D.IY: Lag noe gøy eller søtt og del det på bloggen. Gjerne vis dem hvordan du lagde den også. Er det noe som er gøy å gjøre når du kjeder deg, eller har gått tom for ideer om hva du kan blogge om er det å lage et "DIY" innlegg perfekt. (Jeg har også faktisk tenkt til å lage et sånt innlegg snart, men må jo bare komme på hva jeg skal lage først hehe)

Inspirasjon: Gå inn på weheartit eller tumblr eller forså vidt hvor som helst og finn inspo bilder! Både er det gøy for deg og leserne å se på fine biler! Bruker weheartit 24/7 til å se/hearte bilder.

Wants: Finn noen klær du kunne tenke deg å ha og lag et typisk "wanties" innlegg. Uansett tipper jeg at vi alle stadig finner ting på nettet vi ønsker oss ikkesant, så kjør på og lag et sånt innlegg! Junkyard, Nelly, Zalando og Abercrombie (pluss mange flere) er sider jeg besøker jevnt og trutt. 

Dine favorittprofiler på IG/Weheartit/Tumblr: Finn dine faorittbrukere på Instagram eller Weheartit eller Tumblr og del de med leserne dine. Dessuten kan du jo også skrive hvorfor du akkurat liker de brukerne så godt i forhold til andre. Er det noe spesielt ved dem som gjør at de skiller seg ut? Hvorfor?

Latest Insta: Del din siste IG bilder, og skriv en liten kommentar til hvert bilde. Alltid gøy for leserne dine å se dine nyeste bider fra din Instagram, og ikke minst må du huske å dele den just in case noen ikke helt ena vet hva du heter på Instagram!

Hva du er avhengig av og hvorfor: Jeg er avhengig av tusen ting. Kanskje jeg burde lage et sånt innlegg, or nah? Lol. Men i hvertfall syntes jeg at det er litt gøy å lese om hva folk er avhengig av og hvorfor. Grunnen er jo fordi vi alle er avhengig av noe forskjellig, kanskje ikke alt, men i hvertfall er det alltid litt gøy å lese om det.

Fortell om ditt første kyss eller kjærlighet: Kanskje litt awkward for noen, og kanskje bare lett som bare det for noen andre. Min kjærlighets historie hadde vært like lang som bibelen, så jeg tror nok ikke jeg skal satse på det. Men for de som leser tror jeg det kan være litt spennende eller hva? haha. 

Din bucket liste: Finn ut hva du vil gjøre og lag en bucket liste av det. Finn bilder som passer til det du vil gjøre og del det på bloggen!

Favorittplagg fra klesskapet: Finn frem dine favorittplagger fra skapet ditt og skriv hvorfor akkurat det er et av favoritt plaggene dine. Skriv gjerne også hvor du kjøpte det, og om du husker hvor mye det kostet ca kan man bare slenge det med.

Linkerunde: Er det lenge siden du har hatt linkerunde på bloggen din? Da tenker jeg det er på tide. På denne måten får du sett gjennom blogger og valgt ut din favoritt. Ikke minst er dette en god mulighet for deg og bloggen din til å få flere lesere:)

Q: Hva syntes dere om tipsene?:) Gog helg!


  2 kommentarer på "10 tips til hva å blogge om"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noSOFIA INGERSETH.
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits