect 7 shampoo, og Define protein repair balsam. De to lukter utrolig godt, og varer veldig lenge! I tilegg bruker jeg Argan oljen fra Björn Axén, synes den er uutrolig god! Oljen gjør ikke håret fettete, noe som er utrolig bra for folk med sånne hårtyper som meg. Ellers har jeg ingen andre favoritter enn disse, jeg behøver ikke så masse for håret mitt. Gleder meg til når jeg skal til thailand og rette håret så det blir helt rett til hverdags. 
Heii:) 

Siden vi er nå allerede i Mai ville jeg bare gå gjennom minner fra Januar, Februar og Mars. Gjennom disse måndene har jeg gått gjennom utrolig mange gode minner sammen med Thekla, Kristine og Linnea allerede! For å si det mildt, mest med Thekla♥ Det er nesten så at jeg ikke kan vente til hva som kommer til å skje fremover i året. Det føles ut som om alt skjedde i fjord, men det har det visst ikke. Jeg hadde absolutt ingen anelse på at jeg skulle gå gjennom så utrolig gøye ting i år, ikke i det hele tatt. Om alt går bra de neste månedene kommer dette garantert til å mitt beste år. 

Jeg skal jo også reise til Thailand og gjøre masse gøy der også! Jeg kan så vidt vente til neste måned, dumt at jeg ikke får være her og tilbringe noe av dagene mine i Norge når det er sol og varmt. Men i hvertfall blir det så morro å gå til Siam Park, og kanskje til og med dram world igjen. Også kanskje blir den en tur til Phuket eller Koh Samui, kaaaan ikke vente til å ta bilder og alt mulig annet! 

Ta meeeeg tilbake!


Topp fra Veromoda 299.- // Denim skjorte under 299.- //


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits