Heihei!

Det har skjedd utrolig mye i det siste at jeg rett og slett ikke har fått tid til bloggen, utenom små kjappe innlegg.

På Onsdag fikk jeg endelig møte William fra Kragerø som vi ble kjente med på leirskolen igjen! Fysøren så glad jeg ble da han spurte på Tirsdag kveld om jeg ville møte han i dyreparken. Jeg sto seriøst å smiilte, og hoppet på badet. Meg, Thekla og Kristine kom ikke til dyreparken før halv tre. Planen var egentlig å møte han allerede klokka tolv/ett, men siden jeg bruker over en time på badet kom vi vel kanskje litt etter tiden, ish. Om det er en person jeg har savnet både dag og natt i over et år så er det uten tvil William. Det ble vell kanskje litt mye klemming og leing i dyreparken.. Alt i alt hadde jeg en fantastisk dag, og jeg håper virkelig jeg får møte både William og alle de andre guttene igjen veldig snart!

Torsdagen derimot var litt mindre intens for å være ærlig. Meg, Linnea, Kristing og Thekla dro på tivoli her på Tangvall. Det var ikke all verdens gøy, men selvfølgelig kos. Sola stekte oss alle så vi ble ikke værende på tivoliet så lenge. Vi dro heller på kjesken, kjøpte oss braincooler og pratet om Onsdagen (hahhaha typical jente greie). Fredagen gikk til videofilming hos Kristine (se tidligere innlegg down low), og overnatting. I tillegg var det konsert på Tangvall. Mer for voksne men vi dro likevell rundt klokka ni. Resten av kvelden brukte vi alle oss tre tiden på å filme en video sammen. Om dere er heldige kommer den om ikke så lenge til;)) 

Det var kjempekoselig å ha Thekla på overnatting igjen. Vi sto ikke opp før klokka tolv og etter to ferdigstelte jenter dro vi ned på butikken og kjøpte oss snacks og chips. Satt oss ned og så på American horror story. Pappa, mamma og søss hadde dratt på tur tidlig på morgenen så det var bare meg og Thekla in tha house. Brukte tiden på å se på AHS i stua. Digg på høyeste nivå. 

Hva har dere gjort i det siste?:) Blogges!


  4 kommentarer på "I det siste"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noSOFIA INGERSETH.
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits