Denne Mandagen har faktisk vært veldig bra, fint vær, vamt og sool. Etter skolen labbet jeg bare hjem, og slappet av og spiste god middag med familien:) Så har jeg jo gjort lekser for dagene fremover så jeg er ferdig med det, og som dere kanskje ser kost meg litt med jordbær ute. I morgen blir det tur med klassen noe som jeg kanskje kan glede meg litt til om det blir varmt og fint vær. Og turen til byen på Lørdag var jo kjempeherlig, frappen gjorde turen  bare enda bedre! Neste gang jeg drar innom byen besøker jeg nok "Camilo Bastrup" igjen. Til Lørdag tar jeg meg forresten kanskje en tur innom byen nok en gang, må jo handle inn noen  nye klær. På Onsdag blir det bursdag på Peppes Pizza og i Aquarama (badeland):) Whop whop, gleder meg til pizzaaa. 
Åååh, verdens beste karamell frappe fra camilo Bastrup. Takk og lov for at Kristine tok meg med dit, hadde egentlig tenkt til å ta oreo frappen men til slutt ble det da karamell frappen. Den har nok blitt min nye favoritt, starbucks kommer vell på andre plass. Siden det var så fint vær ble det nok en gang en tur in til byen, og siden jeg ikke skulle noe var det å dra til byen et godt forslag:) Vi var innom Monki, Bikbok osv og jeg fant noen skikkelig fine topper og gensere der som jeg virkelig har lyst på. Men siden jeg bare tok med penger til mat og drikke ble det ikke noe shopping på meg i dag. Skal nok til senteret en gang om ikke lenge uansett. Endelig får vi litt følelse av sommer her, det er noen få dager siden det var sol (som jeg husker),og å våkne opp til en solskinns dag kan ikke bli bedre. I hvertfall har jeg hatt det veldig koselig med Kristine og får håpe det blir en slik tur igjen om ikke lenge. Blogges senere<3

Ååh, dere aner ikke hvor mye jeg har lengtet etter WIFI og blogging. Jeg kom nettopp fra en laang biltur og de siste dagene har vært kjempe koselige! I går sto jeg på slalom, noe som var skikkelig morro og ikke i nærheten av vanskelig. Selv om det ikke var sol, var det utrolig gøy. I tillegg traff vi Harald, Peder, Jonas og Simon:) Planen var å renne sammen med de, men vi splittet oss til hver vår bakke. Ikke bare slalom var det vi gjorde, men også så vi på film med broren til Thekla. Madagaskar og Den rosa panteren, koselig det også. Siden det typisk var så fint vær i dag måtte vi bare ut og ta noen bilder.  

Noen blider fra i går kveld og litt av i dag.

¨Som regel blir det aldri kjedelig når man er med Thekla!
Jippi! Skal på hyttetur med Thekla til Bortelid, noe jeg har gledet meg til i åresvis. Husker at det er en stund siden jeg var på hyttetur, og da gjorde vi ikke så mye enn å bare være inne og plukke bær. Denne gangen skal vi gå på slalom og kose oss noe skikkelig med snøen, tilbringe tiden ute og ta noen skikkelig fine bilder:) Også får prøvd slalom for første gang, hihi. Har vært borti snowboarding en gang før, men slalom har jeg ikke fått prøve. Gleder meg utrolig mye, for en gangs skyld blir det en ordentlig hyttetur med ski og alt mulig annet. Nå er jeg heelt ferdig med å pakke, og nå skal jeg bare ordne meg litt og vente til jeg blir henta:) Været får vi satse på blir fint. 

Siden det ikke er WIFI der så blir det nok ikke noe blogging før jeg kommer tilbake:(Da var de kommet fram:) Og ikke bare det, er veldig fornøyd med innkjøpet også:) Nå gjenstår det bare å vente på dekselet, kan ikke vente til det kommer. Om det ikke skjer noe i helgen drar jeg på senteret med Kristine. Det er så lenge siden jeg har gjort noe med henne, og ikke minst bare vært på "to mans" tur dit. Kose oss litt på Waynes osv og kanskje eventuelt kjøpe noe småting♥♥I dag var jeg på sørlandsenteret bare for å se på møbler (¤_¤) Hadde det veldig koselig selv om det var bare møbeljakt vi var på, vi spiste pizza og is:) Det eneste jeg tenker på nå er vell bare å øve til matteprøve nok en gang, og vente spent til skoene og dekselet kommer. Imens jeg venter på dem må jeg nok gå med joggesko i et par dager, ikke akkurat min greie men det går nok fint. Føler vi har matteprøve hver uke, blir så utrolig lei! Men det betyr ikke at jeg ikke skal øve, begynner å øve allerede litt i dag, og masse i morgen. I tillegg skal vi ha prøve på en Mandag, uff... Ja, forresten!! Har dere hørt sangen "tidsfrist" av Sval? Tipper nok at noen av dere har hørt pågrunn av at den kom ut for en stund siden, jeg er i hvertfall veldig hekta! Det var bare helt tilfeldig at jeg kom over den igjen og hørte på den for en gangs skyld, og se hva den har gjort med meg. Hører på den 24/7  pågrunn av at refrenget og melodien er så bra! Ikke minst stemmen hennes for å være så ung! Hvis noen av dere ikke har hørt den anbefales den veldig ihvertfall fra meg♥
Ingenting er bedre enn å ligge på sofaen og bare er på pc'e på en Fredags kveld:) Jeg har i hvertfall ikke gjort noe serlig mye i det siste enn bare gjort lekser som vanlig, i tillegg spilt fotball med noen venner pågrunn av så fint vær. Kan ikke vente til sola kommer igjen. Siden det ikke har skjedd så mye har jeg ikke blogget, kommer ikke på noe mer enn bare inspirasjon elns. da. Forresten har jeg bestilt noe nytt fra Junkyard og kjøpt et deksel til mobilen, haha. Noen par nye converse, i tillegg til at jeg fikk dr.martens sko av pappa:) Og et pingvin deksel.

Tar bare et bilde fra Vinterlyd jeg:) Gode minner!Ha en fin Fredag♥
Blogges imorgen!Igår var det utrolig fint vær her i Kristiansand! 16 grader, det er ikke lite til å være begynnelsen på vår. Og jeg kan så vidt vente til sommeren, følelsen av sommer har jeg litt av allerede. Idag er det også veldig fint vær faktisk, utrolig glad for det. Imorgen er det skole igjen, har hatt en uke fri fra skolen og nå synes jeg det er på tide og begynne med litt skolearbeid igjen. Har ikke gjort noen ting enn bare vært på Vinterlyd, noe som var supert! Ellers har jeg jo bare vært hjemme, noe som også er koselig.Og så får jeg bare håpe på fint vær imorgen også, det er det eneste jeg ønsker.
Blogg: Anita Nemeth HER

Låte: Crooked smile - J. cole ft. TLC 

Aloe Blacc - The man! Elsker teksten i sangen♥

Tv - serie: Fortsatt GLEE elns.

Quotes:

// Selfie genser fra Bikbok, 299.- //

// Stripete topp fra Bikbok, 199.- //

// Skikkelig komfertabel topp fra H&M, 99.- //

Igår tok jeg buss inn til byen med mammas venninne som har to skikkelig søte barn på fem og tre i tilleggtil lillesøster og meg:) Først gikk vi innom Egon resturante og deretter  handlet litt. Jeg vurderte å kjøpe bikini også, men siden jeg ikke er i badelandet så ofte trengte jeg ikke å kjøpe enda. Og så gikk vi innom Mc'donalds og jeg tok med en mcflurry, så innom godte butkken. Noe av det verste med turen i går var at jeg ble så utrolug kvalm etter å hadde vært på bussen, å sitte på en buss er noe av det verste jeg vet! Blir dårlig, kvalm og svimmel. Så derfor ble det bare et innlegg igår, hadde rett og slett ikke nok "krefter" til å kunne blogge. (nå høres jeg jo bare dum ut) Men å sitte på buss er absolutt noe av det verste! Men hvis vi bare glemmer hele den buss greia hadde det jeg veldig koselig.
Åååh, herremin! Det var bare verdens beste dag, og angrer ikke i det hele tatt. Først og fremst var det veldig morro og se Madcon, Raylee (hvis jeg skrev det riktig?) Marcus og Martinus og ikke minst "hovedpersonen" da: Isac Elliott! ♥♥  ha konsert her i Kr.sand. Det kom flere folk enn jeg trodde, det var bare koselig:) Selv om jeg og Thekla ikke kom helt frem til scenen fikk vi uansett sett dem veldig godt, og "takket" være de folka som sto bak, dyttet de meg og Thekla bare lengre frem:P Og plutselig sto jeg bare 3 meter fra scenen men før det sto jeg 8 meter fra scenen, haha. Noen fantastiske folk altså! 

Ja, da konserten var ferdig gikk vi til hotellet Isac befant seg i, takket være de ville Ellioterene som skrek utenfor etter Isac, kjønte vi at noe foregikk. Og etter å ha sunget og ropt på han, noe som var verdt det! Fikk vi endelig ta bilde, åååh - Det var nok det aller beste av dagen! Hadde aldri i mitt liv forventet at jeg skulle møte han sånn "personlig" (gratis også hahaha). Og ikke bare fikk jeg en kjempe god klem av han i tilegg til bilder, men jeg fikk et kyss. Skal ikke si så mye om det (magiske & fantastiske) kysset, neida haha. (Herremin) Noe av det beste i mitt liv hendte meg 05.3.2014! Det skal jeg huske! Håper alle hadde det morro igår på Vinterlyd til de som var der:) 

Æææææ, kan ikke fatte at vi fikk ta bilde med han! (her er bilde til dere som har ventet på detv:))

Fikk ta bilde med Marcus og Martinus, skikkelig kjønne de var!! Thekla fikk bare ikke fokus på bilde.

Raylee♥ Fikk klem av henne også♥

Madcon, de var jo skikkelig gode!

Isaaaac ♥_♥Raylee♥Markus og Martinus:DHeihei:) Som de fleste vet om skal Isac Elliot, Marcus og Martinus osv komme å spille gratiskonsert i Kr.sand. Jeg skal dra dit med Thekla bare for å se Isac for gøy, haha. Det er jo ikke alltid man får muligheten til å gå på konsert å se han opptre, gratis! Selv om jeg ikke er fan av han liker jeg noen av musikkene, og kanskje etter at jeg har vært å sett han live har jeg kanskje blitt litt "fan" av han. Dumt at vi ikke har sol heller da, vi har hatt sol alle de andre dagene, men typisk når det skal være konsert er det ikke sol. Men det skal ikke stoppe oss i å dra! Kommer sikkert til å møte en del kjente fjeser, og i tillegg gleder jeg meg veldig!


♥@angelicablicks♥

♥@jeskaalee 
♥@classisinternal♥Åååh, vi beliebers & fans er så supre med dette. Selv om Justin nå er 20, øker bare det høye tallet hver gang jeg går innom. Og heldigvis rakk vi akkurat å få ca 1 milliarder views for Justin bieber på vevo, og det telte! Men nå vil vi prøve å slå rekorden på confiden musikk videoen, spille sangen så mange ganger vi kan. Og da får vi nok et høyt tall til slutt, vi greide jo å nå 1 milliarder på baby. Så hvorfor skal vi ikke greie å slå rekorden til confident på youtube? Jeg er ikke helt sikker på hvor mange views vi må ha på den, men ingen tvil på at det er mindre enn 1 million! Dette må vi greie folkens! Gjør det for Justin, men selv om vi skal prøve å slå rekorden på Confident, må vi ikke glemme å spille på baby også;)

Goooooo Beliebers:))


Heihei:)

 

Igår fikk jeg besøk av Thekla og vi tok oss en tur innom frk. Lyng og stappet oss inn noe godis. Egentlig bare Thekla, hun hadde så lyst på sandwich:)) Mens jeg ikke ville ha noe enn twix. I hvertfall hadde Justin Bieber bursdag igår! Det vet nok alle, kan bare ikke fatte at han nå er 20. Men jeg merker jo ikke så mye forndring, enn bare at han forandrer seg litt ettersom jo eldre han blir. Men det føles så... feil. Det var som å se en 16'åring igår, og plutselig i dag ser jeg at han virkelig har vokst og virkelig er voksen! Har gratulert han og alt på IG  Jeg håper han virkelig fikk en fin dag, det gjorde han nok:) Skulle ønske jeg kunne feire sammen med han, buhu..! Og i tilegg det som var veldig dumt igår var at jeg glemte meg helt bort å sjekke billetter til never say never eller believe, som var på kino. Orkh...! Men jeg får håpe de lar believe eller never say never gå på kino neste gang, og da skal jeg få tak i billetter!
Etter at vi var på frk. Lyng gikk vi til fotball banen og bare spilte litt, siden det er vinterferie får vi ikke trent på noen dager. Så det er litt greit å få spilt litt når man har muligheten    

 


-you won't be sixteen forever.-
                                       

goodbye February... | via Tumblr

 

                                       

   Nå er jeg klar for vår    


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits