Vell, vell, vell. 

Enda en ny, og sånsett bedre konkurranse arrangeres på blogg.no  som IExpress.no er med på, YAY. "Vinn en Iphone 6" liksom, how crazy is that? Først og fremst må jeg bare si at 6'eren faktisk ikke er så ille, actually pretty pretty. Jeg som har samsung får jo ikke så stor sjokk av å se at den er rund og større, den ligner faktisk ganske på min mobil på formen og størrelsen. Men altså om det er snakk om 6+, nei da vet jeg ikke hva jeg skal si. Et ord som beskriver den fra meg, BIG. 


Uansett så er jeg for å være ærlig keen etter å vinne denne konkurransen, hvem er vell ikke det? Folk som allerede har Iphone er heldig fra før av, just sayin. Vinner nok aldri, men jeg tar en liten sjanse fordi det er det livet handler om. Selv om det skulle være bildeshout, og ikke bare vanlig innlegg for å kunne vinne tar jeg en sjanse, that's all that matters. Hvem vet hva som kan skje? Dere vet vell sikkert hva vi allerede må gjøre for å melde seg på. Mer info om konkurransen får dere HER #bildeshoutnovember

I tillegg synes jeg at jeg skal få applaus for bildet jeg redigerte, altså halo? Jeg brukte en halvtime på dette, og om jeg ikke vinner at bildet blir jeg såret!

Blogges:**
Heia!

Som jeg sa hadde jeg fått noe underlig i posten som jeg skulle hente i går på posten, og ja, jeg var så spræk som dro å hentet i går. Men i hvertfall ble jeg så glad da jeg så pakken, og det som befant seg under pappen var nemlig støvler fra Diingsy. Jaja, for å være ærlig er det kanskje ikke tidenes fineste støvler (faktisk er det de styggeste jeg noen gang har sett, men på samme tid de skjønneste om du ser lenge på de haha) , men hva så? Støvler er støvler jo. Å vinne støvler for 499.- kroner liksom er jo ikke så ille, men uansett fikk mamma de siden jeg spurte om hun ville ha de hehe. Jeg meldte meg jo selvfølgelig på pågrunn av at jeg ville ha gavekortet, ikke støvlene da. Så når jeg fikk mailen om at jeg hadde vunnet var jeg jo litt overlykkelig fordi jeg trodde jeg hadde vunnet et gavekort på Dingsy for 1000 kroner da, men ja så får jeg vite senere at jeg ikke hadde vunnet det pågrunn av at det var førstepremien. Men anyway, past is past. Å få pakke i posten er bedre en null ting:) Kommer nok til å melde meg på mange konkurranser fremover jeg.

Blogges:))
Har dere melt dere på!? 

Om dere ikke har det hvisker jeg dere svakt i øret og sier at dere burde. Om du er den heldige vinneren kan du faktisk vinne hele 1000 kroner til å bruke på nettsiden Dingsy.no der de har absolutt alt mulig. Da mener jeg alt fra a til å. Jeg visste ikke om nettsiden før jeg tok et ordentlig kikk på innlegget om konkurransen, og jeg må si de har masse masse fint også. Jeg måtte jo selvfølgelig sjekke siden for å se hva de hadde der og jeg fant mange favoritter + for en lav pris. 
Som påmelding er det bare en liten ting du må gjøre, nemlig å lage et innlegg om konkurransen, akkurat som jeg har gjort her:) Enkelt og greit ikkesant? Og i tillegg får du et par støvler fra WETS for valgfri farge og størrelse:) Yay!

1. Jeg fant noen skikkelig fine tøfler som så ut til å være så deilige, i hvertfall til jul! // 2.Spare bøsse (noe jeg virkelig trenger!) Der det står : "Saving up for botox" noe jeg egentlig ikke gjør, men jeg synes den var ganske kul da. // 3. Slush maker fra Zoku, bare på 7 minutter har du deilig slush, genialt! // 4. Også var det klokke pistolen, haha. Synes den var så dødskul! // 5. Twitter kopp, synes fuglen var ganske så skjønn:))  

Bogges tomorrow:*
Enda en morro konkurranse Blogg.no arrangerer! Ikke på tale om at jeg ikke skal melde meg på, siden jeg ikke har noen leppeomader fra baby lips fra før av kunne det ha vært strålende å få kunne vinne noen. Nå for tiden som jeg en gang iblant er tørr på leppene hadde det vært flott å få prøvd leppeomadene jeg ikke har prøvd før. Jeg ser allerede at mange har meldt seg på, og selvfølgelig blir jeg fristet til å melde meg på jeg også. Selv om vi ikke trengte å lage innlegg om konkurransen er det jo greit å kunne si litt ifra om den til de som ikke har meldt seg på enda♥ Det hadde vært utrolig kult å bare fått pakke i posten, og plutselig se at du har vunnet Maybelin's nye baby lips. Om du ikke har meldt deg på enda burde du nok gjøre det nå, kanskje du blir en av de heldige. Gleder meg utrolig til de trekker de 200 heldig vinnerene.

Link til påmeldelsen HER

Ha fortsatt en fin påske uke♥


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits