To uklare bilder skader vell ikke? I hvertfall så nermer det seg Mai, veldig. Og jeg er klar for sommer, eeelsker hvit når det kommer til sommeren. Snart må jeg fikse 17.mai kjole, vet allerede hvilken jeg har lyst på... Hehe:) På Nelly.com er det jo kjempe billig på de fleste tingene, veldig mange fine ting også! Noen av av disse toppene kostet bare ca 100-200. Om dere ikke har tatt en titt burde dere kanskje før ting dere kanskje faller i smak for blir utsolgt. HER  ♥
Hei:)

I går kveld var jeg innom pappas gamle nettside, og gikk gjennom noen bilder:) Synes det er utrolig gøy å gå gjennom gamle bilder av seg selv som man ikke har sett på lenge med vet ekisterer.Synes jeg ikke  har forandret meg så mye etter personlighet for å si det sånn. Kan takke pappa for at han tok vare på bildene gjennom nettsiden. 

Synes det er utrolig dumt at disse bildene er uklare! :(
Først og fremst tapte bi kampen mot Hånes, 6-0:( Jeg holdt nesten på å besvime siden det ble så  varmt etterhvert, og jeg har jo også veldig dårlig kondis. Noe som ikke i det hele tatt er en fordel for meg som løper mye. I hvertfall så gikk kampen veldig bra selv om vi tapte med stil, det er jo ikke så lett å vinne med et lag man bare har trent med tre ganger. Det er ikke lenge til vi skal spille kamp igjen, og da skal vi nok kjerpe oss litt..

Btw, så har jeg fått noen nye produkter:) Både hårprodukter, og hudprodukter.
Argan olje fra Björn Axén. Lukter uuutrolig godt, og gjør ikke håret fett. Noe som er viktig for meg som får fettete hår lett. Jeg har veldig slitt hår på tuppene, og føler den hjelper godt:) Det er lukten som gjør meg så addicted! Bare noen dråper er nok og kan brukes på tørt og vått hår. Jeg er ikke sikker på hvor man kjøper den, men om man søker går det sikkert an å få litt informasjon. 

Og så fikk jeg tante til å sende meg Smooth E. Produktene har jeg brukt veldig lenge, og det hjelper veldig mye mot kviser, og rynker om det trengs. Jeg pleier som regel å bruke det på morgenen, og på kvelden etter å ha vasket meg i ansiktet  fra samme merke. Gjør i tilegg huden veldig soft:)) Produktet anbefales veeldig, men er ikke sikker på om vi får tak i det her. 

 


Heeeei:)

I dag skal jeg spille kamp med jentelaget mot Hånes. Siden det er så fint vær tenker jeg meg nok at det blir en fin dag! Koser meg med litt pepsi max og mat... Har vært skrubbsulten i hele dag selv om jeg har spist både yoghurt og rundstykke på skolen. Denne uka blir veldig deilig fordi vi bare har to dager igjen på skolen, og så er det nok en gang friii. Og så lurer på hvordan det gikk på matteprøven, vi får den i morgen og håper det er gode resultater! Selv om jeg synes det gikk egentlig helt bra/ok så er jeg ikk heelt sikker på om jeg får de beste tilbakemeldingene, hehe. 
I tilegg kjøpte mamma et nytt hårprodukt til meg, nesten som moroccanoil bare et annet merke. Har ikke prøvd den enda men om jeg får tid i morgen sier jeg hva jeg synes om den. 

Sélfie genser fra Bikbok // Stripete bukse fra Thailand

♥ Når jeg kjeder meg spiser jeg ost, bare ost.

♥ Sier aldri nei til hamburger, kunne spist det i flere år uten å bli lei. 

♥ Noen ganger kan jeg være veldig misfornøyd over meg selv og utseendet mitt, noen ganger hater jeg bare hvem jeg er. 

♥ Blir så irritert når folk sier at sangen er gammel. Det gir ikke noe mening å si at den er det, siden uansett kommer jeg til å høre på den. Synes også i tilegg at gamle sanger kan noen ganger ha mer mening enn det sanger har nå for tiden.

♥ Kanskje det ikke ser sånn ut, men jeg er faktisk veldig forkusert om skole nå for tiden. Jeg vil selvfølgelig ha en bra jobb og tjene bra med penger:) Om jeg ikke tenker på det nå, når ellers?

♥ Jeg liker ikke når folk løper eller går bak meg i trapper, det er bare så.. asdfghjk! Jeg begynner enten å gå bakover opp trappen og later som jeg er med og prater med henne/han, eller bare får freak-out. 

♥ Sliter med bruk av penger. Sier hver gang til meg selv når jeg har noe cash at jeg skal spare, men så ender jeg jo opp med 100 kroner igjen.

♥ Jeg haaaater stemmen min...

♥ Jeg har høydeskrekk, tørr nesten ikke å se rett ned fra verandaen vår engang.

♥ Elsker gutter med converse, og som er litt brune med brunt hår, det er bare såå turn-on!

♥ Min største drøm er å bli modell, eller å møte Justin Bieber.. Hehe

♥ Noen ganger kan jeg elske vann mer enn noe annet.

♥ Jeg har sykt dårlig kondis... 

♥ Jeg er bedre til å løpe fort og ikke så langt, enn å løpe lenge og langt. 

♥ Blir veeeeldig lett forelsket, hahaha...

 ♥ Jeg klippet meg helt kort i 3.klasse, og etter ca tre år har håret mitt vokst like langt som jeg hadde før jeg klippet meg. 
Heiiii:)
Kampen i går var veldig bra, det ble 4-0 til Start:) Skikkelig glad for Start's vegne, men ble også litt skuffet over Høllen selv om ikke jeg heide på de. Det begynte å bli veldig kaldt etterhvert, så jeg satt bare der og skalv med munnen haha. I hvertfall så traff vi noen kjente vi var med. Etter kampen løp vi bort til spillerne fra start og fikk klem (av en skikkelig skjønn start spiller), STARSTRUCK! I tilegg kom vi på nrk, plutselig gikk vi bare inn og joinet hele gjengen som sto forran kameraet :P Link til videoen HER , følte meg for en gangs skyld litt starstruck med alt som kjedde igår. 
I dag er det endelig Fredaag, yeee♥ Fullførte matteprøven uten noe særlig problemer, håper jeg ikke har fått så mange feil... Så blir det ikke så lang uke etter helga:)) Gleder meg til 17.mai som er rett rundt hjørnet, skal se om jeg finner en ny kjole. Hahaha, egentlig ikke da. 

Jeg greide endelig å fjerne noen skikkelig irriterende reklamer som kom opp på kjermen når jeg gikk inn på forskjellige nettsider. Følte meg "surrounded" av reklamer og virus når de dukket opp, nesten så jeg ikke turte å gå inn på en nettsiden haha. I hvertfall så er jeg utrolig lettet for at jeg fant ut hvordan man kunne fjerne det, heldigvis. Tenk om jeg ikke hadde visst hvordan man gjorde der, hadde nok kastet pc'en på gulvet hvis det.  Det var jo bare å avinstallere hele programmet, og vips! Så er det borte for godt hos meg ihvertfall. Grunnen til alle reklamene var vell pågrunn av at jeg lastet ned Gimp på pc'en, og tydeligvis på feil sted. Om dere skal laste ned noe burde dere se på softonic, og ikke gjør den samme "feilen" som meg fordi det var helt fryktlig!

Skal øve til matte prøven, noe som er en smule verre... :(
Heihei...

Fy fasan så kaldt det er! I går var det passe varmt, og plutselig i dag er det vind og bare fem grader. I morgen meldte de at det skulle bli 15 grader, kan ikke vente. I morgen blir det også matteprøve:( Noe som var uventet egentlig, så jeg har bare denne dagen på med til å øve. Skal snart på trening, og etter det blir det Start kamp sammen med Thekla og mange andre. Lurer på hvordan der blir i dette været, om jeg står og hopper eller bare står der... Men ihvertfall så blir det for en gangs skyld Start kamp, bare ikke i perfekt vær. Og ikke lenge skal vi selv spille kamp mot Hånes, håper det blir fint vær den dagen!:)

Går gjennom gode gamle minner♥ Savner virkelig de hvite conversene mine!
Jeg eeelsker det, men vinden ødelegger hele greia. 

I dag begynte vi på skolen på en Onsdag, noe jeg kunne ha vendt meg godt til etter hver helg, men sånn er det ikke. Super fint vær det har vært de siste dagene også! Føler at jeg må finne meg en ny vårjakke snart, kanskje en slags "dunjakke", vedder på at dere har sett de. I hvertfall er de veldig fine og samtidig kan de varme veldig godt iblant. I tilegg må jeg finne nettsiden til Abercrombie butikken i Singapore, skal se om pappa kan kjøpe noe til meg når pappa kommer hjem igjen fra jobb. Men jeg er ikke helt sikker pågrunn av en polo skjorte koster ca 200 singapore dollar, og det blir jo ca 1200 kr for bare en polo skjorte hvis ikke jeg tar feil, men hvis ikke det blir noe fra Singapore får jeg vente til Thailand:) Kan ikke vente til vi skal reise, det er akkurat 56 dager til! 

Ja forresten! Mascaraen jeg kjøpte er superbra når det gjelder å ikke få klumper, i tilegg gir den superbra lengde på vippene. Mange andre mascaraer jeg prøver og kjøper er enten velig klumpete, eller dårlige. Denne mascaraen kan kanskje være litt "sølete" i begynnelsen når du tar den på, men det er jo bare det som er bra for å få vippene synlige. Siden hvem vil ha vipper som ikke er synlige i det hele tatt? Om du har sølt litt "bak" vippene kan du etterhvert når du blir ferdig bare tørke det av med en våt q-tips, noe jeg pleier å gjøre om det blir mye søl. 

Et bilde fra Thailand:) Saaavn♥
twerrkkkk

Haha, for å si det sånn så slår vi ikke Miley til dette. Twerking er vell ikke noe for oss...
Husk å ta på 720p HD for best kvalitet:)

Om dere likte vidoen må dere kommentere, og i tilegg hvis dere har noen tips til hva vi kan gjøre neste gang så bare føy det med:)

Hola:)

På Lørdag tok jeg og Kristine en tur innom byen for å se filmen "Divergent", super bra film må jeg si! For å være ærlig var den en smule bedre enn hunger games faktisk, pågrunn av at "Divergent" ga så mye mer mening enn det Hunger games gir i filmen. I tilegg til at filmen fikk meg til å like den så godt var vell at det var en rå kjekk skuespiller som het "Four" i filmen, og heter Theo James i virkeligheten♥♥ Synes det var på tide å se en film med beste jentami og så ble det "Divergent" til slutt da, om dere ikke har sett den anbefales den veldig! Kan ikke vente til to'eren og 3'eren o_O
I går derimot fikk jeg besøk av Thekla og Kristine, siden det var så fint vær dro vi ned til Høllen for å handle snacks og gikk til stranden. Litt senere syklet vi som tre fluer i en smekk, altså tre elefanter på én sykkel, koselig det:) Så ble det et par hundre bilder vi tok, koste meg veldig i går også. Og så får jeg se om det blir noe overnatting idag eln. Ihvertfall må dere ha en strålende dag videre.Har dere sett filmen "Divergent" ? Isåfall, hva syntes dere dere om filmen?Heiiii:)

Siden den andre babyen min går snaart tom for "black" måtte jeg få tak i en ny, og det ble tydeligvis denne fra Loreal. Jeg er ikke sikker på om denne mascaraen er noe bra, men if you'll never try, you'll never know. I hvertfall ser den veldig god ut og har mye volum, noe en mascara må ha for at jeg kan skal kjøpe den. Har småprøvd den litt, og den funket stort sett veldig bra! Først må jeg bare fjerne all mascaraen som jeg har fra før av, og så få testet den mer så jeg ser de beste resultatene:) På Tirsdag tar jeg meg en tur innom senteret, kanskje Thekla og Kristine blir med om de vil. Må i tilegg begynne å bruke solkrem, sola er jo så sterk og jeg føler jeg begynner å bli solbrent jo. (Overdriver litt nå da.) Men selv om den brenner meg til døden, so never leave me!

// 139.- kr //
Heihei:)

Gjett hvem som har fått i seg 11 timers søvn, jeeeg:) Føler at det er veldig nødvendig før jeg skal begynne på skolen igjen osv så jeg ikke ser ut som en huleboer når jeg er på skolen, i tilegg til det så våknet jeg til nydelig vær! Det er sånn jeg vil ha det. Sånn sett har påske-uka vært bra, jeg har ikke hatt noen særlig store planer enn bare å finne på noe med Kristine eller Thekla, og i morgen tar Thekla kanskje en tur innom.
På Torsdag kommer Start og skal spille mot Høllen, er veldig spent på hvordan kanmpen blir og hvem som vinner. Selvfølgelig håper jeg at Høllen vinner siden de kommer fra Søgne, men også liker jeg start veldig godt. Tipper det kommer en del for å si det sånn, men om det blir regn er det jo veldig kjiipt. Og den 28. skal jeg spille kamp meg jentelaget, husker ikke helt hvem det var mot, men ihvertfall blir det mange kamper fremover med laget. Så skal jeg til Oslo den 11. mai for å fikse noen saker til passet osv før jeg skal til Thailand, desverre får jeg ikke spilt kamp den dagen med jentene. Deretter er det 17.mai, woho. Gleder meg virkelig til 17.mai i år, vi kommer til å stikke en tur innom byen da og gjøre masse gøy, og om det blir sol blir det bare ikke bedre. Såååå, er det Thailaaaand, jaa! Gleder meg såååå uutrolig til vi skal reise og treffe alle igjen, og ikke minst shoppe og være på stranden. 

Føyer bare til et bilde fra den dagen da jeg var hos Thekla:)) Mine fine jenter♥B7GJ_8
Hey hey my beauties♥

God formiddag, eller morgen til noen om det måtte være:) Så ble det da litt påskekos på meg og de andre jentene. I går var det utrolig morro å få hengt med alle de beste jentene mine hos Thekla, de siste dagene her det vært utrolig fint vær i tillegg. Det ble shorts på alle oss fire siden det ble så varmt , utpå dagen tok vi oss is og sjokolade som en slags piknik (om det skrives sånn). Sommerfølelse allerede må jeg si, og i dag er det ikke minst fint vær også. Til slutt ble det bare oss tre etterhvert pågrunn av at Linnea skulle avgårde til nord-norge, der hun hører hjemme haha. Håper jeg virkelig kan tilbringe flere sånne dager med jentene mine!Ha en kjempefin Tirsdag:)Blogg: Andrea badendyck (HER) Jeg blir bare ikke lei av henne, hun har kjempe fine bilder nå for tiden!

Låter: Justin Bieber - Backpack 

Maroon 5 - Lucky strikeTv serie: Nå for tiden har jeg ikke noe favoritt serie på tv, men det jeg ser som oftest på er vell bare "trace urban" som går på MTV men er ikke helt en tv serie. 
Quotes:
Enda en morro konkurranse Blogg.no arrangerer! Ikke på tale om at jeg ikke skal melde meg på, siden jeg ikke har noen leppeomader fra baby lips fra før av kunne det ha vært strålende å få kunne vinne noen. Nå for tiden som jeg en gang iblant er tørr på leppene hadde det vært flott å få prøvd leppeomadene jeg ikke har prøvd før. Jeg ser allerede at mange har meldt seg på, og selvfølgelig blir jeg fristet til å melde meg på jeg også. Selv om vi ikke trengte å lage innlegg om konkurransen er det jo greit å kunne si litt ifra om den til de som ikke har meldt seg på enda♥ Det hadde vært utrolig kult å bare fått pakke i posten, og plutselig se at du har vunnet Maybelin's nye baby lips. Om du ikke har meldt deg på enda burde du nok gjøre det nå, kanskje du blir en av de heldige. Gleder meg utrolig til de trekker de 200 heldig vinnerene.

Link til påmeldelsen HER

Ha fortsatt en fin påske uke♥


God påske ferie alle sammen!♥


             Selfie♥Hytteturen♥My babe♥Pepsi max

     Selfie med disse folkan♥Shoot med JM♥Dr.martens♥Ute i snøen

  
                                             Forbilde♥Girls language♥Burssdagsjenta for litt siden♥Snapchat selfie
________________________________________________________________________________________________________________________
Ellers har dagen min vært som vanlig, veldig bra. Fikk kjøpt meg en fotball drakt (?) jeg kan bruke fremover til treningene. Ellers har det ikke skjedd så mye, i går var det bare litt familie kos med film og god mat før pappa dro på jobb i dag. Gleder meg utrolig mye til jeg skal til Thailand igjen, 18. Juni♥♥ Endelig skal jeg tilbake til varmen kan man si, selv om det er sommer her. Skal shoppe og ta noen skikkelig bilder, det er nok det jeg gleder meg mest til. Så kommer jeg tilbake 12 August. Super glad for at vi skal være der en stund, selv om vi gjør det alltid. Men selv om vi er der i to måneder hvert år føles det som om tiden bare flyr av gårde. Begge innkjøpene er fra BikBok:) 
SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits