Forbilde mitt:

Orgh, dette her er så vanskelig. I hvertfall for meg! Hvis jeg deler opp i kategori blir det nok ikke så utrolig vanskelig, liksom i fotball er forbilde mitt kanskje Cristiano eller Messi eller Neymar liksom, og hvis det er Victoria secret er forbilde mitt Miranda Kerr. Men om det bare skal bli snakk om én jeg liksom tror er mitt forbilde er jeg ikke sikker egentlig, hehe. Først tenkte jeg at ja Bob Marley var mitt forbilde for ja... Han var en ganske så "flink" person som gjorde masse rett, sa msse som stemte og godt mot andre, og det var i tillegg trist at han døde. Men nå har jeg egentlig ikke en anelse, eller jo:

Justin Bieber må vell være en av de på topplista fordi han er så god på alle måter uansett. Ja, han brukte narkotika, ruste seg, har blitt arrestert et par ganger og kjørte imens han var fyll. Dreper han et menneske, ja da sier folk at han er en dårlig person og fortjener ikke å leve, men om han hadde reddet en person, hva hadde folk sagt da? Akkurat det samme som de sier til han uansett, altså at han er den drittunge og blablabla. Hva er vitsen med å hate på folk når det er de sine valg, og de lever ikke for å bli godtatt av andre. Har folk egentlig tenkt over det? Folk lever virkelig ikke for å bli godtatt av menneskene rundt dem først for å liksom få leve fritt, de gjør jo hva de vil og de tar de sine valg, valgene påvirker ikke deg noe særlig, med mindre du har et fysisk problem da. Det jeg sier er ikke at folk skal slutte å hate han, men AT LEAST bare hold kjeft. 

Så siden jeg har så sterke meninger om JB her må vell han være kongen på haugen hehe:***  Skal si ifra om jeg kommer på noen andre jeg tenker er forbilde mitt:))

Smilet hans lyser meg opp EVERY FREAKIN TIMEEEE♥_♥Q: Hvem er ditt såkalte "forbilde"?:)

Blogges!(Endret det til dette istedenfor "Anbefaling" siden jeg ikke vet hva jeg skal anbefale, tihi)

Bakgrundsbildet mitt på pc'en :

Ofc har jeg bakgrundsbilde av my husband! 
Dette bildet lagde jeg selv på pixlr og jeg er ganske så fornøyd faktisk. Jeg har også lagd et til som dere ser om dere blar ned. Aller først prøvde jeg bare å lage noe for gøy, men så endte jeg opp med å lage "tumblr" background, haha. Hashtag fritids. I tillegg til at det var første gang må jeg si jeg var litt flink da. Det er jo faktisk ganske morro og enkelt, det tar kanskje en times tid, men om det skal bli bra må jo ting da litt tid. 
Jeg har til nå bare lagd to sånne bakgrundsbilder, men om noen av dere har noen spesielle ønsker av et bakgrundsbilde kan jeg kanskje lage et til dere:) Ikke noe problem, det er nok det minste jeg kan gjøre for dere som faktisk er morsomt. 

Jeg prøvde å lage et bakgrundsbilde av Jack Dail (som er en youtuber) men fikk aldri fullført det, så jeg ga opp. Nå har jeg tenkt å lage et med Zac Efron og Colton Haynes, eller for å si det mildt: Alle babes'a mine:*** Gjerne bruk bildene under som bakgrundsbilde hos dere også, det hadde vært utrolig koselig!

♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥Hva synes dere?:) Blogges om ikke lenge:**
Skriften min:

Over til dag 11 i challengen min. Håndsfriften min er ikke den verste, men heller ikke den fineste, beklager. Noen ganger kan jeg være pretty fornøyd med skriften min, så kan jeg plutselig bli misfornøyd. Jeg skriver ikke heller på den vanlige måten de fleste gjør, jeg holder nemlig ringefingeren under blyanten, og bannefingeren og pekefingeren over blyanten. Jeg er garantert sikker på at minst én av dere skriver på samme måte som meg:) Siden jeg skriver på den måten fører det til smerter i hånda. Jo mere jeg skriver, jo vondere blir det pågrunn av hvor hardt jeg skriver av den måten jeg holder det på. Noen ganger må jeg rett og slett stoppe med skrivingen og riste hånda så smerter går vekk.

Men uansett så er det ikke verdens undergang akkurat. 

Selvfølgelig tok jeh bilde av der jeg synes jeg skrev finest som var i norskboka mi, jaja... Jeg går i 7. Ikke forvent at jeg skulle ha skrivd noe annet hehe.

Blogges snart:*
Bilde(r) som beskriver livet ditt:


Haha det bildet med Connor Franta beskriver livet mitt helt perfekt jo! Og det første bildet er så inspirerende for my life assholes, neida, men inspirerende er det:) Blogges i morgen:*
Noe du gleder deg til:

"All I want for Christmas is youuu!"

Ta hintet:** Jul selvfølgelig, wiiii! Ah, er det noe jeg gleder meg mest til hvert år så må det være jul altså. Da er det bare familiekos, så god mat, snø ute, lage ønskeliste, julepynt overalt både ute og inne, alle er bare så glade (føler jeg) og ikke minst gaver. Gaver er jo høydepunktet, for de fleste i hvertfall, som inkluderer meg. Ikke minst gleder jeg meg til 2015, tenk dere at det er mindre enn 100 dager til det er et nytt år. Dette året har gått rimelig fort, og så utrolig mye har skjedd på 1,2,3. Og så like etter det blir jeg 13, yay. Endelig kan jeg føle meg litt sånn "voksen" da, haha neida. I'm a teenage dirtbag baby... 
Ellers gleder jeg meg egentlig til alle h
øydepunkter, og ikke minst til valentins dagen og den dagen jeg kan offisielt si at jeg er "usingel"! Ohmygoshhh liksom, den dagen gleder jeg meg egentlig aller mest til like etter jul. 

Christmas is comingBlogges snaart:*
Favoritt youtuber:

Dere aner ikke hvor mange favoritter jeg har, og ikke minst hvor mye tid jeg bruker på å se på youtube videoer. Jeg begynner bare like så godt med første youtuber: Andrea Russet, henne har jeg fortalt om dere før og jeg tipper  nok dere visste om henne fra før av:) Hun er bare så ulik andre og jeg bare en inloove med henne. Hun er ganske så lik meg på måten hun snakker og oppfører seg på noen ganger i blant. Og ikke minst er hun p.e.r.f.e.k.t, misunner henne på verdens høyeste nivå, spessielt håret hennes og øynene hennes OMG, er det bare meg? 

Også er det "perfeksjon på høyeste nivå", eller som han også blir kalt for: Connor Franta. Oh my gooood, han er bare den skjønneste youtuberen jeg vet om, da mener jeg den skjønneste. I tillegg er han så morsom på han sin måte, null ord kan beskrives han her. Jeg bare elsker han så høyt og de videoene hans. Kommer nok til å følge med på han sine videoer leeeenge fordi han er så elsk!

Og nå over til tvilling snakk. Jeg elsker disse tvillingene her, Finn and Jack. Hvis jeg skulle ha valgt en av de måtte det har vært Jack, han er bare perfeksjon. Selv om de er sånsett tvillinger ser de faktisk ikke så like ut nå, synes jeg i hvertfall. Puberty changes everything, haha. Nei men uansett er de så skjønne begge to og de/han har så fine videoer som er verdt å ta en titt på, og i tillegg subscribe til:))

Først og fremst: Jeg elsker smilet hans, det er så utrolig skjønt og ubeskrivelig. I tillegg elsker jeg at han bare er han, ja, kanskje han kan ses på som "homofil/gay'' But so? Jeg elsker han så høyt, og det jeg én gang skal gjøre i livet mitt er å møte han, og ofc alle de andre youtuberne. Men han er så, så ulik andre, noe som er en slags fordel hvis man er youtuber på youube. Dere er jo enige i meg at det er kjedelig å se på youtubere som er "lik" alle andre.

Det var noen av youtuberne jeg elsker høyyyt! Kanskje jeg kan vise noen andre neste gang, en eller annen gang. Blogges om ikke lenge babes:**#2 FOOD:

I have a special relationship with food! Neida, ikke så nært at jeg har et fohold, men nært er det. Alt som er spiselig er NAM for meg. Mat er ubeskrivelig, ubeskrivelig perfekt og uimotståelig. Stratos er alltid på toppen, det er så utrolig utrolig godt. Er det bare meg eller er stratos mye bedre enn andre fordi den fyller munnen så mye bedre enn alle de andre. Jeg kunne ha kjøpt ti pakker meg de uten å gå lei, like ah mah ghad! God mat gjør meg glad, det gjør meg virkelig glad. Etter en lang dag med jobbing osv er mat det eneste som kan gjøre ting bedre. Cheeseburger da, hvordan skal jeg kunne forklare hvor mye jeg er glad i det der??! 
I tillegg var jeg en gang i en periode sykt glad i kinderegg, jeg bare elsker kombinasjonen av hvit sjokolade og vanlig melkesjokolade sammen, selv om vi ikke smaker så himla mye forskjell er det så elsk. Og så elsker jeg oreois også, det skal jeg søren meg kjøpe i morgen! Jeg blir så glad bare av å tenke på all den gode maten vi har her i verden♥_♥         

 

 
Jeg måtte bare forkorte overskriften, så jeg bare kjørte engelsk jeg;) Og i tillegg er dette del en, jeg tenkte at hvis jeg skal ta alle de tre punktene kommer det til å bli litt tungt for dere å lese alt på en gang. So here I start whit my first thing I can't live without:)

#1 Musikk:

Er det bare meg? Jeg hører på musikk hver eneste dag, jeg kan bare ikke gå en dag uten musikk. Om det skulle være på vei til skolen, til byen, hjem igjen eller hvor enn jeg befinner meg hører jeg på musikk 24/7. Jeg vil bare takke de menneskene som bruker sin tid til å lage noen så fantastiske låter til oss! God bless you all. Og hvis vi skal snakke om musikk smaken min, ehm tja. Jeg vil kanskje kalle den "hopp og sprett" hahhhah, genialt navn. Nei uansett, jeg tenker mest på Zedd, cash cash remix sanger og alle de. Remix, ja det er det vi kaller det. "Hopp og sprett" hahah nei, jeg tror vi skal kalle det for Remix heller fordi det kjenner alle til! Passet mye bedre i tillegg. For å få meg til å bli inlove med en sang må det være ''kjærlighet ved første blikk", den følelsen når man bare måå adde sangen til spotify eller hva enn man bruker og bare høre på den til du blir lei. Noen som kjenner seg igjen i det? 

Men jeg elsker også sanger som er helt vanlige, og som mye mer mening når man bare lytter godt til, for de fleste hører på musikk og tenker ikke særlig mye over hva sangen egentig handler om. Men når man først hører etter teksten og "føler" sangen vet man plutselig at sangen ikke bare er en sang lenger. Kanskje det bare er jeg som tenker sånn, men da vet dere det:)) Rett under har dere eksempler:)

Jeg pleier som regel å høre på melodien siden det er min første prioritet, er melodien dårlig er også sangen det. Som for eksempel da jeg for første gang fikk høre 5 hours av Deorro, hørte med en gang på melodien at den sangen kommer jeg til å ha på spotify/Itube listen min! Og jeg hører fortsatt på den, i hvertfall en slags radio remix jeg fant av den, synes den er utrolig bra jeg.Også er det de vanlige (pop, R&B osv) som jeg bare elsker teksten til:* Som dere merker liker jeg veldig godt sanger som er litt eldre enn andre (Love me harder er ikke gammel da, iknow that) Jeg føler eldre sanger har så mye bedre "tekster" selv om de nyere er jo helt tipp tommel opp også, men de eldre handler ikke bare om ass, boobs osv. Kanskje litt vanskelig å forstå da men... Prøver mitt beste til å forklare her, men om dere vet er jeg en elendig forklarer!
Del to kommer om ikke lenge, blogges snaaart:**Helo again!

Da fortsetter jeg på challengen, jeg har nå kommet til dag seks som er om mobilen min. 
Jeg har nok en gang fått en ny mobil som er samsung galaxy s4. Da jeg var i Thailand satt jeg på en restaurant og ventet på maten, imens jeg ventet skulle jeg til å drikke cola og med et uhell dyttet jeg mobilen med albuen og så datt den rett ned på marmor gulvet. Typisk meg, aller først var den ikke så knust som du ser på bildet, men etter at jeg har pelt og sånt er den bare shit&crap når det gjelder utseende da, i hvertfall på baksiden!

I starten hadde jeg ikke lyst på den nye mobilen i det hele tatt pågrunn av at jeg hadde alle bildene på den gamle. Men etterhvert som jeg har brukt den nye mere tenker jeg ikke så mye på den gamle lenger, men selv om jeg har fått en ny mobil sparer jeg fotsatt på den gamle. Aller først hadde jeg planer om å kjøpe Kristine's Iphone 4 siden hun hadde fått Iphone 5s. Jeg kunne ha fått mobilen for 700 kroner, duuh, billige greier, iphone er iphone. Og så kjøpte jeg i tillegg deksel til Iphonen da jeg var i Thailand fordi jeg trodde det skulle bli noe, det betyr jo at jeg har et helt nytt deksel til en Iphone 4 som jeg kan legge ut på bloggen og prøve å selge den fordi jeg ikke har en Iphone 4 alikevell:))  Men ihvertfall, tipp topp tommel opp for samsung galaxy s4 (selv om jeg er fan av Iphone også) 

Blogges:**1. Polaroid kamera // 2. Penny board // 3. Øretelefoner fra Beats // 4. Kjæresteeeee hahah, forventer at pappa kommer med chruset mitt som presang, da blir jeg glaaad // 5. Linse fra Sigma // 6. Parfyme fra Ralph Lauren // 7. Daniel Wellington klokke // 8. Svea jakke // 9. Justin Bieber billetter! // 10. 2XU tights // 11. Acne skjerf // 12. Solbriller fra Ray ban // 13. Iphoneee // 14. Ugs // 15. Beats høytaler // 16. Ugs votter // 17. Jumper fra Gant // 18. Macbook pro
Heihei!

Selv om det finnes så utrolig mange fine steder her på jordkloden hvor vi kan reise til, har jeg fortsatt ikke peiling på hvor jeg aller mest har lyst til å  dra. Bora Bora er jo et ganske så fint sted, og da mener jeg ganske! Bahamas er også et utrolig fint sted som jeg har lyst til å reise til, men så har vi jo da Phi Phi Island som ligger i Thailand rett rundt hjørnet for Phuket. Bali, Maldivene, Fiji og mange, mange flere! Jeg har så uendelig lyst til å reise til alle plassen akkurat nå. Det hadde like så greit passet også, sommeren er helt GONE her i Norge (ser det ut som i hvertfall), buhu. 

Men kom frem til poenget da Sofia!
Drømmeferien min må vell bli som dette: Jeg reiser med et utrolig fint fly, og sitter enten på "first class" eller Business. Selvfølgelig tar jeg med meg Linnea, Kristine og Thekla! Deretter lander vi f.eks på Bora Bora og tar taxi til hotellet vårt. På Bora Bora er de jo kjent for det krystall klare vannet osv, men også kjent for hotellene som ligger uti vannet. Der bor vi, i et av de største. 
Vi gjør ikke så mye enn å bade og ligge ved steanden å kose oss, noe jeg syntes er ganske så koselig! Tar tusenvis av bilder og bare nyter det fine været. Etter en ukes tid tar vi farvell med det utrolig fine stedet, og tilbake til Norge igjen.

Ellers drar vi til Phi Phi Island og gjør så masse rart der! Aller først lander vi i Bangkok og bor der for noen dager. Deretter drar vi til Siam world og Dreamworld som er kanskje en halvtimes tid unna hotellet. Jeg var i Dreamworld for tre/fire år siden og husker i hvertfall at jeg syntes det var utrolig gøy der. I hvertfall, etter litt shopping og morro tar vi fly til Phuket og drar til Marriott hotellet vårt. Bader mye og gjør mange ting sammen. 

Men uansett så lenge jeg har med meg Thekla, Kristine og Linnea kan det ikke blir bedre! Hva syntes dere om innlegget? Og ha en fin dag babes:*
COLTON HAYNES, OH.MAH.GAD MARRY MEEEE! HAN HER LIGGER NOK PÅ FØRSTEPLASS AV ALLE CRUSHERNE MINE HER♥ #UMOTSTÅELIGFIN


FRANCISCO LACHOWSKI, ET ORD, EN MENING: DAYUM!♥

ZAC EFRON, SKUFFER ALDRI DU! SO IN LOVE MED DE KRYSTALL BLÅE ØYNENE HANS, HERREMIN!

SEAN O'DONNEL, LIGGER DYPT INNI HJERTET MITT♥ JEG BARE ELSKER GUTTER SOM HAR MØRKT HÅR OG BLÅE ØYNE! ER NOK IKKE DEN ENESTE IKKESANT GUURLS?Hva synes dere om innlegget? Hehe, ja det ble kanskje flere en én crush, men jaja. Det har dere ikke noe imot uansett, tror jeg isåfall;) Jeg synes det faktisk var litt gøy å lage dette innlegget, haha. Tenk dere at det finnes så mange flere fine gutter der ute i verden som vi ikke vet om! Pretty crazy! 
Ellers om dere vil se flere "OMG BOYS" som jeg kaller dem kan der trykke HER, og ha en fin kveld videre babes:*
Favoritt antrekk:

Eller...:

.
Heii.

Istedenfor en trist sang tenkte jeg at jeg heller kunne ta "klesskapet mitt". 

Jeg har endelig fått et nytt skap jeg er kjempe fornøyd med fra Ikea. Den har to store hyller under der jeg oppbevarer buksene og shortsene mine, eventuelt pysj og masse annet (diverse ting). Skapet mitt er helt passe stort. Selv om det ikke ser så stort ut ved første blikk får man faktisk ganske mye inni skapet! Jeg hadde egentlig tenkt til å ha et skap som var mye, mye større med tenkte at det kanskje ikke var så nødvendig pågrunn av at jeg ikke så evig mye kler.
Hadde jeg kjøpt det andre skapet hadde jeg nok bare brukt halvdelen av den uansett, haha.  

Nå for tiden er seng, og dette skapet det eneste jeg har i rommet mitt utrolig nok. Jeg har fortsatt ikke kommet på hvordan jeg skal style rommer mitt, om jeg skal ha komoder, ny seng eller sofa.
Jeg har jo skråtak i tilegg, noe som er uuutrolg skjipt for å være ærlig! Jeg kan ikke ha noe som er høyt på siden jeg har skråtak, og det påvirker jo alt, hvordan møblene kan stå osv. Derfor må jeg tenke meg om hvordan møblene kan stå. Men jeg kan i hvertfall ikke vente til å få inn nye ting!:)

Vi blogges om ikke lenge:**
Heihei!

Jeg har nettopp kommet fra trening og er våt og lukter vondt, men uansett! Må snart inn i dusjen om ikke lenge.
Jeg skal ha 15 dagers challenge som dere ser. Siden jeg ikke har så mye å blogge om er det jo litt greit med challenge også, ikke vell? Jeg begynner med første challenge på Fredag tror jeg, siden da har jeg ikke så mye å gjøre. I morgen har jeg trening og en del lekser som må gjøres. I tilegg får jeg hele høstferien på meg til det, jeg kan så vidt vente med litt fri! Takk gud, jeg trenger litt frihet fra skolen nå.
Og så en ting til, kanskje dere lurer på hvorfor jeg skrev på engelsk noen ganger, jo det er fordi det ikke går an å ha æ,ø eller å. I tilegg er kanskje ikke alle ting like interessant, men jeg måtte bare skrive noe opp så det ble 15 punkter. 
Isåfall håper jeg at dere gleder dere til noen av de, og håper dere får en fin dag videre mine fine:*

Blogges om ikke lenge! 


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits