Har ikke tatt noen bilder av julepynten, så det ble bare disse bildene:)
Meg sminkefrii:

Håper dere ser "litt" forskjell i hvertfall. Til høyre har jeg på sminke og ikke til venstre har jeg ikke, det ser dere nok:) Er veldig "mascara" fan, så hvis ikke jeg har mascara overlever jeg ikke. No mascara no life! Istedenfor å ta ett gammelt bildet måtte jeg bare ta en liten tur til badet og skylle av alt, det bildet til høyre er ett bildet jeg tok for litt siden. Hvis dere lurer på hva jeg bruker til hverdags kan dere gå på kategori og trykke på 30 days challenge, så blar de nesten helt ned og finner innlegget:) 
My wishlist:

Nå som det nermer seg jul må jeg ha en ønskeliste:) I år ønsker jeg meg nok mest klær og noe stasj. Ikke minst ønsker jeg meg speilrefleks! Det ligger nok høyest på lista for meg, men i år blir det en litt anderledes jul. Pappa skal reise på jobb noen dager før, og da må vi feire litt før, woho:) Selv om jeg åpner gavene før juledag legger jeg ut bildet den 26.Des. I hvertfall så får jeg ikke alt dette, det vet jeg. Men det er lov å ønske seg det! Jeg må nok spare penger selv hvis jeg absolutt har lyst på alt dette! 


Bildet av meg ute i snøen:

Øøh, snøen har ikke kommet enda! Hvordan kan jeg ta bildet av meg ute i snøen da!? Jeg tipper det er leeenge til snøen kommer, men idag var det faktisk litt kaldt. Så vi får håpe på det beste! Istednfor å ta bildet ute i regnet ble det bare noen bilder av meg inne, nok en gangg.
Idag tok jeg meg en tur ut og handlet julegaver til de siste som manglet, Linne og Thekla:) Jeg tipper begge kommer til å like presangene nok så godt. Lurer hva jeg får fra dem, i hvertfall har jeg fått vite at jeg får... noe fra Bikbok og noe fra Kicks. Gleder meg til å åpne de, kan nesten ikke vente!


Topp 3 bloggere:

Kristine Ullebø ligger forsatt på førsteplass hos meg:) Hun er den beste bloggeren jeg bare vet om, og det er det ikke bare jeg som synes. Hun har de mest vakreste bildene noen kan ta og hun er expert på klesstil. Hun er definitivt min inpirasjon til bloggen osv.

Link til blogg: Her

På andre plass kommer vell Sofie Kvelland, hun er ei veldig aktiv blogger som blogger også veldig bra! Ikke minst har hun en veldig vakker stil, designet hennes er bare så fint! Hun er like god som Kristine Ullebø til å blogge! Anbefaler hennes blogg hvis du virkelig liker mote!

Link til bloggen: Her

Sist men ikke minst på tredje plass kommer Andrea Badendyck, hun har altid vært min favoritt. Men i det siste har hun ikke blogget så supert som hun har pleid før, men selv om så er hun en av mine favoritter! Hun har kjempe fin stil og hunden hennes er så skjønn. I hvertfall er hun forsatt en veldig god blogger som jeg anbefaler!

Link til bloggen: HerBoken jeg leser nå:

Nå leser jeg rett og slett ingen bøker, har ikke fått tid til å finne noen bøker som jeg har blitt tiltrukket til. Jeg er jo det meste på nettet og leser om masse der, vi kan vell si at det er en slags bok. Ellers så leste jeg om "Jakten på Vermeer" som er en veldig bra bok som jeg godt kunne ha anbefalt, den fikk en fem-er på terningkast:) Det var en veldig bra bok som jeg likte å lese, har også lest to-eren til boka og den er også veldig bra! Den heter "skyggen i vinduet" og forfatteren skrev at det kan ha skjedd på ekte det hun har skrivd om i boken. Ellers leser jeg blader og magasiner til vanlig iblant. 
Noe nytt siden sist:

Igår fikk jeg noen coca cola lip balm av pappa, de er så gode å ha på og ikke minst smaker de ikke så verst. Snart skal jeg begynne å lage pizza, helt hjemmelaget pizza fra bunnen av. Først begynner jeg med deigen og fortsetter med de andre ingrediensene. Vi får håpe det smaker og kanskje kommer det noen bilder. I dag hadde jeg egentlig tenkt til å være sammen med Kristine siden det var så lenge siden, men typisk når jeg ringer henne skal hun på jule middag. Siden hun ikke kunne gadd jeg ikke å gjøre noe i stedenfor å bare være hjemme, borte bra hjemme best:)) 
Topp 5 låter:

Ingen julestemning uten musikk og gaver! Nå er det vell tid for litt julemusikk? Har ikke hørt så mye på julemusikk i det siste, men litt har jeg vell. Er jo nesten helt tom for i deer når det kommer til ett innlegg, her foreslår jeg de jeg liker best selvfølgelig. Hører ikke så mye på de siden jeg har nok av sanger jeg er hekta på og aldri slutter å høre på. Det tok litt tid for meg å velge ut fem sanger av tusen andre fine, disse er en av de fineste jule sangene jeg vet om/hører på.

 
Mine nermeste venner:

Kristine: 

Kristine er bare verdens beste og snilleste jente! Ikke minst er hun omtenksom og morsom på en måte ingen andre er, hun er bare verdens beste venn noen kan få og jeg er glad hun bare er miiiin:) Det er så lenge siden vi ikke har vært sammen og det må vi forandre på om ikke lenge. Snart er det jul og jeg skal kjøpe julegave til henne, må gruble lenge for å få på en god ide. Nå har vi jo vært venner i snart syv år og det må feires når vi kommer til tiende år! Jeg vet ikke hva mer jeg skal brskrive om henne bare at hun er den beste jeg noensinne har hatt!

Thekla: 

Ååh, Thekla er den beste hun også. Hun er som en søster for meg og hun betyr alt, er såå glad i henne mer enn noe annet. Takket være henne kan jeg ha noen å le med helt til jeg får vondt i magen, dere skulle bare ha visst hvor mye vi ler sammen!! Hun er smart, morsom, grei og gal, det er det som gjør henne til Thekla og det liker jeg. Hun er bare verdens livligste jente, alltid i humør og får alle til å le. Skulle jeg ha anbefalt en bestevenn hadde jeg absolutt anbefalt henne!

Og det mosomme med alle oss tre er at vi har bursdag ti dager etter hverandre:D
Meg: 21.Januar - Thekla: 31. januar - Kristine: 10. Februar
Topp tre plagg:

Da var det topp tre plagg vi hadde kommet til i challengen. Først må jeg bare få sagt at vi hadde engelskprøve i dag og jeg synes det gikk veldig fint:) Det tok litt tid men jeg brukte den tiden vi hadde, jeg tror jeg gjorde nok så bra. Snøen har ikke kommet ENDA og jeg begynner snart å bli lei. Når jeg ser på værmeldingene ser jeg at det bare blir varmere og varmere, tempraturen stiger... Idag var det kanskje 10 grader ute, faktisk veldig varmt. Hopper over til challengen:
De topp tre plaggene er vell den nye strikke-genseren jeg kjøpte fra Carling, og den andre er vell en annen s"trikket" genser som jeg ikke vet hvor er fra, til sist er Levis toppen. Ente så bruker jeg dem ofte ellers så liker jeg dem veldig godt på utseende. 

Vet ikke hvorfor jeg hadde denne randome look... Menmen (så jo digg ut for det :P)
Hårprodukter jeg bruker:

Jeg bruker ikke svært mye til håret mitt, har jo fått mange komplimanger om håret osv. og spørsmål om hva jeg bruker. Jeg bruker ikke noe speiselt som gjør at håret blir langt og "fint", bruker bare sunsilk fra Thailand (Sunsilk fra Thailand er ikke lik den her i Norge) Synes den er veldig god å bruke til folk med langt hår, dufter så godt også. Og så bruker jeg got2be 2 sexy, loreal studio silk & gloss og loreal hårstivelse eller hva man kaller det for, som spray til håret noen ganger bare for å rette på håret litt. De er ikke verdens beste og ikke verdens verste heller, de er gode nok til å bli anbefalt:) Neste sommer når jeg er i Thailand har jeg tenkt å rette håret mitt helt, sånn at det alltid er rett. Gleder meg veldig til det, endelig skal jeg rette det. Egentlig skulle jeg rette det i fjor når jeg var i Thailand, men hadde så mye å gjøre så jeg fikk ikke tid. Men det kan være jeg ikke får tid til det neste gang heller. Tante skal gifte seg og det blir masse vi skal ordne opp, kanskje jeg får tid til det men hvem vet. I hvertfall så gleder jeg meg uansett fra som kommer til å skje, skal få rettet det én gang i hvertfall. 


Noe som er irriterende:

Så super mange ting som gjør meg irritert, som idag foreksempel. Idag hadde vi juleverksted på skolen, det var koselig og gøy. Helt til noen hadde tatt conversen min og gjemt den, ble så pissed off og jeg måtte jo selvfølgelig lete etter den i ca en halvtime før beste Kristine fant den. Takk og lov, hvis ikke Kristine hadde funnet den gjemt i en pose hadde nok jeg måtte gå med en sko hjem. Jeg blir så irritert når noen skal kødde/tulle med tingene mine når det ikke er de sine en gang. I hvertfall det som gjør meg mest irritert er vell skryting, det er noe av det verste... Ikke at jeg er bedre, men jeg skryter ikke mye. (eller jeg prøver i hvertfall å ikke gjøre det) Skryte av ting som du kanskje ikke er god til i det hele tatt, eller masse masse annet. Dere har nok hørt én skryte skikkelig en gang, og dere vet hvor irriterende det er!
Eller når jeg snakker med noen og en gutt blander seg inn, roper og snakker seg inn i samtalen. Vet om én som gjør det hver gang, blir noen ganger veldig irritert inni meg. Kan ikke gjøre noe enn å bare ignorere det. Eller når jeg synger på en sang og en annen blander seg inn og driver å synger på den så at jeg ikke kan det, det er sååå irriterende. Disse tingene som jeg  har nevnt bare gjør meg så irritert. Men det dumme er at jeg ikke kan gjøre noe med det, jeg får vell bare leve med det nok en gang. 

Gøyeste ting som har hendt (måtte bare endre på overskriften fordi jeg ikke fikk plass):

Dette innlegget har jeg planlagt lenge, ikke noe tvil på hva jeg skal skrive her. Det var den 24.8.2013, den dagen vil jeg aldri i hele mitt liv glemme. Det var verdens beste jentetur til dyreparken, det som gjorde dagen så perfekt var at det ikke var så mange folk der og i tillegg så var Tone Damlig og Erik Saade der og varmet opp til en gratis konsert. Når de var ferdige med å varme opp gikk de inn i bilen, idet de skulle kjøre til hotekket vinket Eric Saade til meg fra bilen... Åååh, det var så utrolig. Det var ikke akkurat det som gjorde at jeg ble helt forelsket i den dagen. Jeg fikk tilbringe tid mef alle mine fire og gjøre masse gøy, ta storslegga og spise sukkerspinn:) ++++ masse annet... Den dagen er helt umulig å glemme, det var heeeeelt ubeskrivelig gøy.
I tilegg den dagen Justin Bieber likte bildet mitt! Det var helt uffattelig, høres litt crazy ut nå men det var noe av det beste so kunne skje. Vil absolutt aldri glemme disse minnene.


Gode minner dette her:)Noe jeg gruer meg til:

Jeg er ikke helt sikker, men jeg gruer meg nok til najonalprøven i matte. Det er jo lenge til men noe jeg også gruer meg til. Har aldri likt matteprøver og i det hele tatt faget matte, og når det gjelder prøver så er ikke jeg stor fan av dem. Satser alt jeg kan og får fasiten, ikke det beste jeg kunne få. Jeg vil bare få det gjort når det gjelder matteprøver osv. Engelsk er noe jeg trives med veldig godt, det er det faget jeg kan være "best" i, og naturfag er noe jeg også liker. Onsdagen som kommer skal vi ha engelskprøve:) Yeah, kan jeg godt si. Gruer meg ikke i det hele tatt, synes det er veldig gøy med engelskprøver jeg. I hvertfall så er det bare matteprøven som jeg gruer meg litt til:(

Matte;
Drømme rommet mitt:

Jeg har som sagt ikke verdens fineste rom, det er én spesiell rom jeg har så lyst på. Jeg liker at rommet er lyst, ryddig og fint, det er de punktene som holder for mitt drømmerom. Skulle ønske jeg bare kunne designe min egen rom, da hadde jeg nok tilbringt mer tid i rommet. Det er også maaangge som har ett så utrolig fint rom til å ta bloggbilder med, skulle ønske jeg var en av de. Men sånn sett har jeg ikke ett rom som tar stygge bilder, men jeg bare skulle ønske jeg hadde ett litt større og litt lysere rom. 

Jeg hadde nok aldri angret hvis jeg hadde en av disse rommene, favoritten min må nok være en av de på siste rad:)
En ting jeg gleder meg til:                       

Dette innlegget har jeg gledet meg veldig til å dele med dere! Det jeg gleder meg til er å gå på kino, ikke til bare en vanlig film men en helt spesiell som jeg har ventet lenge på. Premieren til BELIEVE 3D, var så heldig å fikk premiere biletter som Kristine skaffet rett etter skolen til alle oss (Thekla, Kristine og Linnea) Filmen er desverre ikke i  3D men filmen blir jo bare super for det om. Nå er det bare 20 dager til! Gleder meg sååå innmari mye, jeg hadde ikke forventet at jeg skulle få gå på premieren. Var jo så deppa aller først når jeg hørte at en annen hadde fått premiere biletter til den filmen. Tenkte at det var utsolgt for lengst... Men nå er jeg jo en av den heldigste belieberen i verden! Den 25.12.13 skal jeg dit bare så at dere er forbrett på det:) Jeg kommer nok til å møte mange andre skjente og jeg tipper de gleder seg like mye som meg.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bilder fra Thailand:

Jeg tar jo selvfølgelig flere bilder enn bare en eller to. For noen måneder siden var jeg i Thailand, ble der i to varme måneder. De to månende gikk så fort at vi nesten ikke fikk tid til å gjøre det vi måtte. I hvertfall fikk jeg møte familien min og shoppe der litt. Jeg savner den tiden så fælt at jeg kan bare ikke vente til neste gang jeg skal reise, det er jo bare seks måneder til!! Jeg shopper så mye at jeg ikke gidder å ta bilder av alt, og videoen blir litt lang. Jeg kan huske den dagen så godt da jeg gikk ned fra flyet og bare kjente den varmen, når man kommer ned fra flyet her i Norge er det litt forskjell. Kan i hvertfall ikke beskrive hvordan det var å bo der i ett år, gikk på en anderledes skole osv. Lærte mye nytt da. Savner den tiden såååååååååååå..... fryktelig(!!!!!)

Favoritt maten min:

Det finnes ikke noe bedre enn min favoritt mat, altså sånn internasjonal mat. CHEESE BURGER!! Det er jo noe av det beste som finnes i verden, i hvertfall burgerene til MCdonalds selvfølgelig! Det finnes ikke noe bedre enn det der, som jeg vet om. Men på en måte har jeg begynt å bli litt redd for hamburger, ikke fordi det er masse kalorier i det osv. Men du kan faktisk få kreft av det! Burgerene fra MCdonalds inneholder bare 15% av ekte biff imens det andre 85% bare er rosa slim og en annen type kjøttdeig som også inneholder ammoniakk som fører til kreft. Så egentlig er hamburger farlig å spise, bare egentlig. Men HALLO! Man kan jo ikke stoppe alle i å spise den goooode hamburgeren. Så lenge man ikke spiser det hver dag går det nok fint, jeg spiser det kanskje to ganger i måneden. Jeg kan jo ikke slutte å spise det heller, det er jo så utrolig godt, liker ikke folk dette har de ett problem! (teller ikke med veggiser)

Åååååh, dør av å bare se på bildet!! IM LOVIN IT!!!

ÅÅhh... 

Idag var det sinnsykt kaldt, jeg hadde jo bare på dongri jakken og en tynn topp innerst. Skal klage på værmelerene fordi de meldte ti grader idag, men for meg var det fem hundre minus grader. Om en uke eller to skal vi til Aquarama (badeland) med klassen, må finne meg en ny bikini før dagen. En ny bikini trengs virekelig, og jeg har funnet noen! Jeg fant dem på Nelly, og den koster bare 99,90.-, før kostet den 300.- og nå er den på salg:D Og den andre koster 200.- og den tredje koster også 300.- Jeg skal enten bestille meg en av de, ellers skal jeg kjøpe meg en beanie. Jeg tror jeg kjøper meg en bikini ig beanien kan komme opp på ønskelisten.
Kjendis jeg ligner på:

Det er ikke mange kjendiser som ligner nøyaktig på meg, men jeg antar at disse som jeg har forslått her ligner "mest". Det er jo selvfølgelig masse forskjell mellom oss, men det er bare de jeg kommer på som ligner mest. På de fleste quizene og testene får jeg som regel Selena Gomez, og noen har jo sagt at jeg ligner litt på henne. Men jeg tror ikke det, jeg vil nok si at jeg ligner mer på Zendaya enn Selena:D Jeg liker best Zendaya på utseende og alt! Jeg bare elsker håret og brynene til Zendaya! Og det jeg liker best med Selena er stemmen hennes og sangene. Forresten så glemte jeg å skrive om dette innlegget igår, sorry.  

Jeg vet jo selvfølgelig at vi ikke er nøyaktig like da... Men en av disse to må det antageligvis være:))

Neste challenge kommer om ikke lenge
Noe/noen jeg savner:

Det er så mye jeg savner, men det meste jeg savner er vell den tiden jeg flyttet til Thailand og vi hadde vannfestival og elefantfestival:D Det er såå mye jeg ville ha gjort om igjen fra det som har kjedd. Og jeg savner katten og hunden min, Tussi (katten) Chipo (Valp) :(( Husker han så godt fra helt siden jeg var liten, det var verdens snilleste katt. Eller når Eric Saade vinket og smilte til meg:D Og kanskje når Ella Paige likte bildet på Instagram! Hun som jeg anbefalte på bloggen for lleeeenge siden. Og når Justin Bieber likte bildet mitt på Instagram, så utrolig mye har kjedd på så kort tid. Åååååh, det er så deilig å tenke på hva man har vært gjennom hele livet ditt. 

Maaaange minner:                                                                                          5 ting jeg ønsker meg:
Kjenner at det begynner å bli god julestemning nå, juletreet er oppe på sentrum og julelysene begynner å komme fram rundt omkring. Nå har vi kommet til dag seks og det er om fem ting jeg ønsker meg. Jeg ønsker meg jo kjempe masse til jul, mest klær tror jeg. Jeg har funnet så masse fint fra nelly, sheinside og junkyard, masse av de ønsker jeg meg til jul. De tingene er jo selvfølgelig funnet på nettet. Sted jeg vil flytte/besøke:

Først og fremst så fikk jeg ikke plass til tittelen på bloggen min, derfor måtte jeg bare skrive det på innlegget. Men nå er det om ett sted jeg flytte til eller besøke, jeg kan skrive om begge deler egentlig.
Jeg har lyst til å reise mange steder i verden, jeg er ikke helt sikker på hvor jeg har så super lyst til å reise. Kanskje drømmereisen min er å reise til LA eller Chicago (Kina) LA er jo ett sted alle vil reise, og det er jo ett sted jeg bare så fryktelig har lyst til å reise.  Jeg skulle ønske jeg bare kunne reise over hele verden! Hvis jeg fikk reise til Los Angeles ville jeg ha gått på stranden og tatt mange fine bilder. 

Det er kanskje litt tidlig å tenke på hvor jeg vil flytte, kanskje jeg bare flytter til Oslo eller Kristiansand. Men hvis jeg kunne velge hvor som helst i verden måtte det ha vært i Los A. Haha, men hvor ellers kan drømmehuset ditt ligge enn i vakre LA som er nær Hollywood også. Ser frem for meg at jeg kommer enten til å bo i hjemlandet mitt Thailand eller her i beste Norge, hvorfor stresse om det?:D
Mobilen min:

ikke så mange kommentarer til dette innlegget. Jeg har Samsung Galaxy s2 i hvit, en litt gammel type men den funker som bare det:D Til jul ønsker jeg jo meg en ny mobil men jeg vil heller ha klær og alle andre ting for pengene. Jeg kan kan vente litt med mobil, kanskje jeg sparer mine egne penger og kjøper meg selv. Men i hvertfall så er det mobilen min. Imorgen kommer det en mer spennende innlegg, det er om hvor jeg vil flytte eller besøke:D


Meg som liten:

Da var jeg kommet til dag tre og kategorien er: meg som liten. Jeg ble født i Thailand og flyttet til Norge da jeg ca var 1-2 år gammel, så jeg er ikke norsk. Jeg bodde i Vågsbygd og flyttet etterhvert til Søgne. Jeg kunne så vidt snakke norsk til de to vennene jeg hadde (som var 8 år tror jeg), og noen ganger blandet jeg thailandsk og engelsk for å snakke med dem. Jeg var ei liten pike som ville utforske verden:D Nå trives jeg jo kjempe mye her i Søgne og har ikke lyst til å flytte nooooen andre plasser, sol og vinter:D Nok så nært ekvator. Nå går jeg i sjette og er fornøyd med skolen osv. Ikke mye jeg vil klage over livet mitt.

Disse bildene har noen kanskje sett før på bloggen min:D


Hverdagssminken min:

Det er ikke mye som skal til for at jeg skal bli fornøyd med looken på morgenene:D Bare litt MAC og NARS gjør dagen min god, uten de overlever jeg ikke. Først puffer jeg på litt forundation og etter det litt pudder. Den lyse (Fix) først og den mørke (skinfinish) pudderet til slutt, så er det mascara og leppestiften til slutt. Leppestiften har bare en helt perfekt farge til hverdagsbruk. Noen ganger blir det bare pudder og mascara, men nå for tiden har jeg bruk for litt foundation:D Ellers er det ikke noe mer jeg puffer i ansiktet mitt. (naturlig er egentlig best da) 


Noe jeg er redd for:

Det er masse jeg er redd for. Frosker (Og alle de andre reptiler), krig i Norge, miste noe/noen jeg er glad i og masse annet. Jeg nevnte jo at jeg var redd for alle reptiler, men jeg er ikke så redd for slanger og edderkopper og alle de andre tingene gutter/jenter er redde for. (Edderkopp er jo ikke en reptil da) Mørket er jo som regelt skummelt, men egentlig hvis du tenker deg om så er det ikke så skummelt av like vell bare at det er månen som er ute på himmelen istedenfor sola. Positiv tanke:D Men det som jeg nok tenker mest på som skremmer meg litt er vell når jeg skal vaske håret og jeg lukker øynene, da får jeg en sånn paranoid tanke om at en dame/mann skal stå forrand meg.

Men jeg er egentlig ikke skikkelig redd for noe. Jeg tror kanskje det er fordi jeg har sett så mange skumle filmer når jeg var liten, så jeg har fått et veldig rart forhold til vold og andre ting man kan være redd for. Det er jo ganske vanlig å ikke klare og sove etter at man har sett en skummel film. Men jeg sover faktisk like godt. Hehe! For meg er vel vold og grusomheter noe som kun skjer på film, og ikke i virkeligheten. Selv om jeg godt vet at grusomme ting skjer i virkeligheten. Men jeg klarer liksom ikke å sitte dritredd hjemme hos søsteren min, bare fordi det visstnok skal spøke der. Hehe! 

Hei Hei!

Har bestemt meg for å ha 30 days challenge istedenfor spørsmålsrunde. For hvis jeg har 30 days challenge slutter jeg med min siste på julaften:D Akkuarat den 24.desember 2013!! En måned igjen, imorgen blogger jeg ut to innlegg av denne challengen. Det kom bare opp i hodet mitt at jeg kunne ha det fordi det akkurat passet til jualften. Og denne dagen er jo litt spesiell fordi det bare er en måned igjen. Gleder meg utrolig mye til julaften, en ubeskrivelig følelse. Det eneste jeg kan gjøre nå er bare å vente på snøen og se på ting som kommer opp på øsnkelista:D

Dette er da min challenge som jeg begynner med to innlegg imorgen:)))


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits