Fått med dere den nye norske dramaserien "Skam"?

Vell, serien startet i slutten av September og holder på i samme prisippet som "Jenter", som alle sannsynlig har en liten anelse om hva er. Men, "Skam" er bare såå mye bedre, for real. Den største grunnen er vell nok fordi den ikke handler om 03/02'ere som bokstavelig talt får sitt første kyss. Sesong 3 av Jenter begynte å bli mer komisk enn noe jeg kunne følge med på, haha. Så etter sesong 3 av Jenter satt jeg egentlig "seriefri" helt til jeg hørte om "Skam". 
 
"Skam" derimot handler om noen ungdommer på vgs, og er en serie som er mer "moden" med drama. Det er noe virkelig verdt å se på! Og for å være ærlig er det noen ganger litt deilig å holde seg til norske serier og ikke bare engelske. Etter første episode greide jeg ikke å holde meg unna. Åååh, ohmygod Chris/christoffer er sååå fin. Dere lurer vell sikkert fælt på hvordan han ser ut nå eller hva? Ta en titt på det vell HER. 


En liten samling av mine favorittlåter, perfekt for sommerdager! ENJOY.
Dere finner flere bilder fra min vsco HER
Nå for tiden har jeg et huge crush på The Vamps. Disse tre sangene er topp tre hos meg når jeg hører på musikk på badet. Husker ikke helt hvordan jeg begynte å høre på dem, men tror det var pågrunn av en på Younow som hørte på dem og da tenkte jeg at de måtte sjekke de ut, og disse tre sangene er helt elsk, synes jeg i hvertfall. Av en eller annen grunn får de meg i veldig god humør. - Altså sangene, idk why. Refrengene er best i alle disse tre sangene, elsk! I currently have a huuuge crush on The Vamps. - Og kanskje litt på vokalisten også da... Elsker sangen som bare det!


Fordel: 

Hvor skal jeg begynne? Fordelen med denne tightsen er at den er utrolig komfortabel og fleksibel! Når jeg løper eller hva enn jeg gjør er 2xu perfekt. For å være ærlig så passer den til absolutt alt. Men når man har to størrelser mindre enn det man egentlig burde ha kan det være litt for stramt. Heldigvis har jeg brukt den så mye at den har utvidet seg bittegranne. Ikke bare bruker jeg tightsen til trening osv, men også til å ha på når jeg ikke orker å ha på bukse. Tightsen er bare såå komfortabel, og det eneste ordet jeg kan beskrive tightsen med er ''ELSK''. 

Ulempe:

Siden tightsen er så tynn er det fort gjort  få hull i tightsen. - I hvertfall hvis man slenger seg eller ramler f.eks. Jeg har to hull på tightsen allerede, heh. Det første fikk jeg da jeg slengte meg etter ballen da vi spilte kanonball. Det andre fikk jeg da jeg falt på grusbanen mens jeg spilte fotball, men heldigvis er det ikke like svært som det første. Derfor er den lille ulempen med 2xu er at jeg ganske ofte må være forsiktig med 2xu tightsen fordi jeg ikke vil ende opp med enda et hull. Men nå som jeg allerede har 2 hull driter jeg egentlig i om jeg får et eller to hull til. - Jeg får bare kjøpe en ny. 
Ikke minst kan logoen av der det står ''2xu'' ↓ ramle av og logoen bakpå tightsen. Logoen bakpå tightsen min holder på å ramle av, men det skal litt mye til for at alt skal gå vekk. Det høres jo ut som om det flere ulemper enn fordeler med 2xu - men det er det slett ikke!

Alt i alt er 2xu helt perfekt!

Q: Har dere 2XU tights? Hva synes dere om tightsen?Min highscore er ikke noe særlig å skryte av, men litt fornøyd er jeg jo haha.

Q: Hva er din highscore på zigzag?:)
Ta gjerne en titt innom min IG - @sofia.ingerseth
Både har jeg forstørret overskriften, endret skrifttype på overskriften og byttet header, finally!

Q: Hva synes dere?:)
Ta gjerne en titt på spillelisten min som ligger på youtube HER

Dere har vell sikkert hørt om bloggen før, ikkesant?

Vell.. Meg, Kristine og Thekla driver nemlig denne bloggen. Vi tok en pause fra bloggen fordi ting begynte å bli for travelt, men nå er det skjerpings! Planen er å poste ut masse tips om gutter, sminke, hår, hud og skjønnhet ++. Vi har nettopp kommet i gang igjen, så det er kanskje ikke så mye å se, enda. Vi holder på med design, header, innlegger og masse mer, alt for dere egentlig.

I tillegg må dere selvfølgelig legge bloggen til som venn! Det er det minste dere kan gjøre for meg/oss/bloggen nå som det er julemoment. Dere er elsk om dere gjør det i hvertfall. Pluss at dere må gjerne komme med forslag til hva dere vil vite/lære, det kunne ikke vært bedre. Noen ganger kan det være innlegg om tips jeg har kopiert fra bloggen min, men fremover kommer det tonnevis med masse, masse nytt!

Her ser dere det nyeste innlegget for i dag som Kristine har skrevet. Dere kan lese innlegget HER


Blogges!:*
I det siste har jeg ikke tatt på noen andre sanger imens jeg steller meg enn denne! Endelig har Justin kommet med en sang som virkelig er bra, og plusset er jo at det er med Cody Simpson. Begge har uuutrolig fin stemme, og jeg hører egentlig så vidt forskjell i sangen. Så chill liksom, det er noe sofus pus liker!

Ellers er det "whistle" av The fooo Conspiracy, melodien er bare ganske frengende, hehe. Altså plystre lyden, ellers synes jeg egentlig refrenget ikke er så bra siden jeg synes den blir for "happy" når de andre versene er litt mer sånn "swaggy". Nei vet dere hva, det nyttter ikke så forklare fordi no one really understand. MEN, sangen(e) er utrolig bra!:))

Q: Har dere hørt noen av sangene?:)

Blogges!:*
Null ord kan beskrive Romeo Beckham!

Altså det kan vell ikke bare være meg? Han er ren perfeksjon, eller med andre ord er hele familen perfeksjon. Det verste er at for det første er Romeo like gammel som meg, altså 12 år. For det andre er han for perfekt for å være på den samme alderen som meg. For det tredje er han modell for Burberry, og gjett hvor mye han tjener for det da? 1000 pund per minutt! For én dags jobbing. Det er jo helt, helt, helt syyyyyyykt at det går an. Liksom halo? En halv million kroner er ganske lite da. Duh, greier å få det på 1, 2, 3 liksom. Life is so unfair (!!) En gutt på samme alder som meg skal tjene så mye bare for å være modell for Burberry i 45 minutter. Griner seriøst inni meg.

Og nei, jeg har ikke glemt kjære Brooklyn heller. Uff, uff, uff! Hvorfor of hvordan? 99'er, ikke såå mye da, halo? Bare tre år eldre enn meg, det er jo ikke så ille. Nei men det er helt sykt at HELE familien deres kan være så perfekt. Datteren til Beckham kommer nok til å bli tidenes prinsesse, ugh. Jeg synes synd på meg selv hver eneste gang jeg ser på bilder av dem, nei uff jeg greier ikke dette mer.  ÆSJ, UFF, NEI, NEI OG NEI! #STOPBEINGSOPERF!
TURN ON:

Ikke banner. Gutter som ikke banner er så elsk og søtt, altså jeg tror nok ingen jenter liker gutter som liksom skal banne 24/7 pågrunn av det liksom skal være så kult.

Smell well. Det første jeg legger merke til er om de har parfyme, om ikke de har er det nok ikke verdens ende så lenge han ikke lukter vondt. Men om han har på en parfyme (som ikke minst lukter godt) er det bare et pluss!

Stil. En som har god stil. Ahhh det er jo i hvertfall noe jeg veldig fort legger merke til, om han har fine klær. Jeg foretrekker heller litt mer "kakse"-style, enn "swaggi"-style.

Skoleflink. En som bryr seg om skolen er ikke minst viktig. Ikke noe turn on på han om han ikke bryr seg om skolen, no, just no...

Høflig & bryr seg. Hvis han tørr å bry seg er det så skjønt, og en som viser høflighet.

Humor. En som kan få meg til å le, det er nok veldig viktig. Men jeg ler jo sånsett av ingenting, ganske ofte.

Smil. Jeg bare ELSKER når gutter smiler så mye at øynene deres så vidt vises, ahhhhhh så skjønt og herlig å se på!

Famile. Ahh ikke noe kan være skjønnere enn gutter som tørr å vise at de er glad i familien sin.

Høyere enn meg, eeelllssskkk!

TURN OFF:

Røyking. Et ord fra meg til gutter som røyker: "ukult ass"

Sjalusi. Gutter som fort blir sjalu for små ting er så turn off.

Verdensmester. Gutter (eventuelt jenter sånsett) "som alltid har rett" og aldri gir seg.

Negative. Æsj gutter som bare er negative er noe dritt, jeg synes gutter som er positive er så så mye bedre og skjønt.

Gutter med manglende empati ovenfor barn, dyr og gamle er ikke noe å skryte av.

Respekt. Gutter som viser lite respekt er noe jeg ikke vil ha noe med, bullshit. 

Lav intelligens. Ugh...

0 sans for humor. Kommer ikke langt med en fyr som ikke har noe sans for humor, just sayin.

Lyver. Liksom hva kan være mer sårende enn å bli lyvd av en man elsker? Bare noe dritt.

Umoden/barnslig på en negativ måte er ikke noe for meg.

 

Q: Hva synes dere er turn on eller turn off på gutter?:)

Blogges:))
Litt forskjell?

Jeg bruker kanskje 20 minutter på å redigere bildene mine før de blir publisert på bloggen, og eventulelt andre steder. Jeg redigerer bildene pågrunn av at jeg vil fremheve fargene og eventuelt bare gjør de litt lysere. Jeg føler bildene er "bleke" når de blir lagt inn på pc'en, men på kameraet ser det ikke så ille ut. Derfor er redigering nødvendig. Siden jeg er sånn "perfeksjonist" lar jeg meg ikke lure unna redigeringen, uansett når og hvor fortjener bildene en liten justering.
Det første programmet jeg bruker er Picasa, noe som er ganske så brukbar for meg og bildene. Picasa + Sofia =  ;) Det andre programmet jeg bruker myyyyye av er Pixlr, som er nok den beste jeg vet om. Der finnes det alt jeg trenger, kontrast, collage, mange forskjellige effekter, fargejustering og masse masse mer. Det vet dere sikkert uansett. Hvorfor jeg bruker så lang tid på å redigere er jo ganske så enkelt å svare på, fordi jeg vil gjøre det nøye og perfekt til jeg blir fornøyd, duh. Eller så er B&W en fin effekt til å ha når man ikke orker å redigere bildene så mye, ikke at det betyr at jeg ikke orker å redigere de hver gang jeg tar black and white. Men altså halo, b&w er jo også fint på bilder det! Men ikke bare at jeg redigerer bilder bare for at jeg ender opp med at de blir fine, men også pågrunn av at det er veldig viktig. Ingen har jo lyst til å legge ut et bilder som er mørke og ufasinerende. Men uansett så var det litt om hvor og hvorfor jeg redigerer bildene mine, og er det noe mer dere lurer på er det bare å spørre:)

Blogges:*


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits