Heihei! Long time noe see. 

Fotballsesongen startet sist Onsdag, endelig. Forrige Onsdag spilte vi mot Lindesnes og tapte 2-1 med selvmål av Linnea, sånn går det. Og I går vant vi 7-3 mot Lillesand! Thekla fikk hattrick og alle spilte jo kjempebra, men tbh var det litt for mye klyngespill spør du meg. Jeg sto derimot som keeper begge omgangene. Men absolutt ingenting er bedre enn å vite at man vinner en kamp med så mange mål. - I tillegg ligger vi på andreplass på fotballl tabellen over j13 lagene. Hadde vi bare scoret to mål til hadde vi ligget på førsteplass, men vi skal slå them gurls. 

Og nå er det en uke og 6 dager til Danmark cupen, wææ jeg gleder meg. Kan ikke vente til å møte nye folk, men andre ord gutter. Og ikke minst komme meg litt vekk fra Norge, litt. Ikke minst kom jeg på samme rom med Thekla da, men jeg tror vi ikke kommer til å bruke så himla mye tid på rommet enn å bare sove. Ååh jeg gleder meg såå mye!
På Tirsdag drar jeg til legen for å sjekke om jeg har behov for briller. Jeg er 98% sikker på at jeg trenger det. I have two freaking reasons for why: For det første så merket jeg sist gang jeg var på kino at jeg ikke greide å lese teksten på kjermen, noe jeg har greid å gjøre for noen måneder siden. Vi satt trossalt bakerst, men heloo, det var den minste salen bruh. For det andre prøvde jeg brillene til en i klassen da jeg satt bakerst. '*ohmylord* synet mitt suger jo helt ræva. Det er som å se himmelen med briller på. I tillegg suger det å ha dårlig syn, fordi når man foreksempel ser en gutt i byen fra lang avstand som kan være fin, men pågrunn av synet er ansiktet hans bare blurry. Så du må gå bort til han for å se ansiktet hans. #thuglife 

Så jeg gleder meg faktisk til å få sjekket synet. I tillegg kan jeg vell si at jeg allerede har funnet noen briller jeg kunne ha tenkt meg fra Ray ban. Ellers finnes det jo linser, men det kan jo være ganske greit å ha begge deler I guess. Det kommer i hvertfall til å bli sykt deilig å få tilbake det klare synet igjen om jeg får briller! 

Den første modellen er: Ray ban RX 6317-2832
Den andre modellen er:  Ray ban RB5154 - 2000.Hvilken synes dere var finest av disse to brillene:)? Blogges!
- Både mamma, søss og pappa ''klager over'' at jeg kjærer tenner i søvne. - Ganske høyt. Dette har jeg tydeligvis drivd med i flere år nå, rundt fire år I guess i følge dem. Det er så rart at jeg kan kjære tenner såå høyt, altså da er det snakk om at mamma og pappa blir vekka begge to. Og for at jeg skal stoppe må pappa eller mamma dytte meg litt til side, haha lmao.

  - I tillegg til at jeg kjærer tenner kan jeg vell også slenge på at jeg snorker, ganske så høyt. Når jeg f.eks sover med mamsen og søss pleier noen ganger søster å si ved spisebordet  ''Fia du snorka så høyt at meg og mamma ikke kunne sove!'', og jeg bare ''Hæ nei?? Hahhaha''. Heldigvis snorker jeg ikke så ofte, håper jeg i hvertfall. 

- Fashionista. Kom vell ikke som en bombe? Jeg måå følge trenden. Føler det blir litt ''ukult'' (lol) om jeg ikke gjør det. Det er slett ikke noe jeg tvinger meg selv til å gjøre, men det er liksom bare going with the flow. Takket være IG og Weheartit og Tumblr holder jeg meg ekstremt oppdatert på moten og alt annet. Hadde det ikke vært for sosiale medier hadde jeg ikke visst at f.eks choker's begynte å bli en trend, eller at boyfriend jeans var så in. ''You just gotta keep up with the trend to be ''in'' gurl'' (den var litt god, smarte sofia). 

barbie 👧

- Jeg pleier noen ganger å late som at jeg ikke så personen gjør en viss ting for å ikke flaue personen ut. Noen andre som kjenner seg igjen eller? haha. Liksom, det har bare blitt til en slags ''vane''?.. F.eks hvis en peller seg i nesa offentlig (eww) og jeg tilfeldigvis fester blikket mot h*n der og da, pleier jeg liksom late som jeg ikke så det fordi jeg blir flau av å se på det..? Eller når en random promper (awkward) pleier jeg liksom å late som om jeg ikke hørte det, hahaha LOL. Whaat, I'm such a sucker at explaing things as.  

- Jeg er en som takler kritikk ganske så bra egentlig. Skal jeg tolke det som fordel eller ulempe..? Stygge kommentarer osv tar jeg ikke så tungt fordi liksom, whatever should I give i fuq? Får jeg f.eks masse stygg dritt på ask (ikke at jeg får det) tar jeg det ikke så ille opp. Om det hadde vært mobbing hadde det nok vært noe annet. Men liksom små dritt kommentarer er bare barnemat. Jeg er den type jenta som har kommentarer tilbake, liksom, gir du meg en dritt kommentar får du en i retur as. Så om du ikke tåler tilbakemeldinger er det bare å holde kjeft. Med andre ord, jeg er ganske lik mamma når det gjelder sånn. 
Tusen takk Thekla for gavene! 

Chiyo top fra Brandy Melville // Knee socks (rosa) fra ''1 dollar shop'' eln // Knee socks (lilla) fra ''1 dollar shop'' // Choker necklace fra Brany M.

Yesyes, da endte jeg opp med krykke og støttebandasje. 

Planen for i dag var egentlig å spille to treningskamper i Greipstad. - Men jeg fikk bare spille i noen minutter av den første kampen jeg. Akkurat som sist gang jeg tråkket over ganske så hardt (i høsten en gang). Det skjedde det igjen da jeg gjorde akkurat samme ''tabbe''. Bare at denne gangen vrikket jeg benet innover. Så da jeg hadde fått ispose og sett på kampen, kjenner jeg bare en svæær klump på siden av foten... wtf?! Eh ja det var jo ganske åpenbart - den hadde hovnet opp! Men trossalt reddet jeg jo et mål, nok en gang.

Når det er snakk om the pain så er den ubeskrivelig vond de første minuttene, og så blir smerten mindre, men man kjenner fremdeles smerte hele tiden. Jeg vil ikke si jeg begynte å hylgrine, men jaja, jeg gråt. Jeg trynte og så prøvde jeg å få meg ut av banen for å ikke være i veien, men altså..! - Det er helt jæævlig. Og dette er andre gang det skjer... Da kampen var ferdig viste jeg hvor mye foten hadde hovnet opp, så jeg fikk beskjed om å dra til legen. Legen sa at jeg måtte ta røntgen, så da ble det en tur til sykehuset i byen woho. Heldigvis sa legen at det ikke var noe veldig ille enn at jeg hadde tråkket over veldig, veldig hardt. *Lettet*  

Så resten av helga får jeg bare slappe mykje av og så får vi håpe at jeg slipper å gå med krykker på skolen. 
Elsker sangen som bare det!Det har vært utrolig, utrolig deilig med litt fri fra skolen må jeg si dere!

Jeg har bare en ting å si når det gjelder det med å sove til klokken 11 på dagen uten å måtte tenke på at det er skole neste dag - HEAVEEN! Hun derre Sofia klager aldri når det gjelder å sove. Jeg tror dette har vært min koseligste påskeferie til nå - Ikke minst kan jeg ikke huske sist jeg har savnet Thekla såå mye utenom alle de gangene jeg reiser til Thailand da. Men nå var det min tur til å bli i Norge når hun er bortreist. Og tenk - Hun skal bare være der i litt over en uke og since day one hun reiste savnet jeg hun som bare det (hun kommer hjem på Torsdag), mens jeg er borte i Thailand i to måneder... I feel u Thekla og Kristine. Når det er snakk om å savne folk så eier jeg som faen (ops lool) Det er som å ha en liten, viktig del av deg borte helt til du møter de igjen, og etter at du har møtt de og de har dratt, så er det bare ''repeat''. 

Heldigvis har jeg Kristine da, som enda er her. Meg og Kristus har tilbringt tid sammen 24/7, bokstavelig talt, 24/7. Rekord sier jeg bare. For ikke så lenge siden overnattet jeg hos henne. Vanligvis pleier jeg ikke å finne på så mye med folk, men altså, det duger. Bedre å finne på noe med Kristus enn å være loner da. Men jeg har trossalt hatt en kjempefin uke med mah soulmate! Og da var liksom ferien over gitt! 

Bilder fra gårsdagens.

Håper alle har hatt en fin ferie!
// Credit to me //Maxiskjørt fra Vero Moda, 179.- ca? // Crop top fra Monki, 100.-
Gjett hvem som skal til Bahamas om 80 dager???!!

Wiiiii! Pappa ringte meg fra andre siden av jorden og sa at han hadde bestilt en tur til Bahamas. Er så utrolig overlykkelig akkurat nå. Går det an å få en bedre Onsdag enn dette? - Først hadde jeg en kjempefin dag sammen med Kristine pluss at vi så en dødshot gutt, og så ringer pappa og sier at vi skal til Bahamas om 80 dager?! Er dette lykkedagen min eln? Og i tillegg til Bahamas skal vi til Thailand rett etter Bahamas turen! Jeg kan absolutt ikke vente. Dette er en drøm som har gått opp i oppfyllelse. FYSØREN jeg er tom for ord! For bare noen dager siden satt jeg på weheartit og klagde på at jeg hadde så innmari lyst til å reise til Bahamas, og nå skal vi til dit. 

Jeg fikk vite at vi skulle sove på et hotell og den ligger like ved den rosa stranden! Dere skjønner, jeg pratet med pappa om hvor mye jeg hadde lyst til å dra til den rosa stranden i Bahamas, og nå har vi liksom bo der?!!! Jeg er rett og slett helt overlykkelig! ASDFHAJAHDGFDSGHAJKAHG FYFADERRRRR! Jeg er altfor glad til å være så glad. I tillegg sa pappa at det var mange fine butikker der. I tillegg skulle vi svømme med delfiner, herregud det blir en levende drøm. Det er som om jeg skulle ha pakket nå selv om det er 80 dager til, sååå mye gleder jeg mer fyfaen!

APRILFOOLS!

Noen av dere som har vært på Bahamas? 
Heiii!

I dag dro meg og Kristine inn til Byen. Det var rett og slett den koseligste dagen så langt. Først litt småshopping (innkjøp kommer i morgen)

, og så måtte vi ha noe å spise - Så jeg foreslo Peppes pizza. Vi ble værende på Peppes i litt over en time, mya latter, god pizza og prating. Btw så vi en døøødsfin gutt! Det er ikke allltid jeg sier dette, men fyfaen å attraktiv han skulle være da! Jeg så han først fra vinduet vi satt ved på peppes, så jeg sa til Kristine ''åååh han var fin'', og så gikk han forbi og inn mot Peppes. Jeg bare ''Kristine! - Han kommer inn! Seriøst!'' Halvlangt hår som Justin Bieber og caps (sjukt innafor!), baseball tee topp der det sto Obey på, perfekte bukser og hvite lave converse. Føler meg alltid så starstrucked når fine gutter har samme sko som meg, da føler jeg vi har i hvertfall noe til felles. Det var dagens funfact haha. I hvertfall, jeg merket ikke at han kom mot bordet vårt før han var en meter unna meg, så da han kom forbi var det som om jeg skulle ha siklet. Og ikke for å lyve... - Han smilte faktisk til moah! Meg og Kristine fikk latterkrampe av hvordan jeg så på han når han gikk forbi haha uff. Det ganske synlig når jeg liker en gutt, er det ulempe eller fordel egentlig..? - Tar det som en fordel jeg. Ellers har denne dagen vært kjempekoselig sammen med Kristus. Alltid morro å tilbringe tid med barndoms vennen min.  

I tillegg måtte jeg bare få et par bilder av disse vakre rosene!! Helt obsessed, og mannen som solgte dem var så grei haha. 

Hva har dere gjort i dag? Blogges!


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits