Heloo!

Endelig Fredag, aner dere hvor deilig det er?! Ehm, denne uken har vært utrolig travel føler jeg. Men nå er det rett og slett helg og jeg kan ikke vente til å begynne å øve til halvårsprøve i matte, yay. Jepp, dere leste riktig, matteprøve på vei. Så litt av tiden i morgen skal gå til øving, og søndagens plan blir ikke særlig annerledes. Øve, øve, øve, om det skal bli noe Abercrombie på meg av pappa. 

But whatever. Jeg er sitter på rommet til Kristine og hører på "Satelites" av Cash cash. Aner dere hvor fengende den sangen er?! I love that song so freakin much. Uansett, i tillegg har vi lagd en video, igjen! Dere kan begynne å lure på hvilken video vi har laget i dag da. Eller, kanskje dere ser det i videoen...? Nei, tror ikke det. 
Snart blir det PIZZA og bare masse kos. Vi har ledd og kost oss som bare det. I morgen håper jeg bare at det blir sooool, så meg og Kristine kan ta bilder. Hahhaha, det eneste jeg tenker på. Neida. Jeg er litt usikker på prøven jeg, liksom hvordan skal det gå?! JEG HAR LYST PÅ ABERCROMBIE. Q: Hva skal dere gjøre i helga:)? Blogges!


Blogges!:)


Skjorte - ESP // Singlet (sommertopp) - Bikbok // Jeans - Bikbok  Bare en ganske så simple og grei outfit for i dag. Blogges:*
Hahhaha, fritids. Denne videoen ble da filmet i går da jeg var hos Kristine. Så langt jeg vet drev vi med yoga greiene i rundt en time, true shit. Det ble litt yogatrening og greier. Og vi endte opp med å filme det. Så mye latter har det ikke vært på evigheter, og nå er videoen her. ENJOY!
Expelled:

Felix (Cameron Dallas) er en legendarisk badass/prankster som alltid kommer seg ut av trøbbel med glans. Men etter hans tredje streik/anmerkning på skolen, har rektoren fått nok og støter ham (kaster han ut av skolen). Han tenker ut en plan med sin bror (Marcus Johns), bestevenn (Matt Shively), ny venn (Lia Marie Johnson) og klassekamerat/ex (Andrea Russet) for å skjule det fra sine foreldre. If I stay:

Mia hall (Chloë Grace Moretz), trodde den vanskeligste avgjørelsen hun noensinne ville ha å gjøre ville være å forfølge sine musikalske drømmer ved å komme inn på Julliard eller følge hjertet hennes til å være med kjærligheten i hennes liv, Adam (Jamie Blackey), en vokalist/gitarist. Men en bilulykke endrer alt på et øyeblikk, og nå henger Mia's liv i balanse. Suspendert på liv og død, møter hun et valg som vil avgjøre hennes framtid.Bad neighbours:

Nye forldre Mac (Seth Rogen) og Kelly (Rose Byrne) flytter til forstedene når de tar imot et spedbarn datter inn i deres liv. Alt går bra med paret, helt til Delta Psi Beta brorskap flytter inn i nabohuset. Mac og Kelly ønsker ikke å virke ukule, og de prøver sitt beste med å komme overens med frat president Teddy (Zac Efron) og resten av gutta. Men når paret ringer politiet under en spesielt hes frat fest, blir det en fullskala krig mellom dem.The last song:

Fremmedgjort fra sin far (Greg Kinnear) i flere år, er tenåringen Ronnie (Miley Cyrus) ikke fornøyd da hennes mor sender henne og hennes yngre bror ned til faren for å kunne tilbringe sommeren med ham. Mens hennes far bruker en felles kjærlighet til musikk for å prøve å få kontakt med henne, finner Ronnie romanse med en kjekk gutt (Liam Hemsworth).

Q: Noen av dere som har sett en av disse filmene?:) Blogges!


...En herlig og avslappende Søndag.  

Tro det eller ei, men jeg våknet klokken halv ni i dag. I går kveld hadde jeg av en eller annen grunn bestemt meg for å våkne litt tidligere enn å sove til klokken 10-11. Altså når jeg tenker litt tidligere mener jeg ikke i åtte tia. Hehe, nei men det er jo da litt sunt å kunne våkne litt tidlig også, og gjøre noe ut av tiden. Dessuten fikk jeg med meg soloppgangen, og rett før solen skulle til å stå opp var himmelen såå fin.

I mens jeg lå i senga tenkte jeg at jeg bare kunne se på en film i samme sleng siden det var så tidlig. Jeg endte opp med å se "Expelled" der blant annet Cameron Dallas er hovedpersonen i. Ahhh, han er H.O.T! Jeg hadde faktisk ventet ganske lenge på å se filmen fordi jeg fikk vite om filmen i slutten av Oktober. Deretter ble det frokost, og håret måtte"rengjøres". Så nå sitter jeg og ser på "If I stay" som er ganske ny tydeligvis. Til nå er filmen ganske sånn passe bra:)
I går kveld så jeg rett og slett også på med en film, "Bad neighbours". Hahhaha, uff, for en film. Den er jo ganske vittig da, men altså... Ikke minst er Zac og Dave Franco så utrolig fine, wow god. Jeg fikk ikke sett filmen ferdig, men jeg kom så langt som halvveis. Planen er jo å få sett den ferdig, hehe.Q: Hvordan har din søndag vært så langt?:) Blogges!
Q: Noen av dere som bruker parfyme fra Ralph L.?:)
På Torsdag kom Kristine til meg med en kake. Akkurat som ifjor lagde hun marengskaka til meg. Så da er min tur til å lage til henne når hun har bursdag. Marengskake er jo kjempegodt, så det er ingenting å klage. I tillegg kunne jeg endelig unne meg med noe godt, siden gjett om det er lenge siden jeg har spist kake. Det ble både kake på meg, søss og mamma. Ikke minst fikk jeg plutselig så lyst på marsipankake! Men dersom jeg skal forminske inntaket av sukker så kan jeg ikke ha noe mer kake, enda. Men vet dere hva? Nå jeg skal jeg lage meg kakao (med krem *pedoblikk*). Blogges!:*


Q: Hvordan har deres Lørdag vært så langt?:)
Så mye har jeg aldri lengtet etter ei helg før!

Gjett om det var på tide med helg. Jeg føler det har skjedd så evig mye, selv om det egentig ikke har det. Men jeg har lengtet etter søvn, mere søvn. Så nå kan jeg ikke vente til å sove til klokken 10 på morgenen.
Etter skolen i dag dro jeg til Kristine, gjett om det skjedde mye *ironi*. Hehe, egentlig kan jeg ikke klage så mye jeg fordi mesteparten var min skyld. Jeg satt bare på mobben og ja... Did much. Hehhe, livet som 13 er hardt skjønner du. Neida, i tillegg ble jeg spurt av K, L og T om jeg ville joine Aquarama (badeland) idag. Men jeg takket rett og slett nei. Jeg bare fikk ikke lyst. 

Se hva jeg lagde nå nettopp! Kako. Ahh, ingenting er bedre enn å drikke kakao og bare slappe av på en Fredagskveld. I tillegg til å vite at det ikke er noe skole i morgen. Ikke noe Mandag, ikke noe Tirsdag, ikke noe Onsdag, ikke noe Torsdag, ikke noe Fredag, men en Lørdag.Blogges!:)
Jepsi pepsi. 

I går fylt jeg endelig 13 år! Mange gratulasjoner fikk jeg også, kjempekoselig. I tillegg har jeg de verdens beste veninnene man kan få. Altså når venninnene dine greier å fikse gratulasjonsbrev fra crushet ditt til deg, så er det ikke snakk om at du ikke har de beste venninnene - med litt hjelp av engelsklæreren vår da (som er mora til my wonderful crush). Hahahha. Neiuff. Aner dere hvor pinlig det er når du innerst inne vet at engelsklæreren din vet at du liker sønnen hennes, men hun er jo kjempegrei da.. Så jeg kan leve med det.
Vi hadde første time som var engelsk, og alle kom rundt meg for å se gavene jeg hadde fått fra K, L og T. Ut av det blå rekker Kristine meg en lapp der det står gratulasjonshilsen fra crushet mitt. Jeg var jo så care når jeg fikk lappen av Kristine siden jeg trodde hun bare skulle tulle med at det liksom skulle være fra han. Men så sier Irene (engelsklæreren) at det er fra han. Jeg ble såå flau! Men utrolig glad! "Klem fra Erlend♥", ahhhhhh verdens fineste brev noensinne. Tusen takk K, L og T, ILY! 

Ellers hadde jeg bare L, T og K på besøk etter skolen. Koste oss med taco og ellers bare gjør det vi pleier å gjøre, sitte på mobben. Jeg orker virkelig ikke å ha hele klassen, eller bare jentene på besøk, så stress. Men det viktigste var at jeg fikk feire sammen med de beste, og ellers hadde jeg en kjempefin dag!:*

Unblogget bilde, tihi...hahahah jeg ler! Mcdonald's gavekort, genialt Linnea, genialt! neglalakk fra Ciaté. Kan ikke vente til å prøve det ut. Takk Linni.i tillegg fikk jeg bilde av meg og Kristine, ahhh nå har jeg endelig noe å henge på veggen. Pluss at jeg fikk penger fra Thekla:))Blogges!:)
I morgen fyller jeg 13 år, wææ!

Som gamle folk sier "åh som tiden flyr. De har vokst så fort!". Hahha jeg ler. jeg har levd i hele 13 år, er ikke det fantastisk? Jeg vil ikke si levd, men men mer eksistert. Bursdager er ikke like gøy lengre, synes jeg ihvertfall. Liksom, ingen bryr seg uansett. Bursdag var en stoooor greie når man var mindre, men nå tar jeg ikke bursdag så seriøst. Det er selvfølgelig noe helt annet når man fyller 16, 17 og 18. Men ellers er det ikke noe spessielt egentlig.
Det kommer nok til å bli som vanlig at jeg bare feirer sammen med T, L og K:) Haha nei uff, hva skjer i morgen tro..? Nothing. Jeg kommer til å nyte dagen, og bare burne alle som ikke har blitt det enda, neida stakkar. Endelig blir jeg 13, jeg har gått evig lei av 12 *lættistryne*. 

Ellers har jeg tenkt på noe heelt annet enn bursdagen min. Jeg tenker fortsatt på Bokki. Jeg skjønner det bare ikke.. At hun er borte. I dag etter skolen gråt jeg på badet fordi mamma fortalte meg han hun lagde sånn typisk hunde lyder før hun gikk bort. Og bestemor klemte henne til hun døde, og tante gråt. Hadde jeg vært bestemor hadde jeg aldri sluppet, bokstavelig talt. Nei uff... Jeg får seriøst tårer av å skrive og tenke om dette. (Jeg savner henne!) Derfor har jeg mest lyst til å glemme alt, men det er seriøst helt umulig. Ingen kunne erstatte Bokki, ingen..
Jakke - Helly Hansen // Genser - Zara // Skjorte - Noof // Votter - Ica (hahah) // Tights - 2XU // Sko - Converse Blogges:*
Jeg var nettoop kommet inn døren etter at mamma sa til meg "Bokki har dødd.."

Altså hunden min. Hjertet mitt ble knust i fillebiter. Om det er noe jeg er redd for er det å miste noe(n) jeg er glad i. I dag mistet jeg Bokki, my soul mate. Jeg savner hun allerede! Hun døde pågrunn av de 9 valpene sine hun hadde i magen, men greide ikke å føde. Æsj, uf, nei... Jeg visste ikke at vårt farvel i Thailand skulle bli vårt siste, virkelig ikke. Jeg synes så synd på ho at ho måtte dø må denne måten... Jeg kommer til å huske alle de gode minnene sammen med henne. Hun var vidunderlig, og keg kunne ikke ha ønsket meg en bedre hund. To dager før jeg har bursdag.. Fin gave... For å være ærlig kommer jeg nok til å gråte hele natten, not lying. Tusen takk for alt Bokki, tusen takk!
( Unblogget )

Élégant genser fra Selected: 299.- // Jeans fra Villa: 399.- // Crop top fra Sally&Circle: 150.-

Skjorte fra Lee: 579.- // Nike sko fra Nike: 899.- // Topp fra Sparkz: 299.-

Cardigan fra Only: 299.- // Hettegenser fra Noisy May: 249.- // Hvit cardigan fra Rut&Circle: 259.-
Crop top - H&M // Cardigan - H&M // Jeans - Never Denim Bikbok // Sko - Converse

Q: Synes om antrekket?:) Blogges!

Q: Hva synes dere?:) Og om det er noe dere lurer på er det bare å spørre!


Etter at jeg kom hjem fra Kristine unnet jeg meg litt med dette, istedenfor godteri. 
Ikke bare er det sunt, men man får jo ganske god samvittighet når man spiser det. Jeg er den type jenta som ikke er allverdens keen på godteri egentlig. Derfor kan jeg like så godt prøve å forminske inntaket av godteri. I tillegg har jeg da lest om at kiwi hjelper ved å forbedre synet, og gjett om jeg har dårlig syn. Det er ikke tvil på om at jeg virkelig trenge briller pågrunn av at jeg ikke er så langsynt. Jeg sitter da bakerst i klasserommet. Så hver gang læreren skriver noe på tavlen trenger jeg hjelp til å hva som står. Da vet dere det, ehhe. Pluss at blåbær har massevis av vitaminer og fiber. Derfor er det ganske godt å gi kroppen noe som faktisk er bra, samtidig som man vil det selv. 

Q: Noen av dere som prøver å kutte ut godteri?:) Blogges!
Hello!

Long time no see. Gjett hvor deilig og avslappende det er å ta seg en liten pause fra bloggen?
Heldigvis har blogglysten kommet tilbake, og er jeg klar for bloggmodus på. Ikke så mye har skjedd siden sist egentlig, spør du meg. Litt baking på Mandag (eller hvilken dag det nå var) som dere så, og fotballcupen i Sørlandshallen. Vi delte fotball laget vårt i to lag, så jeg kom på lag 1 med Thekla og Silje og noen flere. Vi vant 2 kamper, 2 uavgjort og tapte 1 eller 2 (?) Jeg er så dårlig til å huske når det gjelder sånn. Whatever, det har ingenting å si. Turneringen i år ble sånn passe ok. No boys vil ble kjent med... 

Ellers er det jo da Fredag i dag. Planen for i kveld blir nok overnatting hos Kristine, I guess, og filmkveld hos Linni med guttaboys og firkløverne.  Jeg tipper det blir veldig morro, og så kommer jeg bare til å kose med med Kristine hos henne. I tillegg blir det kaanskje kino på Søndag med noen gutter fra Lillesand og oss fire (K, T, L og meg) Dessuten blir det mere jobbing på prosjektet til engelsken, tipper jeg:) Heh..  

Ellers ønsker jeg alle dere en fin dag videre:* Blogges!
Blogges:*


Jeg liker ikke Torsdager...

Hvordan går det an å kunne starte en god dag med matte, og deretter slutte det med kunst og håndtverk? Jeg liker ikke matte, og jeg hater kunst og håndtverk. Ikke nok med det, dagen er så innmari lang også føler jeg. Men jeg har faktisk greid å gå gjennom denne dagen uten å klage, faktisk. Det er første gang på lenge jeg har greid det, applaus. Dagen var kanskje ikke verdt klaging heller..? Denne Torsdagen var faktisk ikke så ille som jeg trodde den skulle være. Dessuten er denne dagen fullført, så past is past. 

Ellers er det FREDAG i morgooon♥ Litt senere etter skoleslutt skal hele familien Ingerseth spise middag hos noen folk:) Deretter er det bursdag hos lille Emilie, koshli.

Men det er liksom bare 2 dager til sørlandscupen, who.. Siden vi er så mange på laget blir laget delt i to. Jeg er ganske spent på hvem jeg kommer med. Denne gangen vil jeg prøve å score mye mer.  I tillegg er jeg keeper da, så jeg vil også prøve å redde alle målene og ikke minst slenge meg mye mer. Sist gang jeg fysisk slang meg etter en ball var da vi spilte mot Øyestad 2. Hektisk nok greide jeg å redde alle, litt sykt.. Men i hvertfall skal jeg prøve slenge meg mye mer, og spille så godt jeg kan. Q: Har dere noe dere gleder dere til, og hva tenker dere om Torsdager egentlig, haha?:) Blogges!


Bilder hentet fra min WEHEARTIT♥


Hello!

Etter skolen dro jeg til Thekla, lenge siden sist. Vi hadde faktisk PIZZA, det var drit deilig, liksom good. Ellers har vi bare vært så sosiale som vanlig og surfet på nettet, jeg synes det er koselig det. Pluss av vi har tatt noen bilder som dere ser,  og skypet/skyper med Mathias.  Det er eviiigheter siden jeg har vært hos Thekla og tatt bilder, det har dere vell merket? Null bilder av bare meg og Thekla.

I tillegg er det da trening igjen, puh. Knærene er ikke helt klare for det føler jeg, det verker... Tenk at vi skal spille cup på Lørdag i Sørlandshallen, tbt. Lurer på om det blir like morro som forrige gang, altså det var ikke så veeldig vellykket cup. Men denne gangen blir vell litt bedre, vi kommer garantert til å vinne flere kamper. Uten tvil. Bedre har vi blitt siden sist, det vet jeg. Jeg tipper det kommer til å bli ganske gøy egentlig, fordi cuper er jo alltid morro. Det vet jo vell folk som spiller fotball? uansett, jeg gleder meg faktisk litt mye. Hahahaha...

Q: Hva synes dere om bildene, og hva har dere gjort i dag?:) 

Blogges:*
Skjorte fra Noof // Genser fra ? // Bukse fra Never denim // Sko fra Dr.Martens

Q: Synes om antrekket?:) Blogges:*


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits