Denne mascaraen anbefales veldig! 

Hadde det ikke vært for mamma hadde jeg ikke hatt denne på meg akkurat nu. Sist jeg var på senteret med K for ikke så lenge siden så jeg faktisk denne mascaraen på Kicks, og det første jeg tenkte var "oi, for en børste". Altså, det er ikke hver dag jeg ser børster som ikke er rette. Men i hvertfall, jeg tenkte ikke så mye over hvor bra den var helt til mamma kom hjem med akkurat den maskaraen. Lancôme har jo utrolig gode mascaraer, og det overasker meg ikke at den er bra. 

Mascaraen har mye (myye) volum med en gang du tar den på, og det behøves egentlig bare en "coat", noen ganger kan det faktisk bli for mye volum. Men, jeg vet enda ikke hvordan den ser ut "alene". I dag bruker jeg to mascaraer som er denne, og den fra Max Factor. Så jeg vet ikke helt om den gir bra lengde på vippene, men den gir mye volum, det skal den ha. I morgen får jeg vell prøve bare denne, men så lenge vippene synes på bildene er det ikke noe galt det. Til nå har jeg bare en ting å si om denne mascaren som er at jeg anbefaler den veldig, løp og kjøp!

Q: Noen av dere som bruker denne mascaren?:)

Blogges!
Heia!

Er det bare meg eller bruker bruker jeg ganske mye tid på spill når jeg først har det? I løpet av helgen fant jeg faktisk tre ganske gode og gøye "hjernetrim"-spiller. Den jeg vil anbefale mest av de tre appene  er "BrainWars" som er gratis.

Første inntrykket mitt var ryddig, oversiktlig og morro. Spillene er utrolig gode, og du får spilt mot en annen bruker fra et annet land. Bare av å trykke på "challenge" kommer du i gang. Etterhvert som du spiller spillet oppgraderes du til et nytt nivå, nå er jeg på turtle. Den store "ringen" i midten viser hva du har mest ferdigheter i. Når du er i gang får du noen få sekunder på velge hvilket spill du har lyst til å spille mot motstanderen, men det er ikke alltid du får valget ditt. Uansett hva slags spill som kommer er de ganske gøye, og veldig lette å forstå selv om det skulle være første gang.

I tillegg går det an å øve på det man kanskje ikke skulle være så god til. Bare trykk på de tre prikkene som er nesten under kameraet i høre hjørne. Deretter kommer det masse alternativer opp og blant annet står det "training", inn der befinner alle spillene seg som du kan øve på. Så istedenfor å spille spill som ikke gir mening anbefaler jeg dette spillet på høyeste nivå:)) Q: Hva tenker dere om spillet?:)

Blogges!


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits