WWWÆÆÆÆÆ! Kunne ikke ha vært mer stolt av ham, åååh! Det er rart å tenkt på at alt startet da han var 15-16, og se hvor fort det har gått! Jeg kan virkelig huske alt som om det var i går. Nå er han 21, og se hvor mye han har nådd på bare 5-6 år. Kunne ikke elsket han høyere enn det jeg gjør nå. Og håper alt det gode skjer med han, fordi det fortjener han virkelig. Kan ikke vente til mer av hans musikk kommer ut, og så blir det turne og et nytt album osv! Ur doing right Justin.  Er kjempeglad på Justin's vegne. Ilysm♥
Åååh, vi beliebers & fans er så supre med dette. Selv om Justin nå er 20, øker bare det høye tallet hver gang jeg går innom. Og heldigvis rakk vi akkurat å få ca 1 milliarder views for Justin bieber på vevo, og det telte! Men nå vil vi prøve å slå rekorden på confiden musikk videoen, spille sangen så mange ganger vi kan. Og da får vi nok et høyt tall til slutt, vi greide jo å nå 1 milliarder på baby. Så hvorfor skal vi ikke greie å slå rekorden til confident på youtube? Jeg er ikke helt sikker på hvor mange views vi må ha på den, men ingen tvil på at det er mindre enn 1 million! Dette må vi greie folkens! Gjør det for Justin, men selv om vi skal prøve å slå rekorden på Confident, må vi ikke glemme å spille på baby også;)

Goooooo Beliebers:))Det var helt ubeskrivelig å få møte dem på Torsdag. De var så hyggelige og morsomme og høre på mens de svarte på noen spørsmål. Jeg hadde i hvertfall gledet meg til dette i flere dager, og endelig var dagen kommet. Først da vi kom skulle vi opp til tredje etasje, vi samlet oss i et stort rom som var stort nok til alle. Så fikk vi info om hva som skulle skje osv, i tilegg til at vi tok Instagram bildet sammen alle man før de kom inn. Hahha, så var tiden kommet. Han vi fikk beskjed av skulle gå å hente dem og vi alle i rommet ventet spent på at de skulle komme. Det tok noen minutter før de var klare, og da... Da kom de, husker at vi klappet og jublet. Det var så ubeskrivelig å tenke at det var danserene til Justin Bieber som var forrand meg, de smilte og satte seg ned. De svarte på en del spørsmål vi stilte de, etter å hadde ledd og klappet til alt de svarte på og sa, var tiden kommet til å ta bildet med de. Husker at jeg var så spent, når det var vår tur gikk jeg bort til Carlena (hun jeg står sammen med på bildet) Hun var så hyggelig og smilte skikkelig:) Det gikk bare noen få sekunder og vips så var vi ferdige med å ta bildet, jeg spurte Carlena om en klem og jeg fikk bare verdens beste og varme klem jeg ikke hadde fått på lenge! Etter å hadde tatt bildet gikk vi inn i rommet igjen for å ta ét siste "gjeng" bildet sammen med danserene, jeg poster dem ut ca neste uke:) ÅÅÅhhh, hvem blir den neste jeg skal møte? Justin Bieber kanskje, hahha. Hadde aldri forventet at noe som dette skulle skje i hele mitt liv, but anything could happen! 
Hei♥

Har vært så ivrig med å gjøre leksene at jeg har glemt tiden helt bort til blogging. Så sykt fort tiden går, allerede i morgen skal jeg møte danserene til Justin Bieber. Til de som ikke har fått det med seg så skal jeg på meet and greet til Justin Biebers dansere, sammen skal jeg møte de med Thekla, Linnea, Kristine og Pia:) Føler at det bare har gått ti dager siden jeg bestilte billettene, uhf! Gleder meg så inderlig mye, det er nok noe jeg har gledet og gruet meg mest til nå, haha. Vet ikke hva jeg skal si til de med en gang jeg kommer inn for å ta bildet, i hvertfall så skal jeg få en klem av begge danserene:)) My goood! Er ikke helt sikker på om jeg overlever...?! Hvis det hadde vært et møte med Justin hadde jeg nok ikke møtt ham, fordi jeg hadde nok grådt meg selv helt til døde! Neiida, jeg overlever nok. 

Elsker dem begge så høyt, og så skal jeg møte dem imorra! Wæææ

Photo by imeea ? Instagram

 
- TIL JUSTIN BIEBER!! WÆÆÆÆ....

Åååh som jeg har holdt dette hemmelig lenge, har holdt dette hemmelig i over en måned nå. Gleder meg så uuuuttttrrroooollliiiiiiiiiig mye til dette, det er nok noe jeg gleder meg aller aller mest til. Kristine, meg, Linnea, Pia og Thekla skal dra dit:)) Oss firkløvere + en til, haha. Kan bare ikke vente! Nå er det bare tre dager igjen til jeg skal møte dem, og jeg bare fortsetter og telle ned!
Egentlig så fikk jeg biletter til M&G'en av Thekla også siden hun trodde jeg ikke hadde fått billetter til det, hun hadde holdt det hemmelig helt til dagen jeg hadde bursdag. Så det egentlig skulle være bursdags presangen, hun hadde jugd til meg at hun kjøpte til en annen vennine. Jeg tenkte at vi også måtte skaffe oss også pågrunn av at det bare var "once in a lifetime" greie, og sa til Kristine hun måtte bestille, det eneste vi kunne håpe på var vell at de ikke skulle være utsolgt. Vi hadde så flaks med billetttene at det var noen få igjen. Da vi hadde kjøpt ble jeg og Kristine enige om å holde dette hemmelig for Linnea og Thekla helt til dagen før M&G'en. Og nå har jeg jo egentlig to M&G billetter til det, men vi har ingen problemer med det siden vi har funnet en person som skal ha den ene billetten som er til overs:)) Vil bare takke deg Thekla som var en så god venn som kjøpte det til meg, hadde jo blitt så glad hvis jeg ikke hadde M&G billettene fra før av, men jaja. Litt mye info eller?

Untitled | via Tumblr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bilder forteller mere enn hundre ord, så jeg har ikke lyst til å skrive noe. Håper dere forstår hva jeg prøver å si... Uansett om han skal ta en pause eller ikke.


Han er bare en helt vanlig gutt som prøver å leve sin drøm han har oppnådd.

Perfekt på alle måter for meg uansett hva!
åååh, som jeg bare lengter etter den kvelden allerede... 

Jeg gråt og gråt og gråt da han sa han savnet Avalanna, det var da tårene begynte å trille nedover kinnet som en foss. Jeg gråt så mye da at jeg ødela maskaraen min og måtte holde meg for munnen for å ikke lage noen lyder. Det var nok ikke bare meg, men jeg hørte mange andre og ikke minst Thekla og Linnea. Jeg bare hørte masse snufsing fra dem og tenkte at de måtte ha grått gjenneom hele filmen. Ååh som jeg lengter, det var verdens beste kveld selv om jeg gråt. Dumt at den bare varte i en og en halvtime ca:( Salen var nesten helt full og gjett om vi klappet for Justin til slutt og på begynnelsen. Igår på morgenen gråt jeg også fordi jeg var så glad, han begynte å følge meg på IG og i tillegg skulle jeg se Believe filmen. Han skrev en melding om at han ønsket meg en god jul osv.  Og i tilegg gråt jeg fordi jeg tenkte på hvordan det skulle bli hvis han tok en pause på karrieren sin og at jeg bare fikk se filmen én gang i livet:( Happy tears and sad tears at the same time. For dere som ikke har sett den filmen enda og som skal burde dere glede dere skikkelig, og så anbefaler jeg vannfast mascara selv om ikke jeg hadde det på haha..

Hvem kan stanse meg til å ta bilder i smug når det gjelder filmen til Justin?

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
Ååh, nå er det ikke lenge til Justin Biebers believe film skal ha premiere! Den 25.desember skal filmen ha premiere over hele verden, og jeg er så heldig som har fått biletter! Det er nok ikke bare jeg som har fått premiere biletter til filmen, og ikke minst gleder seg. Er så utrolig spent på hvordan den er i forhold til hvordan Never say never var. Jeg tror at Believe 3D er en smule bedre:) I filmen får vi vite hva som skjer bak scenen og hvordan han ønsket å lage musikk:)  De siste dagene har jeg bare tenkt på hva jeg skal gå med i morgen, og jeg tror jeg vet hva. Jeg har både fikset neglene, glitrende negler. I tilegg er det Jul i dag, yeee! Jeg har åpnet gavene mine for noen dager siden:) Så det jeg kan gjøre er å ønske dere en GOD JUL:)
Kan bare ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg! 


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits