Hahaha, det er happiness hver gang man finner gamle bilder altså! Blogges!
Verdens vakreste hotell: Marriott Mai Khao beach resort, om jeg husker riktig♥ Ikke bare at det er verdens fineste hotell, men også kjempe bra service og utrolig god mat i restauranten! Ingenting er bedre enn Marriott! Hver gang vi reiser til Thailand er det altid Marriott♥

Fitness Center

Villa Living Room

Villa Master Bathroom

Ta meg tilbake til Phuket, please da!
Heii:) 

Siden vi er nå allerede i Mai ville jeg bare gå gjennom minner fra Januar, Februar og Mars. Gjennom disse måndene har jeg gått gjennom utrolig mange gode minner sammen med Thekla, Kristine og Linnea allerede! For å si det mildt, mest med Thekla♥ Det er nesten så at jeg ikke kan vente til hva som kommer til å skje fremover i året. Det føles ut som om alt skjedde i fjord, men det har det visst ikke. Jeg hadde absolutt ingen anelse på at jeg skulle gå gjennom så utrolig gøye ting i år, ikke i det hele tatt. Om alt går bra de neste månedene kommer dette garantert til å mitt beste år. 

Jeg skal jo også reise til Thailand og gjøre masse gøy der også! Jeg kan så vidt vente til neste måned, dumt at jeg ikke får være her og tilbringe noe av dagene mine i Norge når det er sol og varmt. Men i hvertfall blir det så morro å gå til Siam Park, og kanskje til og med dram world igjen. Også kanskje blir den en tur til Phuket eller Koh Samui, kaaaan ikke vente til å ta bilder og alt mulig annet! 

Ta meeeeg tilbake!
Hei:)

I går kveld var jeg innom pappas gamle nettside, og gikk gjennom noen bilder:) Synes det er utrolig gøy å gå gjennom gamle bilder av seg selv som man ikke har sett på lenge med vet ekisterer.Synes jeg ikke  har forandret meg så mye etter personlighet for å si det sånn. Kan takke pappa for at han tok vare på bildene gjennom nettsiden. 

Synes det er utrolig dumt at disse bildene er uklare! :(
Nyttår! Hadde det veldig koselig da, håper vi får feiret sammen igjen:))Dyreparken! ÅÅh, savner det så fælt.Senteret! Var på senteret med noen koeslige jenter.Hadde en vakker jul:)Jeg fikk speilrefleks:)


 
Oreooo kakee..

Burger og drage frukt til frokost

Verdens beste dessert!

Hei!

Idag tenkte jeg at det var på tide å vise meg selv da jeg var liten, dette er noen gamle bilder som jeg fant på hardisken til pappa. På noen bilder ser dere at det er bildet av en annen baby, det er bare søsteren min bare så dere vet det. Jaja, håper dere nyter rare meg da jeg var liten!! Enjoy!


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits