Ved bare noen få klikk kan du være med å  redde dyrelivet og miljøet på Arktis.

Jeg har selv signert på deres nettside. Å tenke på at vi brenner for mye fossil energi som forårsaker globale oppvarminger, og at det smelter mer og mer av Arktis er ganske så skremmende egentlig. Og en eller annen dag kan Arktis være borte om vi fortsetter å forurense mer. Det samme gjelder alle dyrene som lever der. Men ved hjelp av Greenpeace og alle oss kan vi alle bidra med å beholde Arktis ved å skrive under på deres side HER. Det er viktig å få så mange underskrifter som mulig, for å øke miljøbesvisstheten blant politikere og beslutningstakere. 

Be verdens ledere om å skape et globalt verneområde i de ubodde områdene rundt Nordpolen, og forby oljeboring og destruktiv fiske i arktiske farvann. ''Skriv under kampanjen og bli med i millionbevegelsen som vet at Arktis angår oss alle - og må beskyttes av oss alle''. Raska på! - tiden renner ut!
 "-Revene avlives ved strøm. En metallsonde føres inn i endetarmen, og en metallstav stikkes inn i revens munn eller snuten som holdes mot en metallplate. Deretter skrus strømmen på...." 

"-Minken, et dyr med svømmehud mellom tærne, sperres inne på under 0,3 kvadratmeter uten å noensinne føle jord eller vann under potene."

Trondheim (oppmøte på Torget kl. 19.00)
Bergen (oppmøte på Sør-delen av Marken kl. 17.30)
Stavanger (oppmøte på Domkirkeplassen kl. 17.30)
Tromsø (foreløpig oppmøte på torget kl. 15.00)
Ålesund (oppmøte på Dronning Sonjas plass kl. 17.30)
Kristiansand (oppmøte på Øvre Torv kl. 17.45)

Kjære leser; La meg presentere deg for et produkt du kansje har lest om, og som du kansje også har. Du kommer nok ikke til å kjøpe en ny etter dette. Merket er;

 

Canada Goose.

Det mange ikke vet om disse jakkene er at bak dem så ligger det en alvorlig lidelse for dyr. En lidelse fra produksjonformer som anses som så belastende at de er forbudt ved norsk lov. Denne fangemetoden innebærer at dyret kan ha vært alvorlig skadet i flere timer før det ble drept. Bruk av fotsaks er ulovlig i Norge men det er altså forstatt ikke forbud mot å importere disse produktene.
Kjøper du en Canada goose jakke kan du være med på å støtte denne formen for dyremishandling.

Men er jakke bare jakke? 

Kopiert fra http://tonjekvamme.blogg.no 
Hei!

Var nettopp innom sophie elise's blogg, og jeg fant denne fryktelige videoen hun hadde lagt på bloggen hennes. Det er traileren til en film som heter ''The Cove'', den filmen er helt fryktelig, det handler om noen japanere som dreper delfiner som bare svømmer i det fri. Det finnes snart ikke mer delfiner her i verden, helt totalt fryktelig. Det er så trist å se videoen. Delfiner og andre dyr er bar så mye mer verdt enn menneskene som dreper dem! Se hele videoen som en liten bry deg ting!

For all del, uansett hva dere gjør, om dere besøker et land hvor man kan dra i en vannpark å se på delfiner, bade med dem, ta bilder osv - IKKE GJØR DET! Da støtter dere en industri som IKKE skal støttes. Som de sier i dokumentaren, at en delfin smiler betyr IKKE at den er glad. Så ta facebookbildet eller noen andre bilder hvor du poserer med en delfin og gjem det fra verden fordi da viser du at du støtter en industri som dreper det fineste dyret vi har. Hard sannhet:-)

 

Delfinkjøtt er på toppen av det hele giftig, og mange skolebarn spiser dette i japan. Flere har faktisk dødd av det. Så hvorfor skal man fange og drepe de da? Om du liker å spise tunfisk, se etter et merke på tunfiskboksen som sier at ingen delfiner har blitt drept i sammenheng med det. Fordi mange delfiner blir fanget i de nettene som tunfisk også blir fanget i. 

Videoen inneholder ikke noe ekkelt eller skummelt!
SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits