// Bilder hentet fra min weheartit HER //
// Credit to me //


Selve dette bildet som jeg har både tatt og redigert har fått hele 973 heart! - på bare 5 dager!
Bare for gøy tenkte jeg at jeg kunne redigere dette bildet på noen apper jeg prøvde ut, og jeg endte opp med et typisk grunge aktig bilde. Gjett om jeg er fornøyd og glad! 973 hearts er ikke langt ifra 1k. Og det pleier å komme flere og flere hearts hver gang jeg sjekker bildet. Det som fikk meg til å si ''wow'' den dagen var da jeg sjekket bildet etter å hadde sett på tv. - På 29 minutter hadde 621 folk heartet bildet allerede! Hjertet mitt banker seriøst fortere når sånne ting skjer, og det er ikke tull #funfact! Til nå er 973 hearts det meste jeg har fått på et bilde jeg har lagt ut. Iingenting gjør meg gladere enn å se folk like mitt ''mesterverk'' *pedoblikk* tihi. 

//Min weheartit HER//
.

Tatoveringer er uten tvil noe av det fineste jeg vet! I hvertfall symbol-tatoveringer, ååh det er dødsfint. Ved å se på sånne vakre tatoveringsbilder, frister det meg til å bare ta en tatovering nå. Og siden jeg for det første er helt obsessed med tatoveringsbilder, og siden jeg kom over en tatoverings-instagram bruker i går, tenkte jeg at det passet med å dele noen fine bilder av tatoveringer jeg synes er fine!Jeg kommer definitivt til å få meg en tatovering i fremtiden, og lurer på om det blir en av disse tro..? Jeg synes i hvertfall disse jeg valgte ut var uuutrolig fine alle sammen! #Lifegoal
 
Jeg personlig liker veldig godt blomsten på ryggen (b&w bildet), marihuana planten og quoten ''Like the wind I am free'' Men alt i alt har jeg lyst på alle! 
 

Hvilken var din favoritt?:)
// Ta en titt innom min weheartit HER //Blogg: Upmake.blogg.no

Låter: Quote:
Piccsy :: Photo


Bilder hentet fra min WEHEARTIT♥
- Spare penger. 

Jeg har aldri i hele livet mitt greid å spare penger. Når jeg først får penger, vil de bare ut av lommen igjen så straks de har kommet inn. Jeg bruker egentlig ikke mye penger på klær, diverse ting, sminke, sko og mat fordi jeg får penger av mamma og pappa når det gjelder slike ting. Men det er alltid veldig greit å kunne ha litt penger selv om det skulle være nødvendig, eller om jeg har lyst på noe som koster litt kan jeg spare og kjøpe det. Derfor er målet mitt for 2015 å spare mer penger, og tenke over hva jeg kjøper. Det kommer ikke til å bli lett, men jeg skal greie det!

- Spise sunnere, og eventuelt kutte ned inntaket av sukker. 

Det er ikke noe tvil om jeg spiser mye sukker i løpet en uke, eller i løpet av en dag sånsett. Istedenfor godteri kan jeg heller velge fukt.
Sukker er jo bare negativt mot kroppen, og ved å kutte det ut vil bare være positivt. Sukker skaper kviser, hodepine, kan skape diabetes og du kan bli overvektig osv, og det merker jeg uten tvil.For en periode greide jeg å unngå brus, saft og godteri, men det går hulter til bulter. Dette er kommer til å bli veldig vanskelig, men man begynner alltid med små skritt.

- Drikke mer vann.

Om det er noe jeg i gjennomsnitt drikker lite av er det vann. Istedenfor vann drikker jeg som regel enten juice, brus (om vi har), melk eller saft. Det sies jo at man helst burde drikke 8 glass med vann per dag, men jeg ggreier nok bare 2. To glass høres jo veldig lite ut (noe det egentlig er), men noen ganger kan jeg ende opp med å drikke opp til 5 glass, hehe. Det varierer veldig fra hvordan vannet "smaker" (ja jeg vet, vann smaker egentlig ikke noe), og når på årstiden egentlig. Noen ganger har jeg bare "den feeling" at vannet smaker himmelsk, og som regel drikker jeg mest vann på sommeren. Men hele poenget er å drikke mer av det.

- Ta skolen mer seriøst, i hvertfall på ungdomsskolen. 

Plutselig er jeg ferdig på barneskolen, og så drar jeg inn på ungdomsskolen. Wæ, det er sykt... Så er det karakterene som teller, og jeg vet at det kommer til å gå begge veier. Derfor skal jeg bruke dette halvåret på å lære så mye som mulig, og ta alt jeg har lært på barneskolen til ungdomsskolen. Ah, jeg har ikke lyst til å tenke på hvordan karakterene mine vil bli. 

- Være (mer) fornøyd med meg selv. 

Det er nok ikke bare meg. Men for meg vil det alltid være de periodene der jeg virkelig hater alt ved meg selv, jeg sammenligner meg selv med andre som jeg tenker er mye finere enn meg. Jeg prøver alltid å finne ting som er stygt og negativt med meg selv, men vet dere hva? Har dere egentlig prøvd å tenke over hva du faktisk liker med deg selv? Prøv det.
Noen av dere vil nok tenke, "jeg har ikke noe jeg liker med meg selv uansett", nei kanskje ikke, men det vil alltid være noe andre vil misunne deg for, et eller annet. Målet mitt for 2015 er å like meg selv litt mer enn det jeg har vært.Q: Har du noen mål for 2015?:) Blogges:*
Er det noe som gjør meg glad er det å se mange hearte mine egne quotes, bilder eller eventuelt bilder av meg på Weheartit.

I går kveld fikk jeg kik melding fra Thekla der hun sendte meg et bilde hun foreslo jeg kunne legge ut på Weheartit. Det er et bilde fra nyttårsaften, der jeg viser rocketegn som dere ser. Hele bildet ble sånsett ikke sååå vakkert ut. Så det hun hadde gjort var at hun redigerte det til en litt sånn typisk "grunge", "pale" aktig bilde så det så veldig tumblr ut, og jeg endte opp med å legge det ut:) Om dere sjekker Weheartit brukeren min har jeg veldig mye av grunge, pale, indie, dope, soft grunge bilder. Jeg vet ikke helt hvorfor men detber bare noe med som jeg synes er vakkert, #nohate. Hehe. Så alt i alt så passet dette bildet perfekt.

Dessuten sa jeg til Thekla at jeg trodde vi bare skulle få 50-100 hearts, men etter 16 min hadde bildet fått 255 hearts allerede.
Nå har bildet endt opp med over 500 hearts, snaaart 600! Ikke minst fikk jeg massevis av følgere bare pågrunn av dette bildet, happiness. Jeg kommer til å bli sååå lykkelig om bildet når 1000 hearts, ahhh. Jeg føler meg utrolig poppis nå. Tenk at over 500 folk har heartet et bilde av mine vakreste hender, hahaha så komisk.

Ta gjerne en titt innom weheartit brukeren min HER.


Altså her har dere hele bildet, vakkert! Blogges mine fine:*Q: Har dere noen favoritt youtuber(e)?:) Blogges:*

Blogges:*
Jeg vet om én følelse som er så deilig, eller med andre ord fantastisk. Det er å oppdage nye låter som er akkurat "ur kind of style". Det er ikke bare hvilken som helst sanger jeg pleier å høre på. De sangene jeg "trives" best å høre på er sånn typisk remix sanger, som Kygo, Martin Garrix, Avicii, Calvin Harris, Alesso, Deorro, Cash cash, white panda osv lager. Jeg eeelsker sanger med en melodi man kan hoppe/danse til, er det bare meg? Typisk festival sanger om dere forstår. 

De siste gangene jeg har vært på youtube har jeg ikke gjort noe annet enn å følgende søke på "Martin Garrix festivals". Deretter seg jeg gjennom tusenvis av videoer. Aaaah, jeg får seriøst frysninger hver gang jeg ser på folk hoppe og danse, og liksom nyte livet akkurat der og da. Drømmen min er å dra til tomorrowland en eller annen gang og gjøre akkurat det samme, nemlig å nyte livet og bare glemme alle problemene. Eller egentlig skal jeg dra på så mange festivaler som mulig i mitt liv. Men første stopp, Coachella. Det ligger definitivt på bucket listen min!Verdens fineste antrekker! Elsk! Blogges!
.


Er det noen andre enn bare meg som er grunge, hippie eller indie addicted? Det er i hvertfall jeg! Bildene finner dere på Weheartit brukeren min HER:)

Blogges babes!:*

SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits