- Både mamma, søss og pappa ''klager over'' at jeg kjærer tenner i søvne. - Ganske høyt. Dette har jeg tydeligvis drivd med i flere år nå, rundt fire år I guess i følge dem. Det er så rart at jeg kan kjære tenner såå høyt, altså da er det snakk om at mamma og pappa blir vekka begge to. Og for at jeg skal stoppe må pappa eller mamma dytte meg litt til side, haha lmao.

  - I tillegg til at jeg kjærer tenner kan jeg vell også slenge på at jeg snorker, ganske så høyt. Når jeg f.eks sover med mamsen og søss pleier noen ganger søster å si ved spisebordet  ''Fia du snorka så høyt at meg og mamma ikke kunne sove!'', og jeg bare ''Hæ nei?? Hahhaha''. Heldigvis snorker jeg ikke så ofte, håper jeg i hvertfall. 

- Fashionista. Kom vell ikke som en bombe? Jeg måå følge trenden. Føler det blir litt ''ukult'' (lol) om jeg ikke gjør det. Det er slett ikke noe jeg tvinger meg selv til å gjøre, men det er liksom bare going with the flow. Takket være IG og Weheartit og Tumblr holder jeg meg ekstremt oppdatert på moten og alt annet. Hadde det ikke vært for sosiale medier hadde jeg ikke visst at f.eks choker's begynte å bli en trend, eller at boyfriend jeans var så in. ''You just gotta keep up with the trend to be ''in'' gurl'' (den var litt god, smarte sofia). 

barbie 👧

- Jeg pleier noen ganger å late som at jeg ikke så personen gjør en viss ting for å ikke flaue personen ut. Noen andre som kjenner seg igjen eller? haha. Liksom, det har bare blitt til en slags ''vane''?.. F.eks hvis en peller seg i nesa offentlig (eww) og jeg tilfeldigvis fester blikket mot h*n der og da, pleier jeg liksom late som jeg ikke så det fordi jeg blir flau av å se på det..? Eller når en random promper (awkward) pleier jeg liksom å late som om jeg ikke hørte det, hahaha LOL. Whaat, I'm such a sucker at explaing things as.  

- Jeg er en som takler kritikk ganske så bra egentlig. Skal jeg tolke det som fordel eller ulempe..? Stygge kommentarer osv tar jeg ikke så tungt fordi liksom, whatever should I give i fuq? Får jeg f.eks masse stygg dritt på ask (ikke at jeg får det) tar jeg det ikke så ille opp. Om det hadde vært mobbing hadde det nok vært noe annet. Men liksom små dritt kommentarer er bare barnemat. Jeg er den type jenta som har kommentarer tilbake, liksom, gir du meg en dritt kommentar får du en i retur as. Så om du ikke tåler tilbakemeldinger er det bare å holde kjeft. Med andre ord, jeg er ganske lik mamma når det gjelder sånn. 


  4 kommentarer på "5 randome facts"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noSOFIA INGERSETH.
Velkommen til min blogg! Jeg heter Sofia og er en som kommer fra Kristiansand (Thailand). På bloggen skriver jeg om alt mulig fra a til å. Legg meg gjerne til som venn, og følg meg gjerne på Weheartit & Instagram. Takk for at du stakk innom og håper du blir en fast leser:* For kontakt: lore0.blogg.no@hotmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013Kategorier


· 17.mai · 30 days challenge · Anbefaling · Beliebers · Bry deg om dyrene · Challenge · D.I.Y · Diverse · Følg meg · Gode gamle minner · Innkjøp · inspirasjon · Instagram · Julegaver · Konkurranser · Kristine · Linkerunde · Min hverdag · Nyttår · Nørhalne cup 2015 · Outfit · Photo · Produkter · Sminke · sminke, hår og produkter · Sofia · Sponset · Spotify · Spørsmålsrunde · Starstruck · Svar på spørsmålsrunden · Thailand · Thekla · Throwback · Tips · Video · WantsSøk i bloggen
DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits