Heihei!

I dag morges våknet jeg til verdens fineste vær. Det er rene ''summer feelin'' tbh her på sørlandet, og været må gjerne bli. Meg og Kristine dro på banen i dag som sagt og bare gjorde litt av hvert. Etter det slengte vi på oss shorts, rett og slett. For å være ærlig begynte det å bli en smuuule kaldt, but who gives a shit? Fint vær er fint vær. Hvis det blir like fint vær i morgen som i dag når jeg og Kristine drar til byen (sannsynligvis) blir jeg overlykkelig as! 

I dag natter Kristine over hos meg, kos! Så i natt blir det som alltid kos, latter og mye mer. Jeg har på følelsen at jeg kommer til å tilbringe myyye tid med Kristus pus. - Men det er bare stas det da? Senere i dag drar vi nok til tha shop og shopper inn smågodt og snacks. Forresten! - God påske btw (?..) Eller i hvertfall god påskeferie til alle mann. Håper alle kommer til å ha det kjempefint i ferien og tilbring mye tid med gode folk, hold deg laaangt unna folk som får deg til å føle deg dårlig eller whatever. Ok? Ok. Dagens sitat fra sofus pus!:* 
Har hatt det kjempekoselig i dag sammen med de beste, Vilde og Kristine! Slike dager er elsk, og må gjentas. I morgen drar jeg sannsynligvis til banen sammen med Kristine, og kanskje noen andre også. Hvordan har deres dag vært?


Først av alt, sorry for Ipad kvalitet på bildene. 

Sist Onsdag var nok en av de koseligste dagene jeg har hatt sammen med Thekla. Først av alt hadde vi pizza, Grandis selvfølgelig og  American Horror story. I tillegg fikk vi ta kjempemange bilder, rundt 150 selfies kan vi vell si? Nok en gang ble det litt av hvert, både baking, selfies, kos og latter. Jeg husker ærlig talt nesten ingenting fra Onsdagen, men jeg husker i det minste at det for det første begynte å snø, kom som en bombe, og pluss at det ikke ble noe fotballtrening pågrunn av det kalde været. Med tanke på at det ikke blir noe trening denne uka fremover er litt kjiipt egentlig. - Så på Mandag tar jeg og Kristine oss en tur bort til banen. Ellers var dagen med Thekla skikkelig gøyal egentlig, som alltid. Kommer til å savne henne utrolig mye når hun drar til USA denne Mandagen, u lucky little shit!  

I morgen har jeg planer om å møte Vilde sammen med Kristine. Hvor og når, det vet vi ikke enda haha. Så da vet dere planene mine for i morgen! - Hva er deres?
Dagen i dag har vært uutrolig fin og koselig!

Med trinnet vårt dro vi til Lindesnes. I stedenfor skole var dette en perfekt slutt på uka, og en en fantastisk god start på påskeferien. Tro det eller ei, men det begynte å snø igjen her i Kristiansand på Onsdag. - Men da vi kom til Lindesnes i dag var det null snø, og bare sol,og ''litt'' vind også da, men med andre ord: Perfekt vær! Hadde det vært regn eller overskyet hadde jeg ikke vært like glad som jeg var i dag da, men thank GOD!
Halve morroa var vell bussturen, og deretter å ta (aalot of) bilder, men ellers var det meste gøy faktisk - for å være i ''skoletiden''. Dessuten har jeg ikke mye i mot å dra på slike turer med klassen når det er både fint vær og good vibes rundt meg, holdt jeg på å si. Det føles så utrolig digg å komme seg vekk fra timer på skolen og heller gå på turer, som det vi gjorde i dag:D

Nå er det uansett påskeferie allerede guurls! Fra første skoledag som 7.klassing er vi allerede over halvveis til vi begynner i 8.klasse, shit det går fort! Anyway, hvordan kan det begynne å snø når det er vår?? Thug life må jeg si dere. Men jaja, snø er jo fint det når man helst ønsker å gå i shorts. Menmen, vi får håpe det forsvinner så fortest mulig! Og ellers skal jeg ikke gjøre noe spesielt i påskeferien egentlig, være hjemme, kose meg, that's it tror jeg i hvertfall. Hva med dere?
- Til en verdi av 1000 kroner!

Selvfølgelig måtte jeg melde meg på, i tilfelle jeg skulle være så heldig da. Hvordan kan jeg la denne konkurrasen foregå uten meg, hehe. For å være ærlig har jeg aldri prøvd ut Ole Henrik's produkter, eller har jeg..? Nå går jeg litt i surr. - men uansett om jeg har prøvd det eller ikke, hadde det vært utrolig morro om jeg vant! Hvem vil vell ikke vinne produkter for tusen kroner? Jeg hadde syntes at det hadde vært en veldig fin start eller eventuelt slutt på påskeferien om jeg fikk noen produkter jeg kunne prøvd ut. Og er det noe jeg virkelig syntes er morro, så er det å prøve ut produkter, og deretter skrive min mening om produktet på bloggen! Ååh, det hadde vært så utrolig fantastisk da!:D #talkaboutbeauty

Alt du trenger å gjøre er å:

1. Gå inn på Talkaboutbeauty.com og melde deg på nyhetsbrevet.

2. Skrive et innlegg på bloggen om at du har meldt deg på og linke til Talkaboutbeauty.com

3. Bruke hashtagen #talkaboutbeauty slik at de finner innlegget ditt.Nå som sommeren faktisk nærmer seg er jeg keen på å få meg flere crop tops! Jeg fant noen flotte crop tops fra H&M som jeg synes var virkelig fine - for bare under 200 lappen også!

HER HER HER

HER HER HER
På Fredag var det endelig tid for kino sammen med Linnea, Kristine og Thekla!

Insurgent var som forventet - Veldig bra! Og jeg kan ikke vente til neste film kommer. I tillegg begynte brannalarmen å gå mitt i filmen. Jeg ble så stresset fordi jeg trodde det seriøst brente (jeg ville selvfølgelig ikke dø av å brenne meg i hjel på en kino liksom), men det viste seg at det bare var noen som trykket på brannalarmen for å kødde.. ''Falsk alarm'' sier de i mikrofonene. Hvem gjør sånt?? #faqu. Alt gikk tilbake til normalt og filmet fortsatte. Men utenom brannalarmen osv var det en utrolig deilig og hyggelig dag:))

Siden moren til Kristine skulle være barnevakt for meg og søss på Lørdagen overnattet Kristine hos meg i samme sleng. Kvelden ble litt variert men ganske koselig. Litt skyping, mye fnising og masse mer - men som jeg husker koste vi oss i hvertfall, and that's all that matters! 

De siste dagene har det vært snakk om mye Kragerø, hehe. Det er trist å tenke på at våre best buddies bor så langt unna, og i verstefall møtes vi ikke ofte heller, buhu. Den dagen vi møtes igjen kommer til å bli verdens beste dag, det vet jeg! Årrh, jeg savner de uutrolig mye alle mann. - Men takket være sosiale medier holder vi enda kontakt. Kristine og meg skypet jo med Remi denne helga, kos kos kos. 

Så straks jeg er ferdig med bloggingen skal jeg skifte til fotballtøy. Jeg håper det virkelig blir ordentlig trening i dag og ikke som forrige gang. Bloggææs, haha lmao.
To ord som beskriver hva jeg synes om maskaraen: Magisk, og wow!

Forrige helg var jeg innom Maddepadde's innlegg om hvor hun skrev om Max Factor Glamour Extensions. Jeg forguder hennes vipper! De er utrolig lange og fine. Hun hadde veldig gode tilbakemeldinger om maskaraen, og hvordan kunne jeg gå glipp av den maskaraen uten å ha prøvd den? - Dessuten passet det perfekt, siden jeg trengte en ny maskara. Og pluss at jeg skulle innom byen sammen med Linnea, Kristine og Thekla trengte jeg ikke å bekymre meg for at jeg ikke fikk maskaraen så fort som mulig.

Maskaraen derimot! - Den er bare wow! Det er helt utrolig hvor mye lengde denne maskaraen gir vippene. Ikke så rart maskaraen er kalt ''Glamour extensions'' Hadde det ikke vært for Maddepadde hadde jeg aldri i hele mitt liv rørt maskaraen. Før så jeg for meg gode maskaraer som hadde store og tykke børster, men jeg har tatt feil! - Denne lille børsten er helt fantastisk! Jeg merker forskjell med én gang. Bare ved ''one coat'' har jeg lange vipper! 
Fordelen med denne maskaraen nå er at jeg kan spare utrolig mye tid hver morgen på maskaraen min. Istdenfor 10 minutter, tar det bare 5 minutter, og det er en stoor fordel når det gjelder meg. Derfor elsker jeg å prøve ut nye maskaraer, i hvertfalll når de gir gode resultater!Q: Hva slags maskara bruker du?

Blogges!Selve dette bildet som jeg har både tatt og redigert har fått hele 973 heart! - på bare 5 dager!
Bare for gøy tenkte jeg at jeg kunne redigere dette bildet på noen apper jeg prøvde ut, og jeg endte opp med et typisk grunge aktig bilde. Gjett om jeg er fornøyd og glad! 973 hearts er ikke langt ifra 1k. Og det pleier å komme flere og flere hearts hver gang jeg sjekker bildet. Det som fikk meg til å si ''wow'' den dagen var da jeg sjekket bildet etter å hadde sett på tv. - På 29 minutter hadde 621 folk heartet bildet allerede! Hjertet mitt banker seriøst fortere når sånne ting skjer, og det er ikke tull #funfact! Til nå er 973 hearts det meste jeg har fått på et bilde jeg har lagt ut. Iingenting gjør meg gladere enn å se folk like mitt ''mesterverk'' *pedoblikk* tihi. 

//Min weheartit HER//
Fordel: 

Hvor skal jeg begynne? Fordelen med denne tightsen er at den er utrolig komfortabel og fleksibel! Når jeg løper eller hva enn jeg gjør er 2xu perfekt. For å være ærlig så passer den til absolutt alt. Men når man har to størrelser mindre enn det man egentlig burde ha kan det være litt for stramt. Heldigvis har jeg brukt den så mye at den har utvidet seg bittegranne. Ikke bare bruker jeg tightsen til trening osv, men også til å ha på når jeg ikke orker å ha på bukse. Tightsen er bare såå komfortabel, og det eneste ordet jeg kan beskrive tightsen med er ''ELSK''. 

Ulempe:

Siden tightsen er så tynn er det fort gjort  få hull i tightsen. - I hvertfall hvis man slenger seg eller ramler f.eks. Jeg har to hull på tightsen allerede, heh. Det første fikk jeg da jeg slengte meg etter ballen da vi spilte kanonball. Det andre fikk jeg da jeg falt på grusbanen mens jeg spilte fotball, men heldigvis er det ikke like svært som det første. Derfor er den lille ulempen med 2xu er at jeg ganske ofte må være forsiktig med 2xu tightsen fordi jeg ikke vil ende opp med enda et hull. Men nå som jeg allerede har 2 hull driter jeg egentlig i om jeg får et eller to hull til. - Jeg får bare kjøpe en ny. 
Ikke minst kan logoen av der det står ''2xu'' ↓ ramle av og logoen bakpå tightsen. Logoen bakpå tightsen min holder på å ramle av, men det skal litt mye til for at alt skal gå vekk. Det høres jo ut som om det flere ulemper enn fordeler med 2xu - men det er det slett ikke!

Alt i alt er 2xu helt perfekt!

Q: Har dere 2XU tights? Hva synes dere om tightsen?

(mammas) solbriller fra Rayban.
HER // HER // HERHER // HER // HER

.Are you the one?:Ex on the  beach:Faking it:Catfish:Jeg liker best å se på ''Are you the one?'' og ''Ex on the beach''! Men ellers er ''Faking it'' også ganske bra! Har ikke sett så utrolig mange episoder av ''Faking it'', men så langt synes jeg det er veldig bra. Jeg kan heller ikke vente til de viser sesong 4 av catfish på MTV. 

Q: Har dere sett noen av disse tv seriene, og hvilken liker dere best?:)
Heiii babes!

Fredagen i går var både koselig og travel. Kristine hjalp meg med å selge 15 bokser tennbrikker  for 200kr. Pengene går selvfølgelig til Danmarkturen med fotball laget, wii. Takket være henne fikk vi solgt alle sammen på en dag, good job. Planen vår var egentlig å gå fra dør til dør og prøve å selge boksene, men altså det funket ikke så bra. - Det skjønner jeg egentlig ganske godt fordi for det første er det vår, ikke mange brenner i peisen nå lenger, men mindre de har hytte osv, og så for det andre er det ganske dyrt for en boks da, 200 kroner! 
Men ved litt hjelp av moren til Kristine fikk vi solgt tennbrikkene til folk Janne (moren til Kristine) vet om. Jeg er bare utrolig lettet over at jeg endelig er ferdig med det, og så slapp jeg å gå rundt og se ut som en dumming som prøver å selge tennbrikker. I tillegg fikk jo Kristine bidra med å hjelpe laget også. Jeg er såå glad for at hun også fikk bli med til Danmark likevell! *stoort smil* Ellers hadde vi pizza, iskaffe og kake, what a day.

Rundt halv fem i dag drar både meg, søss og mams til Kristine. Det blir rett og slett en slags jentekveld. Så langt vet jeg at vi skal ha pizza osv. I tillegg skulle vi se film om jeg ikke tar feil. Jeg tipper det kommer til å bli kjempekoselig det! Og så får jeg begynne å stelle meg så jeg ikke stresser med sminka osv når klokken runder klokka 5:)

Blogges! 
Skjorte - Abercrombie & fitch // Topp/singlet - Bikbok // Bukse - Bikbok // Klokke - Daniel Wellington // Sko - Converse
Min highscore er ikke noe særlig å skryte av, men litt fornøyd er jeg jo haha.

Q: Hva er din highscore på zigzag?:)COCONUT SUGAR:

Du trenger: 2 spiseskjeer smeltet kokosnøtt olje. // 2 spiseskjeer kokosnøtt sukker. // 1 spiseskje honning. // Noe du kan blande ingrediensene i. // En liten ''lip scrub''-holder. 

PUMPKIN PIE:

Du trenger: 2 spiseskjeer kokosnøtt olje. // 1 spiseskje honning. // 1 spiseskje brun sukker. // 1 spiseskje gresskar pai krydder. // Noe du kan blande ingrediensene i. // En liten ''lip scrub''-holder. 

BROWN SUGAR VANILA:

Du trenger: 1 teskje brun sukker. // 1/2 teskje honning eller agave nectar. // 1 teskje oliven olje. // 1/4 teskje vaniljeekstrakt. // Noe du kan blande ingrediensene i. // En liten ''lip scrub''-holder.

MINT CHOCOLATE COFFEE

Du trenger: 2 spieskjeer sukker. // 1 spiseskje castorolje. // 1/2 spiseskje kakao. // 1/2 spiseskje kaffe (ikke kokt, men fra posen/pakken). // 3 dråper med peppermint olje. // Noe du kan blande ingrediensene i. // En liten ''lip scrub''-holder. 

 ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥ 

Jeg har selv ikke prøvd dette, men jeg kan i hvertfall ikke vente til når jeg får tid til å prøve det ut! 
Heia! 

Nå sitter jeg på rommet med musikk, J Cole ofc, god morgen yoghurt og pc'en da.
Det var egentlig en helt vanlig dag på skolen i dag. Ikke noe spesielt skjedde, og jeg forventet ikke noe særlig stort heller. Sjansen for at crushet mitt kommer på skolen er ikke såå liten da - siden det har skjedd faktisk. Men sjansen for at det skjer igjen er ikke særlig stor. Ikke bare fordi jeg har alt for store forventninger, men ja.. Hva skal han gjøre på skolen enn å besøke moren sin? hahaha lmao

Men utenom alle forventningene mine, har egentlig denne dagen vært ganske grei. Ikke ille, ikke perfekt, men ganske så bra og koselig. Dessuten når jeg tenker meg om skjedet jeg meg aldri på skolen i dag, ikke én gang som jeg husker. Dagen på skolen i dag har egentlig vært full av latter osv;) Og ikke for å nevne været, - det var helt jækli! Det blåste bare noe helt sykt, og jeg som trodde det bare ville bli sol, for det hadde vi, men vinden var også der! Det er sykt irriterende når alt er ''On fleek'', så går du ut og vinder bare *poff, paff, piff*, og håret ditt flagrer som flagget på et flaggstang. Heldigvis hadde jeg hestehale!

- Uansett. I dag etter skolen dro jeg til Kristine, endelig. Like før vi skulle ha taco - som var kjempegodt, dro vi til butikken. Bare for å ha litt mere kalorier egentlig, bare derfor.  Vi handlet inn berliner boller og påskeegg! Snart er det jo påske, og påskeegg kunne ikke fristet mer enn det fristet der og da. Selvfølgelig blir det alltid en tur innom Omegle, men i dag skjedde det ikke noe spesielt. Bare noe randome folk som har så lite liv.

Q: Hva har dere gjort i dag?:* Blogges!Ta gjerne en titt innom min IG - @sofia.ingersethSOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits