NIKE AIR FORCE 1/1'75 (in looooove) // 999.-
Svart bucket hatt fra Elevenparis (Junkyard), 239 .- // Mørkeblå topp fra Obey (Junkyard), 499.- // Stripete topp fra Signature (?), 249 .- // Hvit polo skjorte fra Vero Moda, 179.- Blogges!
Jeans fra Levis (Carlings), 999.- // Hvite jeans fra Lee (Carlings), 799.-


Mørkeblå genser fra Ginatricot, 250.- (50%) // Svart plane t-skjorte fra Ginatricot, 79.-
2 for 175 på Cubus // Hahah lol det var på tide med nye bh'er
Tusen takk Thekla for gavene! 

Chiyo top fra Brandy Melville // Knee socks (rosa) fra ''1 dollar shop'' eln // Knee socks (lilla) fra ''1 dollar shop'' // Choker necklace fra Brany M.Maxiskjørt fra Vero Moda, 179.- ca? // Crop top fra Monki, 100.-
En topp fra Bikbok, der det står ''League'' foran, og bak står det ''18'' // Topp fra H&M, masse hashtags.
Vaffeljakke fra Vero Moda (endeliiiig) 349,90.-


Topp, 100.- Monki // (Knee) socks, 60.- Monki

Blogges
//Tusen takk pappa!
Hvit abercrombie hettejakke fra A&F

En kjempedeilig (!!) hettejakke fra A&F

Skjorte fra A&F

To polo skjorter fra Giordano
Matte top coat neglelakk fra Bikbok, 29.-

"Sommertopper" fra Bikbok, 2 for 99 .-

Hvit basic topp fra H&M, 49.90.- // Treningstopp fra H&M, 149.-

Never denim jeans fra Bikbok, (50%) 299.- 

Blogges senere:*


Diverse ting fra Glitter // Bukse fra Bikok, 599.- // Topper fra Carling, 149.-

Blogges!:)


Blogges:**
(Fake Uggs for 699.-) Ha en fin kveld videre:* Blogges i morgen!


Blogges om ikke lenge:))
Mørkeblå "høstgenser" fra H&M, 299.- // Mascara fra Maxfactor, 159.-


Blogges i morgen alle fine:*
Gensere fra H&M, 99.- kr pr stk // Denim shorts fra H&M, 99.- // Joggebukse fra Cubus, 149.- // Bikini overdel fra Cubus, 79 eller 99 kr.- & bikini underdel 79 eller 99.-


"#" topp, 79.- // Nelly magazine, fikk jeg med på kjøpet:)

Det var bare et lite innkjøp. Forresten har jeg jo noen "nye" produkter jeg ikke har lagt ut enda, de kjem snart! Adios, fotballtrening next->
What the fudge genser fra H&M, 99.- // Cardigan fra H&M, 150.- // Jeans fra BikBok, 599.-
Heiii:)

Endelig er kjolen jeg har bestilt kommet frem! Jeg trodde den ikke skulle komme før på Søndag eller Mandag, men den kom i dag, woho. Kjolen sitter som skudd og er helt perfekt, det er nok en av de fineste (sommer) kjolen jeg har sett.  Om jeg ikke hadde oppdaget kjolen hadde jeg vært lost, og takk og lov for at ingen hadde kjøpt den. Fremover kommer jeg nok til å bruke kjolen mye i sommer, jeg bare eeeeelsker den♥♥ Gleder meg utrolig til 17.mai, det blir nemlig soool! Og ca 18 grader,  helt P.E.R.F.E.K.T. Hva annet kan man ønske seg når alt er på plass? Dagen kan vell nok ikke bli bedre med sol og varme, alt som trengs. 

Outta of focuzz ↓Snart over til fotball verdenen, snakkes♥
//Kjole fra Sheinside, 200.- //

Da var kjolen jeg skulle ha bestilt, wohoooo! Kjolen jeg har kjøpt er fra Caroline (link) Synes kjolen var så fin og enkel til 17.mai, så hvorfor ikke spør om den fortsatt er til salgs? Og heldigvis var den jo ikke solgt:) Den blir nok sendt i dag og jeg får den nok i hvertfall ikke før på Fredag.... Er litt spent på når den kommer, Jeg vil jo helst ha den på Torsdag eller Fredag, vi får håååååpe på at kjolen skal komme på Fredag da:)

Adios:*
Hei:)

Ååå så deilig med "sommer"! Selv om det ikke var så varmt, er jeg så glad for å ha sola her:))
Jeg hadde planer om å kjøpe noen nye toms, men så ble det lave converse:) Toms kan jeg uansett kjøpe i Thailand som bare er noen dager til! Jeg har jo ingen lave converse fra før av, og har aldri hatt det, så det var på tide å prøve noe nytt. Selvfølgelig ble det noen sko, jeg bare eeeelsker hvit når det kommer til converse! Etterhvert som det begynner å bli varmere kommer jeg nok til å bruke de lave mer enn de høye, i hvertfall når jeg er i Thailand! De høye får jeg bruke litt senere i året, jeg har jo en slags beige fra på de som passer til høsten best. 

Siden jeg tydeligvis begynner å få små "kviseutbrudd" nesten over hele fjeset mitt, kjøpte jeg to nye produkter fra Avène. Ble litt fristet av Stina (stina.blogg.no) til å prøve disse produktene hun anbefalte på bloggen sin, hun hadde gode tilbakemeldinger på produktet, så hvorfor ikke prøve? Hun har veldig fin hud i tilegg. Det tar jo litt tid før produktet begynner å virke, og vise resultatet, men jeg er såå utålmodig når det gjelder å vente på å se om produktet virker, i hvertfall når det er mot kviser. Om det ikke virker er det jo nesten bortkastet penger, men vedder nok på at det skal virke om jeg bare bruker det riktig, på morgenen og på kvelden, eventuelt etter fysisk aktivitet. Kremen skal også smøres på morgenen og kvelden etter å ha vasket ansiktet med Avène Cleanance gel. De rutinene er jeg veldig vant til fra før av, så det blir ikke noe problem i det hele tatt. 

Converse 699.- // Avène Cleanance Gel 160.- // Avène Clean Ac 190.- 

Ha en fiin dag♥
Heiiii:)

Siden den andre babyen min går snaart tom for "black" måtte jeg få tak i en ny, og det ble tydeligvis denne fra Loreal. Jeg er ikke sikker på om denne mascaraen er noe bra, men if you'll never try, you'll never know. I hvertfall ser den veldig god ut og har mye volum, noe en mascara må ha for at jeg kan skal kjøpe den. Har småprøvd den litt, og den funket stort sett veldig bra! Først må jeg bare fjerne all mascaraen som jeg har fra før av, og så få testet den mer så jeg ser de beste resultatene:) På Tirsdag tar jeg meg en tur innom senteret, kanskje Thekla og Kristine blir med om de vil. Må i tilegg begynne å bruke solkrem, sola er jo så sterk og jeg føler jeg begynner å bli solbrent jo. (Overdriver litt nå da.) Men selv om den brenner meg til døden, so never leave me!

// 139.- kr //
Begge innkjøpene er fra BikBok:) 


// Selfie genser fra Bikbok, 299.- //

// Stripete topp fra Bikbok, 199.- //

// Skikkelig komfertabel topp fra H&M, 99.- //

Igår tok jeg buss inn til byen med mammas venninne som har to skikkelig søte barn på fem og tre i tilleggtil lillesøster og meg:) Først gikk vi innom Egon resturante og deretter  handlet litt. Jeg vurderte å kjøpe bikini også, men siden jeg ikke er i badelandet så ofte trengte jeg ikke å kjøpe enda. Og så gikk vi innom Mc'donalds og jeg tok med en mcflurry, så innom godte butkken. Noe av det verste med turen i går var at jeg ble så utrolug kvalm etter å hadde vært på bussen, å sitte på en buss er noe av det verste jeg vet! Blir dårlig, kvalm og svimmel. Så derfor ble det bare et innlegg igår, hadde rett og slett ikke nok "krefter" til å kunne blogge. (nå høres jeg jo bare dum ut) Men å sitte på buss er absolutt noe av det verste! Men hvis vi bare glemmer hele den buss greia hadde det jeg veldig koselig.
Genser fra Vero Moda // 250 .-


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits