Himmelsk å våkne opp til fint vær og i tillegg ha jordbær. Kan ikke vente til sommeren! Blogges;)
Heihei!

Dagen i dag har vært så avslappende og ganske deilig. Jeg våknet opp i syv, åtte tiden men sto ikke opp før klokken rundet av til elleve. Deretter har jeg ikke gjort noen ting, bare prøvd å holde meg våken,  hehe. De to siste dagene har jeg våknet så tidlig fordi jeg blir vekket av mamma og pappa. I tillegg begynner jeg bli gørr lei av ferie, selv om det er deilig å ikke måtte stå opp så tidlig. Når skolen begynner igjen kommer jeg nok til å klage på at jeg vil ha ferie, uten tvil. Derfor skal jeg nyte de siste dagene. Så får vi se om jeg skal overnatte hos Thekla i morgen eller ikke, og om jeg skal dra til byen eller senteret på Lørdag.

For første gang på en liten kort stund tok jeg meg tid til å se på Teen Wolf. Etter 5 minutter kan man vell si at jeg ble lei av tregheten/hakkingen at jeg heller byttet til en film, The maze runner.  Så får vi se om episodene fra Teen Wolf ikke hakker/stopper så mye i morgen, ugh det er så irriterende! U feel me?
Men filmen var i hvertfall veldig bra! Ganske spennende og for å ikke snakke om Dylan O'brien og Thomas Sangster - GOD DE ER FINE! Både The maze runner og Hero 6 (haha) anbefales veldig både til både små og store.   Ellers håper jeg alle får en fin uke videre!:* Blogges!

Q: Noen filmer dere anbefaler?;)
Stress. Ved å høre på musikk hver dag i minst 10 minutter kan hjelpe hjernen ved å håndtere stress.

 Kyssing. Kyssing er bra for tenne dine. Når man kysser en annen person øker mengden med spytt, som deretter fjerner plakk fra tennene. 

Automat. Når du skal kjøpe noe fra en automat (brusautomat f.eks), sett inn den minst veridifulle kronen i tilfelle maskinen ikke funker, så du slipper å miste mye penger. 

Toast/ostesmørbrød. Bak ostesmørbrød/toast mellom to stekeovnsplater. Toasten(ene) vil bli sprøe utenpå og cheesy inni. I tillegg kan man lage mange på en gang. 

Sjekker han/hun deg ut eller ikke..? Om du har en mistanke på om han/hun sjekker deg ut må du gjespe. Gjesper personen etter deg betyr det at personen sjekket deg ut fordi gjesping er smitsomt. 

Sove. Man sover raskere ved å sove på høyre side enn ved å sove på venstre side. 

Vitamin B. Ta vitamin B under sommeren. Insekter liker ikke lukten man får av det, og deretter vil mygg og andre stikkende insekter holde seg unna. 

Nuggets. Det er billigere å bestille to pakker med 4 nuggets, enn én pakke med 6 nuggts. 

Kaffe. Når du bestiller kaffe burde du spørre dem om du kan få en medium i en stor kopp. De vil som regel ved et uhell helle oppi for mye. Du vil da få en billig og stor kaffe. 

Trøtt? Hold pusten helt til du ikke greier mer, det vil øke hjerterytmen. 
Både har jeg forstørret overskriften, endret skrifttype på overskriften og byttet header, finally!

Q: Hva synes dere?:)
// Ta en titt innom min weheartit HER //
Heia!

Først av alt - håper alle har hatt en fin uke så langt, til dem som har ferie og til dem som ikke har. Det er så deilig å tenke på at det fortsatt er noen dager a vinterferien igjen. Og ikke lenge til er det påskeferie, wiii! Jeg har sovt godt nesten alle dagene, og har kost meg mye bare ved å tilbringe tid hjemme. Borte bra, hjemme best.
Ikke bare har det vært stas osv, men åårgh pc'en min er helt ute av seg! Tidligere har jeg hatt de samme probleme, - at den blir fort varm og for at den ikke skal eksplodere av varmen slår den seg av (haha lol). Så enten for å hindre varmen sitter jeg med vinduet på åpent gap og legger pc'en på varmepumpen, iskaldt men jeg er genial.. Ellers ender jeg opp meg å vente i en halvtime på at den skal kjøle seg ned, ute. HELDIGVIS! - fikk pappa rundt sommer en ny pc med windows 8 og touch skjerm som mamma har fått, og den har jeg brukt en del i det siste. Den kan til og meg "brettes" til ipad, hahah dritkult (bilde av den på forrige innlegg). Men, jeg kan egentlig ikke klage så mye over pc'en fordi det er jo en grunn til alt dette, tihi. Litt før sommeren i fjor mistet jeg den på gulvet, og det gjorde at viftene i pc'en ble ødelagt, derfor blir den veldig fort varm. Heheheh, shame on me tho. 

Men whatever. I dag kommer det nok ikke til å skje så mye, men meg og søss har tenkt til å se enda en film litt senere. Big Hero 6 var dritkul, haha. Anbefales til alle!Blogges!:)
Bloggææs!:*
// Sponset innlegg //

Rett før vinterferien var jeg så heldig og fikk tilsendt Det Nye i posten. Det er alltid sånne hverdags gleder jeg liker, å få tilsendt ting i posten selv om det ikke skjer så ofte. Så når det først og fremst skjer kan jeg ikke bli lykkeligere.
I tillegg er det første gang jeg har lest Det Nye bladet, og jeg må si man finner inspirasjon både her og der. Dessuten er jeg ikke typisk sånn magasin jente heller, men når jeg først har et blad foran meg kan jeg så vidt ta øynene vekk fra det. 

Det jeg liker med magasinet så godt er hvor oversiktlig det er, og hvordan artiklene er så bra kategorisert! Man finner inspirasjon om mote, trening, livsstil og hvordan holde seg god og sunn. Jeg personlig liker veldig godt å lese om trening, mote og tips om forskjellige ting som f.eks hvordan lage sunn smoothie osv. I Det Nye bladet finner man så å si det meste. 

Pluss at du nå kan få et abonnementstilbud på Det Nye. Du får 5 utgaver av Det Nye og en stor toalettmappe fra Lulu's for kun kr 199.- (+porto for kr 49 for gaven). Toalettmappen fra Lulu's kommer i fargen "Iris", og er perfekt for reiser og til baderomshyllen. Den rommer det nødvendigste av produkter og makeup, og leveres i et slitesterkt materiale som sørger for at den tåler reiser i mange år fremover. Verdi kr 399.  (LINK TIL TILBUDET HER)

Tilbudets totalverdi er kr 694! Q: Leser dere bladet? Hva synes dere i såfall?:) Blogges!
Throwback, Saturday

Blogges!:)
Ta gjerne en titt på spillelisten min som ligger på youtube HER
Jakke - Vero Moda // Topp - Monki // Bukse - Bikbok // Sko - Converse // Klokke - Daniel Wellington


Vaffeljakke fra Vero Moda (endeliiiig) 349,90.-

Topp, 100.- Monki // (Knee) socks, 60.- Monki

Blogges
Skjorte - Abercrombie & fitch // Cropt top - H&M // Bukse - Bikbok // Klokke - Daniel Wellington
Blogg: Upmake.blogg.no

Låter: Quote:
Piccsy :: PhotoJeg hater gekkoer og firfirsler - Uff, uff, uff, uff, uff. En gang jeg var i Thailand hos tanta til mamma måtte jeg veldig på do, men jeg lot være fordi på veggen på vei til doen var det en HUGE gekko på veggen. Eh, ehhehe, man kan vell si at jeg tisset på meg. Og hos bestemor i det gamle rommet vi pleide å sove i var det en gang en firfirlse på taket. Jeg sov rett under den, og ba for livet mitt at den ikke måtte falle - og så skjedde det jeg fryktet aller mest. Den ristet den ene hånda si, og poff. Der datt den rett på meg. Jeg begynte å hyyyylgrine, haha.
 ♥
 Jeg er en veldig bestemt person - Når jeg først bestemmer meg for noe pleier jeg som regel å følge etter det. 
 ♥
 Når jeg greier noe, kan jeg ikke beskrive hvor mye jeg elsker meg selv der og da - Liksom når man f.eks greier å slå sin rekord på 60 meter'n, eller greier å trikse mange ganger er det ren happiness!
 ♥
Ikke alltid - Men noen ganger pleier jeg å gni tennene mine mot hverandre side til side i søvne. Mamma og søss synes det er sykt irriterende, hahah.
 ♥
Snorker - Piiinlig... Heldigvis er det ikke ofte jeg gjør det, håper jeg..? Både mamma, pappa og søss sier jeg snorker som en gris. 
 ♥
Jeg er bare veldig, veldig obbsessed med tjukke katter og seler - I hvertfall feite katter, de er så nusselige og bedårende at det ikke går an å ikke elske dem, omg!
  ♥
For å være ærlig er jeg så å si "sugen" på kjæreste - Jeg kan ikke vente til den dagen jeg kan klemme og kysse en gutt 24/7. Haha det høres snålt ut, men det er urettferdig å se på "cute couple" videoer, mens jeg sitter her og har en... bamse.
 ♥
Som regel greier jeg ikke å se på film uten å ha noe å tygge på, eller drikke. Det blir ikke ordentlig kinostund da.
 ♥
Jeg synes det er flaut å se andre gjøre noe pinlig - Hahha, jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler at jeg også blir satt ut for noe pinlig når andre gjør det.
 ♥
Jeg føler meg fortapt når jeg ikke får sove - Det er slitsomt og det får meg til å føle utslitt neste dag. 


Hahaha, det er happiness hver gang man finner gamle bilder altså! Blogges!Heiaa! 

I hele dag har jeg faktisk ikke gjort noen ting enn å spise og sett på tv. Jeg har verken stelt meg eller pusset tennene eller byttet klær, badass. Pappa lager fastelavensboller - nam nam nam. Og gårsdagens kveld var veldig koselig sammen med moren til Kristine. I tillegg endte jeg ikke opp som jenta som ikke fikk en valentin av likevell da, hehe... Mathias (fra Kragerø) ble min valentin, hahahah. For første gang hadde jeg en valentin på valentinsdagen, yay.

Planene mine for i dag er å snart dusje håret, siden det er påtide, og egentlig slappe av. Jeg kan ikke vente til vinterferien kommer, endelig skal vi få litt fri også! Og i morgen får vi studenter igjen, og det er egentlig ikke så ille, så lenge de er greie og blablabla. Det er ikke snakk om jeg likte de forrige vi hadde, ugh. Men ellers skal jeg bare kose meg og ikke gjøre så mye spesielt:) Håper alle får en fin Søndag videre:*  Blogges!Hello!

Det er så utrolig deilig med tanke på at det er Lørdag. Så snart som mulig, muligens etter bloggingen drar meg og søss til butikken og kjøper godis. Siden meg og søss skal ha barnevakt i kveld må vi ha noe smågodt klart. I tillegg ble jeg invitert til en slags fest hos William, som jeg fortsatt vurderer om jeg skal dra eller ikke. Og så må jeg handle krem til marengskaka som jeg skal gi Kristine som bursdagskake fra meii.
I går var jeg i byen sammen med pappa og mams fordi søss var på kinobursdag. Vi satt på Jonas B. Gundersen kafé og spiste kake, kos kos kos. Ellers har jeg ikke gjort mye enn å ha stelt meg og tenkt på at jeg nok en gang er singel på en valentinsdag. Såå nerme før jeg fikk en valentin i går (my crush begynte å snakke meg med)... Men men, jeg greier meg:) Dessuten har jeg min deiligste hoodie ever! Jeg får ikke nok av den, aaargh den er ubeskrivelig fantastikoooo. Passer helt perfekt til denne årstiden.

Håper dere alle har hatt en fin uke!:) Blogges!
//Tusen takk pappa!Hvit abercrombie hettejakke fra A&F

En kjempedeilig (!!) hettejakke fra A&F

Skjorte fra A&F

To polo skjorter fra Giordano
Skjorte - Ralph lauren // Crop top - H&M // Jeans - Bikbok // Sko - Converse
Tommelen min kan ikke brukes, haha handikappa liksom, men ja! 

I siste time på skolen da vi skulle ha gym ble det masse styr med en ball. En gutt som går i klassen min kastet ballen opp i luften, og jeg skulle til å ta den i mot da det bare sa "klikk". Det var venstre tommelen min som fikk et lite knekk, og jeg bare falt sammen. Saike balaike, det gjorde satans vondt. Jeg trodde det selvfølgelig bare var et lite knekk som man pleier å få med et uhell et par ganger. Men helt siden det har tommelen min vært ubrukelig i hele dag. Det har rett og slett ikke forbedret seg, og det ser ikke ut til å bli noe bedre. I tillegg har jeg merket at det har hovnet opp, og i morgen blir det sannsynligvis en tur innom legevakta, rett og slett.
Siden jeg også er keeper sier jeg bare "lykketil Sofia". Bloggingen blir til og med et problem med denne tommelen, allerede strever jeg med å skrive. Jeg har egentlig ikke tenkt over hvor viktig tommelen er før nå. Det eneste som var flaks var at det ikke var høyre tommelen, hehe da hadde jeg nok sluppet å skrive da, men men..  

Q: Noe spesielt som har skjedd med dere denne uka?:) Blogges!Pizza og hjemmelagde kanelboller slår ikke feil.

I dag har jeg tatt alt med ro. Når man våkner opp til en rosa-rød kvise er det ikke særlig mye jeg vil gjøre. Linnea maste på meg om at jeg måtte joine fotballbanen, men det fristet ikke så mye i dag. I morgen er det uansett trening, og da tenker jeg å dra litt tidligere. Så jeg har bare vært hjemme og gjort litt av hvert egentlig. I tillegg har jeg hatt pizza og kanelboller, så deilig. Pluss at jeg skal ha kakao ganske snart. Ellers har jeg slappet ganske mye av, og vært usminket i hele dag. #proud
Pappa kommer snart tilbaka fra jobb, og i morgen får jeg tilbake matteprøven. Jeg har en dårlig følelse for at prøven gikk ræva dårlig. Men jeg håper på de beste resultatene selvfølgelig!:)
Hello!

Etter en lang, lang Lørdag på Kiwi fikk jeg endelig slappet av! Sammen med Thekla, Arijela og Silje satt vi i fem timer og solgte vafler. Gjett om det er både stress, slitsomt og kjedelig. De to første timene var det gøy fordi vi ikke hadde solgt vafler før, men etterhvert som klokken nermet seg fire begynte alt å falle fra hverandre. Det ble så sølete, og jeg hadde hodeverk. Men, vi fikk i hvertfall solgt alt sammen. Og nå har vi massevis av penger. 

På Fredag var jeg på pizza/filmkveld hos Jenny. Det var kjempekoselig. Vi så på The Beach, for første gang på en filmkveld tok vi oss tid til å se på filmen. Leonardo Dicaprio er bare så utrolig perfffffff! Etterhvert som filmen begynte å bli kjedelig gjorde vi bare masse rart.
I tillegg var vi ute å lekte ding dong stikk. Hahaha, så creepy! Vi dingte på et hus der det bodde en utlending, og da vi løpte opp bakken så vi bare mannen komme ut. Så skummelt! Så når vi skulle hjem til Jenny igjen måtte vi selvfølgelig forbi huset hans, og gjett hva. Han hadde stått og ventet på oss fordi han visste vi skulle hjem igjen, og så hører jeg bare han rope "Dete er sista gang jenter, vis dete sjer ijen skal je snake med maman din" Hahah, tragisk. Så ding dong stikk ble det ikke noe mer av. Istedenfor lå heller meg, Linnea, Thekla og Kristine forran huset til Jenny og så på stjernene siden himmelen var så klar. Jeg har aldri tenkt over hvor fine stjernene er! Det er så utrolig deilig og vakkert å bare se på dem. Det er noe dere definitivt burde prøve ut!

Q: Hva har dere gjort denne helga?:) Blogges!

SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits