Hheihei:)

Først og fremst, det var utrolig koselig i går på 17.mai. Det er nok en av de beste 17.mai'ene jeg har hatt hittil! Først gikk vi i skoletoget, og deretter gikk jeg og Linnea og fotballtoget. Så hadde vi da ingen planer til enn å bare gå hjem til meg og spise pølserrr, men så fikk vi en telefon om at vi kunne bli kjørt til byen av likevell:) Wohooo, det reddet dagen. Vi dro til Odderøya og prøvde, storslegga, snurrende "kopper", og bølgen som jeg bare kaller den. Jeg hadde det såå utrolig gøy, ååh som jeg gleder meg til neste 17.mai. 

Men det var jo ikke alt som var perfekt.... Jeg greide nemlig å miste mobilen min, den nyeste som jeg hadde fått av pappa, Samsung galaxy s4 da vi var på tivoilet. Å gud så stressa jeg ble, der og da tenkte jeg at jeg var helt lost. Det blir nok leeeenge til jeg får en ny telefon igjen for å si det mildt. Altså, det var jo veldig dumt at jeg mistet den, men heldigvis hadde jeg ikke lastet ned noe enn IG og Weheartit, som jeg var utlogget på, takk og lov.  Ooooooog, jeg mistet selvfølgelig 17.mai bildene jeg hadde tatt, men av en eller annen grunn hadde de kommet Google-kontoen min og blitt lagret der, thanks god!

Her er bildene jeg tok fra den mistet mobilen, og de ble heldigvis lagret på google-kontoen♥

 Bilder fra tivoliet kommer i morgen elns, når jeg fåt id til å laste de opp:)
Hei!

Kom nettopp fra prestegården med Thekla, vi var der i to hele timer. Det var lodd trekning og konkurranser, vant ikke en eneste ting, så jeg bare stoppa med alt det tullet. Da var det 210 kroner igjen fra det jag hadde med. Det var veldig koselig å få gjort noe med vennene, da ble planen litt som planlagt avlikevell... Lillesøsteren min var også med, det var kjemep mange folk der. Kristine var der med faren og moren, koselig 17.mai!


Hei!

Idag er det endelig 17.mai, har ventet kjempe lenge på denne dagen og nå er den her. Men dagen ble ikke helt som forventet, faktisk verdens verste 17.mai. Det er regn, det blåser og vi skal ikke noe resten av dagen.... Det var koselig å gå i toget, det har aldri vært fint vær på 17.mai her. Planen i hodet mitt var egentlig å være med venner osv. men det ble det ikke, vi bare gikk hjem siden det regnet.Håper neste 17.mai blir mer som planlagt, ha en fin 17.mai 2013 alle sammen!!

 
Hei!

Tok en liten blogge pause nå, kjempedeilig! Siden det er 17.mai imorgen må jeg bare vise dere 17.mai kjolen min, kjøpte den på be young. Egentlig skulle jeg ha på en annen kjole som var fra Ginatricot, men så ble det denne istedenfor. Liker den veldig godt, jeg fikk også handlet noen nye og enkle 17.mai sko. Jeg kommer ikke til å brukke de skoene til vanlig, kan bare ikke fatte at det er 17.mai imorgen. Alt går så fort, dte blir nok litt regn, og skyer i hele dag. Men alle håper på sol! I år ble det ikke noe bunad eller hvordan det skrives, jeg vokser så fort fra de. Så denne gangen ble det en helt vanlig kjole! Håper dere liker det!!


SOFIA INGERSETH
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits