Hei!

Var nettopp innom sophie elise's blogg, og jeg fant denne fryktelige videoen hun hadde lagt på bloggen hennes. Det er traileren til en film som heter ''The Cove'', den filmen er helt fryktelig, det handler om noen japanere som dreper delfiner som bare svømmer i det fri. Det finnes snart ikke mer delfiner her i verden, helt totalt fryktelig. Det er så trist å se videoen. Delfiner og andre dyr er bar så mye mer verdt enn menneskene som dreper dem! Se hele videoen som en liten bry deg ting!

For all del, uansett hva dere gjør, om dere besøker et land hvor man kan dra i en vannpark å se på delfiner, bade med dem, ta bilder osv - IKKE GJØR DET! Da støtter dere en industri som IKKE skal støttes. Som de sier i dokumentaren, at en delfin smiler betyr IKKE at den er glad. Så ta facebookbildet eller noen andre bilder hvor du poserer med en delfin og gjem det fra verden fordi da viser du at du støtter en industri som dreper det fineste dyret vi har. Hard sannhet:-)

 

Delfinkjøtt er på toppen av det hele giftig, og mange skolebarn spiser dette i japan. Flere har faktisk dødd av det. Så hvorfor skal man fange og drepe de da? Om du liker å spise tunfisk, se etter et merke på tunfiskboksen som sier at ingen delfiner har blitt drept i sammenheng med det. Fordi mange delfiner blir fanget i de nettene som tunfisk også blir fanget i. 

Videoen inneholder ikke noe ekkelt eller skummelt!


Hei!

Kom nettopp fra prestegården med Thekla, vi var der i to hele timer. Det var lodd trekning og konkurranser, vant ikke en eneste ting, så jeg bare stoppa med alt det tullet. Da var det 210 kroner igjen fra det jag hadde med. Det var veldig koselig å få gjort noe med vennene, da ble planen litt som planlagt avlikevell... Lillesøsteren min var også med, det var kjemep mange folk der. Kristine var der med faren og moren, koselig 17.mai!


Hei!

Idag er det endelig 17.mai, har ventet kjempe lenge på denne dagen og nå er den her. Men dagen ble ikke helt som forventet, faktisk verdens verste 17.mai. Det er regn, det blåser og vi skal ikke noe resten av dagen.... Det var koselig å gå i toget, det har aldri vært fint vær på 17.mai her. Planen i hodet mitt var egentlig å være med venner osv. men det ble det ikke, vi bare gikk hjem siden det regnet.Håper neste 17.mai blir mer som planlagt, ha en fin 17.mai 2013 alle sammen!!

 
Hei!

Tok en liten blogge pause nå, kjempedeilig! Siden det er 17.mai imorgen må jeg bare vise dere 17.mai kjolen min, kjøpte den på be young. Egentlig skulle jeg ha på en annen kjole som var fra Ginatricot, men så ble det denne istedenfor. Liker den veldig godt, jeg fikk også handlet noen nye og enkle 17.mai sko. Jeg kommer ikke til å brukke de skoene til vanlig, kan bare ikke fatte at det er 17.mai imorgen. Alt går så fort, dte blir nok litt regn, og skyer i hele dag. Men alle håper på sol! I år ble det ikke noe bunad eller hvordan det skrives, jeg vokser så fort fra de. Så denne gangen ble det en helt vanlig kjole! Håper dere liker det!!

SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits