Har vært så opptatt i det siste med masse, men husker bare ikke hva! I hvertfall fotballen, lekser, og masse annet. I tilegg til det har jeg problemer med å velge hvilken sko jeg skal ha, enten Vans eller Converse. Begge er kjempe fine og jeg har lyst på de! Ja ihvertfall har jeg gledet meg så innderlig til vinterferie, nå for tiden er det så masse gøy på tv. Så det er godt vi har fri. I går hadde jeg med meg Thekla hjem:)) Og selvfølgelig tok vi bilder. 

Søster er jo bare verdens beste fotograf!GIRLSCODE

Der blogger vi (Kirtsine, Thekla og meg) om tips om kjønnhet, klær, hår osv. Vi startet bloggen på Fredag, så vi må få komme litt godt igang. Og hvorfor vi ville starte en blogg som skulle hete "Girlscode" var vell bare fordi det finnes mange jenter som liker å lese om tips fra kjønnhet til klær. Så hvorfor ikke lage en sånn blogg da? Vi skal prøve så godt vi kan med bloggen og vi vil gjerne ha tips fra dere om hva vi kan blogge om! Vi blir veldig glade om du legger oss til som venn også:) Du vil nok ikke angre etterhvert - I hope so..
Imorgen er det "ball" på skolen og jeg må bestemme meg for hvilken kjole jeg skal gå med. I tillegg til å gruble over hvilken kjole jeg skal ha, må jeg også finne ut hvordan håret mitt skal være. Stress, haha. Jeg tror jeg skal krølle det bare på tuppene så de blir skjønne og fine:) Og flette som går rundt hodet. Jeg har tittet litt innom Youtube og gjort litt research, og jeg fant noen kjempe fine videoer som kan være til stooor hjelp! Takk og lov for at vi har Youtube. 

Jeg fant disse vidoene som er veldig brae, kan være nyttig for noen:)'


Ha en fin dag:))Blogg: Erica Mohn Kvam HER

Låter: Sweather weather - The neighbourhood

Confident - Justi Bieber


Tv - serie: Girlcode som går på MTV, en helt ny serie som er veldig bra haha:)


Quotes:

Genser fra Vero Moda // 250 .-
Ha en fin Søndag:))
littbilligere.no er en nettside som ble startet i 2012 hvor du kan finne utrolig mange rabattkoder til feks Zalando, Nelly, BooztEllos, Coverbrands og mange fler! Til disse sidene kan du få rabatter til fri frakt og forskjellige prosent i avslag, dette varierer og blir oppdatert ofte! Har hørt at folk sier den er veldig bra, og det er den. Noen ganger når man bestiller ting på nett kan det være deilig å få spart litt penger også en gang iblant. Kundeservicen der er også veldig bra, om du lurer på noe kan du bare sende mail og straks så har du fått et hyggelig svar. Til de som bestiller mye på nettet er dette en nettside man burde bruke:)

Hadde det veldig koselig igår på bursdagen:)

Hei.

Skal snart gjøre meg klar til bursdag, men aller først ta gruppebildet med fotball laget (guttene). Vi skal ta pågrunn av at vi skal bruke det til reklame på brød elns(?). Så skal jeg til bursdagen, og idag blir det ikke noe trening pågrunn av all snøen! Uurgh, typisk at det skulle begynne å snø skikkelig idag. Jeg som hadde gledet meg til treninga! I tillegg til det er at snøen er sykt kram. Vet ikke helt hva jeg skal gå med på bursdagen, det skal være en "crazy bursdag". Jeg får jo ikke tid til å kle med ut heller pågrunn av grubbebildet klokka fem og bursdagen begynner klokka seks. Så jeg får bare gå i en av kjolene jeg har.

Hei hei:)) 

Åh, så deilig det var med sol! Bare sol i hele dag, det kunne jeg venne meg lett til. Spilte fotball og bare rett og slett nøyt dagen. Det var egentlig derfor jeg fikk lyst til å ta "selfies" i dag, følte at det var så lenge siden. Bare at jeg for det meste brukte tidne min hjemme på å gjøre noen av leksene til uka. På Torsdag blir det nok en gang en bursdagsfeiring, og så skal jeg kanskje til byen på Onsdag. Og i tillegg til da jeg gjorde leksene hadde jeg noen herlige drops og kokos juice... mmh, har lengtet så lenge etter kokosjuicen! 
Blush fra Smashbox, bruker den en gang iblant når jeg får lyst:) Synes den er veldig god!Pudder fra Covermark. Den har jeg brukt lenge og synes den er en av de beste jeg har hatt til nå. Men det er jo MAC pudder inni, så jeg må vell si at pudderet er fra MAC, og bare "boksen" er fra Covermark. Haha...

En annen blush fra NARS som snaaart er tom! Men det går likevell å bruke den, siden det kommer veldig mye farge fra den bare av å bruke litt. Må få pappa til å kjøpe en ny i Thiland. 

Skinfinish fra MAC. Pleier bruke den som bronzing noen ganger pågrunn av at den virker like bra som en vanlig bronzing pudder. I tillegg til at den er mørk. 

.

Denne fikk jeg for bare noen uker siden av pappa. Det er også en skinfinish, bare at den er lysere:))
- Eller Fredag som det er for meg da:))

I dag skal jeg ta meg en tur innom Kirstine for å feire at hun også har blitt 12 år. Og feire litt for at vi alle er single og er hverandres valentin, hhaa. Har bare ikke fått tid til å si det til dere, men hun hadde bursdag på Mandag. Så vi må gratulere til henne på etterskudd! Hun skulle fikse marsipan kake, sjokolade og sikkert film også. Så det blir på en måte "filmkveld" da. Ellers har de siste dagene vært litt uvanlige. Masse skjer før Valentines dagen haha. I dag hadde jeg en veldig fin dag, alt var som vanlig på skolen osv. Og som vanlig vet dere jo hva som skjer på sånne dager som dette, altså at man blir spurt... Jaja, jeg svarte i hvertfall nei! Jeg tok alt som bare noe tull, men alt det andre som har kjedd idag var bare fantastisk! 

Jeg har ihvertfall ikke fått noe blomst (enda), men jeg skal se å få kjøpt meg noe roser haha:))

Uff, i morgen er det Valentinsdag:( Eller en helt vanlig Fredag for noen andre som meg, i morgen skal jeg feire bursdagen til Kristine:)) Blir nok morro! 
Hei, det er Thekla! Har tenkt å blogge litt om ting dere kanskje ikke visste om Sofia. Jeg kjenner hun jo så og si veldig godt.

Hun er veldig god i matte! Tro det eller ikke, men hun er det. Hun går rundt å sier at hun ikke har peiling på faget, men hun er veldig god! 

CHEESBURGER ELSKER. Sofia elsker cheesburger mer enn noe annet!

Hun er utrolig rask! Sofia er kjempegod til å løpe, og det er det ikke noen tvil om. 

Hennes største drøm er å bli victorias secret modell. Største ønske av alle sammen.

Hun har dårlig humor, akkurat som meg. Vi ler av rare navn osv. Kom å møt oss, så ser du hvor rare vi er.

Hun er litt paranormal. Akkurat som meg! Begge to vurderer om å ikke låse døra før vi skal dusje, siden da kan vi komme oss lett ut hvis det kommer ett ''spøkelse'', men låser vi døra kan vi kanskje besvime der, og da kommer inn for å hjelpe oss. HAHA! 

Hun synger mye. Veldig fint også! 

Ok, nå må jeg gå å skifte til treningstøy, fotballen venter! 
Noen dere likte?
Bildene henter jeg fra min weheartit konto HER:) Om du liker kontoen kan du gjerne følge meg, det ville betydd mye! For fine og inspirerende bilder til Inspirasjon på bloggen elsn.!
En film som anbefales veldig! "Soul surfer" 

 
På Fredag hadde jeg det veldig koselig på filmkvelden. Vi koste oss med Pizza, film, selfies, og smågodt. Wii, love it:) Når Pia måtte gå nattet jeg og Kristine over, jeg fikk ikke sove før klokka 3 på natten, så resten av dagen hadde jeg mørke ringer under øynene :-0 Så spiste vi frokost og til dessert hadde vi marengskake, haha... Det var godt det å, dumt at Thekla hadde feber den kvelden. Så bedre ble hun ikke på morgenen.

Selfie.

PIzza kos..Lekte meg litt bort med å ta blitz bider.

"Gjeng" bildet

Proffe Pia som prøver seg på fotograferinger, du glemte å ha fokus Pia..

Dere skjønner vell nok hvem som også har tatt dette bildet, ahha

Etter at Pia måtte gå var det tid for noe flere selfies!

Jeg slo Thekla i hodet med en pute uten at hun visste, se hennes reaksjon! Flaks for meg for at det kom med på bildet!

 

Syke Thekla...

Det var helt ubeskrivelig å få møte dem på Torsdag. De var så hyggelige og morsomme og høre på mens de svarte på noen spørsmål. Jeg hadde i hvertfall gledet meg til dette i flere dager, og endelig var dagen kommet. Først da vi kom skulle vi opp til tredje etasje, vi samlet oss i et stort rom som var stort nok til alle. Så fikk vi info om hva som skulle skje osv, i tilegg til at vi tok Instagram bildet sammen alle man før de kom inn. Hahha, så var tiden kommet. Han vi fikk beskjed av skulle gå å hente dem og vi alle i rommet ventet spent på at de skulle komme. Det tok noen minutter før de var klare, og da... Da kom de, husker at vi klappet og jublet. Det var så ubeskrivelig å tenke at det var danserene til Justin Bieber som var forrand meg, de smilte og satte seg ned. De svarte på en del spørsmål vi stilte de, etter å hadde ledd og klappet til alt de svarte på og sa, var tiden kommet til å ta bildet med de. Husker at jeg var så spent, når det var vår tur gikk jeg bort til Carlena (hun jeg står sammen med på bildet) Hun var så hyggelig og smilte skikkelig:) Det gikk bare noen få sekunder og vips så var vi ferdige med å ta bildet, jeg spurte Carlena om en klem og jeg fikk bare verdens beste og varme klem jeg ikke hadde fått på lenge! Etter å hadde tatt bildet gikk vi inn i rommet igjen for å ta ét siste "gjeng" bildet sammen med danserene, jeg poster dem ut ca neste uke:) ÅÅÅhhh, hvem blir den neste jeg skal møte? Justin Bieber kanskje, hahha. Hadde aldri forventet at noe som dette skulle skje i hele mitt liv, but anything could happen! Endelig Fredag! 

En skikkelig deilig følelse av å ikke ha noen lekser eller ikke trenge å stresse med å få stelt seg på morgenen. Om ikke lenge skal jeg gjøre meg klar til jentekveld hos Thekla:) Blir nok veldig koselig sammen med Pia, Kirstine og Thekla, vi skal nok finne på noe morsomt sammen. Får nok ikke vært hjemme ikveld og kost meg her og sett på OL, haha.. Det er jo bare sludd ute, så ute kan vi ikke være i hvertfall. Snart reiser pappa på jobb, så jeg få må nok finne meg noen vintersko snart. Jeg har ikke bestemt meg for hva slags sko jeg vil ha, men det blir nok kanskje Dr.martens elns. Hvis dere har tips får dere bare kommentere:)) 

Bildet som jeg tok for noen dager siden.


Hei♥

Har vært så ivrig med å gjøre leksene at jeg har glemt tiden helt bort til blogging. Så sykt fort tiden går, allerede i morgen skal jeg møte danserene til Justin Bieber. Til de som ikke har fått det med seg så skal jeg på meet and greet til Justin Biebers dansere, sammen skal jeg møte de med Thekla, Linnea, Kristine og Pia:) Føler at det bare har gått ti dager siden jeg bestilte billettene, uhf! Gleder meg så inderlig mye, det er nok noe jeg har gledet og gruet meg mest til nå, haha. Vet ikke hva jeg skal si til de med en gang jeg kommer inn for å ta bildet, i hvertfall så skal jeg få en klem av begge danserene:)) My goood! Er ikke helt sikker på om jeg overlever...?! Hvis det hadde vært et møte med Justin hadde jeg nok ikke møtt ham, fordi jeg hadde nok grådt meg selv helt til døde! Neiida, jeg overlever nok. 

Elsker dem begge så høyt, og så skal jeg møte dem imorra! Wæææ

Photo by imeea ? Instagram

 

- TIL JUSTIN BIEBER!! WÆÆÆÆ....

Åååh som jeg har holdt dette hemmelig lenge, har holdt dette hemmelig i over en måned nå. Gleder meg så uuuuttttrrroooollliiiiiiiiiig mye til dette, det er nok noe jeg gleder meg aller aller mest til. Kristine, meg, Linnea, Pia og Thekla skal dra dit:)) Oss firkløvere + en til, haha. Kan bare ikke vente! Nå er det bare tre dager igjen til jeg skal møte dem, og jeg bare fortsetter og telle ned!
Egentlig så fikk jeg biletter til M&G'en av Thekla også siden hun trodde jeg ikke hadde fått billetter til det, hun hadde holdt det hemmelig helt til dagen jeg hadde bursdag. Så det egentlig skulle være bursdags presangen, hun hadde jugd til meg at hun kjøpte til en annen vennine. Jeg tenkte at vi også måtte skaffe oss også pågrunn av at det bare var "once in a lifetime" greie, og sa til Kristine hun måtte bestille, det eneste vi kunne håpe på var vell at de ikke skulle være utsolgt. Vi hadde så flaks med billetttene at det var noen få igjen. Da vi hadde kjøpt ble jeg og Kristine enige om å holde dette hemmelig for Linnea og Thekla helt til dagen før M&G'en. Og nå har jeg jo egentlig to M&G billetter til det, men vi har ingen problemer med det siden vi har funnet en person som skal ha den ene billetten som er til overs:)) Vil bare takke deg Thekla som var en så god venn som kjøpte det til meg, hadde jo blitt så glad hvis jeg ikke hadde M&G billettene fra før av, men jaja. Litt mye info eller?

Untitled | via Tumblr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits