I dag tidlig var jeg innom Specsavers og sjekket øynene mine, once again. Jeg fikk faktisk vite at jeg hadde gjort meg nærsynt, og ikke at det var noe ''naturlig'' fenomen. *overasket*. Selvølgelig vet jeg at jeg tilbringer way too much tid på mobilen, og at det kan gjøre øynene dårligere. - Men jeg tenkte aldri over at det faktisk ville skje med meg, på denne måten. Same shit, shit happens. Sånn går det når man bruker all tiden på mobilen og pc'en.

Nå skal jeg begynne med både briller og linser, ''yay''. For å være ærlig har jeg ikke lyst til å gå med briller i det hele tatt. Det er bare ikke typisk meg. Men linsene får jeg ikke før slutten av denne måneden. Jeg fant noen fine briller i butikken som falt i smak hos meg, men selvfølgelig er det jo ikke alltid de sitter som de skal på ansiktet. Bruh, det er nedtur as. Jeg fant tre briller fra Convere som var veldig fine. En som var akkurat som brillene fra Ray ban som jeg har lagt ut på bloggen før (clubmaster modellene). Men all oddsen var mot meg, og brillene var for små. I tillegg har jeg ikke den nesa som trengs for brillene da... Asian people problem. Derfor kan jeg bare krysse ut de brillene fra wishlista. Det er trossalt tusenvis av andre briller i butikken, og jeg fant selvfølgelig mange andre. Inkludert denne som jeg har fått lov til å ta med hjem før jeg leverer den inn i morgen igjen. Hva synes dere? Yay og nay?

Ellers prøver jeg et nytt forsøk i morgen. Jeg har sååå lyst på de to brillene fra Converse. Fack. Mest sannsynlig tror jeg at jeg ender opp med disse med mindre gud lager et mirakel. 


  2 kommentarer på "Yay or nay?"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noSOFIA INGERSETH.
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits